Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Klasszikus regény

Fő kategória >Irodalom >Világirodalom >Klasszikus regény

Sorrend:

-15%
BRENNU - NJÁLS SAGA

Északi források Fontes Boreales

Corvina, 2017

 

Az 1280-1290 körül lejegyzett, nyomtatásban először 1772-ben megjelent és azóta legalább 28 nyelvre lefordított Njál-saga az úgynevezett "nemzetség-sagák" csoportjába tartozik, amelyek az izlandi "honfoglalás" korától a 13. század közepéig terjedő időszak eseményeit mutatják be. Hőseik a nevezetesebb izlandi nemzetségek kiemelkedő személyei, akik hosszú, akár évekig tartó távolsági kereskedelmi és harci utakon valóban óriási területeket ismerhettek meg: a Volgától és Bizánctól Jeruzsálemig, az Ibériai-félszigettől Anglia és az Ír-sziget partjaiig, a Jeges-tengerig és a Baltikumig.

 
4 990 Ft
Akció: 4 240 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
1984

Szerző: George Orwell

Európa, 2017

 

„Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából” - írja a naplójába Winston Smith, a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt akarata szerint lehet három vagy öt. Talán valóban "csak" keserű üdvözlet lesz ez a regény a jövőben, örök emlékeztető a totalitárius XX. századra, és persze szellemes szatíra, mint a nagy példakép, Swift Gulliver-e. Talán. De most még a zsigereinkben érezzük, mit jelent a Nagy Testvér, a gondolatbűn, a gondolatrendőrség, az újbeszél, a duplagondol; s az óceániai Párt három jelmondata is hátborzongatóan ismerős:

A háború: Béke

A szabadság: Szolgaság

A tudatlanság: Erő

 
3 790 Ft
Akció: 3 030 Ft
Kezdete: 2017.11.08
A készlet erejéig!
-15%
DR. JEKYLL ÉS MR. HYDE

Szerző: Robert Louis Stevenson

Helikon Kiadó, 2017

 

Az 1866-ban megjelent kisregény a rémtörténetek egyik legnagyobb klasszikusa, melyet most

...Önnek is tudnia kell, hogy volt valami bizarr abban az úriemberben, valami... amitől megborzongott az ember, nem tudom máshogy megfogalmazni, uram: olyan volt, mintha egy jéghideg kéz markolná meg a gerincemet.

 
999 Ft
Akció: 850 Ft
Kezdete: 2017.10.29
A készlet erejéig!
-20%
GERMINAL

Életreszóló olvasmányok

Szerző: Émile Zola

Kossuth Kiadó, 2017

 

Émile Zola nézeteiről és közéleti bátorságáról évszázada több szó esik, mint írói teljesítményéről, pedig… Játsszunk el a gondolattal: ha napjaink sztrájkoló bányászairól írna valaki regényt, hogyan kerülné el egyszerre a publicisztikus felszínességet, a részletező információk unalmát, az együttérzés díszítményeit, a lapos lelkesedést? Zola legjobb regénye, a Germinal (1885) máig érvényes és varázslatos válasz ezekre a kérdésekre. Varázslatos, mert könyvében a tárgyismeret vált szenvedélybe, egy kisebb emberi közösség sorsának rajza történelmi karikatúrába. Mondták, mondják, Zola kísérletezik rajtunk, ám amit olvashatunk tőle, jóval több ennél. Látomás a laboratóriumban.

 
1 490 Ft
Akció: 1 190 Ft
Kezdete: 2017.10.15
A készlet erejéig!
-15%
NYUGATI UTAZÁS

avagy a majomkirály története

Szerző: Vu Cseng-en

Szenzár, 2017

 

Démonok, sárkányok, mindenféle rendű és rangú szörnyetegek állják az útját annak, aki az igazi tudásért indul vándorútra. Így van ezzel Hszüan-cang is, aki Kínából veszi nyakába a fél világot, hogy Indiából elhozza Buddha szent könyveit. A gyámoltalannak látszó szentéletű barátot három szerzetes kíséri el a hosszú úton, hogy megvédje a nehézségektől. Címszereplőnk, a pimasz, megátalkodott, de ügyes és agyafúrt Szun Vu-kung, azaz a majomkirály, egy minden hájjal megkent bajkeverő. Mivel felforgatja a mennyei istenek palotáját is, súlyos büntetést kap. Büntetéséből csak úgy szabadulhat, ha jó útra tér, szerzetes lesz belőle, és segít a barátnak elhozni a tanítást Kínába. A majomkirály természete szemernyit sem változik, de immár a jó ügy szolgálatában küzd, és tudja, nélküle mestere aligha érne célba...

 
3 999 Ft
Akció: 3 400 Ft
Kezdete: 2017.09.20
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELTŰNT IDŐ NYOMÁBAN - SWANNÉK OLDALA

Szerző: Proust, Marcel

Fordító: Jancsó Júlia

Atlantisz Kiadó, 2017

 

Az eltűnt idő nyomában befejező része után most az első kötet új fordítására is sor kerülhetett.

A jegyzeteket írta: Karafiáth Judit.

Az Atlantisz Könyvkiadó ötödik Proust-könyve egységes fordításban olvasható teljes életművet enged remélni.

"Lehet, hogy a semmi az igazság, és egész álomvilágunk nem létező, de érezzük, hogy akkor ezeknek a zenei frázisoknak, ezeknek a semmihez kötődően létező fogalmaknak is semmisnek kell lenniük. Kihunyunk, de túszként mellettünk vannak isteni foglyaink, akik velünk tartanak, bármi legyen is a sorsunk. Velük pedig a halál sem olyan keserű, nem olyan dicstelen, talán nem is annyira valószínű."

 
4 395 Ft
Akció: 3 515 Ft
Kezdete: 2017.09.11
A készlet erejéig!
-20%
  TONIO KRÖGER – HALÁL VELENCÉBEN – MARIO ÉS A VARÁZSLÓ

Életreszóló olvasmányok

Szerző: Thomas Mann

Kossuth Kiadó, 2017

 

Három remekmű Thomas Mann más-más alkotói korszakából. Körülöttük tengernyi értelmezés, amely a huszadik század történelmi és szellemi válságainak tükrében vizsgálta az író ábrázoló művészetét. Mi most mást ajánlunk az olvasónak: élje át három „felvonásban” azt az izgalmas drámát, amely az alkalmazkodás-beilleszkedésengedelmesség, illetve a szabad akarat, a személyiség autonómiája, a környezet és önmagunk nélkülözhetetlen kontrollja között zajlik a Tonio Kröger, a Halál Velencében, a Mario és a varázsló lapjain – meg bennünk is, szüntelen.

 
995 Ft
Akció: 795 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
PAP, KATONA, KONDÁS

Szerző: Irwin Shaw

Kossuth Kiadó, 2017

 

2016 tavaszán jelent meg az életműsorozatban Irwin Shaw nagy sikerű családregénye, a Szegény ember, gazdag ember. A Pap, katona, kondás (a két cím egy gyerekvers harmadik, illetve negyedik sora) ott folytatja a Jordache család történetét, ahol az előző könyvben abbamaradt: a három testvér boldog egymásra találását a francia Riviérán tragikus fordulat szakítja félbe – a kisebbik fiút, a zaklatott évek után végre révbe érkező Thomast meggyilkolják. Innen kísérhetjük nyomon két testvére további sorsát. Rudolph gazdag és tekintélyes ember, csak épp nemigen tud mit kezdeni az életével, jobb híján családtagjait igyekszik tapintatosan támogatni. Gretchen viszont magára talál: elkészíti élete első filmjét, boldog szerelembe esik, és filmjének cannes-i bemutatója alkalmával rég látott fiával is közel kerülnek egymáshoz.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
A HÁBORÚ SZELE

Szerző: Herman Wouk

Kossuth Kiadó, 2016

 

A világtörténelem egy amerikai család életébe ágyazva: ez Herman Wouk műveinek jellemzője. A háború szele is egyszerre családregény és izgalmas kalandregény. A Henry-család éli mindennapjait, amikor egyszerre megcsapja a második világháború szele: a zsidóüldözés Németországban; a kisebbik fiú menekülése a megszállt Lengyelországból; az amerikaiak hitetlenkedése, hogy úgysem igazak az Európából érkező szörnyű hírek. A tengerésztiszt diplomata apa először Németországban dolgozva ismeri meg a náci uralom működését, majd a Szovjetunió keleti részén szerez közvetlen háborús tapasztalatokat, és szervezi az amerikai segélyszállítmányokat. A fiúk katonatisztek lesznek, s készűlődnek a háborúra. Churchill, Roosevelt, Sztálin, Hitler, és egy amerikai család hétköznapjai a már háborúzó, de a világháborúra még csak most készülődő, forrongó világban.

 
4 800 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-10%
CSILLAG BETLEHEM FELETT

Szerző: Christie, Agatha

Szent István Társulat, 2016

 

A krimi műfajának koronázatlan királynője ebben a művében tőle szokatlan területre kalauzolja olvasóit. Amint a karácsonyi angyaldal kétezer éve elhallgattatja egy napra a fegyverek zaját, úgy a bűn komor világa, melyet oly mesterien ábrázol Agatha Christie más regényeiben, most egy kötet erejéig átadja helyét a megértésnek, a szeretetnek és a békének... Mintegy ködfátyolon keresztül felsejlik az olvasó előtt a hajdani Názáret, ahol Máriának, a szűz hajadonnak megjelenik egy angyal, de nem a Bibliából ismert Gábriel, hanem a sötétség angyala, hogy megkísértse a szüzet...

 
1 300 Ft
Akció: 1 170 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-50%
GAZDAG EMBER, SZEGÉNY EMBER

Szerző: Irwin Shaw

Kossuth Kiadó, 2016

 

Irwin Shaw nagysikerű regénye a Németországból Amerikába bevándorló apa és az árvaként felnőtt anya három gyermekének, Rudolphnak, Gretchennek és Thomasnak a történetét meséli el, akik a második világháború utáni évtizedekben keresik az útjukat és próbálják megvalósítani a saját „amerikai álmukat”. A pedáns Rudolph tanulással és remek üzleti érzékével, Gretchen szépségével és ambícióival, Thomas pedig az öklével és a tengeren tör utat magának egy jobb élet reményében. Az útkeresésük, sikereik és kudarcaik közepette rá kell jönniük, hogy a család által rájuk nehezedő béklyóktól megszabadulni és a különböző elvárásoknak megfelelni szinte lehetetlen feladat.

 
4 500 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2017.11.07
A készlet erejéig!
-15%
EGILS SAGA

Corvina, 2016

 

Kötetünk az Északi források / Fontes Boreales könyvsorozat második kiadványa, így hát nem kell megismételnünk azt, ami már az előző kötetben is olvasható volt. Most is egy mai fogalommal élve: regényméretű ezeréves prózai elbeszélésnek eredetiből készült magyar fordítását közöljük. Ennek a műfajnak világszerte ismert és éppen a régi izlandi nyelvből vett elnevezése: saga (ejtsd: szága). A sagák ékesen bizonyítják, hogy az i. sz. 10-14. század között Izlandon, a skandináv telepesek körében már nagyszabású és sokrétű irodalom alakult ki, mégpedig az emberek mindennap használt, saját nyelvén.

 
4 500 Ft
Akció: 3 825 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A SKARLÁT BETŰ

Helikon zsebkönyvek 31.

Szerző: Nathaniel Hawthorne

Helikon Kiadó, 2016

 

Ez a nő szégyent hozott valamennyiünkre, és ezért halált érdemel. Hát nem ezt mondja ki a törvény? De igenis! Ott van a Szentírásban és a törvénykönyvben egyaránt.

 
999 Ft
Akció: 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
GARGANTUA

Szerző: Francois Rabelais

Osiris Kiadó, 2015

 

A Pantagruel 1532-es megjelenése hatalmas botrányt kavart, mégis óriási sikert és elismertséget hozott Rabelais-nak. A szerző, a francia humanizmus egyedülálló zsenije, két évvel később megírja a Pantagruelből már ismert apaóriás, Gargantua életét. A könyv első felében Gargantua származásáról, különös születéséről, vidéki gyermekkoráról és párizsi diákéveiről olvashatunk. Tanulmányainak az atyja és a szomszédos király, Pikrokhole között kitörő háború vet véget. A továbbiakban a Gargantua erről a konfliktusról szól, amelyben az irodalomtörténészek főként I. Ferenc és V. Károly hatalmi tusakodásait látják, Gargantuáék háborúja azonban minden háború szatírája.

 
980 Ft
Akció: 835 Ft
Kezdete: 2017.09.15
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK HOLMES – A NÉGYEK JELE

Szerző: Arthur Conan Doyle

Helikon Kiadó, 2015

 

Sherlock Holmes a skót származású író és orvos, Sir Arthur Conan Doyle kitalált nyomozója, aki 1887-ben A bíborvörös dolgozószoba című regényben lépett először színre. A briliáns londoni detektív magas intelligenciájáról, megfigyelőképességéről, következtetőképességéről és logikájáról híres. Alighanem az egyik legnépszerűbb krimifigura az irodalomban. A négyek jele a második Sherlock Holmes-regény. Egy fiatal, vonzó hölgy, Mary Morstan kéri a különc nyomozó segítségét. Apja már 10 éve eltűnt, és születésnapjára évek óta értékes gyöngyöket küld neki egy ismeretlen. Ebben az évben azonban egy levelet kap, amiben arra kéri a titokzatos ismeretlen, hogy találkozzanak. Watson és Holmes elkíséri Maryt, hogy fényt derítsenek apja eltűnésére és a névtelen ajándékokra.

 
999 Ft
Akció: 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
EGY HALÁLRAÍTÉLT UTOLSÓ NAPJA

Szerző: Victor Hugo

Helikon Kiadó, 2015

 

Victor Hugo (1802–1885) nemcsak korának egyik legnagyobb írója volt, de évtizedeken át aktív politikusként is részt vállalt a világ − vagy legalábbis Franciaország − sorsának, társadalmának formálásában. A főrendi ház, majd az 1848-as alkotmányozó nemzetgyűlés tagjaként, később pedig szenátorként is többször javasolta a halálbüntetés eltörlését, kijelentve, hogy „A halálbüntetés a barbárságot jellemzi örök időktől fogva”. Az 1829-ben megjelent, Egy halálraítélt utolsó napja című fiatalkori regénye részben személyes élmények hatására született: 1828 novemberében a párizsi Városháza előtti téren átvágó Hugót annyira megrázta a guillotine bárdját élező, az aznap esti kivégzésre készülő hóhér látványa, hogy hazaérkezése után azonnal nekilátott az írásnak, és három hét alatt be is fejezte a regényt, amelynek üzenete a közelmúlt itthoni eseményei miatt most különösen aktuálissá vált.

 
999 Ft
Akció: 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ UTOLSÓ ANGOL ÚRIEMBER - VÉGSŐ BÚCSÚ

Szerző: Ford Madox Ford

Lazi Könyvkiadó, 2015

 

A regénytetralógia záró kötetében Mark Tietjens kerül előtérbe, javarészt az ő szemszögéből értesülhetünk testvére, Christopher és az ő életét meghatározó két nő, Sylvia és Valentine sorsának alakulásáról a háború után. Christopher nem kis részben Sylvia manipulációinak köszönhetően elszegényedett, korábbi állásába nem térhet vissza, ezért új munka után kell néznie. Immár Valentine-nal az oldalán jövőjét tervezgeti, ám Sylvia ezt nem hagyhatja annyiban. A fegyverek hiába hallgattak el, a zaklatott szívekben és a feldúlt elmékben nem honol béke, az elmúlt évek történései mindenhol éreztetik hatásukat. Senki és semmi nem lehet már a régi többé.

A regény időkerete mindössze egyetlen délután. Ebbe sűríti bele az írói bravúr a régi világrend haláltusájának és az új születésének mélységeiben izzó fájdalom, gyűlölet és elengedés örök körforgását.

 
2 699 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A KEZDŐ

Szerző: Charles Bukowski

Helikon Kiadó, 2015

 

Charles Bukowski (1920–1994) egy kicsit „kilóg” a huszadik század amerikai irodalmából. Versei alapján a beatköltők közé sorolták, de ő soha nem volt harcias. Önéletrajzi ihletésű regényeiben, amelyeknek főszereplője alteregója, Henry Chinaski, nagyrészt az amerikai társadalom lecsúszott figuráiról írt, nyersen, őszintén, húsba vágó humorral és bölcsességgel. Alkoholista, napról napra élő, kompromisszumokat nem ismerő életmódja miatt sokan rajongtak – és rajonganak – érte, de ő köszönte, nem kért ebből, sőt ha lehetett, kerülte a rajongóit (kivéve, ha azok nők voltak), az embereket és főleg az írókat.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
NŐI ZSEBATLASZ

Szerző: Sylwia Chutnik

Typotex Kiadó, 2015

 

A varsói bérház négy lakója köré felfűzött történetekre tekinthetünk akár regényként, akár egyedi Varsó-útikönyvként, akár egy megalkuvások nélküli, a nagyváros legszegényebb rétegét megvizsgáló feminista tanulmányként. A fejezetek elején ismeretlennek hitt női archetípusokat mutat be a szerző (bazárosok, összekötők, utánzatok, kis hercegnők), majd ezt követően egy-egy általa kiválasztott és megformált „példányra” fókuszál. A szereplők nőisége széles spektrumot fog át: a generációs különbségek elemi eszközén túl még a nemek közti átfedés is megjelenik egy elnőiesedett férfi személyében.

 
2 500 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
DEMIAN

Szerző: Hermann Hesse

Helikon Kiadó, 2013

 

1927-ben Hugo Ball, a zürichi dadaizmus vezető egyénisége Hesse születésnapjára megjelentet egy kis életrajzot az íróbarátról, melyben így ír a Demianról: „A Demiannal a költő áttör minden határt: áttör önmagához, lehatol egészen az ősi összefonódottságig. És ének ez a mű az anyaság hatalmáról; ének az emberi lény gyökereiről. Nyelvezete áttetszően tiszta, és mégis olyannyira halálosan félelmetes, hogy a Gertrud hangjához hasonlóan képes megszólaltatni a szenvedély, sőt még a vérfertőző, káini szenvedély minden vad, édes ízét is, miközben teljesen tiszta emberi gondolatokat és viharokat is fel tud ragyogtatni. Mert a kor is beleszüremlett ebbe a nyelvezetbe – méghozzá milyen kor! Egy testvérgyilkos, lázadó, törvényellenes kor!”

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ALVILÁGJÁRÓK

Szerző: Boris Vian

Helikon Kiadó, 2013

 

Boris Vian e művének bő tíz évvel ezelőtt, Kalandárium címmel, már megjelent egy kétségkívül érdekes, de a francia eredetitől a szokásosnál nagyobb távolságot tartó magyar változata.

 

A regény jelen kiadása új címmel és új fordításban kínálja az olvasóknak a viani szöveget, s e kötet egyúttal a Helikon Kiadó Vian-sorozatának első darabja.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ UTOLSÓ ANGOL ÚRIEMBER - TÚL MINDENEN...

Szerző: Ford Madox Ford

Lazi Könyvkiadó, 2014

 

A háború véget ért. A harcmezőkön legalábbis. Az értelmetlen öldöklés évei után Christopher Tietjens és Valentine Wannop végre viszontlátják egymást.

Jóllehet a férfi még nem szabadulhat a borzalmas világégés kínzó emlékképeitől, annyi ereje már van, hogy miután a régi viktoriánus rend és hagyományok odavesztek kivonja magát a felesége által indított magánháború frontvonalából, és immár képes elkötelezni magát a Valentine iránt érzett szerelme mellett, ami azelőtt, a társadalmi konvenciók szorításában elképzelhetetlen lett volna.

 
2 699 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
ÚSZIKKÉTMADÁRON

Szerző: Flann O’ Brien

Koinónia Kiadó, 2009

 

A szinte elfeledett Flann O'Brien (eredeti nevén Brian O'Nolan, 1911-1966) regényeinek egyéni, bizarr-abszurd módon mulatságos világát és mélységét csak élete utolsó éveiben fedezte fel újra a kritika és az olvasóközönség. Azóta az ír szerző elfoglalhatta méltó helyét a 20. század világirodalmának nagyságai között, mint az irodalmi posztmodern egyik első, avant la lettre képviselője. Parodikus regényei - az Úszikkétmadáron (1939), A harmadik rendőr (poszth. 1967, magy. 2003), A fába szorult féreg (1941, magy. 1982) több országban is kultuszkönyvnek számítanak.

 
2 400 Ft
Akció: 1 920 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A ZARÁNDOK ÚTJA

Szerző: John Bunyan

Koinónia Kiadó, 2005

 

Bunyan legfőbb művét A zarándok útját az angol irodalom klasszikus darabjaként tartják számon. Számos kiadást ért meg, több mint száz nyelvre lefordították. A két világháború között Szabadi Béla fordításában magyarul is megjelent, négyszer kiadták, de elavult nyelvezete miatt ez a fordítás mára már olvashatatlanná vált. A zarándok útja legújabb kiadását Jánosházy György fordításában kívánja az olvasók rendelkezésére bocsátani a kiadó. A marosvásárhelyi költő és műfordító, Shakespeare darabjainak kiváló fordítója Bunyan művének tolmácsolásakor ragaszkodott ugyan a szerző és a kor stílusához, viszont a mai magyar olvasó számára a lehető legolvasmányosabb fordításra törekedett.

 
3 200 Ft
Akció: 2 560 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
SZÍNHÁZ

Szerző: William Somerset Maugham

Holnap Kiadó, 2007

 

William Somerset Maugham 1874. január 25-én született Párizsban. Apja a párizsi angol nagykövetségen dolgozott követségi jogtanácsosként. Tízéves korától - ekkor ugyanis árva lett - lelkész nagybátyja neveltette. Canterbury-ben, Heidelberg-ben, a párizsi festőakadémián tanult, majd Londonban elvégezte az orvosi egyetemet. Egy ideig praktizált is - ez az időszak ihlette korai naturalista regényeit. Első írói sikerei után Párizsba költözött. Drámáit egyszerre játszották Párizsban és Londonban. Sokat utazott, és már az első világháború előtt az angol felső tízezerhez tartozott.

 
2 500 Ft
Akció: 1 750 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-30%
SÖR ÉS PEREC

Szerző: William Somerset Maugham

Holnap Kiadó, 2006

 

W. S. Maugham életműsorozatának következő tagja az irodalmi körök életébe enged bepillantani. „Bár ne egyes szám első személyben kezdtem volna ezt a könyvet! Hiszen, nem mondom, kellemes forma ez, míg az ember hízelgő vagy megható világításban szerepeltetheti magát” A blackstablei lelkész unokaöccse megismerkedik a híres íróval, Edward Driffielddel és feleségével. A házaspár, főleg az asszony, életének meghatározó személyisége lesz. Egy regényíró barát irigykedése, féltékenység és szerelem, a művész életmód kis titkai - az író élete tele van gondokkal - alakítják az eseményeket, miközben Maugham ars poeticája tárul elénk.

 
2 300 Ft
Akció: 1 610 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KI ÉRTI A CSAJOKAT?

Szerző: Vian, Boris

Cartaphilus Könyvkiadó, 2014

 

"Ki érti a csajokat?" A főhős-narrátor gyakran ismételgeti a Vian-életműsorozat tizenkettedik kötetének címét. Hogy is érthetné a csajokat, akik szépek, kívánatosak, gazdagok, de ez mintha nem lenne elég nekik, ugyanis férfiruhába öltöznek, sőt, mintha jobban érdeklődnének egymás iránt, mint a hozzájuk hasonlóan gazdag, Buickból Cadillacbe, onnan motorcsónakba pattanó, széles vállú aranyifjak iránt. Gaya tizenhét éves, gyönyörű, mindene megvan, és férjhez akar menni. Főhősünk, Francis Deacon ezt nem érti - hiszen nem érti a csajokat -, először kérdezősködik, aztán a rejtély nyomába ered, és a lánglelkű leányszabadító szerepében tetszelegve olyan vad drogmaffia-akcióba keveredik, hogy maga is megbánja. Amikor egy nagyobb szállítmány vételárát képező tízezer dollárt magához vesz, elszabadul a pokol, és Francis üldözőből üldözötté válik. Az egész washingtoni meleg és leszbikus drogmaffia a nyakában liheg. Autós üldözés, hatalmas bunyók, patakokban folyó vér és whisky, lövöldözés, nőnek öltözött férfiak - és persze szex; a szerző minden eszközt bevet, ami egy remek krimihez szükséges. Sőt, talán kicsivel többet is.

 
2 500 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ UTOLSÓ ANGOL ÚRIEMBER - SOHA TÖBBÉ...

Szerző: Ford, Ford Madox

Lazi Könyvkiadó, 2014

 

A régi világrend összeomlását és a modern idők hajnalát megrendítő erővel feltáró regénysorozat második kötetét tartja kezében az olvasó.

Kiégett barátság, elnyűtt szerelem, megsebzett lelkek: bűn és bűnhődés. Christopher Tietjens pokollá vált házasságából a lövészárkok fagyos rettegésébe menekül. Álmaiban sem gondolta volna, hogy a kíméletlen állóháborúnál is létezhet rosszabb. Tévedett. A felesége, Sylvia itt sem hagyja békén, és gonosz intrikáival, ügyes kis trükkjeivel az elmúló világ fülsiketítő haláltusájának kellős közepén is képes tovább feszíteni a húrt.

 

 
2 699 Ft
Akció: 2 160 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ UTOLSÓ ANGOL ÚRIEMBER - VANNAK, AKIK NEM...

Szerző: Ford, Ford Madox

Lazi Könyvkiadó, 2013

 

Anglia az első világháború küszöbén.

Christopher Tietjens, a tökéletes angol úriember páratlan önuralommal viseli felesége, Sylvia megnyilvánulásait, aki minden alkalmat megragad, hogy hitvesét mások előtt megalázza és nevetségessé tegye. A bájos asszonyt leginkább az a távolságtartó emelkedettség bosszantja, amelynek segítségével a kiváló képességű fiatalember igyekszik kapaszkodót találni a darabjaira hulló, korrupt társadalom útvesztőiben, ahol a szerelem, a barátság és a lojalitás a legjobb esetben is már csak a megszürkült hétköznapok elhervadt díszei.

Tietjens ebből a világból inkább a frontra menekül, mert vannak, akik dalolva rombolják le a régi értékeket, s könnyed flegmasággal rugdossák szét egy hanyatló világrend maradványait, de vannak, akik nem...

 
2 799 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
VENYIGESZÚ ÉS PLANKTON

Szerző: Boris Vian

Helikon Kiadó, 2014

 

A kiadó Vian-sorozatának második kötete, a Venyigeszú és a plankton egyfelől két, irigylésre méltó profizmussal megszervezett, fergetegesen erkölcstelen házibuli történetét kínálja az olvasóknak, másfelől pedig betekintést nyújt annak az agyalágyult bürokratákkal teli Hivatalnak a hétköznapjaiba, amelyet egy rövid időre az ifjú, friss mérnöki diplomás Boris Vian is kénytelen volt munkahelyéül elfogadni.

 

A regény szereplői a szívderítően nimfomán lányok, a holt laza jampecek, a minden őrültségre kész zenészek, a szinte fájón röhejes aktakukacok, az inkontinens vadászblézer, az álnok Venyigeszú, az Alvilágjárókból már jól ismert Antiochio-Őrnagy páros és ez utóbbi jegyese, Óvadóc de la Petrence valamennyien a szving lüktető ritmusától hajtva rohannak elkerülhetetlen végzetük felé.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
KISASSZONYOK

Szerző: Louisa May Alcott

Lazi Kiadó, 2006

 

Louisa May Alcott bőségesen merített gyermekkorának emlékeiből, amikor megírta minden idők egyik legnépszerűbb romantikus regényét - melyet többmillió példányban adtak már el, és hatszor meg is filmesítettek - a négy March lányról, akik egy New-England-i kisvárosban élnek. Meg, a legidősebb csinos, és igazi hölgy szeretne lenni; a tizenötéves Jo, az esetlen lázadó, írói ambíciókat dédelget; az érzékeny, törékeny, tizenhárom éves Beth a muzsikát szereti; Amy tizenkét éves, szőke és gyönyörű. Otthoni kalandjaik, igyekezetük, amellyel a család jövedelmét próbálják növelni, barátságuk a szomszéd Laurence családdal és későbbi szerelmeik ma is lebilincselik üdeségükkel, fordulatos és izgalmas történetükkel az olvasót.

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.12.04
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELTŰNT IDŐ NYOMÁBAN VII. - A MEGTALÁLT IDŐ

Szerző: Proust, Marcel

Fordító: Jancsó Júlia

Atlantisz Könyvkiadó, 2009

 

A megtalált idő talán a regényfolyam legfontosabb része, ez adja teoretikus foglalatát, egyedülálló irodalomelméleti, alkotáslélektani gondolatokkal. Itt olvashatók Proust nevezetes töprengései a művészet szerepéről. E kötet szól a legközvetlenebbül a történelmi, társadalmi háttérről, a világháború jelenlétéről a mindennapokban, a legszűkebben személyes és a legtágabban világtörténelmi összefonódásokról.

Az egymásra rétgeződő finom megfigyelések és reflexiók szövedéke mesteri fordításban tárul fel.

 
3 895 Ft
Akció: 3 115 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
  AZ ELTŰNT IDŐ NYOMÁBAN VI. - ALBERTINE NINCS TÖBBÉ (A SZÖKEVÉNY)

Szerző: Proust, Marcel

Fordító: Jancsó Júlia

Atlantisz Könyvkiadó, 2005

 

Minden egyes régi nap letétbe helyeződik bennünk, mint egy hatalmas könyvtárban, ahol a legöregebb könyvekből is van egy-egy példány, amit nagy valószínűséggel soha senki nem fog kikérni.

Mégis, ha ez a régi nap áttör a rá következett időszakok áttetsző rétegein, a felszínre emelkedik, és úgy szétterül, hogy egész valónkat elborítja, akkor a nevek egy pillanatra visszanyerik hajdani jelentésüket, az emberek a régi arcukat, mi magunk az akkori lelkünket, s tompa, de immár tűrhetővé szelidült és nem tartós fájdalommal érezzük át a jó ideje megoldhatatlanná vált gondokat, amelyek akkoriban annyira aggasztottak. Énünk nem más, mint állapotaink sorának egymásra rétegződése. A hullámzás folyton a felszínre vet egyes régebbi részeket.

 
2 495 Ft
Akció: 1 995 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELTŰNT IDŐ NYOMÁBAN V. - A FOGOLY LÁNY

Új, javított kiadás

Szerző: Proust, Marcel

Fordító: Jancsó Júlia

Atlantisz Könyvkiadó, 2012

 

Vannak vágyak - néha a szájunk köré is kirajzolódnak - , melyek, ha már engedtük kifejlődni őket, nem maradhatnak kielégítetlenül, legyen bármi is a következményük: nem bírjuk megállni - ha túlságosan régóta nézzük - , hogy meg ne csókoljunk egy fedetlenül hagyott vállat, s ajkunk úgy csap le rá, mint madár a kígyóra, vagy hogy egyetlen falással el ne tüntessünk egy süteményt, melyet farkaséhség igézővé varázsol, nem bírunk lemondani a csodálkozásról, a zavarról, a fájdalomról vagy a derűről, amelyet meggondolatlan szavainkkal váltunk ki valaki lelkéből.

 
3 995 Ft
Akció: 3 195 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
AZ ELTŰNT IDŐ NYOMÁBAN IV. - SZODOMA ÉS GOMORRA

Szerző: Proust, Marcel

Fordító: Jancsó Júlia

Atlantisz Könyvkiadó, 2001

 

"Gyakran csak teremtő fantázia híján nem jutunk elég messzire a szenvedésben. S nincs az a szörnyű valóság, amely a fájdalommal ne hozná meg egy szép felfedezés örömét is, hiszen csupán új, világos formát ad annak, amin, bár nem is sejtettük, régóta rágódtunk."

 
1 995 Ft
Akció: 1 595 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-10%
AZ ÉLET JÁTÉKA

Szerző: Porter, Eleanor H.

Szent István Társulat, 2013

 

Régi sérelmektől megkeményedve és a boldogság gondolatát is elfelejtve éli puritánul egyszerű és hasznos életét Polly kisasszony, a Harrington kastély jómódú úrnője. Napjai átgondolt tevékenységek sorával telnek, magányát csak Nancyvel, a mindenessel és Tommal, az öreg kertésszel osztja meg. Egy júniusi napon azonban megérkezik a kastélyba a kisasszony elárvult unokahúga, Pollyanna, aki jelenlétével felforgatja nemcsak Polly kisasszony, de az egész, szigorú szabályok szerint szervezett kisváros életét is. A Harrington ház úrnője hiába írja elő Pollyannának a hasznos élet szabályait, hiába bünteti meg heveskedéseiért és a szabályok áthágása miatt, a kislány alaptermészetét nem tudja megváltoztatni. Pollyanna ugyanis egy szokatlan - meghalt édesapjától tanult - játékot alkalmaz a nehézségek leküzdésére: megtalálni minden bajban és történésben azt a valamit, aminek örülni lehet. Ez az élet játéka, amely a mindent legyőző szeretetről, az élet feltétlen szeretetéről szól, amelynek játékszabályait valamennyiünknek tanulni és gyakorolni kéne.

 
1 400 Ft
Akció: 1 260 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
A VARÁZSHEGY I-II.

Szerző: Thomas Mann

Gabo Kiadó, 2006

 

Ebben a mélyen szimbolikus tartalmú regényben Thomas Mann a német irodalom klasszikus műfajának, a fejlődésregénynek hagyományait folytatja. Ennek megfelelően a regény nem egyéb, mint az "egyszerű és középszerű" hős, Hans Castorp belső fejlődésének rajza, aki a síkvidékről, az egészségesek világából háromhetes látogatásra érkezett a svájci szanatóriumba, ám a Varázshegy halálos bűvöletének áldozatul esve, hét évre a szanatórium lakója lett. Castorp betegségélménye, életidegensége, passzivitása, kereső szellemének kalandjai, álmodozásai, félénkség mögé bújt gyermekesen szenvedélyes szerelme, a humanizmus értelmén, lehetőségén való töprengés - ezek a regény fő témái. A háború előtti Európa különböző ideológiái kelnek harcra a hős lelkéért: szinte enciklopédikus teljességgel vonul fel minden olyan szellemi áramlat, amely megérintette a századelő polgári értelmiségét. Hans Castorp testi egészségéért a különc orvosok, "lelke" megnyeréséért Settembrini, a 19. századi idealista-realista humanizmus képviselője és Naphta, a démonikus jezsuita küzdenek egymással. Ő maga viszont két csodálatos alak bűvkörébe kerül - előbb beleszeret Madame Chauchatba, a szeszélyes tatárszemű asszonyba, később lenyűgözi a jávai-holland dúsgazdag kávékereskedő nagyszabású egyénisége. Castorp előtt a természet, a művészet, a gondolkodás hatalmas tartományai bontakoznak ki. Végül visszatér az életbe - talán meghalni: a kezdődő 1914-es világháború csatamezején vesz búcsút tőle az író. A regény mondanivalója sokrétű. Olvasása elmélyült, filozófiai, elméleti érdeklődést is feltételez, ezek birtokában lebilincselő mű.

 
4 900 Ft
Akció: 3 920 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
A VIRRADAT ÍGÉRETE

Szerző: Romain Gary (Émile Ajar)

Fordította: Bognár Róbert

Park Kiadó, 2012

 

„Azt hiszem, ennél szebben még aligha írták meg az önző-önzetlen, erőszakosan odaadó, méregből s mézből összeszűrt anyai szeretet krónikáját.” Szőllősy Klára

 
3 500 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-10%
A SZERELEMRŐL

Szerző: Andreas Capellanus

Fordította: Rajnavölgyi Géza

Utószó: Kőszeghy Péter

Balassi Kiadó, 2012

 

Andreas Capellanus értekezése egy fiatalember kiművelését tűzi ki célul a szerelmi kapcsolatban követendő helyes viselkedésről. Művének hármas tagolása követi Ovidius Ars amatoriájának felosztását. Az első könyv a nő meghódításának módszereit mutatja be, a második a már létrejött kapcsolat továbbélésének kérdéseit vizsgálja. E részekben a korabeli tudományosság érvelési rendszerét élénkítik a szépirodalmi hatású párbeszédek, a mesés, álomszerű történetek. A dialógusokban különböző társadalmi állású férfiakat, illetve nőket szólaltat meg, és mintákat ad, hogyan udvaroljon a férfi, és hogyan fogadja azt a hölgy. Mindkét fél rendkívül kifinomult érveléssel akarja meggyőzni a másikat, s mindebből kitűnik a szerző személyes tapasztalata is. Sajátos módon a harmadik könyv, amely Ovidiusnál a kiábrándult szerelmes vigasztalására szolgál, Capellanusnál – tükrözve a korabeli egyházi felfogást – a szerelem elítélését tartalmazza, és arra inti az olvasót, hogy kegyes életével inkább a túlvilági boldogság elérésére törekedjék.

 
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-10%
KERESZTÉNYSÉG A GLECCSER ALJÁBAN

Szerző: Halldór Laxness

Balassi Kiadó, 2004

 

A Nobel-díjas Halldór Laxness (1902–1998) a huszadik századi izlandi irodalom méltán világhírű képviselője. Kereszténység a Gleccser aljában című regénye (1968) jegyzőkönyvregény. Izland püspöke megbíz egy fiatal teológushallgatót, ugyan járna már utána egy-két zűrzavaros dolognak a Gleccser aljában, vagyis a vajákos hely hírében álló nyugat-izlandi Snaefell-félszigeten. Vizsgálódjék egy kicsit, a kereszténységet miként tartják. Útra kel, s végül tovább marada tervezettnél, mert egyre rejtélyesebb dolgok történnek, a szálak pedig szinte kibogozhatatlanul összekuszálódnak...

 
2 000 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.12
A készlet erejéig!
-25%
KELETI TÖRTÉNETEK

Szerző: Gérard de Nerval

Attraktor Kiadó Kft., 2005

 

Gérard de Nerval (eredeti nevén Labruine) 1808-ban született Párizsban. Költőként, dráma- és prózaíróként az 1830 körül virágkorát érő francia romantika élvonalába tartozott. Fordítóként már igen korán hírnevet szerzett magának, húszéves korában megjelent Faust-fordításáról állítólag maga Goethe is elismerően nyilatkozott. Nerval 1851-ben jelentette meg végleges formájában 1843-as közel-keleti útjának irodalmi emlékét, a Keleti utazást. A mű négy fő részre oszlik, mindegyik középpontjában egy-egy mitológiai történet áll - kötetünkben ezeket a történeteket fogtuk egybe.

 
2 400 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-25%
A SÁTÁN EMLÉKIRATAI

Szerző: Wilhelm Hauff

Attraktor Kiadó Kft., 2003

 

Wilhelm Hauff 1827. november 10-én, utolsó levelében még azt írta, hogy ágyban fekszik, görcsös fájdalmat érez tüdejében, de reméli, hogy nemsokára felépül. Egy hét múlva meghalt, néhány nappal huszönötödik születésnapja előtt. Amikor mások élni kezdenek, ő távozott - itthagyta feleségét, néhánynapos kislányát, s hátrahagyta életművét. Regények, novellák, mesék, tanulmányok fűződnek nevéhez. A kétkötetes (nem teljes) éltműkiadás1300 oldalon hozza írói alkotásait. Egy, a német romantikusok teljes irodalmi világát bemutató könyvben méltatása így kezdődik: 'Wilhelm Hauff a német irodalomtörténet egyik legkülönösebb alakja. Téma, kifejezési forma és stílus szempontjából rendkívül változatos, egyúttal igen terjedelmes életmű áll előttünk. Az egész szűk három esztendő írói tevékenységének eredménye. Meg kell említeni azt is, hogy ugyanebben az időszakban nyolc hónapon át európai körutazást tett, 1827 januárjában pedig elvállalta egy folyóirat szépirodalmi szerkesztői munkáját.

 
2 400 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-25%
A SPESSARTI VENDÉGFOGADÓ

Szerző: Wilhelm Hauff

Attraktor Kiadó Kft., 2003

 

Híres – vagy inkább hírhedt – hely ez a spessarti fogadó! Mintha az erdei utak csak idáig vezetnének. Sok utas száll meg itt, és sok bizony soha nem jut tovább… Mi történik a fogadóban, mi nem – kiderül ennek a híres, régi regénynek a lapjairól.

 
1 600 Ft
Akció: 1 200 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
SÁNTAISKOLA

Szerző: Julio Cortázar

Fordította: Benyhe János

L’Harmattan Kiadó, 2009

 

"Végül a mű címéről is valamit. Azt a nemzetközi gyerekjátékot jelenti a spanyol rayuela, amelyet minden magyar gyermek ismert régente. Főleg kislányok játszották. Előbb a földre karcoltak egy ábrát: egy négyzet, mögötte másik négyzet, mögötte, keresztben két négyzet, majd megint egy négyzet, utána ismét keresztben két négyzet. Az egyes négyzetekbe fél lábbal, a kettes négyzetekbe két lábbal kellett beleugrani, a végén, ugrás közben megfordulni, és ugyanúgy vissza. Szülővárosomban, Hódmezővásárhelyen, az Alsó-Tisza vidékén, a Tiszántúlon, a Jászságban és még többfelé is úgy hívták ezt a játékot, hogy sántaiskola. (...) Cortázar 1963-ban megjelent regényének évtizedekig Ugróiskola volt a magyar "munkacíme".

 
3 900 Ft
Akció: 3 120 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
PANTAGRUEL

Szerző: Francois Rabelais

Osiris Kiadó, 2010

 

François Rabelais életműve közel félezred múltán is őrzi eredetiségét, frissességét: benne van az egész világ kiforgatva, feje tetejére állítva, összekeverve, újra kirakva, tükrözve, torzítva. Könyvében jószerivel minden ott van, amit az irodalom valaha is előtte, utána kitalált: pikareszk, abszurd, groteszk, próza, vers, lovagregény és önnön paródiája, fejlődésregény, az izmusok előfutára, halandzsa és filozófia, etika és ismeretterjesztés, teológia és a vaskos népi kultúra.

 
980 Ft
Akció: 835 Ft
Kezdete: 2017.09.15
A készlet erejéig!
-15%
BÜCHNER, GEORG ÖSSZES MŰVEI

Osiris Kiadó, 2003

 

Georg Büchner (1813-1837) különös, nyugtalanító jelenség a világirodalomban; huszonnégy esztendőt élt, alkotóművészete pedig mindössze három évig tartott. Életműve elfér egyetlen kötetben: három drámai mű (Danton halála, Leonce és Léna, Woyzeck), egy elbeszéléstöredék (Lenz), fordítások, néhány természettudományos, filozófiai, politikai írás és irodalmi értékű levelek. Büchner összes művei utoljára 1982-ben jelentek meg az Európa Kiadó gondozásában. Ma is modernnek számító drámáit az utóbbi években sokat játsszák a magyar színpadokon. A Büchner-szövegkritika állandóan változik, az életmű pedig - a töredékekben maradt, sokféleképpen rendezhető Woyzeck-szövegvariánsok és a szintén töredékes levélhagyaték miatt - szinte kiadásonként más és más kötetet jelent; indokolt tehát egy új magyar összkiadás megjelentetése. A kötet szerkesztője, Halasi Zoltán a 2002-ben megjelent új német kritikai kiadás alapján gondozta a szöveget.

 
3 800 Ft
Akció: 3 230 Ft
Kezdete: 2017.09.15
A készlet erejéig!
-15%
EGY JENKI ARTHUR KIRÁLY UDVARÁBAN

Szerző: Mark Twain

Osiris Kiadó, 2008

 
980 Ft
Akció: 835 Ft
Kezdete: 2017.09.15
A készlet erejéig!
A NYÍLÓ RÓZSA - Elfogyott

Szerző: Louisa May Alcott

Lazi Kiadó, 2008

 

Rose Campbell gyermekéveibe a korábbi, A nyolc unokatestvér című Alcott-regény révén nyerhettünk bepillantást. Az árvaságra jutott leányt akkor a bölcs és merész újító, Alec nagybácsi fogadta gondjaiba, s vezette be a családba, ahol megannyi nagynéni és hét rosszcsont unokafivér igyekezett őt terelgetni és támogatni. A nyíló rózsa e történet folytatása.

 
2 990 Ft
Nincs raktáron!
A NYOLC UNOKATESTVÉR - Elfogyott

Szerző: Louisa May Alcott

Lazi Kiadó, 2007

 

Louisa May Alcott újabb regényével, A nyolc unokatestvérrel szívmelengető történetet kínálunk a klasszikus romantikus széppróza kedvelőinek. A tisztaság és a józan, feltétel nélküli szeretet regénye elvarázsolja olvasóját, kiszakítva őt korunk rideg, embertelen közegéből.

 
2 300 Ft
Nincs raktáron!
  A TISZTELETES ÚR LEÁNYAI - A SZŰZ ÉS A CIGÁNY - Elfogyott

Szerző: D. H. Lawrence

Lazi Kiadó, 2005

 

A történet az író számára örök helyszínül szolgáló, rohamosan iparosodó angol bányavidéken játszódik. Mr. Lindley az új bányászfalu, Aldecross tiszteletese. Az eldurvult, közönyös bányászlakosság nem valami szívélyesen fogadta, így aztán az évek során az előkelő tiszteletesből és feleségéből lassanként minden tartás kihalt, csak a gyerekeikbe próbálták elkeseredetten belenevelni az előkelőséget. A két legidősebb leány - Mary és Louisa - szerelemről és boldogságról álmodoznak. Azonban amikor Mary hozzámegy a nyomorék, fiatal tiszteleteshez, csupán érdekből, Louisa fellázad. Ettől kezdve élete megváltozik, de eltökélt szándéka, hogy csak az a férfi lesz az övé, akit igazán szeret...

 
1 900 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.