Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Ventus Libro Kiadó

Fő kategória >KIADÓ >U-Z >Ventus Libro Kiadó

Sorrend:


KEDVENC KIFESTŐKÖNYVEM - ÁLLATOK BIRODALMA - Elfogyott

24 kedves kép vadon és a ház körül élő állatokról

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Ez a kedves kifestőkönyv segíti a gyerekeket abban, hogy játszva ismerkedjenek az állatok világával. Az állatrajzok kifestése közben átélhetik a felfedezés, az alkotás örömét, miközben fejlődik kreativitásuk és kézügyességük.

A gyermekek tehetségének kibontakoztatásához gyakran szülői segítségre is szükség van. Végül is ki tudja, melyikük lehet a következő Leonardo, Rembrandt vagy Picasso?

 
490 Ft
DINOSZAURUSZOK - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Keltsd életre az őshüllőket

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Gyere vissza velünk a mezozoikumba, és találkozz azokkal a lenyűgöző állatokkal, amelyek valaha itt éltek a Földön!

 

ÁMULDOZZ, mekkorák voltak a növényevők, MENEKÜLJ a félelmetes ragadozók elôl, CSODÁLD MEG az ég és a tengerek hatalmas ôshüllôit, amint könyvünk lapjaiból elôpattanva a szemed láttára elevenednek meg! Izgalmas tények, mozgatható állatok, elôhúzható lapok és elforgatható ábrák teszik ezt a háromdimenziós könyvet a dinoszauruszok iránt rajongó gyerekek kedvencévé világszerte.

 
3 990 Ft
RAGADOZÓK - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Bemutatkoznak a természet legügyesebb vadászai

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

FEDEZD FEL a lopakodókat, a futóbajnokokat és a rajtaütésszerűen támadókat: az állatvilág kis és nagy vadászait!

 

TALÁLKOZZ egy portyázó jaguárral, NÉZZ BELE egy aligátor félelmetes állkapcsába, és FIGYELD MEG, hogyan csap le egy gyilkos bálna!

 

Nézz szembe a világ legfélelmetesebb ragadozóival! Ennek a könyvnek az oldalai tele vannak meglepő tényekkel és zseniális új megoldásokkal. Nézz be az oldalak mögé, lapozgasd a kis füzeteket, húzd meg a füleket, és a szemed láttára mozognak három dimenzióban ezek a vérengző ragadozók. Mert a természet a legizgalmasabb a világon!

 
3 990 Ft
TALÁLMÁNYOK - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Ismerd meg a világ zseniális felfedezéseit

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Tégy egy rövid kirándulást az emberiség történetén keresztül! A könyv oldalain izgalmas tényekről és számos remek találmányról olvashatsz. Fülecskékkel mozgatható szemléltető eszközöket is találsz, amelyek segítségével szemed előtt elevenednek meg a világ legizgalmasabb találmányai.

 
3 990 Ft
TOMI ÉS PANNI VILÁG KÖRÜLI UTAZÁSA - Elfogyott

Különleges bőröndmesekönyv

Tony Wolf rajzaival

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Ezzel a különleges útitáskával elkísérhetitek Tomit és Pannit világ körüli útjukra és láthatjátok lélegzetelállító felfedezéseiket. A tizenkét vidám kis képeskönyvben megnézhetitek, mennyi látnivaló van a világban, és ha utaztok valahová, el is vihetitek magatokkal a könyves útitáskát.

 
2 990 Ft
A VILÁG LEGROSSZABB FEGYVEREI - Elfogyott

Balul elsült hadi találmányok

Szerző: Martin J. Dougherty

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

• 150 konstrukciót mutat be a világ legrosszabb fegyverei közül, a körkörös csatahajótól a hajlított csövű puskáig.

• Leírja az egyes fegyvertípusok rövid történetét, megmagyarázva, miért sikerültek balul.

• Valamennyi fegyver mellett feliratozott fotók és rajzok láthatók, melyeken kitűnnek a legfontosabb hibák és a szokásostól eltérő megoldások.

 
2 980 Ft
A VILÁG LEGROSSZABB TALÁLMÁNYAI - Elfogyott

Nevetséges ötletek, haszontalan szerkentyűk

Szerző: Jack Watkins

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

• A könyv bemutatja a valaha kiagyalt 150 legrosszabb találmányt, köztük a néma ébresztőórát, a levegővel telt nadrágtoldalékot, a vízi gondolalakosztályt és még rengeteg meglepő, elfuserált vagy viccesnek szánt ötletet, szerkezetet és tárgyat.

• A szerző szellemesen értékeli és azonos szempontok alapján pontozza az újításokat az önmagát bevető ágytól, a robotkutyán át a tapadó időzített bombáig.

• A magyarázattal ellátott fényképek minden kétséget kizáróan rávilágítanak, mi is okozta e találmányok csúfos kudarcát.

 
2 980 Ft
A VILÁGŰR - TÉNYEK HÁROM DIMENZIÓBAN - Elfogyott

Varázslatos csillagközi utazás

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

TÁRD FEL bolygónk titkait, FEDEZD FEL a Naprendszer csodáit, TAPASZTALD meg a világűr végtelenjét ennek az újszerű könyvnek a segítségével.Tele izgalmas adatokkal, mozgatható fülecskékkel, kihajtható füzetekkel, ez a látványos könyv talán nem is e világból való!

 
3 990 Ft
ÁLLATOK - KALANDOS ENCIKLOPÉDIA - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Miért énekelnek a madarak? Melyik a leggyorsabb szárazföldi állat? Mekkora egy bálna? Mit jelent az, hogy hüllő? Melyek a fenyegett fajok és miért hasznosak az állatkertek? Fedezzük fel kisgyermekünkkel közösen az állatok csodálatos világát a szórakoztató francia könyvsorozat segítségével!

A Kalandos enciklopédia sorozat segíti a gyerekek tanulását, nyelvi készségeik fejlődését. A kötetben az adott téma legfontosabb és legizgalmasabb tudnivalóit gyűjtöttük össze. A rövid szövegek és a bájos illusztrációk nemcsak megérintik, de el is varázsolják a gyerekeket

 
2 990 Ft
KÉPES VILÁGTÖRTÉNELEM - Elfogyott

Ventus Libro Kiadó, 2009

 

Az általános iskolásoknak ajánlott könyv szemléletesen, sok-sok illusztrációval és térképpel mutatja be az emberiség történetének legjelentősebb eseményeit az ősrobbanástól a 21. század hajnaláig. Európa és Amerika vérzivataros eseményeinek összegzése mellett megismertet Afrika, Ausztrália és Ázsia népeinek múltjával és jelenével. Közel 2500 színes, szöveges illusztráció, sok-sok térkép, rövid történeti áttekintés, időrendi táblázat és diagram segít az olvasónak, hogy jobban eligazodjon az események között, nyomon kísérhesse a felfedezéseket, könnyebben megértse a művészeti alkotásokat.

 
5 800 Ft
  FELFEDEZÉSEK, MELYEK MEGVÁLTOZTATTÁK A VILÁGOT - Elfogyott

Szerző: Rodney Castleden

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

A felfedező számára a felfedezés mindig izgalmas esemény. Ez az érzés vezérli a földrajztudósokat, a klímakutatókat, a fizikusokat, a biológusokat, a kémikusokat és a csillagászokat egyaránt. Ez az izgalom pedig mindannyiunkra átterjed, akik csak szemlélődők vagyunk ezekben a történetekben, és csak azt érzékeljük, hogy az új információk kiegészítik a nagy egészről alkotott képünket.

 
3 990 Ft
-15%
AZ ÓKOR NAGY CSATÁI - Jelenleg nem kapható!

i.e. 1285. -i.sz. 451. KÁDESTŐL CATALAUNUMIG

Ventus Libro Kiadó, 2008     

 

A gazdagon illusztrált, bőséges tényanyagot tartalmazó kötet az ókor számos híres európai és közel-keleti csatamezejére kalauzolja el az olvasót.

 
6 500 Ft
Akció: 5 525 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
365 ÉRDEKES, FONTOS ESEMÉNY - Elfogyott

Történelem napról napra

Szerzők: W. B. Marsh, Bruce Carrick

Ventus Libro Kiadó, 2010

 

Az év minden napjára esik egy-egy lebilincselő történet: Ki lett merénylet áldozata, ki lépett trónra, ki vált földönfutóvá? Ki látta meg a napvilágot, ki kezdett viszonyt, kit vádoltak vagy szégyenítettek meg, kit ütöttek lovaggá? Milyen hadsereg szenvedett szégyenletes vereséget, milyen korszakalkotó könyv jelent meg? Az emberiség legmagasztosabb és legszégyenteljesebb pillanatai – egy kötetbe összegyűjtve.

 
3 490 Ft
SZÉP KARÁCSONY - Elfogyott

Dalok, versek, történetek

Zenélő doboz 32 mesekártyával

Rajzolta: Michael Grieco

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Zenélő doboz 32 mesekártyával – hagyományos karácsonyi dalok, versek és történetek

Zene: Jingle bells

 
2 990 Ft


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.