ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAKELLENŐRZÉS - Elfogyott

ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZAKELLENŐRZÉS - Elfogyott

Szerzők: Nagy Orsolya, Németh Edit

Perfekt Kiadó, 2009

 

 

3 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Az Államháztartási szakellenőrzés hiánypótló könyv a piacon. A kiadványt a Pénzügyminisztérium 2009-ben tankönyvvé nyilvánította.
A tankönyv célja, hogy általános áttekintést adjon a magyar államháztartásról, a költségvetési szervekről és azok gazdálkodásának szabályairól. A könyv röviden ismerteti a kincstári gazdálkodás rendszerének bevezetését, annak felelőseit, a Magyar Államkincstár és az Államadósság Kezelő Központ szerepét. A szerzők megismertetik az olvasót az államháztartási ellenőrzési rendszerrel és annak főbb sajátosságaival, betekintést nyújtanak a költségvetési szervek ellenőrzésébe, a költségvetési gazdálkodás vizsgálatába és a pénzügyi ellenőrzés módszertanába. Bemutatják az önkormányzatok gazdálkodását, ellenőrzési rendszerét, azok ismérveit, az ellenőrzésre vonatkozó speciális szabályokat.

 

Nagy Orsolya és Németh Edit az OKJ képzés moduláris rendszerű átalakulásához alkalmazkodva a pénzügyi-számviteli szakellenőr képzés 2114-06 „Államháztartási szakellenőrzés” című követelménymoduljának tematikája szerint foglalták össze a könyv ismeretanyagát, így ez hozzásegíti a tanulót a sikeres vizsgára történő felkészüléshez, de a téma iránt érdeklődők is nagy haszonnal forgathatják a tankönyvet.

A kötet adatai:
Kötés: ragasztókötött
Formátum: A/4
Megjelenés éve: 2009
Terjedelem: 192 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-394-771-5
Kiadó
Perfekt Kiadó
VTSZ
4 901
Várható szállítási határidő
4-6 munkanap
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu