Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Kalandregény


Sorrend:

-20%
ÚTVESZTŐK

Szerző: Ann Patchett

Kossuth Kiadó, 2017

 

Felfedezés, varázslat, kínzó emlékek és lázrohamok várnak dr. Marina Singh farmakológus kutatóra. Szomorú és ijesztő küldetésre indul az Amazonas harsány színekkel, mérgező nyilakkal és alattomos rovarokkal teli világába, hogy végül megbékéljen saját múltjának hibáival és veszteségeivel.

 
3 800 Ft
Akció: 3 040 Ft
Kezdete: 2017.06.24
A készlet erejéig!
-15%
TŰZJÉG

Numa-akták 3.

Szerző: Clive Cussler

I.P.C. Könyvek, 2017

 

A régi Szovjetunió szívében egy bányászatból meggazdagodott iparmágnás kikiáltja magát a cárok örökösének. A Romanovok állítólagos örökségével és dollármilliárdokkal a háta mögött elszánta magát, hogy megdönti a szovjet kormányt, miközben az Egyesült Államok figyelmét egy általa keltett természeti katasztrófával tereli el az orosz belügyekről. Amerika keleti partja közelében törésvonalak haladnak az óceán mélyén, és metánhidráttelepek találhatóak több helyen.

 
3 299 Ft
Akció: 2 805 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-30%
KÍVÁNJ CSODÁT

Szerző: David Baldacci

Európa Könyvkiadó, 2015

 

Kívánj csodát című regényével David Baldacci, akit elsősorban politikai krimik szerzőjeként ismer az olvasóközönség, merőben új terepre lép. A regény, amely az USA-ban rövid idő alatt szinte nemzeti klasszikus, iskolai kötelező és egy nagyjátékfilm alapja lett, széles körű hagyományanyagot használ fel a legősibb amerikai állam, Virginia múltjából, a hegylakók világából. A richmondi születésű író családi öröksége ez, akárcsak a helyi tájnyelv, az appalache-i angol, amivel összetéveszthetetlen jelleget ad a műnek.

 
3 490 Ft
Akció: 2 445 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ÉLET MEGOLDÓKÉPLETE

Szerző: Salinger Richárd

Libri Könyvkiadó, 2015

 

Sokan vannak, akik egyáltalán nem hisznek a varázslatokban, az átkokban, a boszorkányságban, akiket egy kicsit sem érdekel a karma vagy a reinkarnáció, és nem kíváncsiak a számmisztikában rejlő lehetőségekre sem. Ricsi, az alkotói válsággal küzdő író is épp így van ezzel. Őt egészen másfajta problémák foglalkoztatják: a kiadója új kéziratot követel tőle, ráadásul szörnyű hasfájás is gyötri, amin már az orvosok sem tudnak segíteni. Végső elkeseredésében parapszichológushoz fordul, aki arra a következtetésre jut: Ricsi egy korábbi életében tett egy ígéretet, amit nem teljesített, és ez okozza minden mostani gondját.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
JURASSIC PARK

Szerző: Michael Crichton

Kossuth Kiadó, 2015

 

Az ember a tudomány segítségével újrateremti a dinoszauruszokat… de vajon milyen az a világ, amely a géntechnológia játékszere?

Alan Grant, a híres őslénykutató két másik tudós és egy ügyvéd kíséretében a Costa Rica nyugati partjához közeli Isla Nublar szigetre érkezik, hogy „elmondja véleményét” a különc, gátlástalan multimilliomos, John Hammond új „szabadidőparkjáról” a közelgő nyitás előtt. A tét hatalmas: a hosszú évek megfeszített kutatómunkája és sok-sok millió dollár elköltése árán létrehozott parknak az első „vendégek” előtt jelesre kell vizsgáznia, ellenkező esetben a befektetőket képviselő ügyvéd leállítja az egész projektet. Hammondnak a világhírről, a boldogan mosolygó gyermeki arcocskákról és persze a gigantikus bevételekről szőtt álmai veszélybe kerülnek.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELVESZETT VILÁG

Szerző: Michael Crichton

Kossuth Kiadó, 2015

 

A Jurassic park egyik túlélője, Ian Malcolm matematikus egy utazása során súlyosan megsérül. Miközben az operációhoz altatják, öntudatlanul dinoszauruszok neveit sorolja. Egy barátja kutatni kezd az emlegetett őslények után és nyom nélkül eltűnik. Malcolm negyedmagával keresésére indul, s ehhez John Hammond nyújt segítséget. A Jurassic Park tragédiája után visszavonult milliomos állítása szerint Isla Nublar csupán a kirakat volt, a dinoszauruszokat valójában Isla Sorna szigetén klónozták, amelyet a bukás után elhagytak az alkalmazottai, s azóta az állatok szabadon kóborolnak és szaporodnak. Malcolm és társai megérkeznek Isla Sornára, ám nincsenek egyedül. Egy másik csapat is érkezett a szigetre csapdákkal és az állatok befogására szolgáló profi felszereléssel…

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
SALAMON KULCSA

Szerző: J. R. dos Santos

Kossuth Kiadó, 2015

 

A portugál író regényében korábbi műveinek egyik hőse, Tomás Noronha professzor, a lisszaboni Gulbenkian Alapítvány tudományos tanácsadója játssza a főszerepet.

Noronha professzor Genfbe utazik, hogy egy régi kéziratot, a Hermész Triszmegisztosznak tulajdonított Smaragdtáblát megvásárolja az alapítványnak. Szerencsétlenségére utazása közben ellátogat a Nagy Hadronütköztetőbe, ahol éppen akkor gyilkolják meg a CIA Műszaki és Tudományos Igazgatóságának a vezetőjét, Frank Bellamyt.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ARANY KARKÖTŐ - Tiltott ajtó trilógia 3.

A Tiltott Ajtó trilógia harmadik kötete

Szerző: Norweb, Jeanne K.

Fordító: Acsádi Tímea; Teszler Vendel

JEL-Sarutlan Kármelita Nővérek, 2014

 

A trilógia 3. kötetében (1. kötet: A Tiltott Ajtó; 2. kötet: A Bölcsesség Mestere) folytatódnak Lyn és Greg kalandjai a zöld sárkányok birodalmában. A befejező történetben végül minden titok feltárul, amelyről úgy tűnt, hogy örök kérdés marad. Miközben a fiatalok izgalmas kalandokon mennek keresztül, néha észrevétlenül, máskor nyilvánvalóan próbatételeken esnek át, melyek során emberi kitartásuk, áldozatkészségük és küzdőképességük mérettetik meg. A fantáziavilágban átélt eseményekben szimbolikusan bontakoznak ki az Olvasók előtt a valódi keresztény élet küzdelmei és maradandó értékei, amelyekért érdemes minden áldozatot meghozni.

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ENDGAME I.

Szerző: James Frey

Libri Könyvkiadó, 2014

 

Tizenkét fiatal játékos. Ősi nemzetségek leszármazottai.

Évezredekkel ezelőtt választották ki őket.

Életük minden egyes napján erre a megmérettetésre készültek.

Erősek, kegyetlenek, szépek, kedvesek, hűségesek, okosak, lusták és gyávák. Olyanok, mint mi. Jók és rosszak.

Ők a Föld örökösei, és rájuk vár a feladat, hogy megoldják a rejtélyt, különben mind elbukunk.

A végjátékban egy szabály létezik: hogy nincs szabály.

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-35%
FÉNY AZ ÓCEÁN FELETT

Szerző: M. L. Stedman

General Press Kiadó, 2013

 

A Janus-szikla egy sziget, messze kint az óceánon, ahová csak háromhavonta jön hajó. Két ember lakja: Tom és a felesége, Isabel. A férfi négy keserves harctéri év után nyugalmat keres, a nő családi boldogságra, gyermekkacajra vágyik. Terveik azonban nem válnak valóra, az asszony újra és újra elvetél. Búskomorságában egész nap csak a parton bolyong, emlékei, vágyai fájdalmasan összegubancolódnak, amíg már nem eldönthető, mi a valóság és mi a fantázia világa. Egy nap gazdátlan csónak tűnik fel az óceán közepén, és a lélekvesztő felől Isabel egyre csak gyermeksírás hangját hallja…

Megrázó sorsokról, rossz döntésekről és az örök reményről szól M. L. Stedman első regénye, mely izgalmas és lírai olvasmányként rabul ejtheti az olvasók szívét.

 
3 600 Ft
Akció: 2 340 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
A SZEMTANÚ

Szerző: Linwood Barclay

General Press Kiadó, 2013

 

Thomas Kilbride gyermekkora óta különösen vonzódik a térképekhez. A skizofrén férfi ki sem mozdul otthonából, miközben egy számítógépprogram segítségével az egész világot bejárja. Apró részletességgel figyel meg mindent, sőt meg is jegyzi, amit lát: az utcákat, a házakat, az embereket. Egy napon egy New York-i ház második emeleti ablakában véletlenül olyasvalamire bukkan, amit más észre sem venne: egy ember szoborszerű alakja rajzolódik ki előtte, akinek szája segítségért kiált… Thomas elsőként bátyjának, Raynek meséli el, mit látott New York-i „sétája” során. Ray, aki apjuk halála után gondját viseli testvérének, eleinte nehezen hiszi el öccse zavaros és bonyolult meséjét. Ráadásul apjuk halálának körülményei sem tisztázódtak teljesen, és a múltból is sötét árnyak lengik körül őket. Thomas valóban gyilkosság szemtanúja lett? Az amerikai elnökkel van kapcsolatban és a CIA-nak dolgozik? S vajon milyen titkokat rejteget apjukkal és a múltjával kapcsolatban? A feltáratlan titkok egyre növelik a két testvér közti feszültséget, mígnem lassanként rádöbbennek, halálos összeesküvésbe keveredtek, ahol éppen ők kerültek a célkeresztbe.

Linwood Barclay legújabb regénye ezúttal sem okoz csalódást a rajongó számára, egészen az utolsó oldalig igazi meglepetéseket tartogatva számukra.

 
2 990 Ft
Akció: 2 095 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
KALÓZVIZEKEN

Szerző: Michael Crichton

I.P.C. Könyvek Kft., 2010

 

Jamaica, 1665 - Az angol Hunter kapitány semmi okot nem lát arra, hogy néha-néha odahagyva a főváros biztonságát, a spanyolok uralta vizeken ne támadjon spanyol kincsszállító hajókra, ha erre alkalom kínálkozik. Mostani vállalkozása mindenki szemében őrültségnek tetszik, hisz eddig bárki próbálkozott a titokzatos Matanceros szigetének megtámadásával, csúnyán rajtavesztett. Válogatott legénységgel vág neki őrült vállalkozásának: a kis társaság tudásban, képességekben, nemzetiségben egyaránt sokszínű, még egy fiúként nevelt sasszem lány is derekas részt vállal a kalandból, legyen szó hidegvérű gyilkosságról vagy a hajó életveszélyes zátonyok között való kalauzolásáról. Hogy mi lesz a vállalkozás kimenetele, talán még kitalálható. De az, ami a partraszállást követően vár a kapitányra, őt magát is igencsak meglepi.

 
2 998 Ft
Akció: 1 500 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AJÁNLOTT OLVASMÁNYOK

Szerző: Borisz Akunyin

Európa Könyvkiadó, 2014

 

Az angol történész újabb hihetetlen kalandjai Moszkvában, ez lehetne az alcíme Akunyin újabb regényének. Mert a kalandok valóban lélegzetelállítóak, s miközben egy gyilkosságsorozat szálait bogozza, maga Nicholas azaz most már Nyikolasz Fandorin csak a misztikus szerencséjének köszönheti, hogy életben marad a mai Moszkva ép ésszel szinte felfoghatatlan, szövevényes világában Pedig Nyikolasz legszívesebben a történelemmel foglalkozna most is: szabad idejében egy számítógépes játékon dolgozik, melynek főhőse Mitridat, a zseniális kisfiú, aki megmenti II. Katalin cárnőt egy összeesküvéstől. S ahogy azt megszokhattuk Akunyin regényeiben: a történelem varázslatosan megelevenedik: egyszer csak ott vagyunk a XVIII. században, a bővérű cárnő palotájában, majd a végtelen Oroszország útjain, ahol hősünk egy gyönyörű nemes hölggyel együtt menekül.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
BŰNBOCSÁNAT

A fegyverkereskedő átverte őket, a túlélők bosszút esküsznek

Szerző: Gerald Seymour

Kossuth Kiadó, 2014

 

Az árulás bűntette nem évül el soha Harvey Gillot, a dúsgazdag angol fegyverkereskedőnek már régen kiment a fejéből, hogy kis híján részt vett a délszláv háborúban. A lerohant, meggyalázott és földig rombolt horvát falu azonban nem felejtette el, hogy cserben hagyta őket, hogy az utolsó pillanatban máshová irányította át az eredetileg nekik szánt fegyverszállítmányt. A hősi halottait 19 év után megtaláló horvát faluközösség bérgyilkost fogad, hogy vérbosszúval vegyen elégtételt az árulásért. Gerald Seymour legújabb regénye izgalmas, lebilincselő olvasmány. Erkölcsi és politikai gondolatok, valamint a vitaindító, állásfoglalásra kényszerítő témafelvetés túlmutat a krimi műfaján..

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
LAZARUS KRIPTA

Nyolcszáz éven át őrzött halálos titok

Szerző: Tom Harper

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Valahol London szívében bújik meg a titokzatos és mérhetetlenül gazdag Montsalvat Bank. Amikor a doktori disszertációjára készülő szegény diáklányt, Ellie Stantont váratlanul felkérik, hogy dolgozzon a Montsalvatnál, olyan csábító előjogokkal kecsegtetik, amelyeket lehetetlen visszautasítani.

 

Ám a bank korántsem az, aminek látszik. Ellie hamarosan rájön, hogy munkáltatói az egész életét kisajátítják. Figyelik minden lépését. Mélyen a bank alatt a középkorból megmaradt kripta elképzelhetetlen hatalmú, féltve őrzött tárgyat rejt, amelynek története elválaszthatatlanul összefonódik Ellie életével.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELVESZETT SZENTÉLY

Egy rejtélyes kód, egy pusztító titok

Szerző: Tom Harper

Ventus Libro Kiadó, 2012

 

Az izgalmas, pergő kalandregény 1941-ben, a második világháború alatt kezdődik Kréta szigetén, ahol a németek meggyilkolnak egy angol régészt. A haldokló egy kalandorra bízza azt a titkos ókori szöveget, amely egy évezredek óta elfeledett ősi tárgy létét bizonyítja. A háború után németek, oroszok, amerikaiak akarják megkaparintani e tárgyat, mert mind azt remélik, hogy olyan anyagból készült, amelyből az atombombánál is hatékonyabb fegyver készíthető. Az ősi titok nem hagyja könnyen felfedni magát: Homérosz szövegei vezetik a főhőst és az olvasót helyszíneken és történelmi korokon át egészen a döbbenetes felismerésig, majd a megnyugtató, világunk békéjét megmentő végkifejletig.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A HOLTAK TITKAI

Egy brutális gyilkosság, egy sebzett túlélő, versenyfutás az idővel...

Szerző: Tom Harper

Ventus Libro Kiadó, 2013

 

Abby Cormac ENSZ-missziók jogászaként küzdött a világ legaljasabb bűnözői ellen Afrikában és a Balkánon. Egy brutális gyilkosság azonban felforgatja az életét. Szeretőjét, Michaelt egy adriai luxusvillában meggyilkolják. Abby is súlyosan megsérül, csak azért marad életben, mert a merénylő halottnak hiszi.

 

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
MENTŐCSÓNAK

Amikor a túlélés a tét.

és nem csak az óceán közepén...

Szerző: Charlotte Rogan

Kossuth Kiadó, 2012

 

Az életem múlt a tárgyaláson. Huszonkét éves voltam, tíz hét házasság után immár hat hete özvegy… Az Alekszandra cárnő óceánjáró hajó 14-es számú mentőcsónakjának huszonegy napig tartó hányattatá sairól Grace Winter naplója tudósít, melyet védőügyvédei kérésére írt. A hajótöröttek közül három nőt megmentésük után bíróság elé állítottak, mert a mentő csónakban töltött 14. napon megölték a csónakot addig irányító tengerészt, Mr. Hardie-t. Charlotte Rogan első könyve letehetetlen. Egy hajótörés túlélőinek sorsán keresztül kérdések sorát veti fel: ki maradhat életben és miért pont ő, hogyan foszlik a civilizáció az emberről a létért való küzdelemben, mi a bűn, és ki a bűnös?

 

„Olvasóként megütöttük a főnyereményt!” – Westport Magazine

 
1 800 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ISTEN HARAGJA

Ha az al-Kaida megszerzi az atomfegyvert...

Szerző: J. R. dos Santos

Kossuth Kiadó, 2012

 

 „Santos ezzel a regényével visszavonhatatlanul elnyerte a Bestsellerek Királya címet!”(Expresso)

 

Teherautó gördül be késő éjszaka egy oroszországi nukleáris létesítmény területére. Az őröket meggyilkolják. A betörők két doboz erősen dúsított uránnal távoznak. Megkezdődik az emberiség legújabb rémálma...

A világhírű kriptoanalitikus, Tomás Noronha az Azori-szigeteken nyaral, amikor megkeresi Frank Bellamy, a CIA Tudományos és Technológiai Igazgatóságának vezetője. Bellamy tisztában van Tomás képességeivel, és tudomása van arról is, hogy a portugál alaposan ismeri az iszlámot, így aztán meggyőződése, hogy ő az az ember, aki megfejtheti azt a kódolt üzenetet, amelyet a CIA az interneten fogott el…

 

 
3 490 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ISTENI FORMULA

Einstein utolsó üzenete

Szerző: J. R. dos Santos

Kossuth Kiadó, 2010

 

Az Egyiptomi Múzeum lépcsőjén, Kairó kellős közepén, Tomás Noronhát megszólítja egy vadidegen nő. A neve Ariana Pakravan, iráni, és nála van egy régi, kiadatlan kézirat másolata. Ezen egy furcsa cím és egy rejtélyes vers áll. A váratlan találkozás hihetetlen kalandokba sodorja Tomást, amelyek során belekeveredik az iráni nukleáris válságba és Albert Einstein legfontosabb, ám befejezetlen tudományos felfedezésébe, amely minden idők legnagyobb rejtélyéhez vezet.

 
3 980 Ft
Akció: 3 185 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
MÚMIAVADÁSZOK I-II. - Elfogyott

Szerző: Leslie L. Lawrence

Studium Plusz Könyvkiadó, 2015

 

Leslie L. Lawrence-t kirabolják a vonaton; a Himalájába indul, hogy megkeressen három nem létező múmiát; Mr. Carringtonra rászakad a WC; Mr. Dermottot skorpió szúrja meg; Nyima rinpócse még mindig fél a macskadémontól, de még jobban Domingos de Carvalhótól, akit felakasztanak egy szoborra, közben lövések dörrennek, pofonok csattannak; a csadorba öltözött nő menedéket keres hősünk kolostori cellájában (amelyben egy ágy is van). A múmiák néhány gyilkosság után előkerülnek, ám ezután kezdődik csak a java. Kabír Lal felügyelő eltűnik, majd ismét felbukkan, aztán jönnek a kutyák, és nem csak ugatnak És végül a nagy kérdés is megoldódik: hogy lehet egy múmiának tömött foga?

 
3 499 Ft
A HETEDIK PECSÉT - Elfogyott

A világvége elkezdődött

Szerző: J. R. dos Santos

Kossuth Kiadó, 2011

 

Meggyilkolnak egy tudóst az Antarktiszon, és az Interpol kapcsolatba lép Tomás Noronhával, a portugál történésszel, hogy segítsen megfejteni egy több mint ezeréves rejtélyt, egy bibliai titkot, amit a tettes fölírt egy lapra és otthagyott a holttest mellett…

Portugáliától Szibériáig, az Antarktisztól Ausztráliáig röpít minket a magával ragadó regény, hogy bepillantást nyerjünk az emberiség túlélését fenyegető változásokba. A hetedik pecsét napjaink tudományos tényein alapszik, és ezzel szerzője, José Rodrigues dos Santos egy olyan felfedezést tár elénk, amely alapjaiban változtathatja meg a bolygónk és az emberiség jövőjéről alkotott elképzelésünket...

 
3 980 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.