Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Munkavédelem, munkabiztonság, egészségvédelem, munkaügyi ellenőrzés

Fő kategória >Gazdaság, üzleti élet, pénzügy >Munkavédelem, munkabiztonság, egészségvédelem, munkaügyi ellenőrzés

Sorrend:

-10%
TŰZVÉDELEM MUNKÁLTATÓKNAK, MUNKAVÁLLALÓKNAK

Szerző: Lukácsné Lelik Zsuzsanna

Műszaki Könyvkiadó, 2017

 

Könyvünk egy háromkötetes munkavédelmi sorozat tagja, és a munkahelyeken jellemzően felmerülő tűzvédelmi ismereteket dolgozza fel. Sorozatunkat kifejezetten a rendszeres munkahelyi munkavédelmi oktatások kiegészítőjének szánjuk. A munkavédelmi előadók mankóként használhatják, amelyre felépíthetik előadásaikat. Mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára hasznos segítség, amely összefoglalja az érintett kérdésköröket, megkönnyítve a témák megértését, és lehetőséget nyújt a munkavédelmi oktatáson hallottak átismétlésére és felidézésére.

Könyvünk tartalmaz esettanulmányokat, valamint az olvasottakat felmérő tesztkérdés-sorozatokat is, a hozzájuk tartozó megoldásokkal együtt.

 
990 Ft
Akció: 890 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
ELSŐSEGÉLYNYÚJTÁS MUNKÁLTATÓKNAK, MUNKAVÁLLALÓKNAK

Szerző: Dr. Mártai István - Marsi Zoltán

Műszaki Könyvkiadó, 2017

 

Könyvünk egy háromkötetes munkavédelmi sorozat tagja, és a munkahelyeken jellemzően felmerülő elsősegélynyújtási ismereteket dolgozza fel. Sorozatunkat kifejezetten a rendszeres munkahelyi munkavédelmi oktatások kiegészítőjének szánjuk. A munkavédelmi előadók mankóként használhatják, amelyre felépíthetik előadásaikat. Mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára hasznos segítség, amely összefoglalja az érintett kérdésköröket, megkönnyítve a témák megértését, és lehetőséget nyújt a munkavédelmi oktatáson hallottak átismétlésére, felidézésére.

Könyvünk tartalmaz esettanulmányokat, valamint az olvasottakat felmérő tesztkérdés-sorozatokat is, a hozzájuk tartozó megoldásokkal együtt.

 
1 490 Ft
Akció: 1 340 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
MUNKAVÉDELEM MUNKÁLTATÓKNAK, MUNKAVÁLLALÓKNAK

Szerző: Bujnóczki Tibor

Műszaki Könyvkiadó, 2017

 

Könyvünk egy háromkötetes munkavédelmi sorozat tagja, amely feldolgozza a munkahelyeken jellemzően felmerülő munka-, tűz- és balesetvédelmi ismereteket. Sorozatunkat kifejezetten a rendszeres munkahelyi munkavédelmi oktatások kiegészítőjének szánjuk. A munkavédelmi előadók mankóként használhatják, amelyre felépíthetik előadásaikat. Mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára hasznos segítség, amely összefoglalja az érintett kérdésköröket, megkönnyítve a témák megértését, és lehetőséget nyújt a munkavédelmi oktatáson hallottak átismétlésére, felidézésére.

Könyvünk tartalmaz esettanulmányokat, valamint az olvasottakat felmérő tesztkérdés-sorozatokat is, a hozzájuk tartozó megoldásokkal együtt.

 
1 690 Ft
Akció: 1 520 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
SUGÁREGÉSZSÉGTAN

Második, átdolgozott és bővített kiadás

Szerkesztette: Turai István, Köteles György

Medicina Kiadó, 2014

 

A szakkönyv új témákkal, így az optikai sugárzások hatásairól, illetve az állatorvosi sugárforrás- és izotópalkalmazásról szóló fejezetekkel is gazdagodott. Az első hazai, tudományos-népszerűsítő sugáregészségtani kézikönyv (Dr. Turai István: Sugáregészségügyi ismeretek, 1993) a mai napig használatos az orvosegyetemi közegészségtani/népegészségtani oktatásban és a sugáregészségügyi tanfolyamokon. A Prof. Dr. Köteles György által szerkesztett Sugáregészségtan című hiánypótló szakkönyv 2002-es első kiadása viszonylag gyorsan elfogyott, hiszen nemcsak az orvosképzés, s főképpen az orvostovábbképzés tankönyveként szolgál, hanem a szélesebb szakmai társadalom is kifejezett érdeklődést mutatott iránta. A Sugáregészségtan könyv jelen kiadásához az egyes fejezeteket a szerzők kiegészítették és számottevően frissítették.

 
4 600 Ft
-10%
ELŐZETES VIZSGÁLAT - HATÁSVIZSGÁLAT - IPPC

Szerzők: Dr. Fülöp Sándor, Dr. Magyar Emőke, Dr. Teszár László, Dr. Tombácz Endre

Szerkesztette: Dr. Bándi Gyula

Complex Kiadó, 2007

 

A könyv a környezeti hatásvizsgálat és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárás mellett bemutatja az IPPC-irányelvet is (IPPC = Integrált Szennyezés-megelőzés és Csökkentés), amely a nagy ipari környezethasználók környezetterhelésének megelőzését szolgáló egyik legfontosabb uniós jogintézmény. Természetesen nem hiányozhat az előzetes vizsgálati eljárás és a környezeti hatásvizsgálatok hazai szabályozásának átfogó, minden részletre kiterjedő, a hatályos jogszabályok szerinti bemutatása sem.

 

A kiadvány lényege, hogy az olvasók megértsék az eljárások és módszerek sajátosságait, a vizsgálatok értelmét és célját, nem utolsósorban pedig átfogó képet kapjanak a hazai és uniós szabályozásról.

 
4 515 Ft
Akció: 4 065 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
KÖRNYEZETBIZTONSÁG

Kiskönyvtár a biztonságról

Szerzők: Dr. Földi László, Dr. Halász László

Complex Kiadó, 2009

 

A környezetbiztonság egyrészt a környezeti elemek biztonságos használatát, másrészt az azokkal való célszerű gazdálkodást jelenti. Jelen könyv e koncepcióból kiindulva tekinti át a környezetvédelem főbb területeit (levegőtisztaság-védelem, vízvédelem, talajvédelem, hulladékgazdálkodás, zaj- és rezgésvédelem), valamint a környezetbiztonságot veszélyeztető hiányokat (energiaellátási problémák, vízhiány stb.), és eligazítást ad a környezetbiztonság tervezésére és megvalósítására.

 

A könyv főként a vállalati környezeti problémákkal kívánt foglalkozni. Igyekszik a problémás területeket feltárni, útmutatást adni a teendőkről. Összefoglalást ad a műszaki és szervezési teendőkről.

 

 
5 040 Ft
Akció: 4 535 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
MUNKABALESETI JEGYZŐKÖNYV 2011 - Elfogyott

Amit a kitöltésről tudni kell

Szoftver melléklettel

A kézirat lezárva: 2010. augusztus 31.

Szerkesztette: Somogyi Gábor

Complex Kiadó, 2010

 

Minden munkáltatónak 2011. január 1-jétől új munkabaleseti jegyzőkönyvet kell a munkabaleset bekövetkeztét követően kitölteni. Amennyiben a sérült balesete nem minősül súlyosnak, a jegyzőkönyv elkészítéséhez nem szükséges munkavédelmi szakember bevonása.

Kézikönyvünk összegyűjtve tartalmazza mindazon listákat, melyeket ismerni kell, és hatékony kitöltési útmutató támogatja a munkát. A kiadványt nem csak szakemberek használhatják, hanem bármely munkáltató megbízottja meg tud birkózni a feladattal, hiszen úgy van elkészítve, hogy közérthető legyen.

A mellékelt szoftver segítségével pedig rögzítheti saját cégének, illetve az Ön munkavédelmi felügyelete alatt álló cégeknek az adatait, a beépített listák és kényelmi megoldások használatával pedig pillanatok alatt elkészítheti elektronikusan a szükséges dokumentumokat. Eleget tesz a nyilvántartási kötelezettségnek és elkerülheti a munkavédelmi bírságot. A kiadvány használatával pénzt és időt takarít meg!

 
16 800 Ft
HATÁRIDŐK ÉS TUDNIVALÓK A GHS/CLP-BEN - Elfogyott

Az anyagok osztályozása, címkézése és csomagolása

A kézirat lezárva: 2010. november 10.

Szerző: Dr. Kardos Mária

Complex Kiadó, 2010

 

A nemzetközi kereskedelem megkönnyítése, az emberi egészség, valamint a környezet védelme érdekében kidolgozták a vegyi anyagok osztályozásának és címkézésének harmonizált rendszerét. Ennek eredményeként jött létre a vegyi anyagok osztályozásának és címkézésének egyetemes harmonizált rendszere. (GHS)

 
4 515 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.