DEMOGRÁFIAI ÉVKÖNYV, 2016

DEMOGRÁFIAI ÉVKÖNYV, 2016

Központi Statisztikai Hivatal, 2017

 

A Demográfiai évkönyv összefoglaló adatokat tartalmaz a 2016. évi népességszámról, a házasságkötésekről és bejegyzett élettársi kapcsolatokról, a válásokról, a születésekről, a magzati veszteségekről, a halálozásokról, a belföldi és a nemzetközi vándorlásokról, valamint nemzetközi adatokat is közöl a különböző népmozgalmi eseményekről. A főbb mutatókban bekövetkezett változásokat a kötet elején található színes grafikonok is szemléltetik. Az évkönyv internetes melléklettel jelenik meg, amely a következő állományokat tartalmazza:

1. Magyarország népesedése, 2016: a jelen kötet tartalmán felül további részletező és területi adatok 2016-ra vonatkozóan.

2. Magyarország demográfiai atlasza, 2016: a kötetben szereplő legfrissebb adatok alapján mintegy 100 térképet tartalmazó digitális atlasz; a térképek régiós, megyei és járási szinten mutatják be a főbb demográfiai jelenségeket.

7 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

3. Változások a haláloki statisztikában: módszertani melléklet a haláloki adatgyűjtésben és feldolgozásban 2005 óta bevezetett változtatások okairól és hatásairól.

4. Interaktív korfák: szemléletesen mutatják be a népesség nemenkénti korösszetételének alakulását 1870-től 2017-ig országos, 1980 és 2017 között régiós és megyei szinten is.

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu