SZENTHÁROMSÁG

-39%
SZENTHÁROMSÁG

Szerző: Leon Uris

LAP-ICS, 1998

 

Jó állapotú használt könyv.

2 800 Ft
Akció: 1 700 Ft
Kezdete: 2020.08.29   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Részletek
Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Részletek

A világhírű író egyik legnagyobb sikert aratott regényét tartja kezében az olvasó. Sikere arra késztette Leon Urist, hogy színdarabban is feldolgozza a történetet és megírja a folytatást is.

Írországban vagyunk, a költők, álmodozók, lázadók földjén: a múlt századi nagy éhinségtől az első világháború legvéresebb csatáig követjük hőseinket, köztük a Larkin családot, akik költők, álmodozók és bizony lázadók is.

Jelen vagyunk a véres protestáns-katolikus összecsapásokon, a híres Vörös Kéz mozdony próbafutamán, amikor megkísérlik áttörni a százmérföldes álomhatárt. Jelen vagyunk a korabeli profi rögbibajnokság meccsein, az érzéki és kalandos életű Caroline grófné budoárjában, az Ira megalakulásakor és első véres merényleteinél...

Uris ugyanolyan pontosan és szemléletesen mutatja be a mai véres észak-írországi események gyökereit, mint amilyen érzékletesen az arab-izraeli ellentét eredetét boncolta az Exodusban vagy a Zarándokban.

De a Szentháromság nem rideg történelemkönyv, hanem szenvedélyes regény, melyben a nagy eseményekkel egyenrangú szerepet kap a szerelem és a boldogság iránti vágy, vagyis igazi Leon Uris regény.

Ajánlatunk Önnek!
Adatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu