CONTROLLING-ESETTANULMÁNYOK

-5%
CONTROLLING-ESETTANULMÁNYOK

Szerző: Magyar Controlling Egyesület Oktatói Munkacsoportjának tagjai    

Saldo Kiadó, 2014

 

 

3 500 Ft 

Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 325 Ft
Kezdete: 2024.03.04   A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Valós vállalati problémákat, dilemmákat bemutató esettanulmányokat írt 12 elismert egyetemi, főiskolai oktató és nagy gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadó, a Magyar Controlling Egyesület Oktatói Munkacsoportjának tagjai.

 

Haszonnal forgathatják a kötetet azok a vállalati vezetők, controllerek, pénzügyi és gazdasági szakemberek, akik konkrét gyakorlati kérdéseikre szeretnének választ kapni és azok is, akik oktatási célra keresnek segítséget.

 

A könyv elkülönítve tárgyalja a problémafelvetést, feladatot és a lehetséges megoldásokat, ezáltal is gondolkodásra, önálló munkára serkentve az olvasót. A témák között olyan fajsúlyosak szerepelnek, mint a stratégiai és operatív tervezés, a teljesítménymérés, kiszervezés, beruházási döntések előkészítése, fedezetszámítás, kockázatelemzés és még több izgalmas téma.

 

Hiánypótló mű született a controlling témában, bátran ajánlható mind az üzleti szféra szereplőinek mikrótól a középvállalatokig, mind pedig az oktatásban résztvevő hallgatóknak és oktatóknak alapképzéstől mesterképzésig.

 

A kötet adatai:
Formátum: A/4
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2014
Terjedelem: 184 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Kiadó
Saldo Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu