PÉNZ - PÉNZÜGYI ÖSSZEFÜGGÉSEK - MINDENKINEK - Elfogyott

PÉNZ - PÉNZÜGYI ÖSSZEFÜGGÉSEK - MINDENKINEK - Elfogyott

Szerző: Gyulaffy Béláné dr.

Saldo Kiadó, 2006

 

2 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Naponként értesülünk arról, hogy épített környezetünkben lényeges változások történtek, amelyek mindannyiunk számára kockázatot hordoznak, és pénzügyi következményekkel járnak. Ez a pénzügyi folyamatokkal foglalkozó könyv megpróbál segítséget adni a pénzügyi összefüggések közötti eligazodásra mindazok számára, akik hajlandóak leülni egy kis időre, hogy egy-egy részt átolvasva az összefüggések keresésére is energiát és időt fordítsanak.

A Szerző bevezeti az Olvasót a pénzzel kapcsolatos ismeretekbe a kialakulásától, a fogalmakon, a pénz-közvetítéseken, a nemzetközi kapcsolatokon és intézményeken, az EU-n keresztül a köztük lévő összefüggésekig.

A könyv utolsó fejezete a globalizáció fogalomkörével és jellemzőivel ismerteti meg az Olvasót.

Ez a könyv alapvetően a Bachelor (BsC) oktatás számára készült alapozó pénzügyi ismereteket tartalmazó pénzügyi tananyag, de más szempontnak is eleget tesz. Tematikáját tekintve alkalmazkodik a mérlegképes könyvelők számára előírt vizsgakövetelményekhez is, amennyiben az általános pénzügyi folyamatok és ezek összefüggésrendszerének tananyagaként szereplő ismereteivel foglalkozik. Ugyancsak sikerrel forgathatják a pénzügyeket is tanuló felsőfokú szakképesítést szerző szakügyintézők (banki-, pénzügyi, számviteli csoportok), de az ügyintézők számára is közérthetően megfogalmazott ismereteket közvetít.

 

 

A kötet adatai:
Méret: B/5
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2006
Terjedelem: 296 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636381868
Kiadó
Saldo Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu