A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSRA, ELEKTRONIKUS KERESKEDELEMRE VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK MAGYARÁZATA

-5%
AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSRA, ELEKTRONIKUS KERESKEDELEMRE VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK MAGYARÁZATA

Szerzők: Verebics János dr., Sylvester Nóra dr.

HVG-ORAC Kiadó, 2006

 

 

5 040 Ft
Akció: 4 790 Ft
Kezdete: 2019.02.11   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A könyv arra törekszik, hogy információs társadalmi jogalkotásunk szempontjából alapvetőnek számító, a közösségi jog szabályainak átvételét biztosító két törvényt Európa-jogi vonatkozásaikra is figyelemmel dolgozza fel és magyarázza.

A kötet a tárgyalásra kerülő joganyag összefüggéseit komplex módon bemutató Bevezetőre, s három fő tematikus részre oszlik. Az első rész az elektronikus aláírásról szóló, a 2004. évi LXIX. törvénnyel átfogóan módosított 2001. évi XXXV. törvényt, a törvényhez kapcsolódó végrehajtási rendeleteket a szabályozás hátteréül szolgáló 1999/93/EK irányelv és a közösségi jog egyéb, vonatkozó rendelkezései összefüggéseiben dolgozza fel. A második fő rész az elektronikus aláírás, elektronikus dokumentumok joghatályával összefüggő kérdések, mindenekelőtt a Pp. az elektronikus okiratiságra vonatkozó rendelkezéseinek magyarázatát adja. Az elektronikus kereskedelemről szóló törvény magyarázata sem korlátozódik pusztán a törvényszövegre és a szabályozás alapjául szolgáló 2000/31/EK irányelv rendelkezéseire: feldolgozza a kapcsolódó fogyasztóvédelmi szabályok - ugyancsak közösségi jogi alapú - a reklámra, vevőtájékoztatásra, távértékesítésre, az elektronikus úton történő fizetésekre és a fogyasztói jogviták intézésére vonatkozó előírásait is.

 

A kötetet elsősorban elektronikus aláírást hétköznapi munkájuk során egyre szélesebb körben alkalmazó szakemberek figyelmébe szeretnénk ajánlani.

 

A kötet adatai:

Megjelenés éve: 2006
Formátum: A/5
Terjedelem: 453 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789637490309
Kiadó
HVG-ORAC
VTSZ
4 901
Vélemények
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu ajandekkatalogus.hu vatera.hu