Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Közlekedési jog


Sorrend:

-10%
  KRESZ - A közúti közlekedés szabályai és a legfontosabb kiegészítő rendeletek

Nyolcadik, átdolgozott kiadás

A kézirat lezárva: 2017. augusztus

Szerkesztette: Hack Emil

Business Media Magyarország, 2017

 

E kiadvány tartalmazza a közúti közlekedés szabályairól szóló, többször módosított 1/1975. (II.5.) KPM-BM együttes rendelet hatályos szövegét. A könyv olvasástechnikai segítsége, hogy visszalapozás nélkül idézhető fel a közlekedési jogszabály önmagára való visszautalásainak tartalma: kék háttérrel kiemelt rövid emlékeztetők foglalják össze a hivatkozással jelzett szabályokat.

A könyv első melléklete egyes KRESZ-rendelkezések bővebb kifejtését tartalmazza, amivel e szabályok könnyebb megértését kívántuk elősegíteni. A második mellékletben a KRESZ által csak utalásként megemlített külső jogszabályok szemelvényei vannak, amelyek szükségesek a közúti közlekedési előírások átlátásához. A kiegészítő rendeletekre történő utalásokat kék csillagok jelzik a szövegsorok mellett.

 
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-20%
KÖZLEKEDÉSI BALESETEK KÁRRENDEZÉSE

Szerző: Dr. Németh Mariann

Hungarovox, 2016

 

A szerző a kiszolgáltatottak, a vesztesek oldaláról szemléli a biztosítás hatalmas Leviatán gépezetét és jól látja, hogy ezek a Leviatán óriások akik a vesztesek jóvátételére rendeltek a kárrendezési eljárásokban hogyan érvényesítik saját üzleti szempontjaikat, és nem hagyják magukat fordított Münchausenként a saját copfjuknál fogva belerántani a mocsárba. Precízen kimunkálja, hogy hogyan lehet legalább közelíteni a pozíciók egyensúlyához. A kiszolgáltatottság anatómiájának aspektusából pontról pontra, anatómiai pontossággal araszolva indul el a traffic accident első létszakát bemutatva, és elemzi ennek szinte valamennyi dimenzióját a ronccsá lett gépjárművet csakúgy, mint a sérült testét és megrokkant lelkét, a keletkezhető személyi és vagyoni károk típusait, fajtáit, és azokat a legalapvetőbb lépéseket, amelyek szükségesek a kártérítési processzus beindításához.

 
2 000 Ft
Akció: 1 600 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
NEMZETKÖZI LÉGIJOG

Szabályok három dimenzióban

A kézirat lezárva: 2015. november 5.

Szerző: Sipos Attila

Complex Kiadó, 2015

 

A repülés: Álmunk, Szerelmünk és Életünk!

Modern világunkban az utolsó nagy kalandok egyike, egyfajta jelképes ablak, amelyen keresztül a jövőbe pillanthatunk. A jövőbe, hiszen a légiközlekedési iparág már most olyan technikai, szervezeti és igazgatási megoldásokat használ, melyeket az élet más területein csak évek vagy évtizedek múlva fogunk alkalmazni. Az új repülőgépek olyan gyorsak és biztonságosak lettek, hogy a repülés merész kalandból tömegközlekedéssé vált. A nagyvárosok mellett légikikötők épültek, ahonnan percenként szállnak fel és indulnak a repülőgépek a világ minden tájára.

 
5 240 Ft
Akció: 4 715 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
LÉGIKÖZLEKEDÉSI JOG AZ EURÓPAI UNIÓBAN

Kézirat lezárva: 2011. január 3.

Szerző:dr. Angyal Zoltán

HVGORAC Kiadó, 2011

 

Az európai légiközlekedési ágazat a kontinens gazdaságának egyik alapvető pillérét képezi, mivel jelentős mértékben hozzájárul az áruk és a személyek szabad mozgásának megvalósulásához, valamint a technológiai fejlődéshez és a gazdasági növekedéshez. A könyv témáját az Európai Unió légiközlekedési joga létrejöttének és működésének legfontosabb kérdéskörei alkotják. A közös közlekedéspolitikán belül a légiközlekedési jog az elmúlt két évtizedben egy rendkívül szerteágazó, és számos izgalmas jogértelmezési vitát generáló jogterületté nőtte ki magát. A szerző célja, hogy rendszerezett formában mutassa be és jogtudományi nézőpontból elemezze az uniós légiközlekedési jog sokrétű szabályrendszerét, különös tekintettel az Európai Bíróság légiközlekedési jogot érintő ítélkezési gyakorlatának teljes körű feldolgozására.

 
4 950 Ft
Akció: 4 455 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
A KRESZ ÉRTELMEZÉSE A JOGGYAKORLATBAN - Elfogyott

Harmadik, hatályosított kiadás

Szerzők: Fülöp Ágnes, Fülöp Natasa, Major Róbert

HVG-ORAC Kiadó, 2014

 

A 2014. szeptember 30-án életbe lépett módosításokat is tartalmazza!

Amikor az olvasó e könyvet kezébe veszi, nem egy hagyományos KRESZ tankönyvvel találkozik. A kézikönyv rendszerbe foglalja a KRESZ egyes alapelvi szintű rendelkezéseit, értelmezi a leggyakrabban használt fogalmait, majd tematikusan vezeti végig az olvasót a közúti közlekedés szabályainak értelmezésén. Az elemzés során a szerzők a szabálysértési és büntető közlekedési ügyek rendőrségi, bírósági és szakértői tapasztalataiból indulnak ki, előtérbe helyezve a felsőbb bíróságok iránymutató jellegű esetei döntéseit is.

 
7 200 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.