Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Termék részletek


AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSRA, ELEKTRONIKUS KERESKEDELEMRE VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK MAGYARÁZATA

-20%
AZ ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁSRA, ELEKTRONIKUS KERESKEDELEMRE VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK MAGYARÁZATA
5 040 Ft
Akció: 4 030 Ft4030
Kezdete: 2017.10.22   A készlet erejéig!

Szerzők: Verebics János dr., Sylvester Nóra dr.

HVG-ORAC Kiadó, 2006

 

A könyv arra törekszik, hogy információs társadalmi jogalkotásunk szempontjából alapvetőnek számító, a közösségi jog szabályainak átvételét biztosító két törvényt Európa-jogi vonatkozásaikra is figyelemmel dolgozza fel és magyarázza.

 • A kötet a tárgyalásra kerülő joganyag összefüggéseit komplex módon bemutató Bevezetőre, s három fő tematikus részre oszlik. Az első rész az elektronikus aláírásról szóló, a 2004. évi LXIX. törvénnyel átfogóan módosított 2001. évi XXXV. törvényt, a törvényhez kapcsolódó végrehajtási rendeleteket a szabályozás hátteréül szolgáló 1999/93/EK irányelv és a közösségi jog egyéb, vonatkozó rendelkezései összefüggéseiben dolgozza fel. A második fő rész az elektronikus aláírás, elektronikus dokumentumok joghatályával összefüggő kérdések, mindenekelőtt a Pp. az elektronikus okiratiságra vonatkozó rendelkezéseinek magyarázatát adja. Az elektronikus kereskedelemről szóló törvény magyarázata sem korlátozódik pusztán a törvényszövegre és a szabályozás alapjául szolgáló 2000/31/EK irányelv rendelkezéseire: feldolgozza a kapcsolódó fogyasztóvédelmi szabályok - ugyancsak közösségi jogi alapú - a reklámra, vevőtájékoztatásra, távértékesítésre, az elektronikus úton történő fizetésekre és a fogyasztói jogviták intézésére vonatkozó előírásait is.

   

  A kötetet elsősorban elektronikus aláírást hétköznapi munkájuk során egyre szélesebb körben alkalmazó szakemberek figyelmébe szeretnénk ajánlani.

   

  A kötet adatai:

  Megjelenés éve: 2006
  Formátum: A/5
  Terjedelem: 453 oldal

 • ISBN
  978-963-7490-30-9
  Kiadó 
  HVG-ORAC
  VTSZ
  4901
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.