KÖNYVVEZETÉSI ISMERETEK

-10%
KÖNYVVEZETÉSI ISMERETEK

Szerzők: Miklósyné Ács Klára, Siklósi Ágnes, Dr. Sztanó Imre

Saldo Kiadó, 2007

 

 

3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2016.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv bemutatja a vállalkozások alapításával kapcsolatos jogi és számviteli ismereteket.

 

A Szerzők a hangsúlyt a működő vállalkozások legfontosabb és leggyakoribb elszámolásainak, a gazdasági események vagyonra és eredményre gyakorolt hatására helyezik. A főkönyvi elszámolás mellett megfogalmazzák az analitikus nyilvántartás követelményeit is. A könyvvezetési ismereteket követően pedig röviden és célirányosan összefoglalják a beszámolási kötelezettség teljesítésével összefüggő feladatokat. A könyv kellő részletezettséggel bemutatja az éves beszámoló részeinek tartalmát is.

 

Végül a Szerzők foglalkoznak a vállalkozások megszűnésének kérdéseivel. Bemutatják a csődeljárással kapcsolatos feladatokat és részletesen foglalkoznak a felszámolási eljárás és a végelszámolás lebonyolításával, fontosabb számviteli feladataival. Kitérnek a gazdasági társaságok átalakulásával összefüggő feladatokra is.

 

A kiadvány sok bemutató feladatot tartalmaz, hogy az elsajátított ismeretet a gyakorlatban is jól lehessen hasznosítani. A könyvhöz „Feladatgyűjtemény és munkafüzet a könyvvezetési ismeretekhez” is kiadásra került.

A könyvet elsősorban az alapképzésben részt vevő gazdálkodás-menedzsment szakos főiskolai hallgatóknak ajánljuk, de természetesen haszonnal forgathatják azok is, akik a számviteli információkat kívánják hasznosítani. A hallgatókon kívül a továbbképzésben részt vevők számára is hasznos forrásmunka lehet a könyv.

 

A kötet adatai:
Méret: A/4
Kötés: kötött
Megjelenés éve: 2007
Terjedelem: 258 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636382186
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu