Nyitvatartás

Tájékoztatás webboltunk működésével kapcsolatban

Ezúton szeretnénk tájékoztatni vásárlóinkat, hogy a kialakult veszélyhelyzet és a kijárási korlátozások miatt boltunk, valamint átvevőpontunk (Novissima Könyvesbolt) határozatlan ideig zárva tart.

Webboltunk természetesen továbbra is működik és fogadja megrendeléseiket:

- a Foxpost csomagautomák jellemzően bevásárlóközpontokban, nagyobb élelmiszerboltokban találhatóak, így működésük továbbra is zavartalan. További előnyük, hogy az automaták felületét rendszeresen fertőtlenítik, valamint az átvétel más személlyel történő érintkezés nélkül lehetséges

- a GLS futárszolgálat háztól-házig szolgáltatása is zavartalanul működik. A futárok érintés nélkül kézbesítik a küldeményeket, azaz a továbbiakban nem kell a kézi terminálon aláírni a csomagátvételt. Az esetleges utánvét fizetésére az érintésmentes átvétel nem vonatkozik.

- a GLS Csomagpontok, Pick Pack Pontok és a Postapontok egy része továbbra is működik. A benzinkutakat, drogériák, élelmiszerboltokat és postákat leszámítva a csomagátvevőhelyeket érinthetik az életbe lépett korlátozások, kérjük, ezt vegyék figyelembe a szállítási helyszín kiválasztásánál.

- a különféle korlátozások azokat a partnereinket is érinthetik, akiktől a könyveket beszerezzük, így egyes esetekben a rendelések teljesítése lassabb lehet. Ha nem tudunk teljesíteni egy rendelést, arról értesítést küldünk.

Köszönjük megértésüket!

 

 

Tanúsítvány
SSL Certificate
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Webáruház készítés
shopmania.hu arfalo.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu