Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Menedzsment, kontrolling


Sorrend:

12

-10%
  A CONTROLLING ÉS A VEZETŐI SZÁMVITEL INFORMÁCIÓ-TECHNOLÓGIÁJA

Szerző: Fabricius Ferke György
Complex Kiadó, 2011

A kézikönyv célja, hogy bővítse az információ-technológiai ismereteket a számvitel, azon belül is a vezetői számvitel területén.

A könyv 3 szintre tagolódik:

-Az I. szint az informatika használatával kapcsolatos problémákat mutatja be.
-A II. szint ismerteti a szakemberek számára szükséges információ-technológiai ismereteket.
-A III. szint az informatikában szokatlan kérdéseket és az ezekre adott válaszokat fogalmazza meg.

 
5 670 Ft
Akció: 5 105 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MÉRJÜNK MEG BÁRMIT!

Szerző: Hubbard, Douglas W.

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Vége a feltételezéseknek! Ebben a könyvben nem mágikus képleteket, hanem szemléletet kapunk, amely könnyen alkalmazható a humánpolitika napi gyakorlatában vagy olyan összetett döntések előkészítésében, mint például a vállalati egyesülések és felvásárlások.

Ami fontos számunkra, az megfigyelhető, és ami megfigyelhető, az számszerűsíthető és valószínűsíthető - tehát mérhető. A szemlélet alkalmazásával pontosan tudni fogjuk, hogy adott döntésünknek pontosan mennyi az értéke, ahhoz mennyit és mit szükséges mérnünk.

 

Nagy László

HR igazgató

Metro Kereskedelmi Kft.

 
4 950 Ft
Akció: 4 205 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AMIT NEM AZ MBA-N TANULTAM MEG

Szerző: Barney, Jay

Akadémiai Kiadó, 2011

 

Ezt a regényt nem lehet letenni, legyen az olvasó akár frissen végzett menedzsertanonc, aki vért izzad, miközben alkalmazni igyekszik, amit az iskolapadban tanult, vagy tapasztalt cégvezető, aki jól tudja, hogy a stratégiák nem a semmiből teremnek.

 

Ismerkedjen meg Justin Campbell-lel, a zöldfülű vállalatigazgatási szakértővel, aki kifogott egy álomállást. Indulás Chicagóba! Az ügyfél egy hatalmas cég, a HGS, ígéretes új technológiával a tarsolyában − és még nem dőlt el, mi legyen a sorsa. Justint felvillanyozza a feladat, ám hamar ráébred, hogy az iskolában megtanult stratégiai fogásokkal legfeljebb padlót lehet fogni. A HGS-en belül talált érdek-összefonódások és hivatali viszonyok megnehezítik stratégiai elemző munkáját, és alapvetően megrendítik a fontos stratégiai képzetekről alkotott iskolás nézeteit.

 
3 750 Ft
Akció: 3 185 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TERMELÉS- ÉS SZOLGÁLTATÁSMENEDZSMENT

Szerző: Vörös József

Akadémiai Kiadó, 2010

 

A termelési stratégia és az ellátási lánc napi működésének optimalizálása alapvetően befolyásolja a vállalat nyereségességét. Mindkettő olyan feladatot jelent, mely a régióban a legtöbb helyen gyerekcipőben jár. A könyv abban segíti a mai termelésirányításért felelős generációt, hogy versenyelőnnyel járó tudást szerezzen.

 

Dr. Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója

 
4 250 Ft
Akció: 3 615 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÖRVÉNYKONTROLL

Szerző: Darrell Rigby

Akadémiai Kiadó, 2011

 

A turbulencia, a szél sebességének vagy irányának hirtelen változása több utas életét követelte már, illetve több utas testi épségében okozott már kárt, mint a repülés számos egyéb kockázati tényezője. Ma már sok cégvezető számára ismerős ez a helyzet, mivel ugyanilyen veszélyes és mindenre kiterjedő gazdasági örvényekkel kell megküzdeniük. A katasztrófa kockázata mellett azonban a turbulencia lehetőséget ad az előrejutásra is. Arra mutat rá az ÖRVÉNYKONTROLL, hol érdemes megállni és mérlegelni a stratégiát, miért szükséges koncentrálni a vásárlói hűségre és a szervezet megerősítésére. Mert fordítani lehet a játszmán a komplexitás, a racionalizálás, a fizetőképesség és az értékesítés kezelésével, illetve a felvásárlásokkal és a partnerséggel.

 

 
2 450 Ft
Akció: 2 085 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
A MENEDZSMENT ALAPJAI

Szerző: Dr. Roóz József

Perfekt Kiadó, 2006

 

A Budapesti Gazdasági Főiskola alaptankönyvcsaládjának e tagja a bolognai folyamat szellemében átalakuló képzés megindításához kíván hozzájárulni, biztosítva az első ciklusú felsőfokú képzés alapozó tantárgya, a menedzsment tananyagát. A kötet elsődleges célja az, hogy segítse a hallgatók eligazodását a vezetés módszertani és gyakorlati kérdéseiben, amelyekkel a munka világában szembesülhetnek – akár mint beosztottak, akár mint leendő vezetők. A mű ismerteti a menedzsment szerepét és feladatait, a különböző szervezeti rendszereket, a jellemző vezetési stílusokat és a vezető legfontosabb képességeit. Kifejti a stratégiai menedzsment és a vezetői kommunikáció lényegét, a problémamegoldás és a döntéshozatal folyamatát. Tárgyalja a menedzsment és a környezet egymásra hatását, külön fejezetet szentelve a globalizáció kihívásaira adható menedzsmentválaszoknak. A függelékben található feladatok és esettanulmányok elősegítik az ismeretanyagban való alaposabb elmélyülést.

 
3 390 Ft
STRATÉGIAI MENEDZSMENT

Szerző: Dr. Fülöp Gyula

Perfekt Kiadó, 2008

 

Az új évezred elején a stratégiai gondolkodás mind a menedzsmenttudománynak, mind pedig a gyakorlati életnek létfontosságú elemévé vált. Nem új tudományágról van szó, hiszen már az emberiség történetének kezdetén is fontos szerepet játszott a stratégiaalkotás, azonban a technikai és társadalmi fejlődések, változások következtében szükségessé vált ennek a kiadványnak az átdolgozása. A szerző egyetemi tanár, aki a szakma kiválóságaként nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megosztja velünk tudását és tapasztalatait. A könyvet a hallgatókon kívül ajánljuk még cégvezetőknek, menedzsereknek és laikus érdeklődőknek is, akik a témában jobban el szeretnének igazodni.

 
3 490 Ft
-10%
VEZETÉSI ISMERETEK

Szerzők: dr. Radó András, dr. Réthy István

Saldo Kiadó, 2011

 

A könyv három nagyobb modulból áll:

- egy elméleti, történeti áttekintés a vezetéssel kapcsolatos tudományos gondolkodás fejlődéséről,

- majd az emberi viselkedést górcső alá vevő rész következik, ahol a szereplők és kölcsönhatásaik tisztázása után fokozatosan tekintik át a szerzők az egyén (legyen az vezető vagy vezetett) szervezeten belüli viselkedésének megértése/vezérlése felé (szervezeti kultúra, motiváció, vezetői stílusok).

- végül a vezetői tevékenység négy sarkalatos momentumát ismerheti meg az olvasó: csoportok vezetése, változások menedzselése, konfliktusok kezelése és a vezetés nemzetközi vonatkozásai, ezen belül a nemzetköziesedés és globalizáció hatása a vezetésre.

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2016.05.01
A készlet erejéig!
-10%
A CONTROLLING ALAPJAI

Szerzők: Körmendi Lajos, Tóth Antal

Saldo Kiadó, 2016

 

A XXI. századunk társadalmi, gazdasági és kulturális környezetének állandóan változó és sok esetben turbolens módon felgyorsuló igényeit, a szervezetek stratégiai menedzsmentje ma már az operatív irányításhoz hasonlóan csak mintegy „naprakész” odafigyeléssel és alapos döntés előkészítéssel valamint rugalmas és gyors szabályozással képes felismerni, befogadni, valamint érdemben kezelni. Ezzel magyarázható, hogy a vezetési, irányítási munkákon belül a döntés előkészítésben és a működés szabályozásban alapvető szerepet játszó controllingrendszernél – az operatív controlling alrendszer mellett – mindinkább meghatározó tényezővé válik a stratégiai controlling alrendszer is.

 
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
MODERN VEZETŐI CONTROLLING

Szerzők: dr. Hanyecz Lajos, Kristóf Péter          

Saldo Kiadó, 2011

 

A könyv felsőfokú gazdasági képzést nyújtó intézmények tananyaga. Az egyetemi, főiskolai hallgatók mellett ajánljuk a könyvet vállalati felsővezetőknek, pénzügyi, gazdasági szakértőknek, controllereknek, tervezőknek, továbbá minden érdeklődőnek, aki meg akar ismerkedni a modern controlling rendszer felépítésével, működésével, a fejlődés új irányaival.

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2016.05.01
A készlet erejéig!
-10%
CONTROLLING ESSZÉK

A kézirat lezárva: 2011. április 30.

Szerző: dr. Sinkovics Alfréd

Complex Kiadó, 2011

 

A controlling a vezetéstudományok családjának egy tagja, amely a számvitel és a vezetéstudományok között lebeg, s egyúttal átjárást biztosít a gazdaságosságot leíró rendszerekből a gyakorlati vállalatvezetés felé.

A controllingnak van szilárd elmélete, van általánosan elfogadott gyakorlata, bevett eljárásai, de vannak súlyos, megoldatlan elvi-elméleti problémái.

A könyvben a szerző ilyen controlling problémákat emel ki, osztályoz és elemez, mégpedig szakmailag közérthető, olvasmányos formában.

 
5 775 Ft
Akció: 5 195 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
CONTROLLING ÉS ÜZLETI TERVEZÉS T02/2009

Szerző: Dr. Hanyecz Lajos

Saldo Kiadó, 2010

 

A controlling koncepció tárgyalásakor, nagy hansúlyt helyezett a szerző a controlling fogalmának, tartalmának több oldalú megközelítésére, a korszerű controlling szemléletre. A vezetői számvitel keretében tárgyalja a kiadvány a költségelszámolás rendszerét, a teljes és részköltség - számítás hagyományos és modern módszereit, az általános költségek tervezésének problémáit. A bemutatott rendszer-modell, a tervezést a maga komplexitásában fogja át, lehetővé teszi a tervezési rendszerek kialakítását, működtetését. Tárgyalásra kerülnek a döntéshozatal folyamatai, a korszerű döntéstámogatási rendszerek elemei és alrendszerei. A kiadvány megvilágítja az optimum fogalmát. Áttekintést ad a vállalati gazdálkodásban alkalmazható modellekről, részletesen tárgyalja a döntési modellek típusait, alkalmazásuk területeit, lehetőségeit.

 
3 800 Ft
Akció: 3 420 Ft
Kezdete: 2016.05.01
A készlet erejéig!
-15%
A MENEDZSMENT ALAPJAI

Szerző: Gazdag László

Dialóg Campus Kiadó, 2010

 

Ez a könyv részben ismeretterjesztő célzattal íródott, a téma iránt érdeklődőknek, részben tankönyvnek a különböző főiskolák, a felsőfokú szakképzés, továbbképzés intézményei számára. Közérthető nyelvezettel, az alapfogalmak elsajátítására fókuszálva igyekeztem megfogalmazni a mondanivalót, sok történelmi adalékkal, helyenként anekdotákkal fűszerezve, hogy ne legyen száraz tankönyvízű olvasmány. Igyekeztem a történetiség talaján mozogva a diszciplína kifejlődésének, evolúciójának lépcsőfokait nyomon követni, a hegeli „minden dolog egyenlő önmaga történetével” el szellemében. Az egyes fejezetek végén az olvasó, a diák megtalálja az anyagot feldolgozva kérdés-felelet formában, illetve kiemelve az elsajátítandó alapfogalmakat.
UNI könyvek sorozat

 
2 980 Ft
Akció: 2 535 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
KÖLTSÉG ÉS PÉNZÜGYI KONTROLLING

Szerző: dr. Sinkovics Alfréd

Complex Kiadó, 2007

 

A könyv - széles szakmai közönséget megcélozva - a költség- és pénzgazdálkodás kontrolling módszereit - a tervezési, mérési, értékelési technikákat - mutatja be, nagyon sok példával, esettanulmánnyal. Bár a kötet anyaga gyakorlati indíttatású, és mindenekelőtt a tényleges gazdálkodási tevékenység támogatását kívánja előmozdítani, módszertani javaslatait szilárd elméleti alapokra építi. Megközelítése, nyelvezete a magyar számviteli, pénzügyi, üzemgazdaságtani hagyományokból indul ki.

 

Ajánljuk a művet tankönyvként minden menedzsment és gazdálkodás szakirányú képzést folytató főiskola és egyetem számára, valamint kontrollereknek, gazdasági vezetőknek, vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek a hatékony kontrolling rendszerek fejlesztése szakmai támogatására.

 
5 460 Ft
Akció: 4 915 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
CONTROLLING

Út egy hatékony controlling rendszerhez

Változatlan utánnyomás

Szerző: Horváth & Partners

Complex Kiadó, 2015

 

A könyv alapmű; a vállaltirányítási know-how nemzetközi nyelvén íródott, mely ma már a fejlett világban mindenütt azonos.

A könyv a mindennapi gyakorlatban jól használható útmutatást ad a controlling rendszerek kialakításának elméletéről és gyakorlati tapasztalatairól, és összefoglalja a controllingszakma sikeres műveléséhez szükséges ismereteket.

 
5 240 Ft
Akció: 4 715 Ft
Kezdete: 2017.11.07
A készlet erejéig!
  A VEZETÉS ALAPJAI, MESTERFOGÁSAI - A VEZETÉS MŰVÉSZETÉRŐL A HOLNAP VEZETŐINEK - Elfogyott

Szerző: Pulay Gyula

Patrocinium Kiadó, 2011

 

Pulay Gyula A vezetés alapjai, mesterfogásai - a vezetés művészetéről a holnap vezetőinek című munkájában a szakirodalom és a saját vezetői tapasztalatai alapján igyekszik válaszokat adni azon kérdésekre, melyekre egy frissen kinevezett vezető kíváncsi lehet. A mű a vezetéselmélet fogalmainak ismertetésén túl szórakoztató és érdekes olvasmány, hasznos gyakorlati segítséget nyújtva a jelen és a jövő vezetői számára.

 
1 700 Ft

12

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.