Több mint 130 recept a hozzátáplálás idejére az egész családnak
Szerző: Rebecca Wilson
HVG Kiadó, 2023
Az áthúzott ár a jelenleg érvényes ár alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
50 recept a THE SHELBY COMPANY LTD válogatásában
Kossuth Kiadó, 2023
Tennivalók, ötletek és tanácsok a környezettudatosabb vásárláshoz, főzéshez és étkezéshez
Szerzők: Abi Aspen Glencross, Sadhbh Moore
Szerző: Simon Elemérné
Nemzeti Örökség Kiadó, 2023
Nélkülözhetetlen kézikönyv tojásimádóknak
Szerző: Michel Roux
T. Bálint Kiadó, 2022
Szerző: Max de Roche
Panem Kiadó, 2002
Receptek és történetek
Szerző: Váncsa István
Open Books, 2022
Szerző: Dragomán György
Magvető Könyvkiadó, 2022
Szerzők: Segal Viktor, Szemere Katalin
HVG Kiadó, 2022
Bécsi szelet, gulyás, almás rétes, palacsinta és még sok más
Szerző: Patrick Rosenthal
Kossuth Kiadó, 2022
65 változatos recept a pürétől a pitéig
Szerző: Jenny Linford
Az első nyomtatott szakácskönyv
Szerző: Bartholomaeus Platina
Helikon Kiadó, 2022
Szerző: Cettina Vicenzino
Szerző: Puzsér Róbert
Közel-keleti fogások a hét minden napjára
Szerző: Mounir Toub
Scolar Kiadó, 2022
Szerző: Jamie Oliver
Park Kiadó, 2022
A piactól a terített asztalig
Szerzők: Gui Gedda, Marie-Pierre Moine
Szerző: Gennaro Contaldo
Egy év a vidéki konyhámban
Szerző: Mimi Thorisson
Szerző: Josh Niland
Alexandra Kiadó, 2022
Különleges kelt tészták és péksütemények minden alkalomra
Szerző: Déri Szilvia
Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Szerzők: Király Ágnes, Horváth Judit
Mártogatósok, saláták, tészták, édességek
Szerző: Ghillie Başan
A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei
Szerzők: Shamil Thakrar, Kavi Thakrar, Naved Nasir
21. Század Kiadó, 2022
75 recept Danny Trejo konyhájából
Szerzők: Danny Trejo, Hugh Garvey
Szerző: Samin Nosrat
Szerző: Borbás Marcsi
StratComm Kft., 2021
Szerző: Bryan Ford
Kossuth Kiadó, 2021
Szerző: Fördős Zé
Street Kitchen Kiadó, 2021
Park Kiadó, 2021
Lunchbox Produkciós Kft., 2019
A legfinomabb ételek a zakuszkától a kürtőskalácsig
Szerző: Irina Georgescu
HVG Kiadó, 2021
A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből
Szerző: Chad Robertson
Receptek, titkok és történetek
Gasztrokiadvány ügyvédekről, nem csak ügyvédeknek
Szerző: Berényi András, Morber Janka
HVG-ORAC Kiadó, 2020
Péksütemények és desszertek a világ leghíresebb pékségéből
Szerzők: Chad Robertson, Elisabeth Prueitt
HVG Kiadó, 2020
Történetek és receptek Péterfy-Novák Éva és Szentesi Éva tollából
Szerzők: Péterfy-Novák Éva, Szentesi Éva
Libri Könyvkiadó, 2020
Park Kiadó, 2020
Könnyű és finom fogások, kevesebb mint 40 perc alatt
Szerző: Lengyel József
Alexandra Kiadó, 2020
Szerző: Tóthné Libor Mária
Csipet Kiadó, 2020
Szerző: Bede Róbert
Animus Kiadó, 2019
200 fagylalt, szörbet, gelato, granita, és amikkel kínálhatók
Szerző: David Lebovitz
Csipet Kiadó, 2019
Az otthonfőzés művészete
Szerző: Kárai Dávid
Sanoma Kiadó, 2018
Fenséges fogások növényi alapon / Fabulous food (not only) for vegans
Szerző: Steiner Kristóf
Kulcslyuk Kiadó, 2018
Ezernyi öröm, száz életre szóló recept
Szerző: Mautner Zsófia
Kalandozás a világ legjobb piacain
Szerzők: Carol Wilson, Sue Quinn
Kossuth Kiadó, 2018