Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Természetgyógyászat


Sorrend:

-20%
GYÓGYTEÁK KÖNYVE

Cser Kiadó, 2017

 

A kiadvány tartalmából:

Gyógynövény-történelem

A gyógynövények drogjai és hatóanyagai

A gyógynövények gyűjtése

A gyógynövények szárítása

A gyógynövények tárolása

A gyógynövények termesztése

Gyógynövények - teareceptek

A gyógyteák fogyasztásának szabályai

Irodalomjegyzék

Magyar nyelvű névmutató

Latin nyelvű névmutató

 
2 995 Ft
Akció: 2 395 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  A HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁS NEMZETKÖZI SZABVÁNYÚ KÍNAI–MAGYAR–ANGOL ALAPTERMINOLÓGIÁJA

Noran Libro Kiadó, 2017

 

A Hagyományos Kínai Orvosi Egyesületek Világszövetsége által szerkesztett szabványos hagyományos kínai orvosi terminológia ez idáig hét nyelven jelent meg. Így a kínai, az angol, a spanyol, a francia, az olasz, a portugál és az orosz után a magyar a nyolcadik nyelv, melyen ez a kiadvány olvasható. A magyar változatot a Hagyományos Kínai Orvoslás

Magyarországi Egyesületének szakértői gárdája hozta létre.

 

A terminológia magyar kiadása a világon elsőként három nyelven: kínaiul, magyarul és angolul adja közre a kínai orvoslás szakkifejezéseit.

 
8 500 Ft
Akció: 6 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
SCHÜSSLER ARCDIAGNOSZTIKAI ÉS TERÁPIÁS ZSEBKÖNYV

Negyedik kiadás

Szerző: Dr. Farkas Orsolya

SpringMed Kiadó, 2016

 

Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, az különböző betegségek kialakulásához vezethet. Ilyen esetekben lehetnek segítségünkre a Schüssler-sók.

Hogyan hatnak a Schüssler-sók? Milyen fajtáik vannak és hogyan kell őket alkalmazni? Van-e mellékhatásuk az adagolásuk során? Milyen tünetek és betegségek esetén ajánlott a szedésük? Milyen hiányállapotok ismerhetők fel az arcdiagnosztika során?

 
2 280 Ft
Akció: 2 050 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
7 NAPOS PROGRAM AZ ALLERGIA ELLEN

Szerző: Bennett Dr., Suzanne        

HVG Kiadó, 2016

 

Miként szabadulhatunk meg kínzó allergiánktól? Dr. Susanne Bennett holisztikus kiropraktor, több mint húsz éves klinikai tapasztalata alapján feltárja az életünket megnehezítő tünetek valódi okait. 7 napos programjában a tápláléktól a gardróbszekrényig sorra veszi a nyilvánvaló vagy éppen meglepő allergénforrásokat, és konkrét lépéseket ajánl otthonunk és szervezetünk megtisztítása érdekében. Ha követjük a tanácsait és ajánlásait, sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érezzük majd magunkat.

 
3 500 Ft
Akció: 2 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
  HOMEOPÁTIA A TERMÉSZET- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYOK TÜKRÉBEN

Szerző: Dr. Gábor Fruzsina

SpringMed Kiadó, 2016

 

 „Nem csak Magyarországon, hanem a világ sok országában a homeopátia és más komplementer módszerek ellen erőteljes lobby zajlik. Ez ellen nem tudjuk „felvenni a harcot”. A homeopátia melletti érvek bemutatását, az eredmények, a homeopátiás kutatások ismertetését tartom az egyetlen járható útnak.

Többek között ezért született az alábbi tanulmány: az aktuális vagy éppen régebbi tudományos alap- és klinikai kutatásokról, a homeopátia epidemiológiai vizsgálatairól, a homeopátiás illetve egy-két esetben a komplementer orvoslás költség-hatékonyság számításairól, az ebben a témában született kutatások ismertetéséről szól.”

 
3 600 Ft
Akció: 3 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MASSZÁZS TETŐTŐL TALPIG

Szerző: Fási Katalin

Kossuth Kiadó, 2007

 

A szelíd gyógymódok alkalmazása jelentős segítség mind a betegségek megelőzésében, mind pedig a gyógyításban. Ennek leghatásosabb módjai – a talpmasszázs mellett – a kézmasszázs, a testmasszázs, a fülkagylón található reflexpontok masszírozása, a csípésterápia, az akupresszúra, a relaxáció, a különféle fürdőkúrák stb. A témák kiválasztásában az a szándék vezette a szerzőt, hogy a leghatásosabb házilag alkalmazható természetes gyógyeljárásokat röviden bemutassa és megtanítsa az érdeklődőket azok gyakorlati alkalmazására is. E technikák elsajátítását magyarázó ábrák segítik. Fási Katalin nem riad vissza a kényes témáktól sem, nagy beleérzőképességgel segít megoldást találni az „intim szférában” felmerülő gondokra, a párkapcsolati válságokra a serdülőkortól az időskorig.

 
1 980 Ft
Akció: 1 585 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TERMÉSZETES HÁZIPATIKA

Otthon elkészíthető szépítő-gyógyító szerek testnek és léleknek

Szerző: Stacey Dugliss-Wesselman

Kossuth Kiadó, 2014

 

A kötetben több mint 100, otthon és könnyen elkészíthető, szépítő-gyógyító szer receptje található:

Arcápolás: Hogyan készítsünk arclemosót, krémeket, különféle bőrtípusra arcápolókat és tonizáló szereket? Hogyan kezeljük a pattanásokat? Hogy készítsünk természetes alapanyagokból naptejet, ajakbalzsamot stb.?

Testápolás: A házi készítésű testradír, az illatos masszázsolajok, púderek és a hatékony fogkrém titka.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A BÜKKI FÜVESEMBER NYOMÁBAN

Házi patika Gyuri bácsi gyógynövényekkel

Szerzők: Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó György

Magánkiadás, 2013

 
5 990 Ft
Akció: 5 090 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
A BÜKKI FÜVESEMBER GYÓGYNÖVÉNYEI

Szerzők: Lopes-Szabó Zsuzsa, Szabó György

Magánkiadás, 2009

 

Gyuri bácsit, a szerzőt sokan ismerik. Hírnevét annak köszönheti, hogy olyan ősi tudással rendelkezik, mely egyedülálló napjainkban: ismeri és használja a környezetünkben termő gyógynövényeket. Családjában népi gyógyítók voltak több nemzedéken keresztül, tudomása szerint félezer évre visszamenőleg. Újabb könyvének társszerzője lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa, szellemi örököse, a családi hagyományok továbbvivője. A könyv 65 gyógynövényről ad részletes leírást színes rajzokkal illusztrálva. Megtalálható benne, milyen betegségre milyen növényt lehet használni, hogyan lehet megelőzni a komoly bajokat. Semmi nem marad titok: a több száz éves tudást szívesen osztják meg a szerzők az olvasókkal. A könyvben olvashatjuk a gyógynövényes gyógyítás történetét, általános gyűjtési és teakészítési tanácsokat, valamint betegségcsoportokra bontva, a különféle gyógynövények alkalmazásához ad felhasználási javaslatokat. Gyuri bácsi és lánya, Zsuzsa minden titkukat megosztják az olvasóval. Olyan egyszerű nyelven megírt, közérthető és gyakorlatias könyvet adnak az érdeklődő kezébe, melyet még "kezdő" gyógynövényesek is haszonnal forgathatnak.

 
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
HÉVÍZI GYÓGYMÓDOK

Szerkesztette: Dr. Bermann Annamária

SpringMed Kiadó, 2014

 

„Magyarország rendkívül gazdag gyógyvizekben, ásványvizekben. Az 1930-as évektől, ahol lefúrtak a föld mélyébe kőolajért, földgázért, nagyon sok helyen gyógyvíz tört fel helyettük. A gyógyvíz legalább olyan érték, mint a keresett szénhidrogének.

A Balaton-felvidéken van egy hely, ahol a gyógyvíz nem mesterséges fúrás eredménye, hanem több évezreddel ezelőtt a forrás természetesen tört elő a föld mélyéből.

Ez a gyógyvíz a hévízi tó.

 

 
3 200 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
HOMEOPÁTIÁS ZSEBKÖNYV SZÜLŐKNEK

Egy gyermekgyógyász javaslatai

Szerző: Dr. Kürti Katalin

SpringMed Kiadó, 2013

 

Ha hiteles forrásból, a mindennapi gyakorlatban felmerülő kérdéseikre keresik a választ gyermekeik otthoni homeopátiás kezeléséhez, akkor a legjobb könyvet tartják a kezükben!

Jól áttekinthető, gyakorlatias, lényegre törő, mégis benne van minden fontos információ, és tényleg elfér a zsebben. Használják gyermekeik egészségére, saját maguk örömére. Tapasztalják meg azt, ami szerintem a homeopátia egyik legnagyobb értéke, hogy a szülő aktív részese, és nem passzív végrehajtója gyermeke gyógyításának.

 
1 980 Ft
Akció: 1 780 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
LÉGÚTI GYULLADÁSOK KEZELÉSE HOMEOPÁTIÁVAL

Szerző: Dr. Zarándi Ildikó

SpringMed Kiadó, 2012

 

Évről évre növekszik azon betegek száma, akik a hagyományos, nyugati orvoslástól elfordulva igyekeznek a szelídebb, de mégis hatásos gyógymódok felé fordulni.

A tradicionális, nyugati orvosláson (allopátiás orvosláson) nevelkedett magyar orvosnemzedéktől még lehet, hogy kissé távol állnak a komplementer és alternatív medicina egyes ágai, de könnyen belátható, hogy ismereteiket a laikus közönség érdeklődése miatt is bővíteni kell és érdemes. Ugyanez vonatkozik a gyógyszerészekre is, akik nap mint nap találkoznak a betegekkel, és kéréseiknek, igényeiknek legjobb tudásuk szerint kell, hogy eleget tegyenek.

A könyv szerzője kiváló előadó, és mint allopátiás orvos kezdett el a homeopátiával is foglalkozni. Az évek során összegyűjtött tudását és tapasztalatait osztja meg a könyvben és ad praktikus tanácsokat a homeopátiás kezelések sokféle variációjára. A terápiás útmutatókon túl, esettanulmányokkal és kezelési folyamatábrákkal is elősegíti a

könnyebb megértést.

 
1 600 Ft
Akció: 1 440 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
DIABÉTESZ - HOGYAN SEGÍTHET A KÍNAI ORVOSLÁS?

Szerzők: Carl Stimson, Li Xiao-li

SpringMed Kiadó, 2010

 

Ez a könyv a cukorbetegek részére íródott. A diabéteszes betegeknél a kínai gyógymódok rendkívül hatásosak. Nemcsak a tüneteket enyhítik, de csökkentik, vagy egyenesen megszüntetik a gyógyszeres kezelés szükségességét. Milyen gyógymódokat használ a kínai orvoslás? Hogyan lehet a nyugati diétás és gyógyszeres kezelést a hagyományos kínai orvoslással kombinálni? Mi a tui na masszázs és hogyan végezzük? Alkalmazható-e az akupunktúrás kezelés a diabéteszben? Milyen különleges élelmiszereket és teákat ajánlanak a kínai gyógyászok? Van-e szerepe a kínai mozgásformák gyakorlásának (tai ji, qi gong) a tünetek csökkentésében? A könyv részletes útmutatást ad arról, hogy a kínai gyógyítást végző orvosok miként gyógyítják a betegeket az akupunktúrával, a moxaterápiával, milyen orvosságokat használnak és milyen masszázs-technikákat ajánlanak. A könyv színes képanyaga és az esetismertetések is hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek megértsék a hagyományos kínai gyógyítás alapjait és filozófiáját. A könyv nemcsak megismertet egy ősi gyógymóddal, de vezérfonal, amely mentén visszatalálhat az egészséges élethez.

 
2 500 Ft
Akció: 2 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
BEVÁLT HOMEOPÁTIÁS AJÁNLÁSOK GYAKORI PROBLÉMÁKRA

Szerző: Boiron, Michèle

SpringMed Kiadó, 2011

 

Kiadványunk szándékosan tömör és célratörő jelleggel készült, így lefedi a leggyakrabban előforduló klinikai helyzeteket. Minden helyzet kétféleképpen: egy összefoglaló lap és egy döntéselőkészítő folyamatábra segítségével kerül bemutatásra. Célunk, hogy a könyv értékes segédeszközük legyen a kezdő homeopátiás tanácsadóknak, ugyanakkor a gyakorlottabbak is mindennek utána tudjanak nézni benne.

 

 
2 980 Ft
Akció: 2 680 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
HOMEOPÁTIA ÉS A SPORT

Szerzők: Delliere, Marc Dr., Pasquier, Alain Dr.

SpringMed Kiadó, 2008

 

Sportorvosok sokszor tapasztalják, mennyire korlátozottak lehetőségeik. A szigorú doppingszabályok miatt gyulladásgátlókon és izomlazítókon kívül alig adhatnak valamit sportolóiknak.

Mi a legnagyobb előnye a homeopátiának? A gyorsasága és hatékonysága.

A pályán, sérülés után beadva perceken belül hat. A sportolók túledzettek, érzékeny immunrendszerrel és magas rizikófaktorral.

 

 
1 480 Ft
Akció: 1 330 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
HOMEOPÁTIA ÉS A VÁRANDÓS NŐ

Szerző: Rocher, Claudette Dr.

SpringMed Kiadó, 2009

 

A gyermekvárás időszakában előtérbe kerülnek a természetes, szelíd gyógymódok.

A homeopátia számos lehetőséget kínál a várandósság idején felmerülő problémákra, legyen az reggeli rosszullét, emésztési probléma, esetleg allergia, vagy légúti megbetegedés, melyre nem szeretnénk hagyományos gyógyszert szedni.

A könyvben a betegségek, panaszok és az ajánlott homeopátiás gyógyszerek ABC sorrendben szerepelnek.

 

 
1 480 Ft
Akció: 1 330 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.