A SZÁMVITEL ALAPJAI - Elfogyott

A SZÁMVITEL ALAPJAI - Elfogyott

Szerző: Dr. Sztanó Imre

Perfekt Kiadó, 2015

 

 

4 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az „A számvitel alapjai” című szakkönyv első kiadása 2006. évben jelent meg. A tapasztalatai alapján a tankönyv 2013. évben átdolgozásra, kiegészítésre került.  
Az Európai Parlament és a Tanács elfogadta az új számviteli irányelvet (2013/34/EU irányelv), melyet 2015. július 20-áig kellett a tagállamoknak a nemzeti jogukba átültetniük. Az Országgyűlés 2015. június 23-án elfogadta a számviteli törvény új irányelveknek megfelelő jogharmonizációs célú módosítását. A hatályba lépett módosításokat a 2016. január 1-jével vagy az azt követően induló üzleti évről készített beszámolókra kell először alkalmazni. Éppen ezért a most kézbevett tankönyv már azokat az elszámolási szabályokat tartalmazza, melyek 2016. évtől hatályosak. Ezzel a hazai számviteli szabályozás összhangban van az új számviteli irányelvekkel.

 

A most kézbe adott alaptankönyv és a kapcsolódó, a tananyag feldolgozását, a gyakorlati alkalmazást lehetővé tevő példatárak összeállítása során azt tartottuk a legfontosabbnak, hogy e kiadványok segítségével a képzés első szakaszában valamennyi üzleti alapképzési szak valamennyi hallgatója szert tehessen az alapvető számviteli ismeretekre. Könyvünk tehát elsősorban az üzleti alapszakok hallgatói részére készült, azonban hasznosan forgathatják azok is, akik most ismerkednek a számvitel alapjaival. A tankönyv összeállítása során külön figyelmet fordítottunk a felsőoktatási szakképzés képesítési követelményeire. Természetesen a tankönyv azon posztgraduális képzés hallgatói számára is hasznosítható, akik most ismerkednek a számvitellel.

Az iskolarendszeren kívüli képzésben résztvevők is hasznosan forgathatják a könyvet, elsősorban azok, akik az Országos Képzési Jegyzékben szereplő pénzügyi és számviteli szakképesítések valamelyikének megszerzését tűzték ki célul, így például a mérlegképes szakvizsgára készülő jelöltek is.

A tankönyv szerzője figyelembe vette a 2016. január 1-jétől hatályos számviteli szabályokat is.

A kötet adatai:
Kötés: táblás
Formátum: B/5
Megjelenés éve: 2015
Terjedelem: 392 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-394-842-2
Kiadó
Perfekt Kiadó
VTSZ
4 901
Várható szállítási határidő
4-6 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu