Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Internet, webfejlesztés

Fő kategória >Számítástechnika >Internet, webfejlesztés

Sorrend:

-15%
A BIG DATA ÖKOSZISZTÉMÁJA

Szerző: Bőgel György

Typotex Kiadó, 2015

 

„Ajánlom minden e-kereskedőnek és kereskedelmi szolgáltatónak, köztük a SzEK.org tagjainak, mert eljött az az idő, amikor már nem »vadászokként«, hanem »farmerekként«kell a vevőikkel és az adatokkal bánniuk.”

 

Ormós Zoltán elnök, Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület

 

„Szakmai és laikus szemmel egyaránt élvezet volt olvasni ezt a könyvet. Rendkívül fontos dolgokat tárgyal, amelyek nagy hatással lesznek a jövőnkre.”

 

Bozsóki István osztályvezető, ITU (az ENSZ Nemzetközi Távközlési Egyesülete)

 
3 500 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ACTIONSCRIPT 3.0 ADOBE FLASH PROFESSIONAL ALKALMAZÁSHOZ

Tanfolyam a könyvben

Perfact-Pro, 2009

 

Az Adobe Flash CS4 Professional ActionScript 3.0 - Tanfolyam a könyvben 14 leckéből áll. A könyv az ActionScript elsajátításának alapjait veszi végig, és számtalan tanácsot, illetve módszert kínál az alkalmazás hatékonyabb használatára. Vegyük át a könyvet az elejétől a végéig, vagy válogassunk a számunkra leginkább érdekes leckék közül!

Tanuljuk meg, miként adhatunk Flash fájljainkhoz interaktivitást az ActionScript 3.0 segítségével: hogyan vezérelhetjük az időegyeneseket és az animációkat, miként írhatunk eseménykezelő függvényeket, hogyan szabályozhatjuk az adatok, szövegek, videók, hangok és képek betöltését, illetve miként használhatjuk fel interaktívan ezeket az elemeket.

 
4 990 Ft
Akció: 4 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SPAMTELENÜL

Minden a SPAMről

Szerző: Sütő János

Szak Kiadó, 2008

 

Rolex-másolatok, \/iagra reklámok, lopott szoftverek. Mindannyiunk számára ismerősek ezek a levelek. A spam mára az Internet pestisévé vált, és nem pusztán az elektronikus levelezés egy kellemetlen velejárója, hanem pénzben is mérhető veszteséget okoz a felhasználóknak, ezért érdemes védekezni ellene. A SPAMtelenül fiatalos hangvételű könyv, amely nem csak a spammerek leggyakrabban alkalmazott trükkjeit és a védekezés számtalan lehetőségét mutatja be, de elkalauzolja az olvasót a spammerek titokzatos világába is.

 
5 500 Ft
Akció: 4 675 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
A FACEBOOK KORA

Az internetes közösségi hálók felhasználása piackutatáshoz, értékesítéshez és újításhoz

Szerző: Clara Shih

Kiskapu Kiadó, 2011

 

Függetlenül attól, hogy üzleti vállalkozásunk vagy szervezetünk milyen célokat tűzött ki maga elé, ez a könyv segít, hogy a közösségi hálózatok kiaknázásával elérjük őket. A közösségi hálózatok elismert szakértője, Clara Shih, hatékony új ötleteket, bevált módszereket és könnyen hasznosítható teendőlistákat gyűjtött össze, telis-tele a való életben már bizonyított megoldásokkal.
Shih könyvét vállalkozók, marketingesek, illetve értékesítési, ügyfélszolgálati, termékfejlesztési vagy munkaerő-felvételi területen dolgozó szakemberek egyaránt haszonnal forgathatják: a szerző bemutatja, hogyan mozdulhatunk el a közösségi hálózatok taktikai, követő használata felől a stratégiai, irányító megközelítés felé, és hogyan mérhetjük pontosan a sikert.

 
3 900 Ft
Akció: 3 120 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
FACEBOOK DIÓHÉJBAN

Minden amit tudnod kell a Facebook használatához

Szerzők: Szy György, Rézműves László

Kiskapu Kiadó, 2011

 

A Facebook 600 millió felhasználójával ma az egyik legnépszerűbb közösségi webhely az Interneten: már Magyarországon is állítólag 3 millióan keresik fel nap mint nap, hogy híreket és információkat cseréljenek az ismerőseikkel. A Facebook azonban nem csak azért vonzó, mert mindenféle eszközt biztosít a hírek, információk és ötletek megosztásához (méghozzá nem csak a barátainkkal, hanem az ő ismerőseikkel és azoknak az ismerőseivel is): a művészek és az üzleti vállalkozások számára is kitűnő – és olcsó – lehetőséget nyújt arra, hogy rátaláljanak a reménybeli közönségükre.

 
1 990 Ft
Akció: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
BLOGOK KEZDŐKNEK ÉS PROFIKNAK. BLOGBAN AZ IGAZSÁG!

Szerző: Tris Hussey

Kiskapu Kiadó, 2011

 

Személyes vagy üzleti blogot szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?
A saját blogod elkészítéséhez egyáltalán nincs szükséged tapasztalatra. Ebben a könyvben a világ egyik legtapasztaltabb blogszerzője, Tris Hussey mutatja be, mit kell tenned. Mindent megmutat: az első lépésektől a legolcsóbb eszközökön és az írói fortélyokon át egészen az olvasói közösséged felépítéséig. Vedd meg ezt a könyvet, és profi módon, villámgyorsan képes leszel bármilyen célú blogot elkészíteni!

 
2 800 Ft
Akció: 2 240 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TANULJUK MEG A DRUPAL HASZNÁLATÁT 24 ÓRA ALATT

Szerző: Jesse Feiler

Kiskapu Kiadó, 2011

 

A Drupal egyre több webhelyet működtet szerte a világon. Egyes esetekben azért döntenek mellette, mert nyílt forrású szoftver, és költségkímélő: nem kell évi használati díjat fizetni érte, vagy más előzetes költségekbe verni magunkat. Más esetekben azért használják, mert lehetővé teszi, hogy kifinomult szolgáltatásokkal vértezzünk fel egy webhelyet, méghozzá figyelemre méltóan gyorsan. Vannak olyan webhelyek is, amelyekhez azért választják a Drupalt, mert a kifinomult biztonsági rendszere módot ad rá, hogy a webhely és a feltöltött tartalmak kezelését többen lássák el. Ezt a kötetet a Drupal közvetlen felhasználóinak szántuk, vagyis azoknak, akik webhelyek fejlesztésére használják, nem pedig azoknak a végfelhasználóknak, akik a Drupal által működtetett webhelyeket keresnek fel (anélkül, hogy tudnának róla, hogy a háttérben a Drupal működik). Ha egy Drupal-projekt elindítására készülünk, ez a könyv segít, hogy gyorsan megtehessük az első lépéseket, ha pedig egy már meglevő Drupal-webhelyet szeretnénk módosítani, megtalálhatjuk benne, amit tudnunk kell ahhoz, hogy az elgondolásainkat megvalósítsuk.

 
6 980 Ft
Akció: 5 585 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
JAVA ALAPÚ WEBSZOLGÁLTATÁSOK. XML, SOAP, WDSL, UDDI

Szerzők: Steve Graham, Simeon Simeonov

Kiskapu Kiadó, 2002

 

A webszolgáltatások az osztott számítástechnika fejlődésének következő lépcsőfokát jelentik. A nyílt szabványokon alapuló webszolgáltatások lehetővé teszik, hogy a program egyszerűen, rendszerfüggetlenül és laza kapcsolattal csatlakozzon ügyfeleink és partnereink rendszereihez. A könyv megismertet bennünket a webszolgáltatások alapfogalmaival, és bemutatja, hogyan építhetjük be ezeket a szolgáltatásokat saját cégünk életébe. Kitér a webszolgáltatásokhoz kapcsolódó, jelenleg születőben szabványokra is: SOAP, WSDL, UDDI.

 
4 990 Ft
Akció: 3 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
APACHE RECEPTEK

Szerzők: Rich Bowen, Ken Coar

Kiskapu Kiadó, 2008

 

Az Apache webkiszolgáló telepítéséről és beállításáról leírások sokasága szól, de honnan kaphatunk segítséget az olyan mindennapos feladatok elvégzéséhez, mint a szokványos modulok hozzáadása vagy a tevékenységnaplózás finomhangolása? Az Apache receptek több mint 200 friss megoldást kínál azokra a problémákra, amelyekkel szinte biztosan találkozunk, ha az Apache 2.0-s vagy 2.2-es változatát használjuk.
Az Apache csomag bővítmények tucatjait tartalmazza, de ha még többre van szükségünk, valószínűleg létezik valami, aki kielégíti az igényeinket – már ha megtaláljuk a Usenet-hírcsoportokban, az Apache-ról szóló levelezőlistákon vagy az IRC-csevegőcsatornákon feltett kérdések között. Ebben a receptkönyvben egyetlen helyen, kényelmesen férhetünk hozzá a megoldásokhoz, amivel időt takaríthatunk meg.

 
4 980 Ft
Akció: 3 985 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KERESŐK ÉS WEBHELYEK

Webes szabványok és keresőoptimalizálás a gyakorlatban

Szerző: Aaron Walter

Kiskapu Kiadó, 2009

 

Ez a könyv nem egyszerűen egy azok közül a keresőmotor-optimalizálással (SEO) foglalkozó kiadványok közül, amelyek alapvetően marketingeseknek íródtak. A lényeges eltérés az, hogy ebben azok a szakemberek találhatnak a való életből vett példákat és gyakorlati tanácsokat, akik a webhelyek megvalósításával, fejlesztésével foglalkoznak, és szeretnék eljuttatni üzenetüket a célközönséghez. Minden fejezete egy-egy újabb nézőpontból vizsgálja meg a kereshetőség és megtalálhatóság kérdését. 

 
4 500 Ft
Akció: 3 600 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
RUGALMAS WEBTERVEK

Folyékony és nyújtható lapszerkezetek kialakítása CSS segítségével

Szerző: Zoe Mickley Gillenwater

Kiskapu Kiadó, 2010

 

Ez a könyv azt szeretné megtanítani, hogy miért is jó a rugalmas tervezés, és hogyan érdemes ezt használni. Elsőre úgy tűnhet, hogy a web a maga rugalmasságával egyszerű módon lehetővé teszi a folyékony vagy nyújtható honlapok kialakítását. Sajnos ez nincs így.
Annak ellenére, hogy a rugalmasság valóban szervesen hozzátartozik a világhálóhoz, és sok előnnyel jár a kihasználása, meglehetősen kevés a folyékony és nyújtható webhely. Talán azért van ez így, mert létrehozásuknak megvannak a maga nehézségei, mind a tervezési, mind a fejlesztési szakaszban – ezekhez pedig a legtöbb webfejlesztő nincs hozzászokva. Nincs túl sok irodalom arról, hogy ezekkel a nehézségekkel hogyan is lehet megküzdeni, ez a könyv azonban éppen erről szól.

 
5 500 Ft
Akció: 4 400 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HTML5 - AZ ÚJ SZABVÁNY

Ugorjunk fejest a webfejlesztés jövőjébe

Szerző: Mark Pilgrim

Kiskapu Kiadó, 2011

 

Ha még nem ismerjük a HTML5 új szolgáltatásait, most végre elérkezett a pillanat! Ez a kötet hasznos információkkal szolgál arról, hogy a HTML nyelv legújabb változata miért és hogyan fogja jelentősen megváltoztatni a webfejlesztés módját.
A HTML5 még mindig fejlesztés alatt áll, de az olyan böngészők, mint a Safari, a Mozilla, az Opera vagy a Chrome már sok-sok szolgáltatását támogatják, a mobil- böngészők pedig még előrébb járnak. A HTML5 az új szabvány végigvezet minket a nyelv e változatának legfontosabb újdonságain, számtalan gyakorlati példával, kóddal, ábrával és képernyőfelvétellel. Megtanuljuk, hogy a HTML5 segítségével hogyan adhatunk a weboldalakhoz videókat, kapcsolati nélküli lehetőségeket és még sok minden mást – és hogyan bírhatjuk működésre ezeket az elemeket.

 
2 680 Ft
Akció: 2 145 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
HATÉKONY XML

50 bevált módszer XML adatszerkezetek megvalósítására

Szerző: Eliotte Rusty Harold

Kiskapu Kiadó, 2006

 

Erre a könyvre azoknak az XML-fejlesztőknek van szüksége, akik hatékonyabbá szeretnének válni. Megtanulhatjuk, milyen eszközöket és mikor kell alkalmazni ahhoz, hogy világos, bővíthető, karbantartható és stabil XML kódot írjunk.
Hogyan írjunk a névtérelőtagoktól független DTD-ket?
Mi az, amit a nyelvi elemzők megbízhatóan jelentenek, és mi az, amit nem?
Melyik sémanyelv a legmegfelelőbb egy adott munkához?
Milyen API-t használjunk, hogy a legnagyobb sebességet és a legkisebb méretet érjük el?
Mit tehetünk a DTD-k, illetve a sémák gyors és megbízható eléréséért anélkül, hogy csökkenne a dokumentum hordozhatósága?
Lehet, hogy az XML túl terjengős az adott alkalmazáshoz?
Elliotte Rusty Harold 50 hasznos alapszabályt ír le, a valós életből merített példák alapján. Magával ragadó, könnyen érthető stílusban mutatja be, hogyan lehet fejlesztési időt nyerni, és egyúttal jobb XML kódot készíteni.

 
4 980 Ft
Akció: 3 985 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
GOOGLE WEB TOOLKIT ALKALMAZÁSOK

Szerző: Ryan Dewsbury

Kiskapu Kiadó, 2008

 

A Google™ Web Toolkit alkalmazások olyan kalauz, amelyből mindent megtudhatunk, ami ahhoz szükséges, hogy webfejlesztőként kivételes felhasználói élményt nyújtó, szolgáltatásokban gazdag webalkalmazásokat készítsünk. Ha nagy teljesítményű felületet szeretnénk építeni Java, PHP vagy Ruby alkalmazásokhoz, vagy azt szeretnénk, hogy programjaink képesek legyenek együttműködni külső webszolgáltatásokkal, a Google Web Toolkit- (GWT) fejlesztés szakértőjétől, Ryan Dewsbury-től részletekbe menően elsajátíthatjuk a szükséges fogásokat.

 
6 980 Ft
Akció: 5 585 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AJAX FELSŐFOKON

Szerző: Shawn M. Lauriat

Kiskapu Kiadó, 2008

 

Az Ajax felsőfokon a feladatközpontú, magas minőségű Ajax webalkalmazások készítésének nélkülözhetetlen útmutatója. Shawn M. Lauriat szisztematikusan áttekinti az Ajax-szal kapcsolatos tervezési, felépítési és fejlesztési kérdéseket, és olyan kipróbált mintákat és megbízható kódpéldákat mutat be, amelyek nem találhatók meg egyetlen másik könyvben sem. A kötetben mindazokra a problémákra – méretezhetőség, teljesítmény, biztonság, stabilitás, rugalmasság, karbantarthatóság, újrahasznosíthatóság – megtaláljuk a legjobb megoldásokat, amelyekkel az üzleti Ajax alkalmazások fejlesztői találkoznak.
Lauriat könyve azoknak a tapasztalt webfejlesztőknek szól, akik friss ötletekre és elegáns megoldásokra, kíváncsiak, de a műszaki jellegű tartalmat közérthetően közvetíti. Többek között a következő témákat tárgyalja eleddig példátlan mélységben: egyéni JavaScript-események megvalósítása a lazább csatolás és a nagyobb rugalmasság érdekében; az Ajax hagyományos használhatósági korlátainak átlépése; a hálózati átvitel idejének csökkentése tömörítés és más megoldások segítségével.

 
4 980 Ft
Akció: 3 985 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
REFACTORING HTML

Webalkalmazások tökéletesítése újratervezésssel

Szerző: Eliotte Rusty Harold

Kiskapu Kiadó, 2009

 

Ebben a könyvben a szerző bemutatja, hogyan használhatjuk az újratervezési technikákat gyakorlatilag bármely webhely vagy webes alkalmazás kódjának följavítására. Az anyagot úgy állította össze, hogy az a klasszikus programozásban járatos és járatlan webes fejlesztők számára egyaránt használható legyen. Szó esik benne a kódok megbízhatóságáról, teljesítményéről, használhatóságáról és hozzáférhetőségéről, a biztonságról, a kompatibilitásról, sőt még a keresőmotorok igényeihez való hozzáigazítás is terítékre kerül.

 
5 500 Ft
Akció: 4 400 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
PÁRHUZAMOS JAVA-PROGRAMOZÁS A GYAKORLATBAN

Szerző: Brian Goetz

Kiskapu Kiadó, 2009

 

A szálak alapvető jelentőségűek a Java platformon. Ahogy a többmagos processzorok egyre inkább elterjednek, a párhuzamos végrehajtás hatékony kihasználása létfontosságúvá válik a nagy teljesítményű alkalmazások építése során. A Java SE 5 és 6 hatalmas előrelépést jelent a párhuzamos alkalmazások fejlesztése terén: a nagy teljesítményt az átdolgozott Java virtuális gép, a nagy mértékben méretezhető párhuzamos osztályok, és az új párhuzamos építőelemek gazdag készlete támogatja. A Párhuzamos Java-programozás a gyakorlatban szerzői ezeknek az új szolgáltatásoknak az alkotói, akik nem csak azt magyarázzák el, hogy miként működnek és hogyan használhatók az új lehetőségek, hanem a mögöttük megbúvó célokat és tervezési mintákat is ismertetik.

 
5 980 Ft
Akció: 4 785 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
  IP KAPCSOLÁS ÉS ÚTVÁLASZTÁS. RIP, OSPF, BGP, MPLS, CR-LDP, RSVP-TE

Szerző: Stephen A. Thomas

Kiskapu Kiadó, 2002

 

A hatékony Internetes adatátvitel a hálózat szerkezetének összetettsége miatt az útválasztás! protokollok beható ismeretét igényli. E könyv alászáll az Internet szerkezetének legmélyére, felfedve a hálózati adatátvitel rejtelmeit.
Stephen Thomas lényegre törő magyarázatokkal és több mint 300 ábrával mutatja be a manapság használatos összes TP kapcsolási és útválasztási módszert.

 
5 740 Ft
Akció: 4 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
AZ INTERNET HASZNÁLATA II.

HTML, CSS

Szerzők: Bodnár István, Magyary Gyula

Kiskapu Kiadó, 2006

 

A szerzők, akik a középfokú, valamint a felnőttoktatásban dolgoznak, azzal a szándékkal írták ezt a könyvsorozatot, hogy rövid, áttekinthető formában juthassanak információhoz a középiskolások, a felnőttoktatásban vagy a felsőoktatásban részt vevők, illetve az önképzéssel tanulók. A könyvsorozatot úgy állították össze, hogy az első nyolc kötet megfeleljen az ECDL vizsga moduljainak. A könyv több céllal készült. Egyrészt a kétszintû érettségire való felkészüléshez. Másrészt a lelkes érdeklõdõknek szeretnének segítséget nyújtani, a szerzők a kezdeti lépések megtételéhez. Harmadsorban az ECDL vizsga Webkezelõ moduljának teljesítését is segíteni kívánják vele.

 
1 280 Ft
Akció: 1 025 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A VILÁGHÁLÓBA KEVEREDETT EMBER

Szerkesztette: Veszelszki Ágnes

ELTE Eötvös Kiadó Kft., 2013

 

Hogyan változtatta meg az internet az Ön gondolkodását? Erre a kérdésre ad választ a kötet 77 írása. 2013 nyarán rövid, személyes szöveget kértünk meghatározó magyar közszereplőktől, a tudományos, a gazdasági és a művészeti élet kiemelkedő résztvevőitől. Az esszék szerzői a világhálóba keveredett (vagy vetett) ember tapasztalatairól, érzéseiről írnak, s nemritkán betekintést nyújtanak életük egy-egy pillanatába is. Hogyan változtatta meg az internet az Ön gondolkodását? Most van az egyik utolsó alkalom e kérdés feltételére – mely talán értelmezhetetlen azok számára, akik már az internet és a digitális technika hőskorában születtek, és akiknek már nincsen összehasonlítási alapjuk az internet előtti világgal. Veszelszki Ágnes, a kötet szerkesztője

 
3 700 Ft
Akció: 3 145 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
A SZEMANTIKUS VILÁGHÁLÓ ELMÉLETE ÉS GYAKORLATA

Információelmélet sorozat

Szerzők: Benkő Tamás, Lukácsy Gergely, Szeredi Péter

Typotex Kiadó, 2005

 

A szemantikus világháló (Semantic Web) a számítástudomány egy új kutatási-fejlesztési területe, amelynek célja, hogy a világhálón található temérdek információ elérését egyszerűbbé, pontosabbá, kényelmesebbé tegye. Az irányzat jelszava: a számítógépek ne csak olvassák, hanem „értsék” is a weblapok tartalmát. Az automatikus értelmezéshez a gép által feldolgozható metainformációkra van szükség, valamint olyan fogalmi rendszerekre, ún. ontológiákra, amelyek automatikus osztályozást tesznek lehetővé. Ezek az új technológiák egyre nagyobb szerepet kapnak a számítástechnika mindennapi gyakorlatában is, például a vállalati adat- és tudásbázisok kezelésében.

 
4 400 Ft
Akció: 3 740 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
WEBERGONÓMIA

Jakob Nielsen nyomán

edition 2.0 sorozat

Szerkesztette: Leiszter Attila

Typotex Kiadó, 2011

 

Jakob Nielsen a web világának nem egyszerűen egy meghatározó alakja, hanem – ahogy a New York Times találóan fogalmazott– ő „a weblap-használhatósági guru”. Ezen a területen ma valószínűleg neki van a legnagyobb tapasztalata a világon.

 

A használhatósági vizsgálódásának vezéreszméje mindenekelőtt az egyszerűségre való törekvés. A web nem termékkatalógus, nem újság, nem könyv és nem televízió, még csak nem is ezek analógiájára működik. Hanem kattintás alapú interaktív tevékenység, használói élményalkotás, információvadászat és mozgás együttese.

 
3 300 Ft
Akció: 2 805 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TEREPSZEMLE

Tanulmányok és feljegyzések az infokommunikációs világról

edition 2.0 sorozat

Szerző: Bőgel György

Typotex Kiadó, 2012

 

Számítógép az asztalunkon, okostelefon a zsebünkben, állandóan fent vagyunk a világhálón... Az informatika korunk egyik legizgalmasabb, leginnovatívabb iparága, ahol szinte minden nap történik valami fontos. Felhő-informatika, adatrobbanás, mobil rendszerek, vállalati és személyes alkalmazások, közösségi hálók, elektronikus kereskedelem – milyen logika szerint fejlődnek ezek a technológiák és rendszerek? Milyen következményekkel jár a terjedésük? A kérdésekre az Edition 2.0 szellemének megfelelően nemcsak a szerző  tanulmányai és válogatott blogbejegyzései, hanem az infokommunikáció kiváló szakértőinek kommentjei adnak lehetséges választ.

 
3 000 Ft
Akció: 2 550 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
  100 DOLOG, AMIT MINDEN TERVEZŐNEK TUDNIA KELL AZ EMBEREKRŐL - Elfogyott

Szerző: Susan Weinschenk

Kiskapu Kiadó, 2011

 

Azért tervezünk, hogy valamilyen választ csiholjunk ki a felhasználókból. Azt szeretnénk, hogy vásároljanak, többet olvassanak, vagy megtegyenek valami mást. Ha a tervezés során nem vagyunk tisztában azzal, mit miért tesznek az emberek, az olyan, mintha térkép nélkül indulnánk egy város felfedezésére. Ebben a könyvben a tudományos és kutatási eredményeket gyakorlati példákkal ötvöztem, hogy megalkossak egy minden tervező számára nélkülözhetetlen útmutatót. A segítségével képes leszel könnyen használható és vonzó honlapot, alkalmazást vagy más terméket tervezni, amely megfelelően illeszkedik ahhoz, ahogyan a felhasználók gondolkodnak, dolgoznak és játszanak.
/Dr. Susan Weinschenk/

 
3 200 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.