Szakkönyv bolt

Könyvesboltunk a Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében található és a hely jellegéből adódóan, elsősorban jogi szakkönyvekkel látjuk el az itt megforduló vásárlóinkat. A jogi szakkönyvek mellett természetesen szépirodalommal, szórakoztató irodalommal, szakkönyvekkel, mesekönyvekkel és ifjúsági irodalommal is színesítjük kínálatunkat. A tárgyalások szünetében kikapcsolódásnak sem utolsó választékunkban böngészni. Ez az apró bolt az elmúlt húsz évben, a  bíróságon rendszeresen munkájukat végző ügyvédek, ügyészek, bírósági dolgozók kedvenc társasági színtere lett.

Ronni Könyvkereskedés jogi szakkönyv boltja

 

A Pesti Központi Kerületi Bíróság épületében már 1990 óta forgalmazza a könyveket, az eltelt időből következően mindenki megelégedésére. 

 

Bár  az üzlet kicsi, koncentrált és áttekinthető választékával, a rendelések gyors teljesítésével, hozzáértésben, vevőbarát kiszolgálásban felveszi a versenyt a jóval nagyobb könyvesboltokkal is.

 

Ronni Könyvkereskedés Jogi szakkönyvesboltja

1055 Budapest Markó u. 25. (A PKKB épületében, a büfé területén.)

Telefon: +36-1-354-6791

Mobil: +36-20-331-2689

E-mail: ronni{kukac}ronniszakkonyv.hu

www.ronniszakkonyv.hu

Fizetési lehetőség: készpénz, bankkártya (American Express, MasterCard, Visa, Maestro)

Nyitvatartási idő:

Hétfő: zárva

Kedd: 8:00 – 14:00

Szerda: 8:00 – 14:00

Csütörtök: 8:00 – 14:00

Péntek: 8:00 - 14:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva

 

Év végi nyitvatartás: A könyvesbolt 2023. december 22. (péntek) - 2024. január 8. (hétfő) között zárva tart. Nyitás: 2024. január 9. (kedd)!

 

A bíróság előtt és a környékén fizető parkolási lehetőség van.

Felhívjuk figyelmét, hogy a bírósági beléptetési rend szerint az ellenőrző kapun át kell haladnia. Csomagját, kézitáskáját ellenőrzik. Amennyiben egészségügyi problémája van (pl. beültetett pacemaker) jelezze a biztonsági szolgálatnak.

shopmania.hu aprohirdetesingyen.hu arumagazin.hu vatera.hu simplepay_hu