Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Művészet


Sorrend:

PICTORIUS FESTÉS-MESTERSÉG

Szerző: Csókos Varga Györgyi

Pytheas Kiadó, 2012

 

Csókos Györgyi második kötete: az 1802-ben készült etédi kézirat hű átírása jegyzetekkel és tanulmánnyal kiegészítve. A fordítás a magyar nyelv ismeretének bővítésére is alkalmas, a szép régi kifejezések felidézésével.

 
4 500 Ft
FESTÉS-MESTERSÉG

Szerző: Csókos Varga Györgyi

Pytheas Kiadó, 2012

 

Az etédi kéziratot a szerző két kötetben dolgozta fel. Az első kötet egy az etédi kézirat feldolgozása, tanulmánya, mely sokéves gyakorlati tapasztalatának és kutató munkájának köszönhető.

Sok ritka és nevezetes Titkokkal tellyes FESTÉS-MESTERSÉG melly tanít mindenféle Festékeket mesterségesen késziteni, és vélek hasznoson élni, nem külömben mindennémű Aranyozásokat Ezüstezéseket, Zamántzozásokat, Gyantározásokat, ‘s több e’ feleket véghez vinni, egyéb különös, és ezen mesterséghez tartozó, de még világ eleibe nem terjedett meg-jegyzést-érdemlő dólgokkal, mellyet minden Festőknek, Rajzolóknak Illuminátoroknak, Képíróknak, festékekkel bánoknak, és e’ féle mesterségben gyönyörködőknek hasznokra nagy munkával és szorgalmatossággal egy hires Illuminátornak keze-irásából nyomtatásban német nyelven ki-adott Norimbergában 1713-ban.

Piktorius Baptista János, most pedig magyar nyelvre forditott és Kézirásba tett K.S.

 

Etéden 1802. ”

 
6 000 Ft
KALLIGRAFIKA

Eredeti kiadás 1738-1741, Salzburg

Pytheas Kiadó

 

A Kalocsai Főszékesegyházi Könyvtárban őrzött kézirat digitális xerográfiai másolata tokban elhelyezve. A legkorábban napvilágot látott kalligráfiai kézirat, az egyes ábrák, betűk, állatok stb. egy tollvonással rajzoltattak.

 
28 000 Ft
ŐSI ERÉNY

Pytheas Kiadó

 

Fényes korszakok a magyar nemzet történelméből. Többek közt Munkácsy Mihály, Than Mór, Lotz Károly, Benczúr Gyula, Kovács Mihály, Székely Bertalan, Madarász Viktor történelmi festményeinek művészi, fénymetszetű reprodukciói.

Megjelenés: Budapest, Kosmos Irodalmi Intézet, (különálló lapok, védő hártya-papírral)

 
19 000 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.