Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Kolibri Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >J-L >Kolibri Kiadó

Sorrend:


-20%
TORZONBORZ, A RABLÓ

Szerző: Otfried Preussler

Kolibri Kiadó, 2013

 

Paprika Jancsi és Vitéz László azon mesterkedik, hogy fülön csípje Torzonborzot, aki ellopta Nagymama különleges kávédarálóját. Ám szerencsétlenségükre ők maguk kerülnek a héttőrös rabló és varázsló barátja, a gonosz Petróniusz Pókuszhókusz karmai közé...

 

A világhírű német gyerekkönyvszerző, Otfried Preußler története generációk kedvence. Több mint harminc nyelven olvasható – most végre magyarul is. A Kolibri Klasszikusok sorozat első darabját Torzonborz további kalandjai és a szerző kiváló meseregényei követik.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RINGATÓ 2014

Családi naptár mondókákkal, kortárs illusztrátorok képeivel

Kolibri Kiadó, 2013

 

A gyönyörűen illusztrált falinaptár a névnapok és a jeles napok mellett mondókákat, vidám, könnyen megvalósítható ötleteket és találós kérdéseket is tartalmaz. Minden évszakot más-más alkotó festett meg – Schall Eszter, Simonyi Cecília, Szalma Edit és Szepesi Szűcs Barbara különböző technikával készült munkái és az általuk teremtett világok még mókásabbá varázsolják az adott hónapokat.

 

A szövegeket Gróh Ilona, a Ringató program vezetője válogatta, mely a foglalkozások és a Ringató könyvek kedvelőinek, követőinek egyben minőségi garanciát is jelent.

 
1 690 Ft
Akció: 1 350 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KURUTTYOLÓ BÉKAKIRÁLY 1.

Afrika - Kolumbia - Zenés meselemezzel

Szerzők: Tarján Veronika, Mogyoró Kornél

Kolibri Kiadó, 2013

 

Kuruttyoló békakirály az egész világot bejárja, hogy meséket és zenéket gyűjtsön – velünk és nekünk. A különleges hangszerbemutatóiról híres Apró Színház-előadások után most végre egy gazdagon illusztrált mesekönyvben el is olvashatjuk az izgalmas történeteket. A Kuruttyoló békakirály első kötetében Afrika és Kolumbia tájain vándorlunk, ahol a helyi meseelemekből felépülő történetet játékos foglalkoztatóval ötvözött képek kísérik.

 

Mesés zenék, zenés mesék a világ körül – hiszen zene és mese a könyvön belül is egységet alkot. A CD-n Mogyoró Kornél zenéjére Tarján Veronika (énekes, meseíró) szólaltatja meg a történeteket, vendégzenészek közreműködésével. A varázslatos zenés mesét hangjátékos zörejek teszik egyedülálló élménnyé.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
DON GIOVANNI - Meséld újra! 1.

Szerző: Alessandro Baricco

Kolibri Kiadó, 2013

 

Don Giovanni a XIV. századbeli spanyol mondaalak, Don Juan, a veszedelmes és vakmerő nőcsábító leszármazottja. Don Juan a legkülönbözőbb művészeti ágak és erkölcsi viták népszerű figurája, hiszen a gyönyör és egyben a szabadság megéléséért minden mást, és mindenki más életét is nevetve söpri félre. Ahogy a történet újramesélője, Alessandro Baricco mondja: „Don Giovanni témája távoli és sötét időkre nyúlik vissza, mikor a történetek még szájhagyomány útján terjedtek, és a halál sokkal közelebb, szinte hajszálnyira volt az élettől.”

 

Don Giovanni útját elcsábított és elhagyott nők, leányok, kigúnyoltak és halottak jelzik, míg gaztetteit meg nem elégeli az egyik halott tiszteletére emelt kőszobor...

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A HOLD LEGSÖTÉTEBB OLDALA

Szerző: Sally Gardner

Kolibri Kiadó, 2013

 

Sally Gardner megdöbbentő regénye egy kegyetlen világban játszódik. Standish Treadwell – akinek különböző színűek a szemei, és diszlexiája miatt nem tud írni-olvasni sem – egyetlen barátjűval, Hectorral átmászik a várost körülvevő fal túloldalára, és rájönnek, mit rejteget előlük az Anyaföld. Attól a pillanattól kezdve, hogy a két kamasz rájön egy óriási titokra, ami kapcsolatban van a holdra szállással, az életük veszélybe kerül.

 

Száz nagyon rövid fejezet, tökéletesen egyedi elbeszélésmódban, mely szinte végighajszolja az olvasót a történeten, mert egyszerre izgalmas és sötét humorú, lakatlan és borzongtató, gyöngéd és elragadó. A Hold legsötétebb oldala eredeti és megindító történet, melyben a barátság és a bizalom az igazi fegyver.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ÁTJÁRÓ MÁSVÁROSBA

Szerző: Magyari Andrea

Kolibri Kiadó, 2013

 

Kőhegyi Kázmérhoz, a 9 éves kisfiúhoz egy napon hírvivő érkezik egy másik világból. Közbenjáró fordul hozzá segítségért, mert abban a városban, ahol ő lakik, egy ideje ugyanis nem történik semmi. Hogy az vajon milyen? Kázmér és legjobb barátja, Kamilla hamarosan a saját szemével is meggyőződhet róla, hogy amikor nem történik semmi, az nemcsak unalmas, hanem bizony félelmetes is. A városka lakóit – Cerkát, a festőlányt, Egykő Albertet, a professzort, vagy Don Zon Górát, a muzsikust egymás után éri el egy fura kór, ami hamarosan Kázmérék világában is felüti a fejét. A nyomok Szkriptumhoz, az íróhoz vezetnek, aki mindennap megírja, mi történik a városban. Illetve mi fog történni. Hogy micsoda? Lehet, hogy ebben rejlik a megoldás? Kázmér és Kamilla hamarosan maguk is veszélybe kerülnek. Vajon sikerül-e megállítani a Semmit, ami lassan mindkét világot eluralja? Hazajut-e valaha Kázmér és Kamilla, hogy megmentsék a szüleiket?

 

Az elsősorban a 7–10 éves korosztálynak szóló izgalmas, fordulatokkal teli történet sok humorral és nyelvi leleménnyel jeleníti meg a szereplőket és azt a különleges, „másik” világot, Másvárost. A történetből fény derül sok olyan gondra is, mellyek a gyerekek (és a felnőttek) nap mint nap megküzdenek. Aztán végül persze – ahogy azt egy mesétől várni lehet –, minden jóra fordul.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HIHETETLEN TÖRTÉNET AZ ÓRIÁS KÖRTÉRŐL

Szerző: Jakob Martin Strid

Kolibri Kiadó, 2013

 

A neves dán képregény-rajzoló gyermekkönyve rendkívül humoros és megannyi vad ötlet ölt testet benne. Aki szereti a kalandokat, a rejtélyeket és az izgalmas szerkezeteket, biztosan élvezni fogja!

 

Ismersz olyan kalózt, aki él-hal a görögdinnyéért? Láttál valaha mágneses fénytüneményt? Találkoztál már a Rémséges Tengeri Sárkánnyal? Ha nem, itt az ideje! És akkor az is kiderül, vajon mitől rejtélyes a Rejtélyes Sziget...

 

Micó, Sebastian és Glükóz professzor egy hatalmas körtéből vájt hajón indul útnak, hogy megtalálja Napváros polgármesterét, aki épp egy éve tűnt el. Átkelnek az Éjfekete-tengeren, ahol fura szerzetek segítik őket...

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A JEGYESEK - Meséld újra! 2.

Szerző: Umberto Eco

Kolibri Kiadó, 2013

 

Alessandro Manzoni A jegyesek című regénye – bár a 17. század első felében játszódik, egy Milánó környéki faluban – izgalmasan filmszerű olvasmány. Renzo és Lucia házasságát meg akarja akadályozni a környék hatalmaskodó nagyura, mert maga is szemet vetett a lányra. Bár a fiatalok időben megszöknek, külön kell válniuk, és váratlan fordulatokkal, politikai intrikákkal, éhinséggel, háborúval, sőt a pestissel szembeszállva járják be útjukat, míg újra egymásra nem találnak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
AZ ÉLET OLYAN, MINT A SZÉL - Elfogyott

Szerzők: Agócs Írisz, Innes Shona

Kolibri Kiadó, 2014

 

Az élet olyan, mint a szél.

A szél sem látszik szabad szemmel,

ha ott van, mégis tudja az ember.

Hova megy a szél, mikor nem látjuk,

hogy mozog, zizeg tőle minden?

Olyankor máshová megy innen.

 

Varró Dániel fordítása

 
2 490 Ft
RINGATÓ - SÁRKÁNYPARIPÁN VÁGTATTAM - Elfogyott

Hatvan gyerekdal CD melléklettel

Szerző: Gróh Ilona

Illusztrátor: Szepesi Szűcs Barbara

Kolibri Kiadó, 2014

 

A két nagysikerű Ringató könyv folytatásaként most hatvan gyönyörű, klasszikus gyerekdalt nyújt át Gróh Ilona, a Ringató alapítója, a módszer kidolgozója.

 

A zeneszerzők között Kodály Zoltán, Szőnyi Erzsébet, Ádám Jenő, a szövegírók sorában pedig Weöres Sándor, Gazdag Erzsi és Csukás István neve szerepel. A gyűjteményben a komponált gyerekdalok mellett más népek dalaival is találkozhatunk, amelyek messzi tájak hangulatát idézik.

 
3 990 Ft
TORZONBORZ ÚJABB GAZTETTEI - Elfogyott

Szerző: Otfried Preussler

Kolibri Kiadó, 2014

 

Megszökött a dutyiból Torzonborz, a rabló! Ráadásul Nagymamát is elrabolta! Ez a fordulat őszintén megdöbbenti Paprika Jancsit, Vitéz Lászlót és Üstöllési főtörzsőrmestert is. De vajon mihez kezdjenek? Azt remélik, hogy Háy asszonyság, a városka jósnője segít nekik, hogy újra együtt lehessenek Nagymamával...

 
2 990 Ft
ELMENT A TYÚK A VÁSÁRBA - Elfogyott

Szerző: Gróh Ilona

Kolibri Kiadó, 2012

 

A rendkívül népszerű Ringató-foglalkozásokról ismert mondókák végre kézbe vehetők a legkisebbek számára is!

 

A kodályi elveken alapuló módszer a kisgyermekek zenei nevelését segíti elő úgy, hogy a szülő énekelve, mondókázva játszik gyermekével. A Gróh Ilona által válogatott, közismert lovagoltatókat, sétáltatókat és altatókat az "Elment a tyúk a vásárba..." című könyvecskében Rippl Renáta bájos és finom illusztrációi teszik még szerethetőbbé.

 
990 Ft
FORMÁK - SZÍNES VILÁGOK - Elfogyott

Szerző: Kun Fruzsina

Kolibri Kiadó, 2012

 

A gyerekek kezébe illő, művészi kötetben Kun Fruzsi ismerős helyzeteken keresztül ismerteti meg a legkisebbekkel az alapvető formákat. A nagyobbakra nehezebb feladatok várnak: számolás, összefüggések keresése és a csupa nagybetűvel írt egyszerű szavak olvasása mind örömforrás lehet. A Színes világok vagány könyvsorozatában játékosan tanulhatunk az érzésekről, az ellentétekről és a számokról is.

 
990 Ft
ARCOK - SZÍNES VILÁGOK - Elfogyott

Szerző: Kun Fruzsina

Kolibri Kiadó, 2012

 

A Színes világok vagány könyvsorozatában játékosan tanulhatunk az érzésekről, formákról, az ellentétekről és a számokról is. A gyerekek kezébe illő, művészi kötetben Kun Fruzsi ismerős helyzeteken keresztül ismerteti meg a legkisebbekkel az alapvető emberi érzéseket. A nagyobbak pedig saját érzéseik megfogalmazásához is segítséget kapnak a csupa nagybetűvel írt kérdésekkel.

 
990 Ft
JUHHÉ, SZEMÜVEGES LETTEM! - Elfogyott

Szerzők: Kárpáti Tibor, Hohol Ancsa

Kolibri Kiadó, 2012

 

Hohol Ancsa könyve nem pusztán egy kedves olvasmány, hanem segít feldolgozni és másképp látni azt a kritikus élethelyzetet, mikor a gyerek szemüveget kap. Egyszerre vidám útmutató és örömteli közös élmény a szülőknek és a gyerekeknek, megtanítja elfogadni és büszkén hordani a szemüveget, eloszlatni a viselésével kapcsolatos félelmeket.

 
1 490 Ft
A SZERETETTOLVAJOK - Elfogyott

Szerző: Kalas Zsuzsa

Kolibri Kiadó, 2012

 

Láttál már repülő motorost? Vagy ahogy egy macska eltűnik egy titkos csapóajtón? Szerencsés vagy, ha nem!

 

A Tömő utcában lakik egy kisfiú, aki látott repülő motorosokat, s bár kezdetben a szülei csak legyintettek rá, azok egyszer csak mindenütt megjelentek. Persze nehogy azt hidd, hogy valós alakjukban! Játék figuráknak álcázták magukat. És az emberek, miközben rajongani kezdtek értük, nem vették észre, hogy épp a legféltettebb kincsüktől fosztják meg őket...

 

A rejtélyes esetek tanúja mindössze egy gilisztagyerek és egy kiscica. De vajon elegendő-e az ő elszántságuk a város megmentéséhez?

 
2 490 Ft
EGY KÉPZELETBELI BARÁT NAPLÓJA - Elfogyott

Szerző: Matthew Dicks

Kolibri Kiadó, 2012

 

“A nevem Budo. Öt éve vagyok életben. Öt év nagyon hosszú idő valakinek, aki olyan, mint én. A nevemet Maxtől kaptam.

Ő az egyetlen ember, aki lát engem. Azt tudom, amit Max tud, de néha nála többet is. Tudom, hogy Max veszélyben van.

És azt is tudom, hogy én vagyok az egyetlen, aki megmentheti őt.”

 

Szívfacsaró és szívmelengető könyv kamaszoknak és felnőtteknek a szeretetről, a hűségről és a képzelet erejéről – gyönyörű történet mindazoknak, akiknek volt már igaz barátja…akár valós, akár képzeletbeli.

 
3 490 Ft
DOKTOR PROKTOR PUKIPORA - Elfogyott

Szerző: Jo Nesbo

Kolibri Kiadó, 2012

 

Doktor Proktor, a kétbalkezes professzor maga sem sejti, milyen kalandokba keveredik majd, amikor véletlenül feltalálja a földkerekség legnagyobb erejű pukiporát, ami bárkit képes az űrbe röpíteni. Ám amíg két kisiskolás segítője azon dolgozik, hogy a találmány híressé és gazdaggá tegye őket, a csodaszer híre illetéktelenek fülébe is eljut. A doktor hamarosan egy szökésbiztos cellában találja magát, a gonosz ikerpár ellopja a találmányt, és egy folyton éhes anakonda is beszabadul Oslo szennyvízcsatornáiba. Közben pedig feltartóztathatatlanul közeleg a nemzeti ünnepre gyakorló iskolai katonazenekar...

 

A világhírű skandináv krimiíró Doktor Proktor-sorozatát már több mint 20 nyelvre fordították le. A főszereplők fergeteges kalandjait elképesztő fordulatok, abszurd humor és a Nesbø-féle különleges atmoszféra teszi feledhetetlenné.

 
2 990 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.