RUGALMAS ÖSZTÖNZÉS - RUGALMAS JUTTATÁSOK

-10%
RUGALMAS ÖSZTÖNZÉS - RUGALMAS JUTTATÁSOK

Átdolgozott kiadás

Szerkesztette: Poór József

Complex Kiadó, 2013

 

 

4 725 Ft
Akció: 4 255 Ft
Kezdete: 2018.08.02   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Könyvünk első kiadása 2005-ben, míg a második 2007-ben jelent meg. Akkor még szárnyalt világgazdaság, azóta azonban nagyban megváltozott a juttatások, és különös tekintettel rugalmas juttatások (cafeteria) szabályozási környezete.

A könyv aktualizálását több tényező is szükségessé tette. Egyrészt jelentősen megváltozott a rugalmas juttatási rendszerek hazai gazdasági környezete, másrészről átalakult a szolgáltatók rendszere is, a külföldi szolgáltatók helyébe a magyar állam tulajdonában lévő szervezetek léptek.

Jelen munkát azzal az igénnyel írták a szerzők, hogy folytassák a korábbi két sikeres kiadást megélt könyv által kitaposott utat.

 

A könyvet egyaránt haszonnal forgathatják HR szakemberek, vállalatvezetők és azon érdeklődők, akik esetleg még a cafeteria rendszer bevezetése előtt állnak és azok is, akik meglévő rendszereiket szeretnék felülvizsgálni, hatékonyabbá tenni, növelve a juttatások ösztönző szerepét. A műben a Szerzők hazai és külföldi trendeket és tendenciákat egyaránt bemutatnak, emellett számos esettanulmány nyújt segítséget a pozitív példák megismerésében és elsajátításában, gyakorlati információ átadásában.

 

Olvasói vélemények:

 

"Minden szervezet sikere két lényegi pilléren nyugszik, amivel a vállalatvezetőknek tisztában kell lenniük:

1. motivált, elkötelezett, kooperatív, változást generáló kollégák

2. magas szervezeti rugalmasság, azaz képesség a gyors változásokra

Ez a könyv kiváló szakmai képet nyújt az ösztönzés és javadalmazás hazai és nemzetközi eszközeiről, gyakorlatáról. Általa bepillantást kapunk a jelen és a jövő motivációs tendenciáiba, ami inspirálja a versenyképes stratégiai gondolkodást és a hatékonyabb – megtérülőbb -, naprakészebb ösztönzési és javadalmazási eszközök portfóliójának kialakítását. Egyedülálló tudástár, 9 piaci esettanulmánnyal, minden érdeklődő, diák, szakember és vállalatvezető számára, tapasztalt szerzők tollából."

(Jagudits Ákos Stratégiai HR Vezető, Jabil Circuit Kft.)

 

"A munka világára vonatkozóan számos motivációs elmélet, modell létezik. Mégis minden szakember számára szakmai kihívást jelent egy jól működő kompenzációs rendszer működtetése. A munka sohasem tekinthető véglegesnek, mert a változó világ és preferenciák megújulásra, a „játéktér” újrarajzolására késztetnek.

A szerzők alapos összegző munkájukkal, kiváló elméleti alapot adnak ahhoz, hogy a motiváció - ösztönzés - és juttatás fogalomkörét, stratégiai lehetőségeit és gyakorlatát megismerjük. Azt ne feledjük, hogy a rendszerek önmaguktól nem működnek! Az érintett munkavállalók, a szervezet működése - mint egy érzékeny gépezet - visszajelzi munkánk eredményességét. A könyvben ehhez is kaphatunk praktikus útmutatást. A komplexitás igénye a témavezetésben végig tetten érhető, ettől alapvető szakirodalomnak is tekinthető. Aktualizált tartalma, esettanulmányai révén a gyakorló szakembereknek is hasznára válhat."

(Takács Pálné Humánerőforrás igazgató, Magyar Posta Zrt.)

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789632953410
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu