KVÍZFOLYAM – MAGYAR TÖRTÉNELEM

-20%
KVÍZFOLYAM – MAGYAR TÖRTÉNELEM

feladatok, megoldások 3 szinten

Szerző: Gottesmann Péter – Szilágyi Rita

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

 

1 200 Ft
Akció: 960 Ft
Kezdete: 2018.08.19   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Rejtvény-sorozatunk kötetei mindig egy-egy témát járnak körül - ezúttal a magyar történelem érdekességei, fölemelő és feszült pillanatai, kiemelkedő alakjai szerepelnek a fejtörő feladványokban.

 

A kérdéskörrel most ismerkedők számára Kezdő fejezetünk kínál szórakoztató – és reményeink szerint: megválaszolható! – kérdéseket. Ezt követi a Haladó rész, már valamivel csavarosabb tematikával. Akinek pedig ez sem elég, azt várja Mester fokozatunk, amelyben már valóban nehéz, de talán épp a legérdekesebb kérdések következnek. A megoldások – az egyszerűség kedvéért – mindig közvetlenül az adott fejezet után találhatók.

 

Nemcsak a kötetek felépítésében, a feladatok összeállításában is újdonságra törekedtünk a megszokott kvízekhez képest – a különböző játéktípusok ötvözésével. A hagyományos „kérdés-felelet”-ek mellett nyelvi játékok, keresztrejtvények, úgynevezett kakukktojások és egyéb meglepetések szerepelnek. A válaszokban, megoldásokban kerülni igyekeztünk az „adathalmokat” – inkább az érdekességekre, az egyszerűbb és megjegyezhető tudnivalókra koncentráltunk. A rejtvények közti szünetekben pedig, pihentetőül, a rejtvények „főhőseiről”, az egyes korok jeles szereplőiről olvashatnak színes történeteket.

 

A kötet adatai:

Formátum: 130 x 205 mm

Megjelenés éve: 2015

Terjedelem: 174 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-615-52-4066-9
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu