Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Gazdasági informatika


Sorrend:

-10%
OBJEKTUMORIENTÁLT TERVEZÉS

Szerző: dr. Gyurkó György 

Saldo Kiadó, 2012

 

E könyv célközönségébe az olvasók két kategóriája tartozik, (1) akik valamilyen szinten már találkoztak az objektumorientált (OO) technológia elméletével (fogalmaival, elveivel), de azok alkalmazásában még csak kevés tapasztalatot szerezhettek; (2) akik bár gyakorlott felhasználói egy OO fejlesztő környezetnek, de érzik tudásuk abból adódó korlátait, hogy mélyebben nem ismerkedtek meg az OO paradigma lényegével.

 

A szoftvertechnológia tárgyát képező problémák általában nem abba a kategóriába tartoznak, amelyekre csak egyetlen lehetséges jó megoldás létezik. Így az esettanulmányok tárgyalásánál a hangsúlyt nem a végeredményként kapott megoldásra helyezi a szerző, hanem az ahhoz vezető útra, hangsúlyozva, hogy nem csak egyetlen útra létezik.

 

A kiadványt a felsőfokú oktatásban tanuló gazdaságinformatikus szakok hallgatói számára ajánljuk.

 
3 000 Ft
Akció: 2 700 Ft
Kezdete: 2016.05.01
A készlet erejéig!
-10%
INFORMÁCIÓ, ADAT, INTELLIGENCIA

Szerzők: Dr. Gubán Ákos, Dr. Gubán Miklós, Dr. Hua Nam Son       

Saldo Kiadó, 2012

 

A szerzők elsődleges célja az volt, hogy a gazdaságinformatikus képzésben résztvevő Olvasó már egy jó informatikai tudás birtokában, olyan ismereteket szerezzenek, amelyek a gazdasági informatika területéhez kapcsolódnak. A mű hiánypótló abból a szempontból, hogy bevezető jelleggel és széles kitekintéssel próbálja az informatika szinte megfoghatatlanul széles területét bemutatni.

 
4 100 Ft
Akció: 3 690 Ft
Kezdete: 2016.05.01
A készlet erejéig!
ADATELEMZÉS SZÁMÍTÓGÉPPEL

Szerző: Dr. Jánosa András

Perfekt Kiadó, 2010

 

A hiánypótló kiadvány a számítógépes adatelemzés gyakorlatába vezet be. Közérthetően mutatja be a szükséges matematikai-statisztikai elméleti hátteret, egy-egy problémakörre többféle megoldást is ad, az eszköztár különböző elemeit felhasználva. Excel és SPSS szoftverkörnyezetet alkalmazva foglalkozik az adatelemzés legfontosabb területeivel, többek között leíró statisztikákkal, hipotézisvizsgálattal, idősorok elemzésével, korreláció- és regressziószámítással. A kötet hasznos segítség minden piacvizsgálattal, társadalmi-gazdasági elemzésekkel, minőségbiztosítási problémákkal napi munkájában foglalkozó szakember számára.

 
3 200 Ft
A GAZDASÁGI INFORMATIKA ALAPJAI

Szerzők: Benkőné Deák Ibolya, Bodnár Pál, Gyurkó György

Perfekt Kiadó, 2008

 

Alaptankönyv-sorozatunk újabb darabja az informatika, a rendszerelmélet, a gazdasági rendszerek informatikai modellezése, az üzleti informatikai alkalmazások és szoftverek, valamint ezek életciklusa és minőségi követelményei témakörökben nyújt segítséget – a tananyag sokoldalú ismertetése mellett áttekintő összegzésekkel és aprólékosan kidolgozott ellenőrző kérdésekkel. Hozzájárul így ahhoz is, hogy a főiskolai hallgatók – szakirányválasztás után – az adott szakirányra specializált konkrét üzleti informatikai alkalmazásokat ne csak megértsék, de a gyakorlatban alkalmazni is képesek legyenek. A többszerzős kiadvány valamennyi közreműködője több évtizedes felsőoktatási tapasztalattal rendelkezik, szakmája kiváló művelője a gyakorlati életben is. Mindezek biztosítják, hogy az olvasók elméletileg megalapozott, az üzleti életben alkalmazott legkorszerűbb ismeretek birtokába jussanak.

 
3 600 Ft
VÁLLALATI INFORMATIKA PÉLDATÁR

Szerző: Dr. Bodnár Pál

Perfekt Kiadó, 2008

 

A Vállalati informatika példatár a Vállalati informatika című tankönyvhöz kapcsolódó feladatok gyűjteménye, amely segítségével a hallgatók elméleti tudásuk mellett gyakorlati ismereteiket is elmélyíthetik. A példatár három részre tagolódik. Az első a menedzsment ügyvitel informatikai támogatására sorakoztat föl példákat, míg a második rész az üzleti ügyviteli informatika támogatásának példáit tartalmazza, végül a harmadik rész a számviteli informatikai támogatást az adatfeldolgozási folyamatábrákon, az adathordozók szerkesztésén és az adatkezelés szabályozásán keresztül mutatja be. Hasznos gyakorló füzet mindenkinek, aki a témát tanulja, vagy érdeklődik iránta.

 
3 100 Ft
VÁLLALATI INFORMATIKA

Szerző: dr. Bodnár Pál

Perfekt Kiadó, 2008

 

A Vállalati informatika című kiadványunk a bolognai képzési rendszer előírásainak megfelelően elsősorban a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Karának hallgatói részére készült, de bátran forgathatja bárki, aki a tárgy iránt érdeklődik, vagy más felsőoktatási intézmény diákjaként hallgatja azt. A jegyzet az Enterprise Software (ES), Vállalati szoftverek és az Enterprise Resource Planning (ERP), Vállalati erőforrás tervezés szoftverek típusmodelljét és azok hazánkban történt honosítását mutatja be. A szerző a Magyar Tudományos Akadémia doktora, és több mint harminc éve a Budapesti Gazdasági Főiskola professzora. A témakörben már több egyetemi-főiskolai tankönyvet, jegyzetet, példatárat, szakkönyvet, szakcikket publikált, és számos szoftverhonosítás irányítója volt. Aki ebből a könyvből tanul biztosra veheti, hogy rengeteg hasznos ismerettel és új tudással lesz gazdagabb.

 
2 900 Ft
PÉLDATÁR A GAZDASÁGI INFORMATIKA ALAPJAIHOZ

Szerzők: Benkőné dr. Deák Ibolya, dr. Bodnár Pál, Dobák Dóra, dr. Gyurkó György, dr. Gyurkóné Balázs Ildikó, dr. Kozma István

Perfekt Kiadó, 2008

 

A gazdasági informatika alapjai című tankönyvünket egészíti ki a példatár. A feladatokat áttanulmányozva többféle elsajátítási módszerrel találkozhat az olvasó, melyeket öt fejezetben, a könyv szerkezetéhez illeszkedve ismerhet meg. A példák után önálló részben megtalálhatóak a megoldások is. Van, ahol ezek egzakt, netán számszerű eredmények, máshol szöveges a válasz; a szerzők a több lehetséges jó megoldásra is minden esetben utalnak. Mindez biztosítja a saját megfejtésre törekvés lehetőségét, az önállóság örömét, amely azonban szükség szerint kontrollálható, így a megszerzett tudás nemcsak elmélyül, hanem mérhetővé, ellenőrizhetővé is válik.

 

 
2 400 Ft
  PÉNZÜGYI SZÁMÍTÁSOK VISUAL BASIC SEGÍTSÉGÉVEL - Elfogyott

Válogatott feladatok gyűjteménye

Szerzők: Száz János, Juhász Péter

Közép-európai Brókerképző Alapítvány, 2010

 

Sok-sok egyetemista a szaktárgyai mellett plusz teherként tanul több-kevesebb matematikát, némi Excel-t, és többnyire idegenkedve egy kevéske Visual Basic programozást.

Célunk ezzel a példatárral, hogy a pénzügyekben elmélyülni kívánó hallgató a kezdetektől fogva érezze, hogy az előbb említett ismeretek azok az eszközök, melyek révén hatékonyan ismerkedhet meg szakmájával, annak empirikus tartalmával, kvantitatív összefüggéseivel. Nem plusz teher, fölös ismeret a módszertan, ha tudjuk is használni, hanem az eszközök hatékony birtoklásának erőt adó érzése. És nem csak a számítógép sokszorozza meg a hatékonyságunkat, hanem mindenekelőtt az, ha átlátjuk a folyamatokat.

 
4 500 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.