KISVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA - Elfogyott

KISVÁLLALKOZÁSOK FINANSZÍROZÁSA - Elfogyott

Szerzők: Dr. Béza Dániel, Csákné Dr. Filep Judit, Dr. Csapó Krisztián, Dr. Csubák Tibor Krisztián, Dr. Farkas Szilveszter, Dr. Szerb László

Perfekt Kiadó, 2013

3 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Minden bizonnyal kevés ember van a Földön, akinek a vállalkozás alapításának gondolata még nem fordult meg a fejében. Sokan megteszik, még többen nem. Sokaknak sikerül, de sajnos, sokaknak nem. A miértekre is sokféle válasz adható, elég csak a pénzre (tőkére), az ötletre (innováció), a környezeti tényezőkre (vállalkozóbarát környezet) utalni. A felsorolást folytathatnánk, abból azonban egyvalami, a tudás biztosan nem maradhat ki. A Kisvállalkozások finanszírozása címmel megjelent könyvet most az olvasó – legyen az a felsőoktatás hallgatója, kezdő, vagy már befutott vállalkozó, a váltás gondolatával kacérkodó közszolga – ehhez a bizonyos tudáshoz, annak megszerzéséhez, elmélyítéséhez járul hozzá.

A könyv, amelyet az olvasók kezébe adunk, nem a tudomány elefántcsont-tornyában megalkotott elvont modellekben testet öltött gondolatkísérlet, hanem mindennapjaink velünk élő probléma- és tudáshalmaza.

A vállalkozást indítók felmerülő stratégiai és operatív kérdéseire természetesen garantáltan jó válasz aligha adható, de hogy felmerüljenek és, hogy válaszolni akarjunk és merjünk, az nem megy a finanszírozás alapvető lehetőségeinek és módozatainak ismerete nélkül, de - tegyük hozzá - azok nélkül az „apróbb fogások” nélkül sem, amelyek a mindennapi gyakorlat során kristályosodtak ki, váltak megfontolandó példákká.

Ezt az akaratot és a szükséges bátorságot megalapozó tudást nyújtja ez a könyv. És hogy mennyire a mának szól, elég, ha csak néhány címszavat emelünk ki: devizahitel, Széchenyi-Kártya program, kamattámogatásos hitelek, EU-pályázatok.

 

A kötet adatai:
Kötés: táblás
Formátum: B/5
Megjelenés éve: 2013
Terjedelem: 376 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-394-719-7
VTSZ
4 901
Várható szállítási határidő
4-6 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu