CONTROLLING - Elfogyott

CONTROLLING - Elfogyott

Út egy hatékony controlling rendszerhez

Változatlan utánnyomás

Szerző: Horváth & Partners

Complex Kiadó, 2015

 

 

5 240 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv alapmű; a vállaltirányítási know-how nemzetközi nyelvén íródott, mely ma már a fejlett világban mindenütt azonos.

A könyv a mindennapi gyakorlatban jól használható útmutatást ad a controlling rendszerek kialakításának elméletéről és gyakorlati tapasztalatairól, és összefoglalja a controllingszakma sikeres műveléséhez szükséges ismereteket.

 

A kiadvány a gazdasági felsőfokú képzést nyújtó intézményekben kötelező tananyag, és célszerű beépíteni a vezetőképző, valamint a szakképzést nyújtó tanfolyamok anyagába is.

Haszonnal forgathatják a felsővezetők, a gazdasági és pénzügyi szakemberek, a controllerek és controller-asszisztensek, illetve a tervezést végzők.

 

A szerző a Horváth & Partners csoport nemzetközi tanácsadó cég, amely hét országban rendelkezik irodákkal. A budapesti iroda, az IFUA Horváth & Partners Vezetési és Informatikai Tanácsadási Kft. 1989 óta támogatja a magyarországi ügyfeleket céljaik megvalósításában - a controlling mellett a szervezetalakítás, a folyamatmenedzsment, a stratégiai menedzsment és üzleti intelligencia rendszerek élenjáró szakértőjeként.

 

A kötet adatai:

Méret: B/5

Terjedelem: 287 oldal

Kiadás éve: 2015

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789632249407
Kiadó
Complex
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu