Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Duna International

Fő kategória >KIADÓ >D-F >Duna International

Sorrend:

-20%
ROBIN WILLIAMS 1951-2014

Duna Könyvklub Kft., 2014

 

Azért kezdtem el komédiázni, mert más színpadra nem engedtek fel. - emlékezett vissza karrierjének kezdetére minden idők egyik legnagyobb nevettetője. A kamerák össztüzében és a színpadi reflektorok fényében élt és dolgozott, sikerei és kudarcai nem maradtak rejtve. Mindemellett a nyilvánosság kevésbé ismerte a nemes ügyek mellett mindig kiálló, kiterjedt humanitárius tevékenységet folytató embert, a nagylelkű barátot, a gondoskodó és szerető apát.

A kötet előszavát Gálvölgyi János írta.

 
2 995 Ft
Akció: 2 395 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-60%
KARD ÉS KASZA IV. RÉSZ

Szerző: Wass Albert

Duna International Kft., 2011

 

Az Erdélyi-mezőség csodás vidékét honfoglalók veszik birtokukba a 11. század közepén. Mi történik velük kilenc évszázadon keresztül, hogyan kell a karddal megvívott hazát kaszával, nemes munkával megtartani? Ezt a küzdelmet írja meg a szerző, mintegy emlékművet állítva a letűnt időknek.

 
1 490 Ft
Akció: 595 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-50%
SZÖKÉS A GYŐZTESEKTŐL - A HÁBORÚ KUTYÁI 24.

Szerző: Leo Kessler

Duna International Kft., 2011

 

A második világháború a végéhez közeledik. Az előrenyomuló Szövetségesek egyre több német alakulatot semmisítenek meg, ejtenek fogságba. A Wotan számára is elérkezik a vég: parancsnokát, von Dodenburgot, a többi tisztet és az egyszerű közlegények többségét elfogják. A legelitebb SS-egység és parancsnoka kiváló bűnbaknak bizonyul a Szövetségesek számára, hogy az ő nyakukba varrják a közvélemény előtt a "németek" bűneit. Vajon mi lesz az erősebb, az igazság vagy a reálpolitika? Az igaztalan vádak vagy a bajtársiasság?

 
995 Ft
Akció: 500 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-50%
HALÁLFEJESEK - A HÁBORÚ KUTYÁI 4.

A háború kutyái sorozat

Szerző: Leo Kessler

Duna International Kft., 2010

 

A Wotan SS Rohamezred, felsőbb parancsra, egy már-már lehetetlen küldetésre készül a Szovjet Hadsereg elitje ellen, a Barbarossa hadművelet során. Az arisztokratikus von Dodenburg százados és a minden hájjal megkent Schulze őrmester ebbe a pokolba is követi Geier őrnagyot. Európa legkeményebb katonái így jutnak el Fehéroroszországon keresztül a Don melletti Rosztov városába...

 
995 Ft
Akció: 500 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-40%
ELNYŰHETETLENEK - A HÁBORÚ KUTYÁI 23.

A háború kutyái sorozat

Szerző: Leo Kessler

Duna International Kft., 2011

 

Megrázó történet az Elnyűhetetlenek halálig hősies harcáról. Kessler nem mond ítéletet, mindössze hű krónikása próbál maradni az eseményeknek. De ő sem tud "szó nélkül elmenni" az Elnyűhetetlenek hősiessége mellett, ezért a lehető legrészletesebben, legigazabban próbálja elénk tárni ennek az alakulatnak dicső történetét.

 
995 Ft
Akció: 595 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.