HVG MUNKAJOG KÜLÖNSZÁM 2019

-10%
HVG MUNKAJOG KÜLÖNSZÁM 2019

2019/2. május

HVG Kiadó, 2019

4 500 Ft
Akció: 4 050 Ft
Kezdete: 2019.06.14   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

42 friss kúriai határozat; Hosszabb munkaidőkeret, több túlóra; 35 gyakori kérdés, 35 szakértői válasz; Érdekes munkajogi esetek; 37 iratminta; Törvény az üzleti titok védelméről

A legutóbbi munkajogi különszám megjelenése óta többször módosult a munka törvénykönyve. Ezek a változások zömmel 2019. január 1-jén, illetve 2019. április 26-án léptek hatályba. A módosítások a munkaidőkeret – munkavállalói érdek-képviseleti tiltakozásokat is gerjesztő – emelését, a rendkívüli munkaidő (túlmunka) növelését, illetve egyes esetekben a pihenőidő szűkítését érintették.

Új rendelkezés írja elő a munkaügyi iratok megőrzésének – korábban nem szabályozott – határidejét. A különszám ismerteti a GDPR előírásai – az infotörvény újabb módosítása kapcsán – milyen kötelezettségeket rónak a munkaügyi adatkezelőkre.

A tartalomból:

Mit kell tudni…

a munka törvénykönyve általános rendelkezéseiről? A munkaviszony alanyairól? A munkaviszony szabályairól? A munkaviszony létesítéséről? A munka díjazásáról? A munka- és pihenőidőről? A munkaszerződés teljesítéséről? A munkaszerződés módosításáról? A versenytilalmi megállapodásról, a tanulmányi szerződésről? A munkáltató személyében bekövetkező változásról? A munkaviszony megszűnéséről? A kárfelelősségről? Az atipikus munkaviszonyról? A munkajogi vitáról? A munkavédelmi kötelezettségekről?

A kötet adatai:

Formátum: A/4

Kötés: puhakötés

Megjelenés éve: 2019

Terjedelem: 240 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu