Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Z-Press


Sorrend:

SZÖGLETES TOJÁS ... ? - Elfogyott

Szerző: Jens Rehlander; Torsten Engelhardt

Z-Press, 2003

 

Isznak-e vizet a halak? Ki pumpál levegőt a paprikába? MIért nem akad a pók a saját hálójába? Miért nem azonos az ikrek ujjlenyomata? Miért van az embernek két orrlyuka? Létezik-e örökmozgó? Lehet-e egyenes a körív? Hogyan kezelték a fogfájást, amikor még nem volt fogorvos? A zöld mindenki számára zöld? A német GEO-csoport online-magazinja, a GEO.de, ilyen meglepő kérdéseket vet fel, és az érdeklődő egy héten át törheti a fejét, mire a honlapon megjelenik a megoldás. Nos, nem kell detektívmunkát végeznünk, ha tudni szeretnénk, mely élőlénynek van három szíve; használtak-e vízadagoló automatát az ókorban, stb. E lenyűgöző gyűjteményből fény derül arra is, mely gomba falja fel a TNT-t.

 
1 260 Ft
  FELVILÁGOSÍTÓ KÖNYV TINIKNEK SZEXRŐL ÉS SZERELEMRŐL - Elfogyott

Szerző: Jörg Müller

Z-Press, 2008

 

Minden, amit a felvilágosításról tudni érdemes Ez a könyv őszintén, a fiatalok szemszögéből mesél mindarról, amit mindenkinek tudnia kell a saját és a másik neméről, és a testben végbemenő minden olyan változásról, ami a fiúk és lányok felnőtté válásához vezet.

 
2 520 Ft
102 EXTRA TRÉNINGGYAKORLAT - Elfogyott

Szerző: Gary Kroehnert

Z-Press, 2005

 

A 102 extra tréninggyakorlat a trénereknek valamint az oktatóknak szánt gyakorlatok újabb sorát vonultatja fel, melyek hatékonyan alkalmazhatók a legkülönbözőbb munkahelyi helyzetekben, tréningeken, mindenféle szervezetnél. Az egyénileg és csoportosan egyaránt alkalmazható tréninggyakorlatok szórakoztató, egyszerű módszerekkel fejlesztik a kommunikációs készségeket, a csapatmunkát és az érzékelést. Ez a könyv a tréning menedzserek, gyakorlatvezetők, vezetők, emberi erőforrás menedzserek és tanácsadók nélkülözhetetlen eszköze. - A 102 játékos tréninggyakorlat kis- és óriáscégeknél, magán- és közintézményeknél egyaránt a tréningprogramok széles skáláján alkalmazható.

 
5 250 Ft
MOBBING - A MUNKAHELYI PSZICHOTERROR - Elfogyott

Gyakorlati kézikönyv pszichoterapeutáknak, tanácsadóknak

Szerzők: Josef Schwickerath, Moritz Holz

Fordító: Borbély Péter

Z-Press, 2014

 

A könyv magyar kiadásának szakmai lektorra dr. Szőnyi Gábor pszichiáter, pszichoterapeuta, a Pszichoterápia szakfolyóirat főszerkesztője. LETÖLTHETŐ MUNKALAPOK A KÖNYV MELLÉ! A mobbingnak is nevezett munkahelyi zaklatás vagy munkahelyi pszichoterror manapság egyre komolyabb probléma. Lelki megrázkódtatáshoz, súlyosabb esetben munkaképtelenséghez vezethet. Szinte valamennyien találkozhattunk már közvetlenül vagy csak szemlélve a munkatársak egymás gúnyolódásával, megalázásával, esetleg a felettes a beosztottja képességének kétségbevonásával.

 
5 900 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.