ADÓIGAZGATÁS ÉS ELLENŐRZÉS

ADÓIGAZGATÁS ÉS ELLENŐRZÉS

Szerzők: Bartha Katalin, Dipl.-Mat. Bodo Richardt, Botka Erika, Csordás Katalin, Dr. Darák Péter, Domokos László, Dr. Esküdt Gábor, Dr. Herich György, Horváth Józsefné, Kádár Gábor András, Dr. Kenyeres Sándor, Dr. Lentner Csaba, Mihics Henrik, Pankucsi Zoltán, Schmidt Tünde, Siklós Márta, Sinkoviczné Nagy Adrienn, Szeverényi Dávid, Dr. Varga Árpád

Penta Unió, 2015 

 

 

5 450 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv a 2015 júniusában rendezett „IX. Nemzetközi Adókonferencia” előadásaiból készült tanulmánykötet.

A konferencián magasan képzett és gyakorlattal rendelkező hazai és külföldi előadók az adóigazgatás és ellenőrzés témakörét vették górcső alá. A témának különös aktualitást adott a folyamatban lévő magyar adóigazgatási reform előkészítése, valamint az adott terület nemzetközi szabályozatlanságából következő, országonként eltérő szabályozások globalizáció által motivált megismerésének igénye.

 

A nemzetközi konferencia tükröt tartott a magyar adóigazgatás és ellenőrzés elé azzal, hogy bemutatta és elemezte mind az adózók, mind az adóhatóság oldaláról nem csak a magyar szabályozási gyakorlat sikeres és ellentmondásos területeit, de a nemzetközi tapasztalatokat is. A tanulmányok elméleti jelentősége, hogy az összehasonlító adótan tudományterület egy új, eddig nem vizsgált részterületére irányítja a figyelmet.

A kötetet bátran ajánljuk nemcsak a jogszabály-előkészítésben résztvevőknek, de minden, az adóigazgatásban, ellenőrzésben érintett szakembernek, adózónak, akik ellenőrként, ellenőrzöttként vagy egyszerűen alkalmazóként érintettek a témakörben. Hiszünk abban, hogy a kötet – céljának megfelelően – hozzájárul az élhetőbb adóigazgatási és ellenőrzési környezet kialakításához.

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu