Új jelszó Kérése
Új jelszó Kérése

KÍNÁLATUNKBÓL

Facebook

Várható megjelenések

Várható megjelenések - Előrendelhető

Kötelmek

Kötelmek, szerződések joga az új Ptk.-ban

3 600 Ft

időszaki

Időszaki elszámolású ügyletek számlázási szabályai július 1-től

4 725 Ft helyett

3 675 Ft!

mt. 2014

Munka Törvénykönyve 2014

10 290 Ft helyett

7 350 Ft

új ptk

Az új Ptk. és Ptké. kommentárja

19 950 Ft

Kommentár a Polgári Törvénykönyvhöz (Complex Kiadó)

32 550 Ft

Nagykommentár a szerzői jogi törvényhez

(Complex Kiadó)

15 645 Ft

számvitel nagy

A számvitel nagy kézikönyve

25 190 Ft

üresek

Üresek városa -

A Vándorsólyom kisasszony folytatása!

3 490 Ft helyett

2 790 Ft

nemzetközi jpg

Nemzetközi jog

6 090 Ft

néhai

A néhai Mr. Shakespeare

3 990 Ft helyett

3 390 Ft

Közbeszerzésről

A közbeszerzésrő másképp

Ára: 4 950 Ft

helyett 4 210 Ft

római jog

Római jog

Ára: 6 500 Ft

helyett 5 525 Ft

 

Szűrés

VTSz/SzJ

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (Nemzeti Tankönyvkiadó)

 Fő kategória >KIADÓ >M-O >Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó (Nemzeti Tankönyvkiadó)

Termék sorrend módosítás:


-10%
"HOL A BOLDOGSÁG MOSTANÁBAN?"

Szerkesztette: Füleki Anikó, Dr. Gurmai Zita, Pálmai Tamás

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 

Ön tudja a választ?
Ha elgondolkodunk a kérdésen, az első igen után rájövünk, hogy nem olyan egyszerű a gondolatainkat erről megfogalmazni. A költő kérdésére 90 ismert ember mégis megpróbált feleletet adni – mint például Donáth László lelkész; Rejtő Ferenc publicista; dr. Gurmai Zita európai parlamenti képviselő; Gergely Róbert színész; Jókai Anna írónő; Rogán Antal polgármester; Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke és a sor még folytatható –, az ő személyes vallomásaikat gyűjtöttük csokorba.

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2014.04.14
A készlet erejéig!
-10%
  1 TANÁR + 1 DIÁK 1 KÖNYV AZOKNAK, AKIK ÜZLETI NYELVET TANÍTANAK MAGÁNÚTON

Szerzők: Szilágyi Anikó, Szőke Andrea

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 

- Milyen módszerekkel fejlesszük az egyes nyelvi készségeket, az üzleti szókincset és a nyelvhelyességet, ha magántanítványt vállalunk?

- Hogyan készítsük fel diákunkat az üzleti életben előforduló feladatokra és szituációkra, amelyeket idegen nyelven kell megoldania?

 

Ha ön is feltette már magának ezeket a kérdéseket, akkor a megfelelő könyvet választotta. Ebben a kiadványban módszertani tanácsokat, ötleteket, javaslatokat és gyakorlatokat találnak azok a tanárok, akik magántanítványnak kívánnak nyelvet oktatni. A könyv elsődlegesen az üzleti nyelv tanítását írja le, de általános nyelvi felkészítés esetén is alkalmazható. A magyar nyelven megadott feladatokat és tippeket mindenki hasznosítani tudja, azok nagy része akár csoportos oktatásra is adaptálható, kiadványunkat így a „hagyományos” nyelvoktatásban tevékenykedő nyelvtanárok is haszonnal forgathatják.

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A BAKONY

Szerzők: Rómer Flóris, Szabó Béla

Rómer Flóris: Természetrajzi és régészeti vázlat

Szabó Béla: Vallomások képekben fényképezőgéppel

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

Egy tudományos igényességgel megalkotott album alkotóját, a természet iránt elkötelezett Szabó Béla fotóművészt megérintette a múlt század egyik legnagyobb magyar polihisztorának, dr. Rómer Flóris „pannonhegyi bencés, győri főgymnasiumi tanár és múzeumőr”-nek bakonyi barátaihoz írt igényes munkája. Szabó Béla fotóművész arra vállalkozott, hogy a XXI. század elején végigjárja azt az utat fényképezőgépével, amelyet végigjárt a bencés tanár és rögzített tollával.

Az 1860-ban megjelent mű s a jelenlegi bővített kiadás – Szabó Béla képei és az eredeti mű együttes kötésben – még mindig feltáró céllal jut el az érdeklődő közönséghez. Mert most sem vagyunk birtokában annak a csodának, amely a Dunántúl Balatontól északra fekvő területén rejlik, amely megnyilvánul a geológiai, biológiai sokféleségben, a néprajzi, régészeti és történelmi nevezetességekben.

A Bakony 1850-es évekbeli állapotát Rómer Flóris, a tudós megfogóan szép nyelvezettel vetette papírra. Szabó Béla művészi alkotása, eredeti ötlete, az, hogy Rómer Flóris nyomába szegődött, hozzájárul ahhoz, hogy az album gazdagítsa magyarságunkat, és még jobban értékeljük történelmünket, tudjuk megbecsülni a természet örök ajándékát és az építészi örökséget tekintve a harmonikus ember nagyságát.

 
8 500 Ft
Akció: 7 650 Ft
Kezdete: 2013.11.27
A készlet erejéig!
-10%
A BENÉPESÜLŐ AMERIKA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A BIRODALMAK KORA

Szerző: Anne McRae

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2010

 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A DINOSZAURUSZOK VILÁGA

Főszerkesztő: Paul A. Kobasa

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Állatokról kicsiknek

Az ismeretterjesztő sorozat a 6–8 éves korosztálynak szól, kedves és látványos formában dolgoz fel gyerekeket érdeklő témákat az állatvilágból. A gyerekek nézőpontjából mutatja be az állatokat és élőhelyeiket, megfelelő részletességgel kíváncsiságuk kielégítésére. A gazdag grafikai anyag, a nagyméretű képek, az egyszerű szöveg szórakoztatóvá teszi a tanulást.

A könyvek tudatosan felépített rendszere, a fejtörők, a különféle feladatok és érdekességek segítenek abban, hogy az itt olvasottakra a kicsik később is emlékezzenek, és felhasználhassák további tanulmányaik során.

 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A FAJI EGYENLŐTLENSÉG ANATÓMIÁJA

Szerző: Glenn Loury

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2006

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A FÁRAÓK KORA

Szerző: Florence Maruéjol

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A fáraóktól a parasztokig, a magas rangú tisztviselőktől a kézművesekig a papoktól a katonákig - a könyv bemutatja a mindennapi életet és  a korabeli emberek hitvilágát az ókori Egyiptomban élt férfiakat, nőket és gyerekeket. élő krónika egy civilizációról, mely három évezreden keresztül meghatározó szerepet játszott az emberiség történetében.

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A FELFEDEZÉSEK KORA

Szerző: Neil Morris

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
  A FELSŐOKTATÁS TANKÖNYVELLÁTÁSI RENDSZERÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÓ INTÉZMÉNYI ELEMZÉSE

Szerző: Dr. Veres Pál

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2009

 

Dr. Veres Pál az összehasonlító intézményi elemzés eszköztárát felhasználva elemzi a magyar felsőoktatás tankönyvellátási rendszerét a rendszerváltás (1990) előtti időktől napjainkig. Bemutatja az új intézményi gazdaságtan és az összehasonlító gazdaságtan elemzési eszköztárát, és kísérletet tesz annak alkalmazására a tankönyvellátási rendszer kritikai elemzésében. A szerző célja, hogy a módszertani eszköztár segítségével megmutassa a rendszerváltás előtti intézményi és szervezeti jellemzők tarthatatlanságát, az új – a rendszerváltás utáni – intézmények és szervezetek működési problémáit. Ennek során összeveti a két intézményi és szervezeti rendszert egymással, valamint az új intézményeket más országok intézményrendszerével.

A felsőoktatás jelenlegi tankönyvellátási rendszerének működési jellemzőit bemutatva a teljes intézményrendszer fejlesztésére vonatkozó javaslatokat fogalmaz meg, illetve felvázolja egy komplex, működőképes, piaci alapú intézményrendszer szükségességét.

Az elemzés fontos jellemzője, hogy sorra veszi a tankönyvellátási rendszer szereplőit (személyeket és szervezeteket), és azok magatartását mutatja be meghatározott intézményi és szervezeti keretek között. Hasonlóképpen vizsgálja a tankönyvellátási rendszer alrendszereit, a kiadás, a terjesztés, a logisztika, a hallgatói támogatás, a könyvtárak rendszerét. A komplex tankönyvellátási rendszert a tágabb felsőoktatási rendszer részének tekinti és annak kontextusában is értelmezi, illetve meghatározza a kölcsönös determinációkat.

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A FINN PÉLDA

Szerző: Pasi Sahlberg

Fordította: Fazekas Dóra

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

A Finn példa első kézből származó átfogó leírása annak, hogy Finnország hogyan épített három évtized alatt világszínvonalú oktatási rendszert. Pasi Sahlberg, a finn oktatási és kulturális minisztériumban működő CIMO (Nemzetközi Mobilitási és Együttműködési Központ) főigazgatója végigköveti az oktatáspolitika fejlődését az országban, és kiemeli, hogy miben különbözik a rendszer a legtöbb modern állam oktatásától. Megmutatja, hogy az északi országban az oktatási reform ahelyett, hogy a versenyre, kiválasztásra és a diákok külső  felmérésére támaszkodott volna, a tanári munka szakmai tartalmának növelésére, az iskolák szakmai vezetésének fejlesztésére, valamint a tanárok és iskolák felé irányuló bizalom megerősítésére helyezte a hangsúlyt. Ez a könyv részletesen leírja az oktatási változások összetett természetét, és arra bátorítja a pedagógusokat és az oktatás irányítóit, hogy hatékony megoldásokat dolgozzanak ki saját körzetük és iskoláik számára.

 
6 900 Ft
Akció: 6 210 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A FIZIKA ALAPJAI

Szerkesztette: Erostyák János, Litz József

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2009

 

A tankönyv elsősorban azoknak az egyetemi, főiskolai hallgatóknak készült, akik szaktárgyaik (kémia, biológia, műszaki tudományok) mechanikai, termodinamikai és molekuláris fizikai, elektromágnesség-tani, fénytani, atomhéj-, atommag- és részecskefizikai vonatkozásaival kívánnak megismerkedni. A kötetet haszonnal forgathatják fizikatanárok és a fizikát kedvelő középiskolai tanulók is.

A szerzők – a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a Szegedi Tudományegyetem több évtizedes oktatási tapasztalatot szerzett tanárai – az ismeretközlés során a tapasztalatokból, a kísérletekből és a mérési eredményekből kiindulva jutnak el a fizikai törvények megfogalmazásához. A szakmai anyag kiválasztásakor megkülönböztetett figyelmet fordítanak az utóbbi évtizedek, ill. évek kiemelkedő eredményeinek bemutatására és a társtudományokkal való kapcsolódásokra. A kötet törzsanyagának megértéséhez a középiskolai matematikai ismeretek elegendőek.

 
6 900 Ft
Akció: 6 210 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A FÖLD CSODÁI

Szerzők: E. Lebouteiller, V. Sarano

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

Induljon velünk 80 oldalas Föld körüli útra és fedezze fel velünk a természet szépségeit! A Colorado kanyonjaitól az ausztráliai kőrengetegekig, a Szahara végtelen homoksivatagjától az Antarktisz fehér jégtakarójáig, Izland gejzírjeitől a Csendes-óceán háborgó vulkánjaiig a hőforrásoktól a csodálatos sarki fényekig - szenzációs fotók, melyeken keresztül a Földet új oldaláról ismerhetjük meg.

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
  A GAZDASÁGI OPTIMALIZÁLÁS MÓDSZEREI I. LINEÁRIS ALGEBRA

Szerzők: Hornung Tamás, Csernyák László

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2005

 
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
  A GAZDASÁGI OPTIMALIZÁLÁS MÓDSZEREI II. LINEÁRIS OPTIMALIZÁLÁS

Szerzők: Csernyák László, Jánosa András

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A GÖRÖG SPORT VILÁGA

Szerző: Kertész István

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 

Mi az, amit a modern olimpizmus és a legújabb kori nemzetközi sportmozgalom alapítói az ókori gyökerekről, az antik görög sport világáról tudtak? Mi az, amit a megszerzett tudás alapján helyesen értelmeztek, és mit értettek rosszul az ókor gyakran félreismert tényei közül? Ezekre az alapvető kérdésekre kíván választ adni a sporttörténész, aki többéves görögországi kutatásai eredményeit tárja a sport régmúltja és jelene iránt egyaránt érdeklődő olvasója elé. Így azután antik, de ugyanakkor több vonatkozásban modern sporttörténeti kézikönyvet vehetünk kézbe, amely számos „örök” aktualitású témát dolgoz fel.

 
3 800 Ft
Akció: 3 420 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A HAJTÁSOS NÖVÉNYEK ISMERETE

Szerkesztette: Penksza Károly

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001

 
4 500 Ft
Akció: 4 050 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
  A HUMÁN ERŐFORRÁSOK KÖZGAZDASÁGTANA VÁLLALATI VEZETŐK RÉSZÉRE

Szerző: Edward P. Lazear

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 
6 500 Ft
Akció: 5 850 Ft
Kezdete: 2014.04.14
A készlet erejéig!
-10%
A KABBALA

Szerző: Maggy Whitehouse

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
  A KÉTNYELVŰ OKTATÁS TANNYELV-POLITIKAI PROBLÉMATÖRTÉNETE ÉS JELENKORA

Szerző: Vámos Ágnes

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2009

 
4 600 Ft
Akció: 4 140 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A KÉTNYELVŰSÉG ALAPKÉRDÉSEI

Szerző: Bartha Csilla

Nemzeti Tankönyvkiadó, 1999

 
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A KORA KÖZÉPKOR

Szerző: John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A KÖRNYEZETVÉDELEM ALAPJAI

Szerzők: Moser Miklós, Pálmai György

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2006

 
7 000 Ft
Akció: 6 300 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A LEGNAGYOBB KATONAI KATASZTRÓFÁK

Szerző: Chris McNab

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv bemutatja a világtörténelem hetven legsúlyosabb katonai katasztrófáját az ókortól a közelmúltig: a kádesi és marathóni csatáktól az első öbölháborúig és Mogadishuig.  Minden eseményt magyarázó szöveggel kísért képek illusztrálnak, a legfontosabb tényeket pedig rövid, jól áttekinthető keretes írás foglalja össze.

 
2 750 Ft
Akció: 2 475 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A LEGNAGYOBB TÖRTÉNELMI KATASZTRÓFÁK

Szerző: Chris McNab

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv bemutatja a világtörténelem hetven legsúlyosabb természeti csapását az ókortól napjainkig: Szodoma és Gomorra pusztulásától a csernobili atomerőmű és az indiai-óceáni cunami okozta katasztrófáig. A fejezetek átfogóan és részletesen elemzik a katasztrófa előzményeit, illetve bemutatják annak szörnyű következményeit.

 
2 750 Ft
Akció: 2 475 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A LOVAGOK ÉLETE

Szerző: Brigitte Coppin

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2008

 

A könyv a legendás középkori harcosok életét meséli el a várkastélyban töltött tanulóéveiktől lovaggá válásukig. Bemutatja a lovagi tornák hangulatát, a várostromok és a keresztes hadjáratok véres küzdelmeit. Árnyalt képet fest arról a varázslatos korról, amelynek főszereplői egyszerre voltak kíméletlen harcosok és lágy szívű trubadúrok.

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A MAGYAR ESÉLY

Szerző: Ágh Attila

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MAGYARORSZÁGI EDÉNYES FLÓRA HATÁROZÓJA

Harasztok – virágos növények

Szerző: Simon Tibor

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
6 600 Ft
Akció: 5 940 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MAI MAGYAR FORMÁLIS NYELVTUDOMÁNY MŰHELYEI

Szerkesztette: Alberti Gábor, Fóris Ágota

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 
3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ

Szerző: Franck Segrétain

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 

1939–1945 – A háború lángba borította a világot, és több millió áldozatot követelt. A könyv bemutatja az emberiség történetének egyik legsötétebb korszakát Párizstól Varsóig, Pearl Harbortól Sztálingrádig, Berlintől Hiroshimáig, különös tekintettel a franciaországi eseményekre. A fronton harcoló katonák nyomában járunk, és megismerhetjük azoknak az embereknek a sorsát, akik a városok utcáin, a hegyekben, a dzsungelekben vagy a koncentrációs táborokban haltak meg.

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A MATEMATIKA TANÍTÁSA AZ ALSÓ TAGOZATON

Szerkesztette: Herendiné Kónya Eszter

Szerzők: Bontovics Ignác,Török Tamás,Köves Gabriella,Szilágyiné Szinger Ibolya,Pintér Klára,Szitányi Judit,Petz Tiborné

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

A tankönyv a tanító szakos hallgatók matematika-tantárgypedagógia c. tantárgyához készült, az általános iskola 1–4. évfolyamának matematika-tananyagát és az ehhez kapcsolódó alapvető módszertani ismereteket tartalmazza tömör, tanulható és számon kérhető formában. A szerzők szerint a matematika-tantárgypedagógia hídszerepet tölt be a tanító szakos hallgatók képzésében. Az elméleti matematikai ismeretek és az alsó tagozaton tanítandó ismeretek közötti összefüggéseket vizsgálják.

A szerzők a tananyagot két fő kérdés (Mit? Hogyan?) köré csoportosítva tárgyalják.

A Mit tanítsunk? kérdésre a pontos választ a mindenkori nemzeti alaptanterv és a hozzá kapcsolódó akkreditált kerettantervek adják meg. Napjaink matematika-tananyaga hosszú tanítástörténeti folyamat eredményeként alakult ki, s jelenleg is változik, módosul. A tankönyv a klasszikusnak számító felosztást követi, így a tananyagot a szerzők 5 nagy témakörbe sorolva tárgyalják: 1. Számtan, algebra. 2. Halmazok, logika. 3. Geometria, mérések. 4. Kombinatorika, valószínűség, statisztika. 5. Relációk, függvények, sorozatok.

A Hogyan tanítsunk? kérdésre a szerzők nem adnak és természetesen nem is adhatnak minden szempontból kimerítő választ. Bemutatják az alapvető módszertani összefüggéseket, kapcsolódási pontokat, ismertetik egy-egy témakörön belül a tanítási fokozatokat, foglalkoznak a matematikai munkaeszközök alkalmazásával, példák elemzésén keresztül rávilágítanak a tipikus tanulói, tanítói hibákra.

A tankönyv elsődlegesen a tanító szakos hallgatóknak szól, nem célja, hogy részletesen ismertesse azt a szóhasználatot, amit egy-egy tanítási órán a tanítónak használnia kell. Erre vonatkozó ismereteket az egyes tankönyvcsaládokhoz készült tanítói kézikönyvekből, kiadott óravázlatokból, óravázlatrészletekből szerezhet az érdeklődő olvasó.

 
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MEGISMERŐ TEVÉKENYSÉG FEJLŐDÉSLÉLEKTANA

Szerző: Salamon Jenő

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2003

 
1 500 Ft
Akció: 1 350 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MEGŐRZÖTT IDŐ

Szerzők: Bánkuti Zsuzsanna, Both Mária, Csorba F. László, Horányi Gábor

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2012

 
7 990 Ft
Akció: 7 190 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MI JOGUNK

Szerző: Dr. Aszódi Ilona, Dr. Kondorosi Ferenc

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2013

 

Rendhagyó könyv kerül az olvasó kezébe. Persze – minden kiadó, szerző erre biztatja magát és fogyasztóit, akik jó reménységgel vagy megadással, belenyugvással vegyes, visszafogott érdeklődéssel pillantanak az új könyvre.

Az alkotók magyarázata roppant rövid. Értelmezni, bemutatni, megérteni szeretnék az életünket mozgató, átfogó gazdasági-társadalmi viszonyokat, helyzeteket, ügyeket, programokat.

A könyvet olyan jogászok írták, akik (talán enyhe túlzással) szerelmesei a jognak, de mindenképpen a jog feltétlen tisztelői, s ezt a magatartást, megközelítést szeretnék olvasóiknak is átadni.

A könyv a jog világába enged bepillantást. Valójában a jog lényegét, legfontosabb összefüggéseit tárja az olvasó elé. Olyan témákkal foglalkozik, mint a politikai-társadalmi változások hatása a jog világára, a magánjog rendszere, a gazdasági jog, a szellemi alkotások jogainak főbb területei, a gazdasági alkotmányosság elvei és intézményei stb. A könyv nem jogászoknak készül, gyakorló és leendő politikusok, diplomaták, a média dolgozói és szereplői forgathatják haszonnal.

 
3 900 Ft
Akció: 3 510 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A MODERN NEMZETEK SZÜLETÉSE

Szerző: John Malam

Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, 2009

 
2 490 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2013.11.07
A készlet erejéig!
-10%
A NEMEK KÖZÖTTI GAZDASÁGI EGYENLŐTLENSÉGEKRŐL

Szerző: Victor R. Fuchs

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2003

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.04.14
A készlet erejéig!
-10%
A NEVELÉS ELMÉLETE ÉS GYAKORLATA

Szerző: Bábosik István

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2007

 
2 100 Ft
Akció: 1 890 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A PEDAGÓGUSOK PEDAGÓGIÁJA

Szerkesztette: Golnhofer Erzsébet, Nahalka István

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2001

 
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A POLITIKA MINT TITOK

Szerző: Csizmadia Ervin

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!
-10%
A REFORMÁCIÓ: KÉNYSZER VAGY VÁLASZTÁS

Szerző: Péter Katalin

Nemzeti Tankönyvkiadó, 2004

 
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2014.03.28
A készlet erejéig!


Termék sorrend módosítás:

Webáruház készítés