Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

NKE Szolgáltató Kft

 Fő kategória >KIADÓ >M-O >NKE Szolgáltató Kft

Sorrend:

POLIGRÁF

Műszeres vallomásellenőrzés a bűnügyekben

Szerző: Budaházi Árpád

NKE Szolgáltató Kft., 2014

 

A műszeres vallomásellenőrzési módszerek közül hazánkban a poligráfos vizsgálat a legelterjedtebb. Sokan a csodaszert látják benne, amely lerántja a leplet a hazugságról, mások viszont aggályosnak tartják az igénybevételét: attól tartanak, hogy többet árt, mint használ, mert tévútra viheti a nyomozást. A közvélekedés szerint ráadásul a poligráfos vizsgálat kis gyakorlással könnyen manipulálható.

Mi hát az igazság a hazugságvizsgálattal kapcsolatban? Hogyan segítheti a nyomozó hatóság és a bíróság munkáját? Mik a veszélyei? A szerző nemcsak ezekre a kérdésekre keresi és adja meg a választ, de bűnügyeken keresztül bemutatja a szaktanácsadók munkáját, ismerteti más országok gyakorlatát, felvázolja a technikai fejlődés eddigi eredményeit és lehetőségeit is.

 
3 500 Ft
PÁLYAKEZDŐ TISZTEK KÉZIKÖNYVE - Elfogyott

Szerkesztő: Horváth József

NKE Szolgáltató Kft., 2013

 

A kézikönyv a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az Országos Rendőr-főkapitányság összefogásának eredményeként hosszú idő után újra, ezáltal hiánypótlóan lehetőséget biztosít minden pályakezdő rendőrtisztnek a szolgálatra történő felkészülésre, egyben hasznos segítője lehet minden parancsnoki, vezetői beosztás betöltésére készülő vagy azt ellátó rendőrtisztnek is.

 
1 700 Ft
EMBERMENTŐ KÖZSZOLGÁK A HOLOKAUSZT IDEJÉN - Elfogyott

Szerző: Kovács Tamás

NKE Szolgáltató Kft., 2014

 

Tény, hogy az 1944-es és 1945-ös esztendők a magyar történelem legsötétebb időszakai közé tartoznak. A német megszállás, a zsidóüldözés kiteljesedése, majd a harcok nemcsak anyagi, hanem morális értelemben is romba döntötték az országot. Kényes kérdésként vetődik fel, hogy a korabeli magyar közigazgatást, honvédséget vagy éppen a rendvédelmi szerveket mekkora felelősség terheli az akkor történtekért.

Ugyanakkor látnunk kell, hogy az embertelenség e korszakában is sokan – katonák, rendőrök hivatalnokok, éppúgy, mint lelkészek, tűzoltók vagy éppen munkások – nemegyszer kijátszva, igen gyakran egyenesen megszegve törvényeket, rendeleteket vagy akár parancsokat, szolidárisak voltak embertársaikkal. Némelyek „csak” emberségről tettek tanúbizonyságot azzal, hogy vonakodva, már-már a szabotázs határát súrolva voltak csak hajlandóak végrehajtani a különböző utasításokat.

 
2 500 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.