Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Ventus Libro Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >U-Z >Ventus Libro Kiadó

Sorrend:


50 MÓKÁS MESE - Elfogyott

Összeállította: Vic Parker

Ventus Libro Kiadó, 2014    

 

Ha szereted a mókát és a vidámságot, nyisd ki ezt a sok-sok képpel díszített könyvet.

 

Olvasd el,

- milyen kalandokat élt át négy kisgyerek, míg megkerülte a Földet

- hogyan jár túl egy fiú a sárkány eszén

- ki a világ legnagyobb nagyotmondója

- vagy hogyan él az Ingyom-bingyom-tó hét zakkant családja

 
4 500 Ft
FEDEZD FEL! - SZAVANNA ÉS DZSUNGEL - Elfogyott

Szerzők: Chiapponi, Francesca; Raffo, Marina

Ventus Libro Kiadó, 2014

 

Fedezzük fel együtt a szavannán és a dzsungelben élő állatokat! A színes fotók, rajzok mellett számos tényt és érdekességet találsz, a feladatokkal pedig próbára teheted tudásodat. Kalandra fel!

 
1 790 Ft
HURRÁ, UTAZUNK! - Elfogyott

Foglalkoztatókönyv

Ventus Libro Kiadó, 2014

 

Ez a kedves, szórakoztató könyv a legjobb útitárs! Vidd magaddal, és meglátod: az érdekes, vidám feladatok segítségével repül az idő!

 
1 600 Ft
FEDEZD FEL A FORMÁK ÉS A SZÍNEK VILÁGÁT - Elfogyott

Első szavak sorozat

Szerző: Donatella Bergamino

Ventus Libro Kiadó, 2014    

 

Az Első szavak sorozat minden témája (ábécé - mesterségek - sport - állatok - ünnepek, hónapok és évszakok - közlekedési eszközök - ház - formák és színek - számok - ellentétek) a legkisebbeket segíti az első szavak kiejtésében, gondolkodásra és beszédre készteti őket, miközben jól szórakoznak a kedves képek nézegetésével.

 
1 290 Ft
  FEDEZD FEL AZ ÜNNEPEK, HÓNAPOK ÉS ÉVSZAKOK VILÁGÁT! - Elfogyott

Első szavak sorozat

Szerző: Donatella Bergamino

Ventus Libro Kiadó, 2014

 

Az Első szavak sorozat minden témája (ábécé - mesterségek - sport - állatok - ünnepek, hónapok és évszakok - közlekedési eszközök - ház - formák és színek - számok - ellentétek) a legkisebbeket segíti az első szavak kiejtésében, gondolkodásra és beszédre készteti őket, miközben jól szórakoznak a kedves képek nézegetésével.

 
1 290 Ft
MÁTYÁS KIRÁLY - JÁTSSZ A MÚLTBAN! - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2014

 

Mátyás király és korának, a hozzá kapcsolódó mese- és mondavilágnak a feldolgozása gyerekeknek szánt feladatok segítségével. A játékos feladatok alap történelmi tudásanyagot közvetítenek, miközben szórakoztatva tanítják a 7–10 éves kisiskolásokat. Az igényes képi világ a korabeli tárgyi kultúra, az építészet, a viseletek, a harci eszközök megismerését teszi lehetővé.

 
490 Ft
GAUDÍ - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2009

 

A rendkívül szép fotóanyaggal illusztrált kötet bemutatja a világhírű katalán építész legismertebb munkáit, ugyanakkor olyan, meg nem valósult terveket is tárgyal, amelyek jórészt ismeretlenek az érdeklődő nagyközönség előtt. Gaudí életének fontos mozzana tai mellett meg ismertet a korabeli Barcelona társadalmi életével, városfejlesztési terveivel csak úgy, mint a neves kortársak Gaudíról szóló nyilatkozataival.

 
2 800 Ft
TETOVÁLÁSOK - Elfogyott

Szimbólumok és írásjelek

Szerző: Noemi Marcos Alba

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Ez a könyv a tetoválás egyedülálló „szótára”, mely egyesével mutatja be a testművészet művészi motívumai nak fajtáit és jelképrendszereit.

 

A tetoválás nemcsak egy bőrbe vésett rajz, hanem egy jelképes üzenet is, melynek valódi jelentését és jelentőségét kizárólag viselője ismeri. A tetovált bőr egyfajta életfilozófiát mutat, esztétikus formába rejtett üzenetet, mely túlmutat időn és divaton. A tetováló nem egyszerű rajzoló, hanem művész, a tetováltatás pedig legtöbb esetben belső elkötelezettségből fakad, nem csupán szeszély.

 

A tetoválást viselők és a tetoválás után áhítozók a motívumokon, szimbólumokon kívül e könyvből megismerhetik a tetoválás történetét, a napjainkban alkalmazott eljárásokat, és még gyakorlati tanácsokat is találnak a szalonok kiválasztására és a sebek ápolására vonatkozóan.

 
1 800 Ft
RENESZÁNSZ MŰVÉSZET - Elfogyott

Évszázadok művészete sorozat

Szerző: Victoria Charles

Ventus Libro Kiadó, 2008

 

A reneszánsz Itáliából indult el a 14. század végén, s a 16. század második felére egész Európában elterjedt. Számtalan művész kezdett kísérletezni a festészet, a szobrászat és az építészet terén. E művészi korszak az eszményi és a tényleges, a szent és a profán egyidejű ábrázolásával olyan vonatkoztatási keretet jelölt ki, amely a következő négy évszázadban meghatározta Európa művészetét.

 
3 990 Ft
101 HÍRES HADIHAJÓ - Elfogyott

Legendás hadihajók az I. világháborútól napjainkig

Szerző: Robert Jackson

Kossuth Kiadó, 2010

 

A kötet 101 hajó fejlesztését és szolgálata történetét mutatja be színes ábrákkal és fényképekkel. Mindegyik hajóról részletes adatsort nyújt, méretekkel, a hajtómű teljesítményével, sebesség- és hatótávolság, vízkiszorítási és fegyverzeti adatokkal. A könyv olyan híres hajókat tárgyal, mint a Hood, a Nautilus, az Invincible, a Kamikaze, a Prince of Wales és a világ haditengerészeteinek sok más egysége.

 
3 600 Ft
101 HÍRES BOMBÁZÓ - Elfogyott

Legendás katonai gépek az I. világháborútól napjainkig

Szerző: Robert Jackson

Ventus Libro Kiadó,  2010

 

A könyv 101 bombázó repülőgépet mutat be: fejlesztésük és szolgálatuk történetét színes, valósághű rajzaik és fotóik illusztrálják. Az egyes típusoknak részletesen megismerhetjük a méreteit, hajtóműveiket, harci teljesítményüket, súlyukat és fegyverzetüket. A kötet lapjain olyan híres bombázókat láthatunk, mint a B–17-es Repülő Erőd, az Avro Lancaster, a North American B–25-ös vagy a Vickers Vimy.

 
3 600 Ft
A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ ELIT ALAKULATAI - Elfogyott

Szerző: Michael E. Haskew

Ventus Libro Kiadó,  2009

 

A kötet valamennyi fő hadviselő hatalom különböző alakulatait bemutatja, mind az európai, mind a csendes-óceáni hadszíntéren. Országonként tárgyalva olyan híres alakulatok történetét ismerheti meg az olvasó, mint az amerikai rangerek, a brit SAS és a német Waffen-SS – s mellettük számos kevésbé ismertét is, mint például Popski Magánhadserege és a Repülő Tigris repülőszázadok. A kötetet több mint 120 színes és fekete-fehér fénykép, grafika és térkép illusztrálja.

 
4 500 Ft
KATONAI EGYENRUHÁK ENCIKLOPÉDIÁJA - Elfogyott

Szerző: Consuelo Valero de Castro

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

A haditechnikával együtt az egyenruhák is változnak. A ruháknak egyszerre kell megfelelniük kényelmi, esztétikai és védelmi szempontoknak, hisz az uniformis eldöntheti a hadba vonuló katona sorsát is. Kötetünk áttekintést nyújt az egyenruhák történetéről az ókori egyiptomi katonák lószőr parókájától az ENSZ békefenntartók kék műanyag sisakjáig. Az egyenruhákhoz kötődő történelmi események, konfliktusok és azok megoldási kísérleteinek leírása és magyarázata mellett részletesen megismerhetünk 200 egyenruhatípust is.

 
1 800 Ft
BIBLIAI CSATÁK - Elfogyott

i.e. 1400.-i.sz. 73. AJTÓL MASZADÁIG

Szerzők: M.J. Dougherty, M.E. Haskew, P.G. Jestice, R.S. Rice

Ventus Libro Kiadó,  2010

 

Könyvünk a bibliai kor húsz csatamezejére kalauzolja el az olvasót. Olyan harcokba, mint a Méróm vize, Mikmász, Samária és Lákis ostroma, a Mésa elleni háború, a babiloni hódítás, Emmaus, Bét-Cúr, Jeruzsálem ostroma és még sok más. Az egyes csaták tárgyalását lényegretörő, jól áttekinthető adattár vezeti be, amely részletes információkkal szolgál az ütközetek helyszínéről, dátumáról, a hadvezérekről, a harcoló egységek számáról és jellegéről, valamint az egyes csaták végső kimeneteléről. Több mint kétszáz színes és fekete-fehér térkép, műalkotás és fénykép illusztrálja a kötetet, megismertetve az olvasót magukkal a csatákkal, a főszereplőkkel, illetve a korabeli harctéri taktikákkal.

 
3 990 Ft
VARÁZSLATOS MESEVILÁG - Elfogyott

Kedvenc meséim - térbeli oldalakkal

Tony Wolf rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Tony Wolf bájos illusztrációi ezúttal közismert, klasszikus meséket keltenek életre a térbeli mesekönyv lapjain.

 

 
3 500 Ft
PINOKKIÓ - Elfogyott

Világhíres mesék

Szerző: Carlo Collodi

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Dzsepettó asztalosmester nagyon vágyik egy fiúra, de a kis figura, akit magának kifarag, szófogadatlan és forrófejű. Bár Pinokkió rettentően szeretne igazi kisfiúvá válni, képtelen ellenállni a csábításoknak. Vajon felismeri-e valaha, hogy a vágya beteljesüléséhez változtatnia kell haszontalan, megrögzött természetén?

 

 
1 290 Ft
ÓZ, A NAGY VARÁZSLÓ - Elfogyott

Világhíres mesék

Szerző: L. Frank Baum

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Dorkát és Totó kutyát egy forgószél Óz birodalmába repíti. Smaragdvárosba igyekeznek, hogy a varázsló segítségével hazajussanak Kansasba. Közben megismerkednek a Gyáva Oroszlánnal, a szív nélküli Bádog Favágóval és az együgyű Madárijesztővel, akik csatlakoznak hozzájuk. Útközben számos kaland vár rájuk és újdonsült barátaikra!

 
1 290 Ft
MESÉL A HOLD - Elfogyott

Rajzolta: Tony Wolf

Ventus Libro Kiadó, 2008

 
1 980 Ft
KLASSZIKUS ÁLLATMESÉK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2011  

 

A mesesorozat legújabb kötetében lebilincselő állattörténetek csábítják felfedezőútra az olvasót. Jól ismert mesék, regények és mítoszok főhőseinek kalandjai elevenednek meg, új fordításban. Találkozhatunk Tom Sawyerrel, Fekete Szépséggel, Fehér Agyarral, Rikki-Tikki-Tévivel és a Pegazussal, s közben felfedezünk és megszeretünk olyan kevésbé ismert mesehősöket is, mint a göndör hajú tyúk vagy a macskává változtatott fiú. A gazdagon illusztrált gyűjteményt kisiskolásoknak ajánljuk.

 
2 990 Ft
KÓKUSZ KOKÓ KALANDJAI - Elfogyott

Sárkányok szigete

Szerző: Ingo Siegner

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Kokó, a kis sárkány élete csodálatos és mulatságos kalandok sorozatából áll. Matildával, az apró sünivel az őserdőben ismerkedett meg. Megmentette az életét, és a legjobb barátok lettek, majd számtalan közös kalandot éltek át együtt. Találkoztak Amadeusszal, a tengeri szörnyeteggel, Parázslóval, a gonosz varázslóval és Rubinával, a boszorkánnyal. Vidám kalandjaik során eljutottak a sárkányok távoli, csodálatos szigetére is.

 
1 990 Ft
HEIDI - Elfogyott

Világhíres mesék

Szerző: Johanna Spyri

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Heidi, az árva kislány boldogan él nagyapjával és virgonc kecskéivel

a magas svájci hegyek között. Egy napon nagynénje magával viszi

a nyüzsgő nagyvárosba, s ezzel gyökeresen megváltozik Heidi élete.

Vajon visszatérhet-e valaha is nagyapjához és szeretett

alpesi hegyei közé?

 
1 290 Ft
EGYIK ESTE OTTHON... - Elfogyott

Illusztráció: Henrike Wilson

Naphegy Kiadó, 2012

 

Klasszikus láncmese a barátságról, ami ismétlődésével már az egy-két éves korosztályt nagyon leköti és szórakoztatja. A mesében sorra felkeresik egymást az állatok ?olyan állatok, amelyeket a gyerek elsőkként tanul meg, ismer föl, tehát: medve, nyuszi, róka, bagoly stb.? azért, hogy elmondják mennyire fontos nekik a másik barátsága. Teszik mindezt néhány egyszerű szóval, újra és újra ismétlődve. Végül visszaérünk a kiindulóponthoz (a mackóhoz) és így bezárul a ?barátság-kör?. A körkörösség élményét erősítendő a könyv különleges kötészeti megoldással készült, és így teljesen körbenyitható, alkalmat adva az olvasás és képnézegetés után további játékra is. További játékos elem, hogy az illusztráció minden képen elrejt egy-két apró utalást, amelyekből megpróbálhatjuk kitalálni, hogy vajon ki érkezik a következő oldalon látogatóba. Kedves, nyugodt képek, egyszerű, letisztult szöveg, különleges gerincmegoldás. Másfél éves kortól ajánljuk.

 
1 990 Ft
EGY ZSÁK MÁK - Elfogyott

Mondókáskönyv       

Rippl Renáta rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

A magyar mondókakincs gyöngyszemeit tartalmazó kötet a legkisebbekhez és a már olvasni tanulókhoz szól. Az óvodás és kisiskolás gyerekek ritmusérzékét és vizuális fantáziáját a mondókák keltik életre, a kottákkal kísért énekek pedig a kicsiket és szüleiket dalra csábítják. A népköltések rímeit, ringatóit és magyar szerzők – Móra Ferenc, Mikszáth Kálmán, Gárdonyi Géza, Pósa Lajos, Benedek Elek, Kosztolányi Dezső, Gyulai Pál – verseit, verses meséit Rippl Renáta elbűvölő illusztrációi kísérik.

 
1 990 Ft
A REJTÉLYES KULCS - Elfogyott

Pötyi és Pepita nyomoz

Szerző: Kertész Edina

Illusztráció: Horváth Mónika

Naphegy Kiadó, 2013

 

Vajon Lujza bűbájai segítenek a két barátnőnek a rejtélyek megoldásában? Kap Pepita kiskutyát a születésnapjára? Milyen zárba illik a furcsa kulcs? Kicsoda Edömér? És hová vezetnek a nyomok?

 

Pötyi és Pepita kalandjait olyan 6-9 éves kislányoknak ajánljuk, akik most kezdenek önállóan olvasni. A történet a korosztály érdeklődésének megfelelő, kedves, könnyed és fordulatos, a nyelvezete igényes, de remekül érthető, és a szöveg szedése, tördelése is igyekszik a még gyakorlatlan olvasók kedvében járni.

 
1 990 Ft
ANYU, MESÉLJ! - Elfogyott

Új, 1-3-5-10 perces mesék gyűjteménye

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Sok új kaland, amikor csak akarod, csodavilág, amely valóra válik és szebbé teszi a napod. Csupa új történet, sok-sok kedves, színes képpel - választhatsz: rövid vagy hosszú mesét szeretnél?

 
2 980 Ft
100 KLASSZIKUS MESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Ebben a gyönyörűen illusztrált könyvben a jól ismert, kedvenc mesefigurák nagyszerűen megférnek a távoli tájak legendáival. A könyvet azoknak a gyermekeknek, illetve szüleiknek ajánljuk, akik érdeklődnek a csodákkal, varázslatokkal és kalandokkal teli történetek iránt. Olyan gyönyörű mesék várnak ránk, mint A kis hableány, Csizmás Kandúr, Csipkerózsika, Ali baba és a negyven rabló vagy A három kismalac....

 
4 500 Ft
365 MESE ÉS MONDÓKA - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Az év minden napjára jut egy-egy mese, szép történet vagy mókás mondóka a gyerekek örömére.

 
2 980 Ft
50 ESTI MESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010     

 

Madarak, sárkányok, tengeri kígyók, óriások, varázslók, furfangos mesehősök, okos cipészinasok és gőgös királykisasszonyok a hősei ennek a csodálatosan illusztrált könyvnek.

 
3 990 Ft
50 TÜNDÉRMESE - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Nyisd ki ezt a gyönyörűen illusztrált könyvet és repülj tündérszárnyakon a mesék világába! Jó és rossz tündérek népesítik be ezt a világot, amely tele van kalandokkal, csodákkal és csínytevésekkel. A klasszikus mesehősök történetei mellett a távoli tájak tündéreinek és manóinak varázslatai is feltárulnak előtted.

 
4 500 Ft
A JÁTÉKOK KARÁCSONYA - Elfogyott

Susanna Ronchi rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2011

 

Ebben a gyönyörűen illusztrált mesében paprikajancsi csodálatos karácsonyestével és kedves ajándékokkal lepi meg a többi játékot.

 
3 200 Ft
A KINCSES SZIGET - Elfogyott

Világhíres mesék

Szerző: Robert Louis Stevenson

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Szálljunk fel az ifjú hajósinas, Jim Hawkins társaságában a Hispaniola kétárbocosra, s kísérjük el a kincses szigetre! Hősünk marcona

matrózok társaságában kalandos útra indul, hogy megkeresse Flint kapitány elásott kincsét. Csakhogy a veszély is útitársunk lesz: vajon bízhatunk-e a legénységben? S mi vár ránk a szigeten?

 
1 290 Ft
A LEGSZEBB KLASSZIKUS MESÉK - Elfogyott

Zenélő doboz 32 mesekártyával

Rajzolta: Silvia Provantini

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Zenélő doboz 32 mesekártyával – a legszebb klasszikus mesék átdolgozásai

Zene: Over the rainbow

 
2 990 Ft
SZUPER AUTÓK - OLVASS, HAJTOGASS, JÁTSSZ! - Elfogyott

Játékos-ismeretterjesztő foglalkoztatókönyv

Ventus Libro Kiadó, 2010

           

Hajtogass és állíts össze nyolc szuper autót!

Ismerd meg a legmenőbb autótípusokat és fedezd fel melyik mire képes!

 
990 Ft
SZUPER REPÜLŐK - OLVASS, HAJTOGASS, JÁTSSZ! - Elfogyott

Játékos-ismeretterjesztő foglalkoztatókönyv

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Hajtogass és állíts össze nyolc fantasztikus repülőgépet!

Ismerd meg a legmenőbb repülőtípusokat és fedezd fel melyik mire képes!

 
990 Ft
TÉLI BÖNGÉSZŐ - Elfogyott

Illusztráció: Rotraut Susanne Berner

Naphegy Kiadó, 2010

 

A képeskönyv végtelen számú mese lehetőségét rejti magában, bátran szabadon engedhetjük a fantáziánkat. A képek mindegyikén egy-egy új helyszín tárul a szemünk elé a társasháztól, a falusi környezeten át, a kisváros főteréig, és még sorolhatnánk. A szereplők életében mindig történik valami. Sok közöttük a visszatérő karakter, akiknek a kalandjait egy könyvön belül is, de akár a négyrészes sorozat egészén át is nyomon követhetjük. A jelenetek mindig az évszaknak megfelelőek, így a sorozatnak ebben a téli részében korcsolyázó, szánkózó gyerekeket látunk, adventi koszorúk díszítik a lakásokat, és karácsonyi vásár zajlik a főtéren. Nincs is annál kellemesebb, mint amikor egy gyermek órákon át hasal egy képeskönyv fölött, és lankadatlan kíváncsisággal böngészi a képeket, melyeken rengeteg ismerős dolgot, és még több újdonságot fedezhet fel minden egyes alkalommal. Az alkotóművész sok kedves, humoros történetet rejt el gondosan megrajzolt, részletgazdag képein. Rotraut Susanne Berner korunk egyik legnépszerűbb és legelismertebb gyermekkönyv-illusztrátora.

 
2 990 Ft
FIRKAFÜZET FIÚKNAK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Kreatív rajzötletek fiúknak.

Ez a vicces, kitéphetõ lapokból álló rajzfüzet ötleteket ad, amelyekkel feldobhatjuk az unalmas perceket. Használd a színes ceruzáidat, és egészítsd ki a képeket a saját rajzaiddal!

 
1 800 Ft
FIRKAFÜZET LÁNYOKNAK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Kreatív rajzötletek lányoknak.

Ez a bájos, kitéphetõ lapokból álló rajzfüzet ötleteket ad, amelyekkel feldobhatjuk az unalmas perceket. Használd a színes ceruzáidat, és egészítsd ki a képeket a saját rajzaiddal!

 
1 800 Ft
  HONFOGLALÁS - JÁTSSZ A MÚLTBAN – TÖRTÉNELMI FOGLALKOZTATÓ FÜZETEK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Honnan érkeztek honfoglaló őseink? Ettél már paprika nélküli gulyást?

Ki mernél állni egy óriás ellen?

 

Járd végig e foglalkoztató füzet történelmi útvesztőjét! Ha megoldást találsz a rejtvényekre, biztosan eljutsz az őshazától a Kárpátokig, azon belül pedig a budapesti Hősök terére. Nézz körül a honfoglalók otthonában, lesd meg a mesterembereket munka közben, és játssz a korodbeli gyerekekkel!

 

Jó utazást a történelemben!

 
490 Ft
JÁTÉKOS ZSENIKÉPZŐ – FEJTÖRŐK - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Szeretnél zseni lenni?

 

A Doktor Zseni sorozatban szórakoztató logikai játékokat és furfangos feladatokat találsz, melyek fejlesztik a memóriádat, a gondolkodásodat és a koncentrációdat. Az elektronikus ceruza segítségével azonnal ellenőrizheted a helyes válaszokat.

Fejleszd a szürkeállományodat, gyarapítsd a tudásodat!

 
2 980 Ft
LOVAGOK - Elfogyott

Kalandos enciklopédia sorozat

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

A középkori lovagok különös, varázslatos világa minden gyereket elbűvöl. Kiből lehetett lovag? Hogyan zajlott a lovaggá ütés? Minden lovag bátor volt? A kedves rajzokkal illusztrált képes enciklopédia segítségével a kicsik sok-sok érdekes dolgot tudhatnak meg a lovagok kalandos életéről.

 

A Kalandos enciklopédia sorozat segíti a gyerekek tanulását, nyelvi készségeik fejlődését. A kötetben az adott téma legfontosabb és legizgalmasabb tudnivalóit gyűjtöttük össze. A rövid szövegek és a bájos illusztrációk nemcsak megérintik, de el is varázsolják a gyerekeket.

 
2 990 Ft
DALOS MESEKÖNYV - Elfogyott

10 kedves mese és dal kottával!

Szerző: Anna Casalis

Ventus Libro Kiadó

 

A lejátszható, elénekelhető vidám dalok s a kedves, mulatságos állattörténetek örömteli együttlétet szereznek a felnőttnek és gyermekének. A gitár alakú könyv 10 dalocskát – köztük 4 jól ismert magyart – kínál az énekes kedvű kisgyerekeknek és szüleiknek.

 
4 990 Ft
MATRICÁS ALBUM - DINOSZAURUSZOK - Elfogyott

Több mint 250 matrica óriásposzterrel

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Matricás albumunkat a gyermekek különleges igényeit szem előtt tartva állítottuk össze. A fantasztikus illusztrációkat szakszerű, pontos leírások és ismertetők kísérik. Tanulni játékos formában a legjobb!

 
995 Ft
FEDEZD FEL A VILÁGOT! - Elfogyott

Kalandos enciklopédia sorozat

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

E kedves rajzokkal illusztrált könyv segítségével a legkisebbek sok-sok érdekes dolgot tanulhatnak az őket körülvevő világról. Játékosan ismerkedhetnek meg a legfontosabb, legérdekesebb tudnivalókkal és mindazzal, ami velük történik vagy történhet.

 

A Kalandos enciklopédia sorozat segíti a gyerekek tanulását, nyelvi készségeik fejlődését. A kötetben az adott téma legfontosabb és legizgalmasabb tudnivalóit gyűjtöttük össze. A rövid szövegek és a bájos illusztrációk nemcsak megérintik, de el is varázsolják a gyerekeket.

 
2 990 Ft
MATRICÁS ALBUM - A FÖLD - Elfogyott

Több mint 320 matrica óriásposzterrel

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

A matricás album és a hozzá tartozó kihajtható térképposzter segítségével megismerheted Földünk kontinenseit, országait és természeti kincseit. A fantasztikus illusztrációkat szakszerű, pontos leírások és ismertetők kísérik. Tanulni játékos formában a legjobb!

 
995 Ft
AZ ELSŐ 1000 SZAVAM - Elfogyott

Tanulj játékosan Teddy Mackóval!

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Isten hozott a szavak

varázslatos világában!

 

A kicsik nagyon fogják élvezni, hogy meg

kell keresniük Teddy Mackót minden oldalon.

A kérdések jó kiindulópontok lehetnek

ahhoz, hogy a szülők és a gyerekek

megbeszéljék, mit látnak a képeken.

A kedves ábrák között sok ismerős

tárgy található, de érdekes új dolgokat is

felfedezhetünk. A könyv a végén

található szószedettel a gyermek

első kézikönyve lehet!

 
2 600 Ft
AZ ELSŐ ENCIKLOPÉDIÁM - Elfogyott

Fedezd fel a titkos fiók tartalmát!

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

A 12 kis könyvet, színes ceruzákat, hegyezőt és radírt tartalmazó doboz nagyszerű eszköz a készségek korai fejlesztésére. Színes képek és 70 kiszínezhető rajz segíti az olvasási készség, a szófelismerés és a kézügyesség kialakulását.

 
3 490 Ft
MATRICÁS ALBUM - ÁLLATOK - Elfogyott

Több mint 300 matrica óriásposzterrel

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

A matricás album és a kihajtható óriásposzter segítségével bepillantást nyerhetsz az állatok izgalmas világába. A fantasztikus illusztrációkat szakszerű, pontos leírások és ismertetők kísérik. Tanulni játékos formában a legjobb!

 
995 Ft
ÁLLATOK A HÁZ KÖRÜL - KIFESTŐKÖNYV - Elfogyott

Varázslatos 3D-s kép ajándékba!

Rajzolta Apáka

Ventus Libro Kiadó, 2009

 
490 Ft
KEDVENC KIFESTŐKÖNYVEM - ÁLLATOK BIRODALMA - Elfogyott

24 kedves kép vadon és a ház körül élő állatokról

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Ez a kedves kifestőkönyv segíti a gyerekeket abban, hogy játszva ismerkedjenek az állatok világával. Az állatrajzok kifestése közben átélhetik a felfedezés, az alkotás örömét, miközben fejlődik kreativitásuk és kézügyességük.

A gyermekek tehetségének kibontakoztatásához gyakran szülői segítségre is szükség van. Végül is ki tudja, melyikük lehet a következő Leonardo, Rembrandt vagy Picasso?

 
490 Ft
DINOSZAURUSZOK - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Keltsd életre az őshüllőket

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Gyere vissza velünk a mezozoikumba, és találkozz azokkal a lenyűgöző állatokkal, amelyek valaha itt éltek a Földön!

 

ÁMULDOZZ, mekkorák voltak a növényevők, MENEKÜLJ a félelmetes ragadozók elôl, CSODÁLD MEG az ég és a tengerek hatalmas ôshüllôit, amint könyvünk lapjaiból elôpattanva a szemed láttára elevenednek meg! Izgalmas tények, mozgatható állatok, elôhúzható lapok és elforgatható ábrák teszik ezt a háromdimenziós könyvet a dinoszauruszok iránt rajongó gyerekek kedvencévé világszerte.

 
3 990 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.