Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Egyéb


Sorrend:

-20%
HOGYAN TEREMTSÜNK OTTHONT?

Hol vagyunk valójában otthon?

Szerző: Hollis, Edward

HVG Kiadó, 2017

 

Manapság egyre inkább elmosódik a határ a szakmai és a magánélet között, és a modern technológiák révén a nyilvánosság folyton betolakszik a személyes terünkbe. Edward Hollis különböző korokban és kultúrákban vizsgálja az otthon fogalmát, hogy mit is jelent az otthonteremtés ebben a világban, mi tesz egy házat vagy egy lakást otthonná, és lehetünk-e otthon több helyen is ‒ vagy akár sehol sem.

 

 
2 200 Ft
Akció: 1 760 Ft
Kezdete: 2017.06.11
A készlet erejéig!
-20%
KEMENCÉK KINT ÉS BENT

Saját készítésű modellek, bevált receptek

Szerzők: Reiner Dittrich, Jana Spitzer

Cser Kiadó, 2017

 

A könyv sok fotóval, rajzzal és részletes leírással mutatja be, hogyan építhetünk saját kezűleg kemencét vályogból, téglából, fából és szalmából - azaz bárhol beszerezhető és nem túl drága anyagokból.

A kötetből megismerhetjük más országok hagyományos kemencéit és a recepteken keresztül a bennük készülő finomságokat is a kenyértől a húsételekig.

 
2 995 Ft
Akció: 2 395 Ft
Kezdete: 2017.06.07
A készlet erejéig!
-40%
A MEDITÁCIÓ ŐSI MŰVÉSZETE

Szerző: Daniel Goleman

Nyitott Könyvműhely, 2008

 

A Meditáció ősi művészete a lélek útikalauza a spirituális utazó számára. Érthető módon kalauzolja a meditációval ismerkedő utazót a különböző kultúrák területén. Gyakorlati betekintést nyújt a meditáció hindu, buddhista, szúfi, zsidó, keresztény, tantrikus és zen hagyományaiba. Útja során az olvasó végigkövetheti a tudatosság különböző szintjeit a Társas intelligencia és más nagysikerű könyvek szerzőjének szakszerű tolmácsolásában. „Az írások, amelyek végül e könyvvé fejlődtek, eredetileg önmagam számára adott magyarázatok voltak. Térképekre volt szükségem, és e hagyományok mindegyike nyújtott valamit e tekintetben. Mindegyik térkép eltérő alkalmakkor segített megtalálnom a helyes utat a meditációban vagy abban, hogy biztonságban érezzem magam valamely ismeretlen területen.

 
2 980 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-50%
GYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓ

CD melléklettel

Szerző: Balogh Béla

Bioenergetic Kft., 2015

 

"Kedves Olvasó! Ön az angliai központú White Eagle Lodge, azaz a Fehér Sas Páholy rituális fehér mágiával dolgozó testvériségének gyógyító meditációját tartja a kezében. A könyv sokkal több, mint a CD használatát segítő útmutató, hiszen bepillantást nyújt a Páholy működésébe és munkájába. Ha szíve tiszta és gyógyító-segítő szándéka komoly, a rendszeres meditáció hozzásegíti belső érzékelésének kifejlődéséhez. Ezen az úton nem ritka, hogy felbukkannak előző életekből származó emlékképek.

 
2 440 Ft
Akció: 1 220 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A BARÁTSÁG

500 dolog, amiről a barátság szól

HVG Kiadó, 2016

 

A barátság…

átbeszélgetni az egész éjszakát, véletlenül egyforma ruhát felvenni, hagyni, hogy felvágj valamivel, a megmentésedre sietni, ökörködni akárhány évesen.

 

Legyen az kicsi vagy nagy, nap mint nap számtalan dolog történik, ami megmutatja, miről szól a barátság. A bájos illusztrációk segítségével idézd fel ezeket a pillanatokat, és oszd meg az egyik legfontosabb emberrel az életedben: a barátoddal!

 

Lisa Swerling és Ralph Lazar illusztrációival.

 
2 500 Ft
Akció: 2 000 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
200 ÖTLET, RECEPT, TECHNIKA – TERMÉSZETES SZÉPSÉG

Szerző: Shannon Buck

Kossuth Kiadó, 2015

 

Több mint 200 szakértői tippet, receptet olvashatunk a könyvben, melynek legfőbb célja, hogy természetes alapanyagú szépségápolási termékek előállításában nyújtson segítséget az otthoni konyhában kísérletező olvasónak. A könyvet hat fejezete a hajápolástól kezdve a pedikűrig számtalan szépségápolási fortélyt vesz górcső alá, hogy fejünk búbjától a lábujjunkig kényeztethessük testünket.

 
3 990 Ft
Akció: 3 190 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
IDŐSOTTHONOK – HOL TÖLTSEM IDŐS ÉVEIMET?

Szerzők: Péntek Beáta, Zoltán László

SpringMed Kiadó, 2008

 

A nyugdíjasok aránya a járulékfizetőkhöz képest nőttön nő. Magyarországon 1990-ben 54 százalék volt, 50 éven belül a nyugdíjasok aránya 74%-ra becsülhető. A társadalom öregedése mellett az átlagéletkor meghosszabbodásával egyre fontosabbá válik az a kérdés, hogy olyan helyzetben, amikor az idős ember nem képes önmagát ellátni, milyen megoldásra számíthat. Melyek az államilag támogatott intézményi rendszerek, és milyen új alternatívák nyílnak az idősek otthonába készülőknek? Hogyan válasszunk intézményt magunknak? Mire figyeljünk a választáskor? Mi a különbség az idősotthon és a nyugdíjasház között? A felekezeti és az állami fenntartók között? A szociális ügyekben jártas szerzőpáros nagy gondossággal összeállított tanácsai mellett a könyv országos listát közöl az összes szociális intézményről.

 
1 980 Ft
Akció: 1 780 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
ISTEN BOHÓCAI - Elfogyott

Lélek, játék és tánc... hogy a bajt eloszlassa a derű

Szerző: Müller Péter

Alexandra Kiadó, 2010

 

Lélek, játék és tánc... hogy a bajt eloszlassa a derű

 

Ebben a könyvemben zene szól. És elejétől a végéig táncolnak benne. Hőse egy varázshatalommal rendelkező nagy művész, egy Mester, aki nemcsak bölcs gondolatokkal, de tánccal avatja be tanítványait életük titkaiba.

Tánccal, szavakkal - és csodákkal.

"Megtanítalak benneteket, hogyan kell még egy süllyedő hajón is vidáman élni."

 
3 380 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.