NÉMET GYAKORLÓKÖNYV A SZÓBELI KÖZÉP- ÉS FELSŐFOKÚ ÜZLETI-PÉNZÜGYI NYELVVIZSGÁRA

-10%
NÉMET GYAKORLÓKÖNYV A SZÓBELI KÖZÉP- ÉS FELSŐFOKÚ ÜZLETI-PÉNZÜGYI NYELVVIZSGÁRA

Szerzők: Csányi Eszter, Magyar Mária   

Saldo Kiadó, 2013

3 800 Ft
Akció: 3 420 Ft
Kezdete: 2016.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe című kiadvány folytatásaként megjelent a BGF Nyelvvizsga és Továbbképző Központ (NYTK) szóbeli nyelvvizsgáira felkészítő kiadvány.

A könyv a különböző feladattípusaival felöleli a fent említett szóbeli nyelvvizsgák szakmai szókincsét, ugyanakkor feltételezi azt is, hogy a vizsgára készülő tanulók a gazdasági tanulmányaik során anyanyelvükön és a tanult idegen nyelven is már megszerezték a szükséges szakmai ismereteket. A feladatok nehézsége a KER (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) B2-C1 szintjének felel meg, tehát a közép- és a felsőfokú szóbeli nyelvvizsgára is teljes mértékben biztosítja a felkészülést.

 

A könyv 20 közép- és 4 felsőfokú szóbeli feladatsort tartalmaz, amelyeket a feladatok megoldásánál felhasználható kifejezések vezetnek be.

Az első rész a középfokú feladatokat öleli fel: a szakmai jellegű szabad beszélgetés lehetséges kérdéseit, a magyarul összefoglalandó írott szakmai szövegeket, az önálló beszéd-produkció lehetséges témáit és a szituációkat. A szöveg-összefoglalási feladatoknál a szerzők lehetséges megoldásokat is megadnak. Az önálló beszédprodukció, és a szituáció esetében pedig témánként vázlatszerűen felsorolják a legfontosabb szakmai szavakat és szókapcsolatokat, amelyek tartalmilag is lefedik az adott témát vagy szituációs játékot.

A felsőfokú nyelvvizsga feladatai: a prezentáció, a dokumentum értelmezése, az írott szakmai szöveg magyar nyelvre történő fordítása és a szakmai tárgyalás.

A kiadványhoz tartozó online példatárban minden anyaghoz hallásértési feladatok, példák tesztek kapcsolódnak.

Mind a csoportos, felkészülésben, mind az önállóan készülők számára jó szívvel ajánljuk a kiadványt.

 

A kötet adatai:
Formátum: B/5
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 192 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636382308
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu