Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek

Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom 10-14 éveseknek

Sorrend:


-15%
A TÉL JEGYESEI - A TÜKÖRJÁRÓ 1.

Szerző: Christelle Dabos

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Anima lakói szerint a tárgyaknak lelkük van, különös adottságaik révén pedig kommunikálni is tudnak velük. Ujjaik alatt összeforr minden, ami szakadt vagy törött, érintésük nyomán feltárul a tárgyak és használóik múltja is. Ophélie azonban nem csak ezért különleges: briliáns ügyességgel közlekedik a tükrökön keresztül.

Békés hétköznapjainak azonban a Matrónák döntése vet véget: el kell hagynia otthonát, férjéül pedig a megmaradt világ legrosszabb hírű Sarkáról származó, gyűlölt és rettegett kincstárnokot, Thornt szánják. De vajon miért éppen őt?

 
3 499 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.11.26
A készlet erejéig!
-15%
A LÁNY, AKI MEGMENTI A KARÁCSONYT

Szerző: Matt Haig

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

Ahol A fiú, akit karácsonynak hívnak véget ért, ott kezdődik ez a könyv.

Szenteste van, ám minden a lehető legrosszabbul alakul. Ádáz úr dologházba zárja Ameliát, a remény fénye egyre halványabban pislákol, Karácsony apó pedig tudja, hogy meg kell találnia a kislányt, különben veszélybe kerül az ünnep csodája.

A nehéznek ígérkező küldetésben azonban nem marad magára: nemcsak a koboldok, a rénszarvasok, hanem maga az angol királynő, sőt egy macskakedvelő, Charles Dickens nevű férfi és egy önzetlen, tiszta szívű konyhásasszony is a segítségére siet, hogy meg tudja menteni Ameliát.

Csakhogy mindeközben Koboldfalván a feje tetejére áll a világ. A meseglimpik ármányt szőnek, felbujtják a trollokat, Bohó pedig mit sem sejtve a vesztébe rohan...

 
3 499 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
PÁRATLANOK 1. - A VILÁG PEREMÉN

Szerző: Frank Márton

Ciceró Könyvstúdió Kft., 2017

 

Szeptember 8-án egy rejtélyes tesztet íratnak a diákokkal szerte a világon. Másnap tizenhárom fiú (köztük a francia Gerard Montes) eltűnik. Gerard és sorstársai egy üres pusztán, végtelen erdők peremvidékén térnek magukhoz. Kik rabolták el őket, és miért? Vajon képesek lesznek-e legyőzni a hazatérésük útjába álló akadályokat: a közelgő telet, a vadállatokat és a titokzatos hatalmakat, amelyek a háttérből a szálakat mozgatják? Vajon túlélheti-e Gerard és Helen szerelme, hogy ilyen távol kerültek egymástól? S a fő kérdés: a tizenhárom, teljesen különböző egyéniségű és nemzetiségű fiú megtalálja˗e a közös nyelvet egymással, és össze tud-e fogni egy közös cél érdekében?

A Páratlanok˗trilógia első kötete filmszerűen pergő történet, teli meghökkentő fordulatokkal és őszinte érzelmekkel.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-15%
GILGAMES - MESÉLD ÚJRA

Szerző: Yiyun Li

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

"Ha összekötözünk két csónakot, nehezebb elsüllyeszteni őket; ha összefonunk két kötelet, nehezebb elszakítani, mint egyet. Bátorság, testvérem, bátorság!"

Alessandro Baricco Meséld újra!-sorozata újraértelmezi a klasszikusokat, amelyeket neves kortárs írók mesélnek kamaszoknak.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.10.29
A készlet erejéig!
-15%
BŰNTÉNY A DUNÁN

Szerző: Fiala Borcsa

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

A Kecskés-szigeten mostanában igazán szokatlan és rejtélyes dolgok történnek. A nádi billegetők eltűnése, furcsa nyomok az iszapban, egy holttest a sziget közelében...

Hogy nem hallottál még a Kecskés-szigetről? Sem Bona Petiről és fantasztikus álomfejtő képességéről? Akkor épp ideje, hogy megismerd Petit, a Veréb ikreket és Mirit! Pest kis szigeteinek a felderítése közben ugyanis egy izgalmas és rejtélyes bűntény kellős közepébe csöppennek.

Fiala Borcsa kalandregényének szereplői briliáns csapatmunkával derítik fel a szövevényes esetet. A kalandos nyomozás közben pedig az is bebizonyosodik, hogy nincs olyan étel, amit ne dobna fel egy kis ketchup.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
-20%
DILIS DARCY - SZIA, MEG MINDEN

Szerző: Laura Dockrill

Ventus Libro, 2017

 

Darcy a Nagy Iskolába készül, ahol egyenruhát kell hordani és csúnya, ormótlan cipőt. Minden rosszul alakul, ám ekkor váratlanul beveszik az iskolai újságot készítő csapatba. Csakhogy a házibáránya, Barita eltűnik, és a legjobb barátja, Will is elfordult tőle. Eleven, mulatságos történet egy szeretetreméltó, nagy képzelőtehetségű tizenévesről, sok bonyodalommal és még több nevetéssel.

 
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.09.13
A készlet erejéig!
-15%
EGY CSIPETNYI VARÁZSLAT

Szerző: Natalie Llloyd

Manó Könyvek, 2017

 

Kovász Beatrix Borókának van egy különleges képessége: szavakat gyűjt - látja, hogy a körülötte lévő emberek épp mire gondolnak, vagy mire vágyakoznak. Az előbukkanó szavaknak néha szárnyuk van, de lehetnek zebracsíkosak is éppen. Beatrix rengeteg helyen élt már, de van egy szó, amit még soha nem látott: otthon.

A tizenegy éves lány már belefáradt a sok utazásba. Nehéz úgy barátokat találni, ha állandóan úton van az ember. Ám amikor a család zöldesbarna kocsija begördül Éjegyházára, főhősünk úgy érzi, talán most megváltozhat valami. Hiszen ez a titokzatos hely a mendemondák szerint egykor tele volt varázslattal. Aztán egy átok száműzte a csodát.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
MILLENNIUM EXPRESSZ 3. - A TUDÓSÍTÓ

Szerző: Dávid Ádám

Tilos az Á Könyvek, 2017

 

"Mikor Szike kilépett a sokadik vlagyivosztoki újság szerkesztőségéből, hirtelen dührohamot kapott, és apró fecnikre tépte élete első tudósítását."

A Millennium expressz világkörüli útja nem várt fordulatot vesz. Teri és Szike Ázsia keleti partjaitól a Bajkál-tó felé indul az épülő transzszibériai vasútvonal mentén, és a fiú Gárdonyi Géza lapjába kezd tudósításokat küldeni a titokzatos halálvonat pusztításairól. Zsigáék próbálnak a nyomukra lelni, de számos akadályba ütköznek. A szálak az Orosz Birodalomtól Kínán át Indiáig vezetnek, majd Moszkvában érnek össze, ahonnan a kalandorok őrült hajszával jutnak vissza Budapestre. Az Oktogonnál újra összecsapnak a fémkarok. De vajon sikerül-e megállítani Kirpics nyomozó ámokfutását? Dávid Ádám trilógiájának befejező részében a kör bezárul. Szilveszter éjszakáján a párizsi Eiffel-torony tetejéről vehetünk búcsút 1896-tól - és a Millennium expressztől.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-20%
EGY KUTYA NÉGY ÉLETE: ELLIE

Szerző: W. Bruce Cameron

Könyvmolyképző Kiadó, 2017

 

Minden kutyának feladata van. Ellie-é mind közül a legfontosabb.

"Dolgoztam tehát, nem is akárhogy. Jakob szerint jó kutya vagyok. Ez a keresd-játék fontosnak tűnt a számára, ezért minden erőmmel azon voltam, hogy rendesen kitanuljam. Jó kutya akartam lenni. Jakob kedvéért."

 
2 299 Ft
Akció: 1 840 Ft
Kezdete: 2017.09.04
A készlet erejéig!
-15%
EL FOGSZ TŰNNI

Szerző: Wéber Anikó

Pozsonyi Pagony, 2017

 

"El fogsz tűnni. Mint Anna macskája. Elrabolnak vagy köddé válsz. Melyiknek örülnél jobban?"

 

Végre nem kell suliba járni, mert kirándulni megy az osztály! Ám a hatodikból páran egy ártatlannak tűnő tréfára készülnek: kiszöknek éjszaka az erdőbe, és lepedőbe öltözve, kísértetként huhogva megijesztik két osztálytársukat. Egy "igazi" kísértet közbelépésével azonban a kaland komolyra fordul, és három gyereknek valóban nyoma vész az egykori remeteségben. A diákok nem mernek szólni a kísérő tanároknak, hiszen tilosban járnak, inkább maguk derítik ki, hova tűntek a többiek.

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-20%
NYÁRI NYOMOZÁS

Szerző: Lipták Ildikó

Csimota Könyvkiadó, 2017

 

Gondolkodtál már azon, hogy milyen rejtélyek felderítésével bíznál meg egy magándetektívet? És miket nyomoznál ki te, ha ahhoz támadna kedved? Hogyan látnál hozzá, ha úgy éreznéd, épp a szeretteid hallgatnak el valamit? A tizenegy éves Bálint lehet, hogy nem a legegyszerűbb utat választja... De nem csoda, hiszen épp most fordult fel fenekestül minden, ami az életében eddig biztonságosnak tűnt.

 
2 690 Ft
Akció: 2 150 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-20%
A VILÁG LEGGONOSZABB MESÉI

Szerzők: Lackfi János, Ijjas Tamás

Móra Könyvkiadó, 2017

 

Ó, hát egy kis gonoszkodás, az már valami, nem? Csak amennyire jólesik. Ha egy bomba nem robban fel, az most rendesség tőle, vagy gonoszság? Hisz rendes bomba jó gyilkosan felrobban, nem? Ha egy halász túlságosan szereti a sült aranyhalat, hogyan teljesülnek a kívánságai? Ha a királyfi megbukik kötélmászásból, hogy jut fel a toronyba? Ha egy királyi bölcsességfog iszonyúan sajogni kezd, hova lesz a királyi bölcsesség? Ha egy rántotta kisüti a világháborút, akkor minden katona éhesen marad? Nektek ez mind nem elég gonosz? És ha egy láthatatlan ember belecsíp mindenki fenekébe, az már azért elég gonosz, ugye?

 
2 499 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.06.22
A készlet erejéig!
-20%
PANTHERA 2. - A KÜLDETÉS

Szerző: Kertész Erzsi

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikerének folytatása

A könyv, ami újra rabul ejt

Letehetetlenül izgalmas

 

A Panthera - A hógömb fogságában az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere - és máris itt a folytatás!

Most kiderül, hogy a lakatlannak hitt hegy, a párduc alakú Panthera egyáltalán nem lakatlan, hanem inspirátorok és szabotőrök lakják...

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-20%
POLLI 2. - DERÜLT ÉGBŐL BOLDOGSÁG

Szerző: Guus Kuijer

Pozsonyi Pagony, 2017

 

Polli 13 éves, és költő akar lenni. Egyszerre különleges és átlagos lány. Az apja éppen megpróbál rendes apuka lenni, az anyja szeret veszekedni, de nagy a szíve, a barátja pedig nem tudja eldönteni, hogy tényleg összeillenek-e. Csak a nagyszüleinél van nyugalma. Még szerencse, hogy új lány érkezik az osztályba, akinek Polli lesz a legeslegjobb barátnője. Amikor Polli szomorú vagy összeveszik mindenkivel, akkor derül ki, hogy milyen sokan állnak mellette, és az ! micsoda boldogság!

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-15%
A LURÍDIUMTOLVAJ

William Wenton 1.

Szerző: Bobbie Peers

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

A lurídiumtolvaj váratlan fordulatokkal és megfejthetetlennek tűnő rejtvényekkel teli története, amelyet 2015 legjobb ifjúsági regényének választottak Norvégiában, közel 40 nyelven jelenik meg világszerte. A William Wenton-trilógia első kötetének megfilmesítési jogait a nagy sikerű Kódjátszma rendezője vásárolta meg.

 
2 999 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-40%
LUFI ÉS A HAJMERESZTŐ SZERELEM

Szerző: Balázs Ágnes

Móra Könyvkiadó, 2009

 

„Amikor véletlenül összefutok Szamócával, és ő rám emeli a kedves vadgesztenye szemét, akkor én egy jókora ütést érzek a mellkasomban, amitől néhány percre teljesen megbénulok, jéghideg lesz a tenyerem, és fülig vörösödöm…” Lufi maga sem érti azt a különös érzést, ami váratlanul hatalmába keríti Szamóca közelében, tüsire vágatja a haját miatta, és nevetségessé válik az egész suli előtt. Persze nemcsak Lufit éri utol a szerelem, hanem Pierre-t, a szomszéd francia fiút, a bombázó Gombos Zsuzsit, a gimnazista rocksztár Bitász Ferit, a kényeskedő Pál Laurát és még Szamócát is.

 
1 890 Ft
Akció: 1 135 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 9. - RÓKAVADÁSZAT

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2017

 

London, 1872. Irene aggódik az apjáért, mert a tél folyamán Leopold Adler egyre rosszabb lelkiállapotba kerül. Egy régi barát - hogy elterelje Leopold figyelmét a komor gondolatokról - meghívja őket, hogy töltsenek néhány napot pompás vidéki birtokán, ahol a lány olvasással és lovaglással múlathatja az időt, míg az apa rókavadászaton vesz részt. Ám amikor a látszólag nyugalmas falucskában eltűnik egy ember, és senki sem indul a keresésére, Irene rájön, hogy itt valami nincs rendben, ezért levélben kér segítséget Sherlocktól és Lupintől. Miközben egy kegyetlen gyilkosság híre rázza meg a falut, a három barát újabb ügyben kezd nyomozni, melynek gyökerei a sötét múltba nyúlnak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
LEVÉL A KIRÁLYNAK

Szerző: Tonke Dragt

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2017

 

A 16 éves Tiuri épp a lovaggá ütése előtti éjszakán rejtélyes megbízatást kap: el kell vinnie egy levelet a szomszédos birodalom királyának az üzeneten egy ország sorsa múlik. Útja elején még csak nem is sejti, mennyi veszélyes kaland, megpróbáltatás vár rá, és hány ellenséggel kell megküzdenie, ha véghez akarja vinni a feladatot, amivel a Fehérpajzsos Fekete Lovag bízta meg.

A Levél a királynak című lovagregényt a 20. század egyik legjobb ifjúsági könyvének választották Hollandiában, ahol azóta is vezeti a sikerlistákat. Szerzőjét, Tonke Dragtot, irodalmi munkásságának elismeréseként 2001-ben lovaggá ütötték.

 
3 699 Ft
Akció: 3 145 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÓBUDAI MÁGUSKÉPZŐ

Szerző: Petőcz András

Napkút Kiadó, 2016

 

"Milyen is az élet a Vörösvári Úti Általános Bűvész- és Mágusképző Bentlakásos Iskolában? Abban az iskolában, ahol csak "egyszerű" bűvészeket képeznek, de olykor ezek a bűvészek nagyon is hasonlítanak az "igazi" varázslókra. Milyen is az oktatás ezen a különleges helyen? Furcsa egy iskola, az biztos. A fiúk nem csupán bűvészeknek készülnek, de kiválóan fociznak is, sőt, olyanok is járnak ide, akiknek a neve mindenképpen ismerős lehet azoknak, akik szeretik a jó focit: Puska Feri, Hidegkurta Nándi éppúgy az iskola tanulója, ahogy Ron Aldo is, vagy éppen Krójf Jancsi.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
OLVASSATOK VELÜNK, FIÚK! - HÍRES REGÉNYEK GYEREKEKNEK

Napraforgó Kiadó, 2016

 

Az Olvassatok velünk, fiúk! illetve Olvassatok velünk, lányok! kötetei azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy közelebb hozzák a gyerekekhez a nagy, híres, klasszikus regényeket, esetleg akár kedvet is csináljanak ahhoz, hogy az olvasók majd a kezükbe vegyék az eredetit. A lányoknak összeállított könyvben szereplő hét történetben az érzelmek kapnak fontos szerepet, míg a fiúknak szánt kötetben hét olyan mesés klasszikust találhatunk, amelyekben az érzelmek helyett inkább a kalandok jellemformáló erejére tevődik a hangsúly.

 
4 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
OLVASSATOK VELÜNK, LÁNYOK! - HÍRES REGÉNYEK GYEREKEKNEK

Napraforgó Kiadó, 2016

 

Az Olvassatok velünk, fiúk! illetve Olvassatok velünk, lányok! kötetei azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy közelebb hozzák a gyerekekhez a nagy, híres, klasszikus regényeket, esetleg akár kedvet is csináljanak ahhoz, hogy az olvasók majd a kezükbe vegyék az eredetit. A lányoknak összeállított könyvben szereplő hét történetben az érzelmek kapnak fontos szerepet, míg a fiúknak szánt kötetben hét olyan mesés klasszikust találhatunk, amelyekben az érzelmek helyett inkább a kalandok jellemformáló erejére tevődik a hangsúly.

 
4 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MÁRVÁNYSZÍV

Történelmi trilógia – 3. kötet

Szerző: Gál Dorina

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A történelmi regényfolyam Habsburg Mária és II. Lajos magyar király fiatalságát és házasságát mutatja be, melynek korán véget vetett a katasztrófával végződött mohácsi ütközet 1526-ban. A cselekménysoron végighúzódó, hol kisebb, hol nagyobb szerepet kapó fő motívum egy aranyszív-medál mint szerelmi szimbólum, amelyet Lajos viselt haláláig, majd pedig Máriához került, és amelyről a végrendeletében is megemlékezett.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-15%
RÉMES PÁROS

Szerzők: Mac Barnett, Kevin Cornell, Jory John

Könyvmolyképző Kiadó, 2016

 

Jeff Kinney, az Egy ropi naplója írójának ajánlásával!

Meghozza a kedved az olvasáshoz!

„Becsületszavamra igyekezni fogok

Hogy jó legyek a rosszaságban;

Hogy zavart okozzak, de ne pusztítsak;

Hogy akadályozzam a gazt, és szórakoztassam a vígat;

Hogy tréfának, kópéságnak, trükknek és bohóckodásnak szenteljem az elmém;

Hogy bebizonyítsam, a világ fejjel lefelé nézve sokkal szebb;

Mert csínytevő vagyok.

Úgy legyen!”

 
2 499 Ft
Akció: 2 125 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ OSZTÁLY VESZTESE

Szerző: Wéber Anikó

Pozsonyi Pagony, 2016

 

Az éjszaka leple alatt furcsa kép kerül az osztály facebook oldalára: esetlen alak minion­jelmezben, felette a falra írt felirat: Az osztály vesztese! Az osztályfőnök tombol, a diákok gyanakodva méregetik egymást. Tettesnek se jó lenni, de áldozatnak még rosszabb. gyerek életét ismerjük meg mindenestül, miközben velük izguljuk és szorongjuk végig ugyanazt a pár napot a felkeléstől a feleltetéseken át a napköziig. Vajon ki tette és miért?

 
2 490 Ft
Akció: 2 115 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
STAR WARS ÉVKÖNYV 2016

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2016

 

Több évtized telt el azóta, hogy a világ megismerte a Star Wars univerzumát. A kezdetek óra folyamatosan bővül ez a világ és még mi minden vár a rajongókra! Ebből az évkönyvből megtudhatsz mindent a leghíresebb bolygókról, csatákról, hősökről és gonoszokról, és emellett még egy harci droid összezavarásához is elegendő rejtvényt is találsz!

 
2 999 Ft
Akció: 2 400 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BÍBORSZÍV

Szerző: Gál Dorina

Ventus Libro Kiadó, 2016

 

A történelmi regényfolyam Habsburg Mária és II. Lajos magyar király fiatalságát és házasságát mutatja be, melynek korán véget vetett a katasztrófával végződött mohácsi ütközet 1526-ban. A cselekménysoron végighúzódó, hol kisebb, hol nagyobb szerepet kapó fő motívum egy aranyszív-medál mint szerelmi szimbólum, amelyet Lajos viselt haláláig, majd pedig Máriához került, és amelyről a végrendeletében is megemlékezett. A célzott korosztály már tanult/hallott a mohácsi csatáról, ám annál kevesebb információja van arról, hogy a fiatalon életét vesztett uralkodó szinte semmiben sem különbözött a mai kamaszoktól. Lajos és Mária házassága őszinte, romantikus szerelmi kapcsolattá vált.

 
3 600 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
IDŐFUTÁR 6. – A HOLNAP OSTROMA

Szerzők: Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

„A mennyezeten Széth isten képe díszelgett: tátott szájával a föld felé fordult, és e hatalmas nyílásba úgy repültek a holt lelkek, mint bogarak a gyertya lángjába. A falak mellett nagy, fonott kosarak pihentek, bennük tucatnyi különféle színű és méretű, tekergőző kígyó. A kígyók alattomos sziszegése elkeveredett a hadron halk búgásával, mely a templom közepén állt a maga nemes egyszerűségében.” Hőseink számára lassan világossá válik, miféle sötét erők kapcsolják össze az ókori Rómát a tizennyolcadik századi Béccsel és a Nagy Háború utáni jövendővel. Mi több, a sötét erők egyesítése és a végső visszaszámlálás már el is kezdődött. Innentől világunk sorsa néhány sikeres vagy sikertelen randevún múlik. Ezért aztán jelentősen megnő a kereslet az időgépek iránt. Egyesek még pokolra is hajlandók menni érte.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ANTIGONÉ – MESÉLD ÚJRA! 6.

Szerző: Ali Smith

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

A Meséld újra-sorozat következő részében Antigoné történetét Ali Smith meséli újra.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 6. - A SZAJNA ÁRNYAI

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2015

 

Nemrég ért véget a Poroszország elleni háború. Adlerék úgy döntöttek, egy teljes hetet töltenek el párizsi lakásukban, hogy ismét belekóstoljanak régi életükbe. Irene legnagyobb örömére megjelenik Sherlock és Lupin is. A három barát hamarosan újabb nyomozásba kezd, eltűnt ugyanis Arsne előkelő származású, álmodozó unokatestvére. Ahhoz, hogy a nyomára bukkanjanak, sötét alvilági körökbe kell leereszkedniük, és bűnbandák közti, veszedelmes harcba keverednek. És ezúttal éppen Irene-nak jut a feladat, hogy megakadályozza egy újabb háború kitörését

 

Három rendkívüli gyerek, akik elválaszthatatlan barátok.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EMMA ÉS TESLA 1. - A MAJDNEM HALÁLOS HALÁLSUGÁR

Szerző: Lakatos István

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Ez a történet a különös Messzi-messzi Nagyvárosban játszódik, egy olyan korban, mikor még nincs mobil, a csatornában viszont hatalmas, veszedelmes kardfogú csigák lesnek áldozatukra, és az égen léghajók cikáznak. A város titkos laboratóriumban eközben pedig testet öltenek Nikola Tesla hihetetlen találmányai… Ebbe a világba csöppen Emma, a vagány betörőlány, akinek rögtön hatalmas feladat szakad a nyakába: meg kell mentenie a várost a gonosztól. De vajon képes erre? És mihez kezd „csapatával”: egy hisztis tudóssal, egy idegesítő okostojással, egy kedves csontvázzal meg egy vízidisznóval?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MINDEN, AMI STAR WARS

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

"Én Jedi vagyok, mint valaha apám is volt." Luke Skywalker

A Star Wars világának teljes körű, lélegzetelállító bemutatása.

 
8 999 Ft
Akció: 7 200 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ARANYSZÍV

Történelmi trilógia – 1. kötet

Szerző: Gál Dorina

Ventus Libro Kiadó, 2015

 

A SZERELMES HERCEGNŐ

Az izgalmas történelmi trilógia Habsburg Mária és II. Lajos magyar király gyermekkorában, továbbá uralkodásuk idején játszódik.

A szerelmi házasságot nem az uralkodóknak találták ki – Máriát már a bölcsőben odaígérték Lajosnak. Nekik mégis szerencséjük volt.

Mária első látásra beleszeret az ifjú királyba, azonban hosszú út vár még rájuk, mire a belső viszályoktól és török támadásoktól sújtott országban megtalálhatják a boldogságot. Az őszinte, romantikus szerelmi házasságnak a katasztrófával végződött mohácsi ütközet vet véget 1526-ban.

 
3 400 Ft
Akció: 2 720 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
DODÓ TIZEDES ÉS A SZOBORRABLÓK

Szerző: Kertész Edina

Naphegy Kiadó, 2015

 

Egy napon elrabolják a város értékes büszkeségét, egy aranyszobrot. A szobor utáni hajszába belekeveredik egy tízéves kisfiú, aki feltalált egy rakéta-hátizsákot, Dodó tizedes, az exrendőr, és egy professzor is, aki mindennél jobban szeret a város fölött száguldozni világháborús repülőgépén. Ráadásul nem közönséges aranyszoborról van szó. Elrejtettek benne ugyanis egy eddig felfedezetlen és mindennél veszélyesebb kémiai elemet, és a szállítmány éppen a Parlament felé halad egy föld alatti alagúton…

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2018.01.28
A készlet erejéig!
-20%
AZ AKROPOLISZ ÁRNYÉKÁBAN

Történelmi tetthelyek 4. kötet

Szerző: Renée Holler

Naphegy Kiadó, 2015

 

Kr. e. 431-ben Athénban háború pusztít. A Spárta által megtámadott, ostromlott városban egyre több gyermek tűnik el. Kephalosz és unokatestvére, Philon a rejtélyes eltűnések miatt nyomozásba kezdenek, s egy aljas tervet fednek fel. A gyerekek hamarosan gátlástalan emberrablók kezébe kerülnek...

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ALICE TÜKÖRORSZÁGBAN

Szerző: Lewis Carroll

Helikon Kiadó, 2015

 

Az Alice Csodaországban hősnője ezúttal egy tükrön át lép be egy különös, bolondos birodalomba, ahol eleven sakkfigurák, egy zsemlepke és egy hinatlódarázs fogadja. És a többi különös lényről még szó sem esett…

 
999 Ft
Akció: 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MILLENNIUM EXPRESSZ - A FOGOLY

Szerző: Dávid Ádám

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Mikor Zsiga résnyire nyitotta a szemét, úgy érezte, menten megvakul, mert a felkelő nap fényét visszaverte fölötte a Szabadság-szobor aranyozott fáklyalángja.

A Millennium expressz utasai Zsiga után kutatva ismét végzetes kalandokba sodródnak. Az eltűnt fiú a New York-i Szabadságszoborból üzen, ahol egy fekete lánnyal együtt raboskodik. Ott ismerik meg Houdinit, az ifjú szabadulóművészt, aki meg akarja szöktetni a foglyokat. Túl tudnak-e járni Randássy és a többi gengszter eszén? Viszontlátja-e Zsiga a szerelmét? És mi lesz a titokzatos kincs sorsa, amit Kazán, a Millennium masinisztája még az aranyláz idején talált Kaliforniában?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
EDISON CSAPDÁJA - AKCELERÁTUS-TRILÓGIA 2. KÖTET

Szerzők: Eric Elfman, Neal Shusterman

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Nick hiába igyekszik titokban tartani, az Akcelerátus is tudomást szerez róla, hogy a padlásukon talált különös tárgyak valójában Nikola Tesla találmányának, a Nagy Hatótávolságú Energiakibocsátónak az alkatrészei. Ha ez a szerkezet működni kezd, képes ingyenes energiát biztosítani az egész bolygó számára, és Nick elhatározza, hogy összerakja. A fiú azonban tudja, hogy ehhez minden egyes, a garázsvásáron eladott tárgyat vissza kell szereznie, de azt is gyanítja, hogy a tárgyak nem véletlenül jutottak ki a világba, mert akikkel kapcsolatba kerültek, azok valamilyen módon mind részei Tesla nagy tervének. Nick dolgát számos akadály nehezíti.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GULLIVER - MESÉLD ÚJRA!

Szerző: Jonathan Coe

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015

 

Gulliver az égre emelte tekintetét, és olyan meglepő dolgot látott, amelyhez hasonlót eddigi utazásai során még soha. Egy sziget volt az, amely épp a feje fölött repült el.

 

Alessandro Baricco Meséld újra! sorozata klasszikusokat értelmez újra, melyben neves kortárs írók mesélnek kamaszoknak.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
IDŐFUTÁR 5. A POR HATALMA

Szerzők: Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea

Tilos az Á Könyvek, 2015

 

Én a huszonegyedik század elejéről jöttem, a srác itt mellettem a tizennyolcadik századból, az idősebb úr a jobbomon pedig eredetileg a tizennyolcadikból indult, aztán átment a huszadikba, onnan a huszonegyedikbe, majd vissza a tizennyolcadikba, és most előre... ide.

Jól ismert hőseink térben és időben végképp szétszóródva igyekeznek újra megtalálni egymást, és ami talán még ennél is fontosabb: életben maradni. Az ókori Rómába szakadt különítmény Petronius házában talál menedéket, és lassacskán bejáratos lesz Néró udvarába is. Jövőből hozott tudásuk egyre befolyásosabbá teszi őket a császárnál, amit a rejtélyes Seneca növekvő gyanakvással figyel. A jövőbe szakadt megismerkednek Buraváros minden csodájával, veszélyével és ifjú Uralkodójával.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN 5. - A FEHÉR KASTÉLY

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2015

 

Miután Irene megismerte valódi anyját, annyira felkavarják az életében lezajlott változások, hogy nem tud másba kapaszkodni, mint Sherlockhoz és Arsene-hez fűződő barátságába. A nyár elején a lány hívására Davos-Platzban, a svájci Alpok fenséges csúcsai közt gyűlik össze újra a három barát.

 

A nyugodtnak tűnő, népszerű üdülőhelyen azonban szövevényes nemzetközi ügybe keverednek. Mindenki gyanús; senki sem az, akinek mondja magát, és a szálakat egy elvetemült bűnöző mozgatja. Amikor Irene és barátai a veszélyekkel.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A KIS HERCEG

Napraforgó Kiadó, 2015

 

ÚJ FORDÍTÁS! Szerte a világon generációk nőttek fel A kis herceg történetén, és mindig lesznek olyan gyerekek, akik egyetértenek azzal, hogy a felnőttek bizony furcsák… De mindenkinek lehet egy virága, amely csak az övé, és mindenkire vár egy róka, akivel felfedezheti a barátság értékét. És ehhez csak egy kis herceg kell, aki egyszerű, de szívhez szóló szavakkal meséli el a történetét – ezúttal új fordításban.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SUZY P. ÉS A FELESLEGES HARMADIK

Napraforgó Kiadó, 2015

 

AZ ÉN, SUZY P. FOLYTATÁSA! Beköszönt a nyári szünet, és Suzy kempingezni indul a családjával és a legjobb barátnőjével, Millie-vel. Igen, jól olvastad: KEMPINGEZNI! Ha nem lenne elég, hogy a Puttock klán két hétig össze van zárva egy lakóautóban az esős Walesben, még anya barátnőjének lánya, a dögös (és szemét) Izabella is velük tart. Egyre furcsább dolgok történnek otthon és a nyaraláson is, míg végül kiderül, ki lesz a felesleges harmadik?

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-50%
ARTÚR, A KANDÚR - BOLONDOS TÖRTÉNETEK

Szerzők: Edith Schreiber-Wicke, Carola Holland

Deák És Társa Kiadó, 2009

 

"Ez a macska valóságos katasztrófa!" - mondják az emberek. De ez badarság! Artúr kandúr ugyanis iszonyúan büszke a hőstetteire - és persze saját magára is!

 
2 250 Ft
Akció: 1 125 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ALICE CSODAORSZÁGBAN

Szerző: Lewis Carroll

Helikon Kiadó, 2015

 

Lewis Carroll világhírű műve, a gyermekirodalmi klasszikusként is számon tartott Alice Csodaországban egyszerre kínálja a képzelet világában való elmerülést és a viktoriánus kori Anglia szórakoztató gúnyrajzát.

 

Alice egy piros szemű, fehér nyuszit követve jut el abba a Csodaországba, ahol csakhamar a legképtelenebb figurákkal és helyzetekkel találja szembe magát. A Kalapos, Április Bolondja, a Szív Királynő és a Szív Király vagy a barátságtalan Hernyó mind-mind a korabeli Anglia egy-egy jellegzetes alakjának torzképe. Alice furcsa kalandjai azonban azok számára is izgalmassá és élvezetessé teszik az álomvilágbeli utazást, akik nem az angol történelem kifordítását keresik Carroll történetében.

 
999 Ft
Akció: 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
CSERESZNYÉS ÁBRÁND - CSAJOK ÉS CSOKIK 1.

Szerző: Cathy Cassidy

Kolibri Kiadó, 2015

 

Öt lány, öt nézőpont, öt könyv.

Cherry története, a Cseresznyés ábránd az első.

Cherry Costello élete hamarosan örökre megváltozik.

Somersetbe költözik az apukájával, ahol egy új anyuka és egy csomó vadiúj testvér vár rá.

Rögtön az első napon megismeri Shay Fletchert, aki annyira szívdöglesztő, hogy az már közveszélyes. Csakhogy Shay foglalt: Cherry új mostohatestvérével, Honey-val jár.

Cherry pontosan tudja, milyen kockázatos Shayjel barátkoznia hiszen ezzel mindent tönkretehet. Csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy távol is tudja tartani magát tőle

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MOZART ÉS A KOTTATOLVAJOK - IDŐDETEKTÍVEK 17.

Krimi a bécsi klasszicizmus korából

Szerző: Fabian Lenk

Scolar, 2015

 

Bécs, 1768. Egy félelmetes árnyalak tartja rettegésben a várost, aki most a tizenkét éves Wolfgang Mozart ellen tervelt ki valamit. Az idődetektívek saját bőrükön tapasztalják, milyen gátlástalan az Árnyak Fejedelme, aki elrabolja Kimet és így akarja kényszeríteni Leont és Juliant, hogy lopják el Mozart kottáit! Vajon ki bérelte fel a tolvajt? A kis nyomozók egy irigykedő ifjú tehetségre gyanakodnak.

 
2 250 Ft
Akció: 1 800 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
MINDEN DOLGOK KÖNYVE

Szerző: Kuijer, Guus

Kolibri Kiadó, 2014

 

Guus Kuijer holland gyermek- és ifjúsági író. Gyermekkorában nem rajongott az iskoláért, így maga sem gondolta volna, hogy tanítóként dolgozik majd. 1975-ben megjelent első, gyerekeknek szóló könyvét több mint harminc nagy sikerű ifjúsági regény követte.

Kuijer népszerűségének titka, hogy éppolyan komolysággal és nyíltsággal fordul fiatalabb olvasóihoz, mintha felnőtteknek írna: nem kerüli el a kényes témákat, aktuális társadalmi kérdéseket, hanem ezeken keresztül elfogadásra és megértésre tanít.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ANALFA VISSZATÉR

Szerző: Bosnyák Viktória

Kolibri Kiadó, 2014

 

Analfa csapata akcióba lendült. Úgy tűnik, a Muci nénik is megjelentek a színen, de nem mutatkoznak. Mindenesetre valami "bűzlik" a konyha körül. Író Dalma pedig folyton gyanúsan kavar az írók feje felett. Itt valami készül...

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
SHERLOCK, LUPIN ÉS ÉN - A KATEDRÁLIS ÁRNYÉKA

Szerző: Irene Adler

Manó Könyvek, 2014

 

Irene és családja átköltözött a normandiai Évreux-be, ahol a lányt megkörnyékezi egy ismeretlen hölgy. Rejtélyes szavakat súg a fülébe, figyelmezteti, hogy az anyja veszélyben forog, azután eltűnik. A különös epizódot további nyugtalanító események követik, Irene, Sherlock és Lupin pedig megpróbál utánajárni a dolognak. A három barát hamarosan Párizs titkos, föld alatti járataiban találja magát, ahol egy páratlan értékűnek tartott ősi ereklye után folyik a hajsza Sok-sok évvel azelőtt, hogy Sherlock Holmes kalandjainak hősnőjévé vált volna, Irene Adler kíváncsi, értelmes és lázadó természetű tizenkét éves lány volt. Írni is nagyon szeretett, olyannyira, hogy elhatározta, könyvsorozatban örökíti meg azokat a hihetetlen rejtélyeket, amelyeket két barátjával, Sherlock Holmesszal és Arsne Lupinnel együtt fejtett meg.

 
2 990 Ft
Akció: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
ÉN, SUZY P.

Napraforgó Kiadó, 2014

 

Ez a lehengerlően humoros, igazi, mai kamasznyelven megszólaló történet egy 14 éves lány mindennapjairól szól. Erről így ír ő maga: „A nevem Suzy Puttock, talán nem nagy csoda, ha inkább P-nek rövidítem, igaz? Tizennégy évesen két lábon járó szerencsétlenség vagyok. Az életem olyan, akár egy hullámvasút. Például koszorúslány leszek a nővérem esküvőjén, szuper! De mit kell felvennem? Neonzöld koszorúslányruhát! El tudod képzelni? Aztán ott van az új fiú a suliban… ezt biztosan el tudod képzelni J De mi lesz Dannyvel, akivel ezer éve járok? Szóval nem egyszerű az életem…”

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!


Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.