Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Német


Sorrend:

-10%
  GYAKORLÓKÖNYV AZ EGY- ÉS KÉTNYELVŰ NÉMET ÍRÁSBELI GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁKHOZ

Szerzők: Csányi Eszter, Magyar Gézáné

Saldo Kiadó, 2018

 

Számos szakterületen nélkülözhetetlen a gazdasági szaknyelv ismerete idegen nyelvekből, mind szóban, mind pedig írásban.

A Gyakorlókönyv az egy- és kétnyelvű NÉMET írásbeli gazdasági nyelvvizsgákhoz című kiadvány tartalmában igazodott a változó világ elvárásaihoz, és már nemcsak a kétnyelvű közép- és felsőfokú írásbeli gazdasági nyelvvizsgákra történő felkészülésben nyújt segítséget. A könyvben előforduló szókincs szinte valamennyi gazdasági részterületet érinti, és azon szakmai háttérismeretekre épül, amelyeket a nyelvtanulók a gazdasági képzést nyújtó oktatási intézményekben sajátítottak el, vagy a gyakorlati életben, munkájuk során szereztek meg. A feladatok nehézsége megfelel a KER (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) B2-C1 nyelvi szintjének, típusait tekintve pedig az egy- és kétnyelvű írásbeli gazdasági nyelvvizsgákon szereplő kérdéseknek. A kiadványt a szerzők több évtizedes oktatói, vizsgáztatói és tananyagfejlesztői tapasztalat birtokában állították össze.

 
3 800 Ft
Akció: 3 420 Ft
Kezdete: 2018.02.20
A készlet erejéig!
-10%
BEVEZETÉS A NÉMET ÜZLETI IDEGEN NYELVBE

Szerzők: Csányi Eszter, Magyar Gézáné

Saldo Kiadó, 2017

 

A Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe című kiadvány most több szempontból is megújulva került ismét a piacra. A könyv kezdő, középhaladó és haladó szinten is hasznos lehet a német üzleti nyelvet tanulók számára. Könyvünkkel továbbra is azoknak szeretnénk segítségét nyújtani, akik a középiskolai és/vagy felsőoktatási tanulmányaik során mélyrehatóbban szeretnének foglalkozni a német üzleti nyelvvel, de hasznára lehet azoknak is, akik a gazdasági szakmai nyelvvizsga megszerzését tűzték ki célul. A kiadványt elsősorban tankönyvként ajánljuk az iskolai oktatásban, mivel azonban a könyv kétnyelvű szószedetet is tartalmaz, kiválóan alkalmas az önálló tanulásra is, például távoktatási képzésben.

 
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2017.09.11
A készlet erejéig!
-10%
VON RECHTS WEGEN... NÉMET JOGI NYELV MAGYAROKNAK

Szerző: Loós Monika

Holnap Kiadó, 2006

 

Magyarországnak az EU-hoz való csatlakozása egyre több embert késztet majd arra, hogy egyik-másik tagállam jogrendszerével is foglalkozzon, ill. idegennyelvű jogi szövegek értelmezésében, sőt megfogalmazásában is jártas legyen. Ez a könyv segítséget nyújt a német jogi szaknyelv elsajátításában, mégpedig úgy, hogy a tanulás szervezett keretek között vagy autodidakta módon történhet. Az egymásra épülő témakörökből több mint 500 szakkifejezést emel ki, amiket visszatérő feladattípusokban gyakoroltat és számon kér. A kérdésekre a válasz, valamint a feladatok helyes megoldása a megoldó kulcsok segítségével ellenőrizhető. A könyv témáját tekintve nem szólhat kezdőknek, de nem kívánja meg a középszintű általános német nyelvtudásnál magasabb szintet.

 
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
GRAMMATIK - MORPHOLOGIE

Ein Übungsbuch für Fortgeschrittene

Szerző: Gyáfrás Edit; Scheibl György

JATE Press, 2009

 
3 465 Ft
Akció: 2 945 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
TANULJ JÁTÉKOSAN NÉMETÜL!

Ich spreche deutsch

Ventus Libro Kiadó, 2014

 

A kisgyerekek színes ábrákkal teli képeskönyv segítségével ismerkedhetnek a német nyelvvel. A mindennapokban látható tárgyak nevének játékos megtanulása, a legegyszerűbb kifejezések, kérdések, válaszok idegen nyelven való felolvasása a nyelvtanulás legelső lépését jelenti abban a korban, amikor a gyerek még csak szóbeli információszerzésre képes.

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
KEZDŐK SZÓKINCSE – MAGYAR-NÉMET

Napraforgó Kiadó, 2013

 

A Kezdők szókincse három kötete segítségével a gyerekek közel 200 szót tanulhatnak meg magyar, angol és német nyelven. A füzetek témakörök szerint sorakoztatják fel a szavakat, melyeket a vidám ábrák tesznek életszerűvé, s a kötetekben található matricák segítségével maguk is részt vehetnek a szókincs-vadászatban.

 
1 290 Ft
Akció: 1 030 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NÉMET TÁRSALGÁSI ZSEBKÖNYV

Szerző: Olaszy Kamilla

Tinta Kiadó, 2010

 

A Német társalgási zsebkönyv bevezetőjében a szerző röviden ismerteti a német nyelv legfontosabb nyelvtani szabályait, valamint felvázolja a német hangok és szavak helyes kiejtéséhez szükséges alapvető hangtani ismereteket. 

A könyv 17 nagy témakörbe rendezve magyarul és németül tartalmazza a mindennapi beszédhelyzetekben előforduló jellegzetes mondatokat, gyakori beszédfordulatokat. A szálláskeresés, a vásárlás, az étkezés, a szórakozás és az időjárás témaköre mellett a könyvben megtalálhatók többek között az internettel és az elektronikus fizetéssel kapcsolatos modern szófordulatok, mondatok. Egy-egy témakör áttekintését, szókincsének feldolgozását megkönnyítik a párbeszédes részek végén elhelyezkedő szószedetek, így szótárként is használható a zsebkönyv. 

 

 
2 490 Ft
Akció: 1 990 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-20%
NÉMET VIZSGAELŐKÉSZÍTŐ NYELVTANI GYAKORLÓKÖNYV II.

Szerző: Dr. Lukács Gillike

Tinta Kiadó, 2002

 

Állás- és ösztöndíjpályázatok elbírálásakor a magas szintű nyelvismeret követelménye szigorú szűrőt jelent. A pályázónak nemcsak használnia, hanem jól kell használnia a nyelvet. 

Könyvünk a nyelvtani követelményszintekhez kialakított fordítási gyakor­latokkal a nyelvvizsgákra készülőknek valamint a felkészítő tanároknak kíván segítséget nyújtani, a nemzeti vagy nemzetközi, az egynyelvű vagy kétnyelvű vizsgákra készülőknek egyaránt. 

 

 
1 260 Ft
Akció: 1 010 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
  NÉMET GYAKORLÓKÖNYV A SZÓBELI KÖZÉP- ÉS FELSŐFOKÚ ÜZLETI-PÉNZÜGYI NYELVVIZSGÁRA

Szerzők: Csányi Eszter, Magyar Mária   

Saldo Kiadó, 2013

 

A Bevezetés a német üzleti idegen nyelvbe című kiadvány folytatásaként megjelent a BGF Nyelvvizsga és Továbbképző Központ (NYTK) szóbeli nyelvvizsgáira felkészítő kiadvány.

A könyv a különböző feladattípusaival felöleli a fent említett szóbeli nyelvvizsgák szakmai szókincsét, ugyanakkor feltételezi azt is, hogy a vizsgára készülő tanulók a gazdasági tanulmányaik során anyanyelvükön és a tanult idegen nyelven is már megszerezték a szükséges szakmai ismereteket. A feladatok nehézsége a KER (Közös Európai Nyelvi Referenciakeret) B2-C1 szintjének felel meg, tehát a közép- és a felsőfokú szóbeli nyelvvizsgára is teljes mértékben biztosítja a felkészülést.

 

 
3 800 Ft
Akció: 3 420 Ft
Kezdete: 2016.05.01
A készlet erejéig!
NÉMET ÜZLETI NYELV

Szerző: A BGF szerzői munkaközössége

Perfekt Kiadó, 2010

 

A Német üzleti nyelv című kiadvány a 2006-ban megjelent kísérleti tankönyv átdolgozott bővített kiadása. A könyvet a Budapesti Gazdasági Főiskola három karának tanári gárdája készítette a BSc képzés számára, azzal a célzattal, hogy olyan széleskörű alapismereteket biztosítsanak a diákok számára, amely birtokában a későbbiekben könnyebben elsajátítják a magasabb szintű tananyagokat.

 
3 590 Ft
LEVELEZZÜNK NÉMETÜL

Szerző: Szmodits Anikó

Perfekt Kiadó, 2007

 

E könyvünk abban különbözik a piacon található „társaitól”, hogy nemcsak a különböző típusú – elsősorban az áruértékesítéshez kapcsolódó – levélmintákat mutatja be, hanem feladatokat is ad a könyv használójának. A megoldások mellett szó- és kifejezésgyűjtemény is segíti a nyelvtanulót.

 
2 900 Ft
-15%
REGIONALE STANDARDS

Szerző: Knipf-Komlósi Erzsébet, Berend, Nina

Dialóg Campus Kiadó, 2001

 

A mai német nyelv nem egységes: regionális, funkcionális és szociális rétegződése alapján sokféle variánsát ismerjük. Ha német nyelvterületre utazunk, megtapasztalhatjuk e sokszínűséget. A "Regionale Standards" című német nyelvű tankönyvben a legnevesebb német, osztrák és svájci nyelvészek szociolingvisztikai elemzéseit találhatjuk arról, hogy az országok standardnyelvének mik a legjellemzőbb írásbeli és beszéltnyelvi vonásaik. A könyv ebben a témában az első, ténylegesen hiánypótló munka, amely minden német szakos diák, gyakorló német tanár, a külkereskedelemben, a gazdasági szférában német ügyfelekkel dolgozó szakembernek, fordítónak és tolmácsnak nyújt fontos ismereteket a mai német nyelv osztrák, svájci, észak-, közép-, és délnémet változásairól.

 

 
1 780 Ft
Akció: 1 515 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BANKKENNTNISSE II.

Szerző: Borgulya Istvánné

Dialóg Campus Kiadó, 1999

 

A bankok részéről igen nagy az igény arra, hogy a német banki szaknyelvben jártas, a német nyelvű országok bankkultúráját is ismerő fiatal szakembereket alkalmazzanak. Ez a tankönyvsorozat a nappali felsőoktatásban, a posztgraduális képzésben, bankintern kurzusokban folyó német szakoktatás tankönyvének készült. Elengedhetetlen tananyaga az Országos Gazdasági Nyelvvizsga Központ által működtetett pénzügyi és bankszaknyelvi vizsgára való felkészülésnek.
Az I. kötet tartalma: pénzfajták, infláció - bankok, bankfajták, német, osztrák, svájci bankszisztémák, bankközeli szervezetek, lízingügyletek, biztosítások, faktoring; (banki ügyletek) - értékpapírügyletek, bankjogi és gazdasági alapismeretek.
A II. kötet az ügyfelekkel, az ügyfélforgalomban használatos nyelvi fordulatokkal ismerteti meg az olvasót: kiszolgálási, pénztári, tanácsadói, kölcsönzési nyelv, gyakorlatok és feladatok a német banknyelv elsajátításához.

 

 
2 180 Ft
Akció: 1 855 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BANKKENNTNISSE I.

Szerző: Borgulya Istvánné

Dialóg Campus Kiadó, 1999

 

A bankok részéről igen nagy az igény arra, hogy a német banki szaknyelvben jártas, a német nyelvű országok bankkultúráját is ismerő fiatal szakembereket alkalmazzanak. Ez a tankönyvsorozat a nappali felsőoktatásban, a posztgraduális képzésben, bankintern kurzusokban folyó német szakoktatás tankönyvének készült. Elengedhetetlen tananyaga az Országos Gazdasági Nyelvvizsga Központ által működtetett pénzügyi és bankszaknyelvi vizsgára való felkészülésnek.

Az I. kötet tartalma: pénzfajták, infláció - bankok, bankfajták, német, osztrák, svájci bankszisztémák, bankközeli szervezetek, lízingügyletek, biztosítások, faktoring; (banki ügyletek) - értékpapírügyletek, bankjogi és gazdasági alapismeretek.

A II. kötet az ügyfelekkel, az ügyfélforgalomban használatos nyelvi fordulatokkal ismerteti meg az olvasót: kiszolgálási, pénztári, tanácsadói, kölcsönzési nyelv, gyakorlatok és feladatok a német banknyelv elsajátításához.

 

 
2 980 Ft
Akció: 2 535 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
  NÉMET ÍRÁSBELI NYELVVIZSGA - KÖZÉP- ÉS FELSŐFOK - Elfogyott

(virtuális melléklettel)

Akadémiai Kiadó, 2009

 

Új Origó sorozatunk követi az Akadémiai Kiadó korábbi Origó Nyelvvizsgakönyveinek hagyományát - megújult tartalommal:

 

-     eredeti vizsgaanyagokat gyűjt össze az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Origó nyelvvizsgarendszerének feladatbankjából - újonnan merítve

 

-     hasznos tanácsokkal látja el a nyelvvizsgára készülőket - röviden összefoglalva

 

-     bemutatja az írásbeli nyelvvizsga feladattípusait - közép- és felsőfokon (vagyis a Közös Európai Referenciakeret B2 és C1 szintjein)

 

-     megoldókulcsot kínál az önellenőrzéshez

 
2 990 Ft
GRAMMATIKKOMPASS – NYELVTANI GYAKORLÓKÖNYV - Elfogyott

A Themenkompass kurzuskönyv kiegészítője

Szerző: Dömők Szilvia

Akadémiai Kiadó, 1998

 

Dömők Szilvia Themenkompass című munkája mindazoknak nyújt segítséget, akik németből szeretnének középfokú állami nyelvvizsgát tenni. A nyelvoktatócsalád az Akadémiai Kiadó EXAM PASS - PRÜFUNGSPASS sorozatának részeként jelent meg. A kiadvány három részből áll: kurzuskönyvből (Themenkompass),  nyelvtani gyakorlókönyvből (Grammatikkompass) és tanári kézikönyvből. A kurzuskönyvhöz kazetta is kapcsolódik. A színes, mintegy 400 oldalas kötet 20 leckéje a legfontosabb mindennapi témákat dolgozza fel. A leckék egységesen épülnek fel: a témát szókincsgyakorlatok vezetik be, amelyeket szóbeli feladatok követnek. Az ezután következő írásbeli feladatok szintén a nyelvvizsga feladatait (fordítás, szövegértés, irányított fogalmazás) gyakoroltatják. A mindig kéznél lévő nyelvtani segédkönyv bármilyen nyelvtani problémához segítségül hívható, magyarázatokat és feladatokat tartalmaz. A kiadvány újdonsága az ugyancsak bármikor előhúzható könyvjelző, amelyen a mindennapi beszédhelyzetekben felmerülő nyelvi funkciók összefoglalását találjuk. A könyv felépítése és feladatai így garantálják, hogy a lelkiismeretes tanuló a lehető legteljesebb felkészítést kapja a középfokú nyelvvizsgára.

 
1 650 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.