A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS NAGYKÖNYVE - Elfogyott

A RENDEZVÉNYSZERVEZÉS NAGYKÖNYVE - Elfogyott

Szerző: Judy Allen

Akadémiai Kiadó, 2010

 

4 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A rendezvényszervezésben nincsenek főpróbák. A kezdeti tervezéstől az operatív munkáig  rendezvényünk minden egyes eleme cégünk arculatát tükrözi. Akár termékbemutatót, akár konferenciát, kongresszust, inszentív programot vagy jótékonysági gálát tartunk, mindig észben kell tartanunk, hogy a részletekben rejlik a rendezvényszervezés varázsa és veszélye is.

 

A rendezvényszervezés nagykönyve kezünkbe adja azokat az eszközöket, amikre szükség lehet egy rendezvény stílusos megvalósításához, valamint a meglepetések és váratlan kiadások elkerüléséhez. A gyakorlatban is hasznosítható mű egyaránt szól rendezvényszervezőknek, PR- és kommunikációs cégeknek és ügyfeleiknek, marketing és vállalati kommunikációs szakértőknek, jótékonysági és nonprofit szervezeteknek, vendéglátó- és szórakoztató ipari szakembereknek. A mű magyar adaptációjának létrehozásában Görög Ibolya működött közre szakértőként, s gondoskodott arról is, hogy három különböző hazai program megvalósítása is elérhető legyen a Függelékben.

 

Judy Allen a rendezvény- és életmódszervezés egyik legnevesebb szakértője a világon. Az egyedi események megszervezésében szerzett átfogó tapasztalatát és az összes érzékre ható elemeket felhasználó tervezési alapelveit felhasználva a világ minden táján dolgozott már vállalatvezetőkkel, elnökökkel, Oscar-díjasokkal.

 

A tartalomból:

Előszó
Első lépések: Tervek és költségvetés
Szervezés és időzítés
A helyszín
Transzfer
A vendégek fogadása
A helyszínnel kapcsolatos kívánalmak
Kinek szól a rendezvény?
Vendéglátás
Egyéb kérdések
Utószó
Függelék


A kötet adatai:
Kötés: kartonált, ragasztókötött
Formátum: B/5
Megjelenés éve: 2010
Terjedelem: 384 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-05-8855-3
Kiadó
Akadémiai Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu