A KONSZOLIDÁCIÓ MÓDSZERTANA - PÉLDATÁR

-10%
A KONSZOLIDÁCIÓ MÓDSZERTANA - PÉLDATÁR

Szerzők: Fridrich Péter, Simon Szilvia

Saldo Kiadó, 2010

 

3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2016.05.01   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A „Konszolidáció módszertana – Példatár” szervesen kapcsolódik és kiegészíti a Perfekt Kiadó Zrt. gondozásában 2008. évben megjelent „A konszolidáció módszertana” című szakkönyvet. A példatár szerkezetét tekintve igazodik a szakkönyv egyes fejezeteihez, tartalmában pedig kiegészíti azt, gyakorlati példákon keresztül mutatja be a konszolidált éves beszámoló mérlegének és eredménykimutatásának összeállítási folyamatát, követve a konszolidált beszámoló készítésének menetét.

 

A példatár részben kidolgozott, részben kidolgozásra, megoldásra váró feladatokat tartalmaz. A példa sorszámánál a kidolgozás tényét az (M) jelzés mutatja, a megoldásra váró feladatot az (O) szimbólum jelzi.

A kötet jól hasznosítható mind a felsőfokú (ide értve a felsőfokú alapképzést – BA – és a felsőfokú masterképzést – MA – is), mind a középfokú szakmai vizsgákra történő felkészülés során. A példatár segítséget nyújt minden olyan vizsgára való felkészülésben, illetve oktatásban, amelynek az a célja, hogy a konszolidált éves beszámoló összeállításáról, annak részletes megvalósításáról, az azt alátámasztó könyvviteli ismeretekről adjon számot a felhasználó. A szakkönyv és példatár használata javasolható a könyvvizsgálói, valamint a mérlegképes oktatásban résztvevők számára is. Ehhez kapcsolódóan, az ismeretek ellenőrzése céljából a példatár 5. fejezete tesztkérdéseket és azok megoldásait is tartalmazza.

Ezen túlmenően a konszolidált éves beszámoló összeállításával foglalkozó, vagy az ahhoz történő adatszolgáltatással érintett gyakorló szakemberek, továbbá a konszolidált éves beszámolót felülvizsgáló könyvvizsgálók részére is hasznos és esetenként új ismereteket nyújt a szakkönyv és példatár. Ezt segíti elő különösen a példatár 6. fejezetében elhelyezett komplex, több évet átölelő konszolidációs esettanulmány.

 

 

A kötet adatai:
Méret: A/4
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Megjelenés éve: 2010
Terjedelem: 278 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
9789636383602
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu