Évkezdő akció!

RONNI Könyvkereskedés évkezdő akciója

 

 

 

Rendeljen webboltunkban 2016. január 21. és 2016. február 15. között bármilyen terméket, mi rendelésének értékétől függetlenül, egy 1 000 Ft értékű utalvánnyal ajándékozzuk meg, amelyet a következő megrendelésekor használhatja fel, amennyiben 10 000 Ft feletti értékben rendel. Egy megrendeléshez csak egy kupon használható fel.

 

Az utalványt papír alapon kapja meg első megrendelése átvételekor. A kedvezmény érvényesítéséhez az ott szereplő kódot meg kell adnia a kosár oldalon, vagy a megrendelés leadása során, a fizetési és szállítási opciók oldalon. A kupon elfogadását a rendszerünk jelzi, kérjük, ellenőrizze, hogy biztosan elfogadásra kerüljön a kuponkód.

 

A kupont  10 000 Ft feletti rendelés esetén használhatja fel, 2016. március 31-ig. Bármely, webboltunkban rendelhető termék vásárlása esetén érvényes.

 

Kupont csak teljesített rendelés esetén küldünk, amennyiben első megrendelését nem tudjuk teljesíteni (pl. az igényelt termék elfogyott) nem küldünk kupont.

Amennyiben kuponját érvényesítette második megrendelésekor, és rendelését nem tudjuk teljesíteni, kuponja újra felhasználható lesz egy esetleges újabb megrendelés esetén.

Kuponkedvezményét akkor is érvényesítjük, ha több terméket rendel, de ezek közül valamelyiket nem tudjuk teljesíteni és rendelésének összértéke 10 000 Ft alá csökken.

A kupon nem váltható készpénzre!