Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Almandin Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >A-C >Almandin Kiadó

Sorrend:

-20%
NAFF, AZ ÁLOMMANÓ MESÉI

Szerző: Baley Endre

Illusztrátor: Kőrösy-Beke Veronika

Almandin Kiadó, 2007

 

Mi, felnőttek talán már alig emlékszünk arra, hogy mennyire szerettük volna, ha a mesék, amiket szüleink olvastak fel nekünk esténként az ágyunk mellett, folytatódtak volna az álmainkban. Ki ne szeretett volna egy kis manót, aki beköltözve az álmokba, éjszakánként elrepít bennünket Mesebolygóra, ahol saját szemünkkel láthatjuk azt, amit eddig csak a könyvekből ismerhettünk meg? A könyv egyik főszereplője Maya, a hatéves kislány, akinek teljesül a kívánsága: a karácsonyfa alatt ott csücsül egy manó, aki éjszakánként életre kel, és megmutatja a kislánynak a Csodák Birodalmát. Hét napon át, minden este, mikor Maya édesanyja befejezi a mesét, és becsukja maga mögött az ajtót, Naff, a kis manó felébreszti a kislányt, és már repülnek is a Mesebolygóra. Amikor megérkeznek, egy függőágyban ringatózva mesél neki olyan emberi értékekről, mint a hűség, a szerelem, a szorgalom vagy a barátság. A Naff az álommanó több mint ideális karácsonyi ajándék - ízlésformáló, emlékezetes olvasmány.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SZÍVHEZ SZÓLÓ TÖRTÉNETEK

Válogatás

Almandin Books, 2007

           

A magyar és a világirodalom legszebb, legérzelmesebb gyöngyszemei, mind versben, mind prózában. Mesék, elbeszélések szeretetről, emberségről, hitről, gyermeki szívről, földi és természetfeletti csodákról. Történetek, amelyek elgondolkodtatnak saját életünkről, erről a rohanó, stresszes, anyagias világról.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
MARATONI SZERELEM

Szerző: Ann, Mary B.

Almandin Books, 2007

 

Két mai fiatal könnyekig megható, izgalmaktól, gonoszságtól, ármánykodástól sem mentes szerelmi története –komoly, mély érzelmek, a meglátni és megszeretni borzongató-bizsergető érzése. Két ember, akik kitartásukról, őszinteségükről, emberségükről, küzdeni akarásukról és tudásukról is tanúbizonyságot tesznek.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AMIKOR MEGÁLLT AZ IDŐ

Szerző: Tomán Edina

Almandin Books, 2008

 

A klinikai halál állapotából visszahozott fiatal lány története. Váratlan rosszulléte, betegsége rengeteg érzést váltott ki belőle: fájdalom, küzdelem, reménytelenség, beteljesülés, szerelem, bűntudat – érzések, amelyek magukban hordozzák az erőt, a reményt, a boldogságot. Azóta tudja, mit jelentenek ezek a szavak – mert a válaszokat nem az élet adja meg, hanem a halál közelsége. A könyv sikerének köszönhetően röviddel ezelőtt változatlan formában megjelent a második kiadás.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-20%
SZÍVTANGÓ

Szerző: Tomán Edina

Almandin Books, 2011

 

„Impresszionista vad kacaj, könnycseppekkel áztatott élet halálát és a halál életét vágyó szenvedélyes csata.” Tomán Edina: Amikor megállt az idő című nagy sikert aratott regénye második kötetében mély bepillantást kapunk az ifjú hölgy életébe, a gyermekkorát és felnőtt éveit meghatározó gondolat- és lelkivilágába. Tükör által homályosan látunk, ám egy ifjú hölgy egyedülálló történetén keresztül megérint mindnyájunkat az élet egyedi, megismételhetetlen sorsszerűsége; vajon ez megtörténhetett volna velem is? Ebben a regényében nem csak a szívműtét utáni testi-lelki újjászületését követhetjük figyelemmel, az első kötetből már ismert őszinte stílusban kitárulkozik előttünk: szerelemről és csalódásról, fájdalmakról, vágyakról, barátságról és bizalomról, reményekről, és élete értelméről, a futásról.

 
3 000 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-20%
REJTÉLY AZ OPEN AIR HOTELBEN

Szerző: Keira, Christie

Almandin Books, 2007

 

Egy modern, korunkban játszódó izgalmas krimi, amelyben – mint napjainkban bármely munkahelyen, bármely közösségben – a látszólagos kiegyensúlyozott légkör mögött jelen van az intrika, az irigység, a féltékenység. Az izgalmak, váratlan események mellett az olvasó betekintést nyer egy új szakma, a tanácsadás rejtelmeibe is.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A MÚLANDÓSÁG MORZSÁI

Versek

Szerző: Kelecsényi Katalin

Almandin Books, 2007

 

A kötet az újságíró, bölcsész szerzőnő által német, flamand, francia, japán, kínai és perzsa nyelvről fordított verseket tartalmazza, szöveghűen, hangulatukat felemelően visszatükröző stílusban. Saját verseit a klasszikus értelemben vett líra ihlette.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A REPÜLÉST SZOLGÁLTÁK

Szerző: Veréczi Frick Zsuzsa

Almandin Books, 2013

              

Egy különleges riportkötetet ad a szerző az olvasók kezébe: egy könyvet, melyben 38 egykori maléves, repülőtéren dolgozó kollégával, baráttal beszélget. Légiforgalmi irányítók, főmérnökök, pilóták, légiutas-kísérők, vezérigazgató és rakodó, rampasok és jegykezelők, vámosok mesélnek különleges munkájukról, kapcsolataikról, a repülés szeretetéről. Sok ezer ember együttműködését, mindennapjait, életének értelmét jelentette mindaz, amire szükség volt ahhoz, hogy egy repülőgép felszálljon, és az utasokat biztonságosan elszállítsa a célállomásra. Emberi érzések, kudarcok, sikerek kerülnek felszínre olyan közvetlenséggel, hogy az a nem szakmabeliek számára is érthető és élvezhető legyen. Itt nem arról van szó, amire a bulvárlapok és az oknyomozó riporterek éhesek: e beszélgetéssorozat titka abban rejlik, miért volt más világ a repülés és a repülőtér a hetvenes-nyolcvanas években. A könyvvel emléket állítunk azoknak a kollégáknak is, akik már nem lehetnek közöttünk. Ajánljuk ezt a kötetet volt kollégáknak, ismerősöknek és ismeretleneknek, repülősöknek és utasoknak, mindenkinek, akit érdekel a polgári légi közlekedés története az eseményeket megélők szemszögéből.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.