Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Termék részletek


ADÓELLENŐRZÉS

ADÓELLENŐRZÉS
6 830 Ft6830

Harmadik, átdolgozott kiadás

Szerzők: Bartos Csaba, Bertalan Rudolf, Dr. Cserteg Rita, Dr. Csikós István, Dr. Herich György, Kiss Attila, Kóbor Józsefné dr., Kónya László, Laczi Ferenc, Dr. Supala Iván

Szerkesztette: Dr. Herich György

PENTA UNIÓ Zrt., 2008

 

Ön az adótanácsadó képzés ellenőrzés tárgy tematikájára épített szakkönyve 3. átdolgozott kiadását tartja a kezében. A könyv célja, hogy betekintést kapjunk az adóhatóságok ellenőrzési tevékenységébe, területeibe, módszereibe, eszközrendszerébe, részben az alkalmazkodás (ellenőrzésre történő felkészülés), részben a saját ellenőrzési rendszer kialakítása céljából. A könyv nem egyszerűen az adótanácsadó képzés tankönyve, de az ellenőrzés bármely oldalán álló szakemberek számára is jól hasznosítható kézikönyv.

 • A könyv a magyar ellenőrzési rendszer felépítésének bemutatását követően sorra veszi az egyes adóhatóságok ellenőrzési területeit és módszereit. Részletesen kitér az APEH, a VPOP, és az önkormányzatok ellenőrzésének speciális kérdéseire is. Az ellenőrzési folyamat nem csak az adóhatóság, nem csak az adóalanyok (belső ellenőrzés), de az adótanácsadók tevékenységének is fontos része. A könyv záró fejezetében betekintést nyújt az adótanácsadói ellenőrzés sajátosságaiba, felkészítve az adótanácsadókat az ellenőrzési tevékenység elvégzésére.

  A könyv szerzői és lektorai a Pénzügyminisztérium, az adóhatóságok nagy szakmai és oktatási tapasztalattal rendelkező vezető munkatársai, valamint gyakorló adótanácsadók és okleveles adószakértők.

   

   

  A tartalomból:

  1. A magyarországi ellenőrzési rendszer
  2. Az adóhatósági ellenőrzések rendszere és módszertana – APEH
  3. Vám és jövedéki ellenőrzés sajátosságai
  4. Az önkormányzati adóhatósági ellenőrzés
  5. Az adótanácsadói ellenőrzés


  A kötet adatai:

  Megjelenés éve: 2008

  Terjedelem: 315 oldal

 • ISBN
  9789632161686
  Kiadó 
  Penta Unió
  VTSZ
  4901
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.