ADÓELLENŐRZÉS

ADÓELLENŐRZÉS

Harmadik, átdolgozott kiadás

Szerzők: Bartos Csaba, Bertalan Rudolf, Dr. Cserteg Rita, Dr. Csikós István, Dr. Herich György, Kiss Attila, Kóbor Józsefné dr., Kónya László, Laczi Ferenc, Dr. Supala Iván

Szerkesztette: Dr. Herich György

PENTA UNIÓ Zrt., 2008

 

6 830 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Ön az adótanácsadó képzés ellenőrzés tárgy tematikájára épített szakkönyve 3. átdolgozott kiadását tartja a kezében. A könyv célja, hogy betekintést kapjunk az adóhatóságok ellenőrzési tevékenységébe, területeibe, módszereibe, eszközrendszerébe, részben az alkalmazkodás (ellenőrzésre történő felkészülés), részben a saját ellenőrzési rendszer kialakítása céljából. A könyv nem egyszerűen az adótanácsadó képzés tankönyve, de az ellenőrzés bármely oldalán álló szakemberek számára is jól hasznosítható kézikönyv.

 

A könyv a magyar ellenőrzési rendszer felépítésének bemutatását követően sorra veszi az egyes adóhatóságok ellenőrzési területeit és módszereit. Részletesen kitér az APEH, a VPOP, és az önkormányzatok ellenőrzésének speciális kérdéseire is. Az ellenőrzési folyamat nem csak az adóhatóság, nem csak az adóalanyok (belső ellenőrzés), de az adótanácsadók tevékenységének is fontos része. A könyv záró fejezetében betekintést nyújt az adótanácsadói ellenőrzés sajátosságaiba, felkészítve az adótanácsadókat az ellenőrzési tevékenység elvégzésére.

A könyv szerzői és lektorai a Pénzügyminisztérium, az adóhatóságok nagy szakmai és oktatási tapasztalattal rendelkező vezető munkatársai, valamint gyakorló adótanácsadók és okleveles adószakértők.

 

 

A tartalomból:

1. A magyarországi ellenőrzési rendszer
2. Az adóhatósági ellenőrzések rendszere és módszertana – APEH
3. Vám és jövedéki ellenőrzés sajátosságai
4. Az önkormányzati adóhatósági ellenőrzés
5. Az adótanácsadói ellenőrzés


A kötet adatai:

Megjelenés éve: 2008

Terjedelem: 315 oldal

Ajánlatunk Önnek!
ADÓTANI ALAPOK
3 150 Ft
Adatok
ISBN
9789632161686
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu