KÖRNYEZETFEJLESZTÉS A KISTÉRSÉGEKBEN

-15%
KÖRNYEZETFEJLESZTÉS A KISTÉRSÉGEKBEN

A környezettudatos kistérségfejlesztés kézikönyve

Szerző: Gálosi-Kovács Bernadett

Publikon Kiadó, 2010

 

 

2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2019.01.28   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A kistérségek környezetvédelmi tevékenysége, a környezettudatos kistérségfejlesztés, a természetes és épített környezetének védelmét, a lakosság életminőségének, ellátási és környezeti viszonyainak javítását szolgálják.

 

E feladatot a települési önkormányzatok, kistérségi szereplők tervszerű és összehangolt munkájával, egységes szemléletű környezetvédelmi stratégiájával lehet megvalósítani.

 

A környezetvédelem megvalósításában a kistérségi szint azért fontos, mert megfelelő nagyságú közösség tud jelentős, környezetre hatást gyakorló beruházásokat, kezdeményezéseket indítani, ugyanakkor kisléptékű, könnyen megfogható és mozdítható ahhoz, hogy emberközpontú, személyes kapcsolatokon alapuló vállalkozások születhessenek meg, és maradjanak életben.

 

A kötetben a környezet- és területfejlesztés eszköz és intézményrendszerének jellemzői, a kistérségi környezetvédelmi program kidolgozásának alapvető céljai, lépései olvashatóak, illetve egy fiktív kistérség fejlesztési dokumentum esettanulmánya, egy olyan fejlesztési terv-kivonat, amely szinte valamennyi kistérség számára sorvezetőt jelenthet a környezetvédelmi programozás során.

 

A kötet adatai:
Megjelenés éve: 2010
Terjedelem: 250 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-615-5001-22-2
Kiadó
Publikon Kiadó
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu