CONTROLLING-ESETTANULMÁNYOK

-10%
CONTROLLING-ESETTANULMÁNYOK

Szerző: Magyar Controlling Egyesület Oktatói Munkacsoportjának tagjai    

Saldo Kiadó, 2014

 

 

3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2016.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Valós vállalati problémákat, dilemmákat bemutató esettanulmányokat írt 12 elismert egyetemi, főiskolai oktató és nagy gyakorlattal rendelkező vezető tanácsadó, a Magyar Controlling Egyesület Oktatói Munkacsoportjának tagjai.

 

Haszonnal forgathatják a kötetet azok a vállalati vezetők, controllerek, pénzügyi és gazdasági szakemberek, akik konkrét gyakorlati kérdéseikre szeretnének választ kapni és azok is, akik oktatási célra keresnek segítséget.

 

A könyv elkülönítve tárgyalja a problémafelvetést, feladatot és a lehetséges megoldásokat, ezáltal is gondolkodásra, önálló munkára serkentve az olvasót. A témák között olyan fajsúlyosak szerepelnek, mint a stratégiai és operatív tervezés, a teljesítménymérés, kiszervezés, beruházási döntések előkészítése, fedezetszámítás, kockázatelemzés és még több izgalmas téma.

 

Hiánypótló mű született a controlling témában, bátran ajánlható mind az üzleti szféra szereplőinek mikrótól a középvállalatokig, mind pedig az oktatásban résztvevő hallgatóknak és oktatóknak alapképzéstől mesterképzésig.

 

A kötet adatai:
Formátum: A/4
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2014
Terjedelem: 184 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu