APEH TAPASZTALATOK A VAGYONOSODÁSI VIZSGÁLATOKRÓL

-10%
APEH TAPASZTALATOK A VAGYONOSODÁSI VIZSGÁLATOKRÓL

Szerzők: Bertalan Rudolf, dr. Linczmayer Szilvia, dr. Hocz Ágnes, dr. Hódyné dr. Kálóczi Eszter, Tamásné dr. Kajati Zsuzsanna

Saldo Kiadó, 2008

4 300 Ft
Akció: 3 870 Ft
Kezdete: 2016.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A jogi megalapozottság és a gyakorlati tapasztalatok hitelességét a szerzőgárda – az APEH központ vezető munkatársai – garantálják. Az összeállítás ismerteti a vagyon fogalmát, az ellenőrzött magánszemélyek jogait és kötelezettségeit az ellenőrzés során.

Megtudhatjuk, hogyan zajlik le egy vizsgálat a megbízólevél átadásától a jegyzőkönyv kézhezvételéig. Mikor becsülhet jogosan a revizor, milyen módszereket alkalmazhat?

Mit jelent a bizonyítási eljárás? Kit és mikor, mire kötelez a bizonyítási teher? A jegyzőkönyv megállapításait maradéktalanul kötelező-e elfogadni? Milyen lépései vannak a jogorvoslati eljárásnak? Ha a revízió megkezdését megelőzően magunk fedezünk fel valamilyen hiányosságot, meg kell-e várni a hatósági ellenőrzést és a kapcsolódó büntetéseit? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad korrekt, mindenki számára érthető és világos válaszokat az összeállítás. Természetesen a kiadvány nem hallgatja el a hiányosságok feltárását követő következményeket sem, ismerteti az adóhatósági végrehajtás menetét is.

Az összeállítás erénye, hogy számos, elkerülhető buktatóra hívja fel a figyelmet tanácsaival és tippjeivel, valamint néhány jogerős bírói ítélet bemutatásával igyekszik a jogkövető magatartást megkönnyíteni.

 

A kötet adatai:
Méret: B/5
Kötés: ragasztókötött
Megjelenés éve: 2008
Terjedelem: 150 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636382575
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu