EURÓPAI LAKOSSÁGI EGÉSZSÉGFELMÉRÉS – MAGYARORSZÁG, 2009 ÖSSZEFOGLALÓ EREDMÉNYEK

EURÓPAI LAKOSSÁGI EGÉSZSÉGFELMÉRÉS – MAGYARORSZÁG, 2009 ÖSSZEFOGLALÓ EREDMÉNYEK

Központi Statisztikai Hivatal, 2012

4 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A kötet az első, 2009-ben lezajlott Európai lakossági egészségfelmérés (ELEF) magyarországi bevezetésének eredményeit tartalmazza, témakörönként önálló tanulmányokon keresztül.

A reprezentatív önkéntes felmérésben részt vevők válaszaiból következtetések vonhatók le a teljes felnőtt népesség egészségi állapotára, életmódjára, táplálkozási szokásaira, egészségmegőrzéssel kapcsolatos attitűdjeire vonatkozóan.

A tanulmányok részletesen bemutatják az egészségmagatartás-típusokat, a munkahely okozta egészségproblémákat, a baleseteket, a különböző betegségek, a káros szenvedélyek (dohányzás, alkohol, kábítószer) előfordulási gyakoriságát a társadalomban területi, nem és életkor szerinti csoportosításban egyaránt.

A CD-melléklet a kötetben megjelenteken kívül tartalmazza a felmérés kérdőívét és a felmérésben szereplő, szinte valamennyi változóra vonatkozó alapbecsléseket.

Megtalálható továbbá a Morbiditási adattár, 2009 c. kiadvány is, melynek forrása az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 1021 nyilvántartási számú Jelentés a háziorvosok és házi gyermekorvosok tevékenységéről c. adatgyűjtése.

 

 

Terjedelem: 159 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-235-341-8
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu