A FACEBOOK KORA

-20%
A FACEBOOK KORA

Az internetes közösségi hálók felhasználása piackutatáshoz, értékesítéshez és újításhoz

Szerző: Clara Shih

Kiskapu Kiadó, 2011

 

 

3 900 Ft
Akció: 3 120 Ft
Kezdete: 2019.01.28   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

Függetlenül attól, hogy üzleti vállalkozásunk vagy szervezetünk milyen célokat tűzött ki maga elé, ez a könyv segít, hogy a közösségi hálózatok kiaknázásával elérjük őket. A közösségi hálózatok elismert szakértője, Clara Shih, hatékony új ötleteket, bevált módszereket és könnyen hasznosítható teendőlistákat gyűjtött össze, telis-tele a való életben már bizonyított megoldásokkal.
Shih könyvét vállalkozók, marketingesek, illetve értékesítési, ügyfélszolgálati, termékfejlesztési vagy munkaerő-felvételi területen dolgozó szakemberek egyaránt haszonnal forgathatják: a szerző bemutatja, hogyan mozdulhatunk el a közösségi hálózatok taktikai, követő használata felől a stratégiai, irányító megközelítés felé, és hogyan mérhetjük pontosan a sikert.

 

A magyar változat a könyv jelentősen bővített második angol nyelvű kiadása nyomán készült, amely gyakorlati módszereket mutat be a hipercélzott hirdetésekre, a reménybeli vásárlók figyelmének felkeltésére a Twitter és a LinkedIn segítségével, a változó közösségi szabályok követésére, és így tovább. A kötetben ezen felül több mint három tucat világhírű szakértő működött közre vendégszerzőként; többek között Don Tapscott író, és a Harvard Business School professzora, Mikolaj Piskorski. Ebben a kiadásban vadonatúj fejezetek szólnak az ügyfélszolgálatról és az ügyféltámogatásról, amelyek ma a közösségi hálózatokra épülő üzlet leggyorsabban növekvő területei. Shih emellett külön tanácsokat ad a kisvállalkozásoknak, az egészségügyi és oktatási intézményeknek, a közhasznú szervezeteknek és a politikai kampánystáboknak is – így lesz ez a könyv az első számú, nélkülözhetetlen útmutató a közösségi hálózatok használatához minden szervezet számára.

 

Ízelítőül:
"Az üzletkötők kétféle módon tehetik hatékonyabbá a munkájukat az online kapcsolatépítés segítségével: tájékozódhatnak a vásárlókról, illetve fesztelen kommunikációt folytathatnak a vásárlókkal. A fogyasztó szempontjából ez megteremti annak a lehetőségét, hogy személyre szabott, a szükségleteihez igazodó ajánlatokat kapjon. Többé már nem elfogadható, hogy az üzletkötők általánosságban ajánlgassanak minden terméket és szolgáltatást. A mai üzletkötőkkel szemben elvárás, hogy végezzék el a „házi feladatot”, és gyűjtsék össze az Interneten és a közösségi webhelyeken fellelhető információkat.
(...)az értékesítési folyamatnak nyolc olyan része van, ahol előnyt kovácsolhatunk az online kapcsolati hálónkból. Ezek a következők: a hitelesség megalapozása, a reménybeli ügyfelek felkutatása, az első megkeresés, az eligazodás a bonyolult felépítésű ügyfélcégek labirintusában, az együttműködés az értékesítő csapat tagjai között, a közösségi ügyfélajánlások megszerzése, a kapcsolatok felépítése és fenntartása, valamint a vásárlók elégedettségének folyamatos biztosítása az értékesítés utáni támogatással."

A kötet adatai:
Méret: 150x215 mm
Megjelenés éve: 2011
Terjedelem: 504 oldal

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
ISBN
978-963-963-780-1
VTSZ
4 901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu