A SZÁMVITEL ALAPJAI FELADATGYŰJTEMÉNY

-10%
A SZÁMVITEL ALAPJAI FELADATGYŰJTEMÉNY

Ötödik, átdolgozott kiadás

Szerzők: Dr. Baricz Rezső, Dr. Gyenge Magdolna, Joó Ágnes, Dr. Martin Kíra, Reizingerné Dr. Ducsai Anita

Saldo Kiadó, 2017

3 360 Ft
Akció: 3 025 Ft
Kezdete: 2018.09.29   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

„A számvitel alapjai” című tárgy ismeretanyagának megismerését és elsajátítását szolgáló FELADATGYŰJTEMÉNY két részből áll.

 

Az első rész a szemináriumi (gyakorlati) foglalkozások anyagát tartalmazza, a második rész ezzel szemben az önálló – egyéni vagy kiscsoportos – munkának teremti meg a lehetőségét.

A gyakorlati foglalkozások anyaga egy képzeletbeli vállalkozás – COMP-KER Kft. – működését követi végig több időszakon keresztül. Egy-egy időszak több foglalkozás anyagát is átfogja attól függően, hogy a megfigyelés bővítése – az új eszközök és módszerek bevezetése – szükségessé teszi-e azt, vagy nem.

A gyakorlati foglalkozások 12 feladata egymásra épül, az elsajátítandó ismereteket fokozatosan bővíti. Lehetővé teszi a MÉRLEG-ben és a kapcsolódó KÖLTSÉG-, valamint EREDMÉNYKIMUTATÁS-ban való gondolkodást.

A gyakorlati foglalkozások anyaga a megoldáshoz szükséges segédleteket is tartalmazza. Megadva a részfeladatok kiindulási alapját, ezért sok esetben a részfeladat megoldása is megtalálható a FELADATGYŰJTEMÉNY-ben. A feladatok egymásra épüléséből eredően több esetben előfordul, hogy a korábban megoldott feladat megoldásának az a része, amely nem változik az új feladat megoldásában részben kidolgozva jelenik meg az oktatási segédletben. Ezzel a lehetőséggel a szerzők azért éltek, hogy minden egyes feladat megoldása kerek egész legyen, ugyanakkor az összehasonlítást – az új ismeretek által előidézett változatok hatásainak megismerését – is lehetővé tegye.

A FELADATGYŰJTEMÉNY második része 47 megoldatlan feladatot tartalmaz. A feladatok oly módon kerültek csoportosításra, hogy azok kövessék a szemináriumok (gyakorlati foglalkozások) ismeretanyagát. A megoldásokhoz szükséges oktatási segédletek itt is megtalálhatók az egyes feladatok után, ezzel segítve a kidolgozást.

 

A kötet adatai:

Formátum: A4

Kötés: ragasztókötött

Megjelenés éve: 2017

Terjedelem: 160 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu