IFRS FELADATGYŰJTEMÉNY (gyakorló- és vizsgafeladatok) 2019

IFRS FELADATGYŰJTEMÉNY (gyakorló- és vizsgafeladatok) 2019

Harmadik, átdolgozott kiadás

Szerzők: Lakatos László Péter - Filyó Janka - László Norbert

Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ, 2019

9 750 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A piaci folyamatok globalizációjának növekedése megköveteli, hogy a számvitellel foglalkozók széles köre megismerje az IFRS pénzügyibeszámoló-készítés szabályrendszerét és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudja.

 

Az IFRS-ek elsajátításának az első lépése természetesen az elméleti alapok biztos megismerése kell, hogy legyen. Ez azonban önmagában kevés! Ahhoz, hogy készség szintjén képes legyen a számviteli szakember alkalmazni a standardokat, az is kell, hogy a problémákat meg tudja oldani.

 

Népszerű kiadványunk, amely 2019-ben új kiadásban jelenik meg, ilyen problémákat szed csokorba. A megújulás jelenti egyrészt az eltelt időszakban bekövetkezett változások átvezetését, ami jónéhány fundamentális témakör szabályozását érintette, így a pénzügyi instrumentumok, a lízing és a mindenkit érintő bevétel elszámolásának témakörét, ezek finomítását, illetve a keretelvek változásainak rögzítését is, másrészt pedig jelenti a korábbi kiadás kibővítését és új köntösbe bújtatását.

 

A kiadvány célközönsége meglehetősen széles. Szánták ezt a kiadványt a szerzők minden tanulni vágyó hallgatónak: tanuljon akár az egyetemen, készüljön könyvvizsgálónak, aspiráljon az IFRS könyvvizsgálói minősítésre vagy az IFRS mérlegképes könyvelői képesítés megszerzésére, de sikerrel tudják forgatni a vizsgára (éppen) nem készülő gyakorlati szakemberek is, hiszen egy-egy problémakör megértéséhez sokszor a számpélda visz közelebb.

 

 

A könyv példáinak megoldását a szerzők módszertani okokból nem a könyvben helyezték el, hanem azokat egy internetes felületen keresztül érheti el a vásárló, amelyhez egy felhasználónevet és jelszót biztosít a kiadó a kötet bevezetőjében leírtak szerint.

 

A kötet adatai:

Formátum: A/4

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2019

Terjedelem: 528 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789639878570
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu