SZÁMVITELI FOGALMAK

SZÁMVITELI FOGALMAK

Szerzők: Sztanó Imre, Simon Szilvia

Perfekt Kiadó, 2012

 

 

1 650 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A kiadvány célja, hogy segítsen a pénzügyi és számviteli szakterületen elmélyültebb, alaposabb ismereteket szerezni kívánó szakembereknek és mindazoknak, akiknek a munkájuk során foglalkozniuk kell számviteli kérdésekkel. Ez az a terület, ahol sok olyan szakkifejezéssel, fogalommal találkozik a szakma művelője, melyek a mindennapi szóhasználatban ugyan gyakran hallhatók, ám a szaknyelvi jelentés pontos meghatározása elengedhetetlenül fontos, hiszen a fogalmak alkalmazása során a gyakorlatban a számviteli törvény előírásainak minden téren precízen meg kell felelni.

Egy egzakt, de jól érthető megfogalmazás megkönnyíti a fogalmak megértését és használatát, nemcsak a kezdő ismeretszerzőknek, a számvitelt épp tanulni kezdő diákoknak, de azoknak is, akik valamilyen szintű ismerettel, fogalomkészlettel már rendelkeznek. A kislexikon típusú – abc rend szerinti – szerkesztésnek köszönhetően könnyen megkereshetők a minket éppen érdeklő témák, témakörök. A kiadvány kb. 350 számviteli fogalom részletes definícióját tartalmazza.

Ajánljuk ezt a kézikönyvet a pénzüggyel, számvitellel ismerkedő tanulókon, a számvitelt oktatókon kívül mindazoknak, akiket érdekel ez a szakterület, de nem hiányozhat a mű a könyvelést végző cégek, adótanácsadók és más szakemberek könyvespolcáról sem.

 

A kötet adatai:
Formátum: A/5
Megjelenés éve: 2012
Terjedelem: 110 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-394-819-4
Kiadó
Perfekt Kiadó
VTSZ
4 901
Várható szállítási határidő
4-6 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu