Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Kategóriák
Sikerlistánk
Bankkártyás fizetés
Tanúsítvány
SSL Certificate
Pénznem váltás
Facebook

Foxpost csomagautomaták

Foxpost banner

Pick Pack Pont

pickpack_logo

Akadémiai Kiadó

 Fő kategória >KIADÓ >A-C >Akadémiai Kiadó

Sorrend:

-15%
NEW YORK-I SÉTÁK A TUDOMÁNY KÖRÜL

Szerzők: Hargittai István, Hargittai Magdolna

Akadémiai Kiadó, 2017

 

New York világváros, amelyet a legeurópaibb amerikai városként is emlegetnek, és a világ kereskedelmi és pénzügyi központjának tartják. Ugyanakkor, New York a világ egyik legfontosabb tudományos központja, nemzetközileg vezető kutatóközpontokkal és egyetemekkel, valamint olyan középiskolákkal, amelyekből tucatszám kerülnek ki későbbi Nobel-díjasok. Ez utóbbi azért is érdekes, mert sokan azt hangsúlyozzák, hogy Amerika importálja a kiváló tudósokat, ami szintén igaz, de a saját nevelésű tudósai legalább annyira hozzájárulnak az ország vezető helyzetéhez a tudományos világban.

 
4 200 Ft
Akció: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.06.11
A készlet erejéig!
-15%
ERBSTEIN ERNŐ, AZ ELFELEDETT FUTBALLHŐS

Tündöklés és tragédia Torinóban

Szerző: Bliss Dominic

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Tündöklés és tragédia Torinóban. Egy csodálatos ember élete, izgalmas családtörténet, a magyar és az olasz foci nagy korszaka drámai történelmi háttér előtt.

Erbstein Ernő Guttmann Bélához hasonlóan a világfutball nagy és legendás alakja. Csapatával, a Torinóval - amelyet csak Grande Torinóként emlegetnek - edzőként mindent megnyert 1946 és 1949 között. Nagy kultusza van Olaszországban.

Életének és a csapat sikereinek tragikus repülőgép-szerencsétlenség vetett véget 1949-ben. Személyisége és munkássága nem csupán a focirajongók számára jelent inspirációt. Az Erbstein család háború alatti története önmagában is kész regény. A könyv tisztelgés e nagyszerű ember emléke előtt.

 
4 480 Ft
Akció: 3 810 Ft
Kezdete: 2017.06.05
A készlet erejéig!
-15%
A KÉRETLEN INTEGRÁCIÓ

A putyini Oroszország világgazdasági beilleszkedése, 2000-2013

Szerző: Deák András

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Miért döntött 2014-ben úgy Oroszország, hogy a putyini időszak sikeres „visszatérése” és jóléti felzárkózása után a nemzet újraegyesítéséért felhagy a világgazdasági integrációval, és vállalja a nemzetközi szankciók jelentette terheket? Miért gondolta az orosz elit, hogy az egyre inkább monokulturális, az olajbevételekre alapozott gazdaság hosszabb távon képes lesz elviselni az elszigeteltséget? Miért nem tudott rendszeralkotó elemmé válni a külföldi tőke az orosz modernizációban? Mennyiben próbálta Moszkva újradefiniálni szerepét a világgazdaságban, és megerősíteni nagyhatalmiságának gazdasági alapjait? Mennyire sikerült megállítania a posztszovjet térség dezintegrációs folyamatait, és vonzóvá tenni saját magát a régió nagyhatalmi versengésében?

 
4 900 Ft
Akció: 4 165 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÉLETEM JÁTÉKA

Szerző: Andrés Iniesta

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Andrés Iniesta generációjának legkiemelkedőbb játékosai közé tartozik. A Barça alapjátékosa, a középpálya motorja 2004 óta. Ha csak az eredményeit nézzük (többek között nyolcszoros spanyol bajnok, négyszeres BL-győztes, továbbá kétszeres Európa-bajnok és világbajnok a spanyol válogatottal), akkor is vitán felül helye van minden idők legnagyobb játékosai között, azonban szerénysége, emberi tartása, illetve a személyét övező szeretet és tisztelet még a legjobbak közül is kiemeli. A mai futballban szinte egyedülálló módon még az ellenfelek leg elvakultabb szurkolói is elismerik teljesítményét, és nemcsak a Camp Nouban, hanem az egész világon nehezen lehetne három olyan futballrajongót találni, aki nem kedveli.

 
4 600 Ft
Akció: 3 910 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
TURIZMUSMARKETING

Szerzők: Lőrincz Katalin, Sulyok Judit

Akadémiai Kiadó, 2017

 

A marketinghez mindenki ért, a turizmushoz pedig még inkább. Vagy mégsem? A válasz csak akkor derül ki, ha konkrét problémával szembesülünk, ahol a villámmegoldás helyett stratégiai gondolkodásra és tervezésre van szükség. Ez a könyv a modern trendeket követve mutatja be a turizmusmarketing sajátosságait, segítve a speciális döntési mechanizmusok megismerését. Biztos alapot ad ahhoz, hogy az üzleti célkitűzéseinknek megfelelő mennyiségű, minőségű és költségi szerkezetű vendégkört tudjunk felépíteni, és a változó igényekre hatékonyan reagáljunk. Ha mindent maximális szakmai igényességgel terveztünk és valósítottunk meg, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az eredmény sem marad el. Kamatoztassák a megszerzett tudást a turizmusban, próbálják ki a leírtakat a gyakorlatban is!

Horváth Orsolya ügyvezető,

Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

 
4 900 Ft
Akció: 4 165 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A KÖZIGAZGATÁS ÚJRAGONDOLÁSA

Alkalmazkodás, megújulás, hatékonyság

Szerző: Budai Balázs Benjámin

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Érdekes látni, hogy gyorsan változó világunkban az állam (ezen belül a közigazgatás) gyakorta sürgető kötelessége saját szerepének, funkcióinak, céljainak, eszközeinek újradefiniálása, újra-gondolása. Ilyenkor többnyire régről visszaköszönő kérdéseket teszünk fel, melyekre - épp ezért - sokszor a válaszok is meglepően hasonlatosak. De még ha eltérőek is, a végrehajtás visszásságai miatt léphetünk bele ugyanabba a (helyesebben ugyanannak látszó) folyóba… Ezért is végzi méltatlanul csúfosan a legtöbb reform, és ezért is érezhetjük, hogy a közigazgatás - jobbítói szándékai ellenére - sem javul. Tudnunk kell azonban, hogy végérvényes megoldás nincs, csak olyan, mely átmenetileg kezeli a - környezethez épp illeszkedő - problémát. A kezelés eredményének tartóssága viszont ismerhető tényezőktől függ.

 
6 300 Ft
Akció: 5 355 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR HELYESÍRÁSI SZÓTÁR

A magyar helyesírás szabályai 12. kiadása szerint

Akadémiai Kiadó, 2017

 

A szótár a 2017. május 1-jétől érvénybe lépő akadémiai helyesírás szabályzat legújabb, 12. kiadása alapján, az MTA Magyar Nyelvi Bizottsága tagjainak közreműködésében készült.

A Magyar Tudományos Akadémia, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal közös állásfoglalása alapján a 2016/2017-es tanév érettségi vizsgáin a vizsgaszervező intézményeknek már ezt a szótárat kell biztosítaniuk.

A Magyar helyesírási szótár bőségesen merít a magyar köznyelvből, megadja a szavak pontos, normatív helyesírását, a rövidítéseket, elválasztásokat, szükséges esetben a szó jelentését, használati körét, a toldalékos alakokat. Áttekint minden olyan esetet, ami a magyar helyesíró számára fejtörést okozhat, így helyesírási tanácsadóként is használható: a bemutatott konkrét példák alapján a többi hasonló eset is megoldható.

 
4 950 Ft
Akció: 4 205 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
PIACGAZDASÁGOK AZ EURÓPAI UNIÓBAN

Szerző: Farkas Beáta

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Szétfeszíthetik-e az Európai Uniót az eltérő kapitalizmusmodelleket megtestesítő tagállamok fejlettségi különbségei? Blokkolhatják-e a piaci erők az EU-n belüli centrifugális energiákat, vagy inkább a közösségi politikáktól várható ez? Farkas Beáta könyve túllép e konvencionális kérdésfeltevéseken, az intézményi közgazdaságtan és az összehasonlító elemzés kreatív összekapcsolásával keres válaszokat a mindenkit izgató problémákra. Érdemben továbbfejlesztve a Varieties of Capitalism elméletét, jut el a reális kérdésfeltevésig: eredményesen működhet-e az EU a tartósan különböző fejlettségű és a kapitalizmus különböző modelljeit képviselő országokkal, és mik ennek a költségei? Szabó Katalin professor emerita, Budapesti Corvinus Egyetem

 
5 200 Ft
Akció: 4 680 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
JAPÁNOK ÉS MAGYAROK EGYMÁSRÓL...

Szerző: Umemura Yuko

Akadémiai Kiadó, 2017

 

„Japán Magyarországtól távol van, azt lehetne gondolni, hogy sokkal kevesebb ismeret jutott ide róla, mintha valahol a szomszédjában lenne. Ennek ellenére még jóval a diplomáciai kapcsolat létesítése előtt sok ismeret eljutott Magyarországra Japánról, később különösen a történelmi háttér miatt volt nagy az érdeklődés, például a japán-orosz háború idején vagy a turanizmus terjedésével. Már kezdetben kialakult egy bizonyos kép Japánról, természetesen sztereotípiákkal és legendákkal vegyítve. Amikor pedig a két ország lakosai között a személyes kapcsolatok is megélénkültek, a magyar szimpátia hatást gyakorolt a japánokra is. Erről több publikáció és irodalmi alkotás jelent meg Japánban. Ezek segítségével vizsgálható, hogy japánok és magyarok milyen képet alakítottak ki egymásról. Azt is megtudhatjuk, hogy a kölcsönös legendáknak van-e alapjuk, vagy mi volt a valódi történetük.”

 
3 100 Ft
Akció: 2 790 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
EURO ANGOL FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGA GYAKORLÓFELADATOK

Szerző: Szabó Péter

Akadémiai Kiadó, 2017

 

A könyv öt teljes feladatsort tartalmaz az EURO angol egynyelvű felsőfokú nyelvvizsgára való felkészüléshez. A feladatsorok az EURO vizsgaközpont szakmai támogatásával és ellenőrzésével készültek, és megfelelnek a nyelvvizsga követelményrendszerének.

A Bevezető részletesen leírja a vizsga részeit, a Skills Practice "bemelegítő feladatai" segítik a feladatsorok megoldására való ráhangolódást, valamint bemutatja azokat a részkészségeket, amiket érdemes elsajátítani a felkészülés során.

Megoldókulcs biztosítja az önellenőrzést.

 
3 850 Ft
Akció: 3 465 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-10%
KÉT VILÁGHÁBORÚ EMLÉKEI

Szerző: Billnitzer Ernő

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Billnitzer Ernőnek veszélyekkel és nehéz döntésekkel teli sors jutott osztályrészül: katonaként aktívan részt vett a 20. század első felének Magyarország szempontjából sorsfordító történéseiben. Élete kerek egészként áll előttünk. Életútját végigkísérve egy higgadt és józan, önálló gondolkodású emberszemével, sokszor meglepően új nézőpontból látjuk ezeket a jelentős eseményeket. A visszaemlékezés egyedülálló bepillantást enged az első világháború hadi eseményeibe és harcászatába, a Tanácsköztársaság honvédő háborújába, de ugyanúgy izgalmasak a trianoni békeszerződés rendelkezéseinek kijátszásáról szóló részek is.

 
4 600 Ft
Akció: 4 140 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ORIGÓ - ANGOL KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGA 2017

Szerző: ELTE ONYC angol szekció

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Ez a kötet az Origó nyelvvizsgarendszer 2016 novemberétől érvényes vizsgafeladatait mutatja be. Ekkortól kezdve az Origó vizsgán is két-két feladattal mérik az olvasáskészséget és az íráskészséget.

 

 A feladatok az ELTE Origó Nyelvi Centrum feladatbankjából származnak, illetve az új feladatokat a vizsgaközpont munkatársai készítették.

 

 Az Értékelési útmutatóban bemutatunk néhány vizsgamegoldást, amelyek lehetővé teszik annak megismerését, hogyan történik a vizsgaközpontban a dolgozatok javítása és értékelése.

 
3 250 Ft
Akció: 2 765 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ORIGÓ - NÉMET KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGA 2017

Szerző: ELTE ONYC német szekció

Akadémiai Kiadó, 2017

 

Ez a kötet az Origó nyelvvizsgarendszer 2016 novemberétől érvényes vizsgafeladatait mutatja be. Ekkortól kezdve az Origó vizsgán is két-két feladattal mérik az olvasáskészséget és az íráskészséget.

A feladatok az ELTE Origó Nyelvi Centrum feladatbankjából származnak, illetve az új feladatokat a vizsgaközpont munkatársai készítették.

Az Értékelési útmutatóban bemutatott vizsgázói mintából gyűjtött megoldások lehetővé teszik annak megismerését, hogyan történik a vizsgaközpontban a dolgozatok javítása és értékelése.

 
3 250 Ft
Akció: 2 765 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR-ANGOL SZÓLÁSSZÓTÁR + VIRTUÁLIS MELLÉKLET

Szerző: Magay Tamás

Akadémiai Kiadó, 2017

 

• 10 000 magyar kifejezés, közmondás, bibliai idézet, szállóige

• 3000 angol példamondat

 
4 500 Ft
Akció: 3 825 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MAGYAR NÉPISMERET A 19. SZÁZADBAN

Előfutárok és klasszikusok

Szerző: Paládi-Kovács Attila

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Az etnográfia vagy népisme Herder műveinek hatására jelent meg Közép-Európában. Nálunk az irodalmi romantika mellett főként II. József nyelvrendelete és a magyar nyelvújítás mozgalma irányította a figyelmet az adózó pórnép életére, nyelvére és hagyományvilágára. Tudományos igényű ország- és népismertetések, leíró statisztikai, topográfiai művek születtek már a 18. században is, azonban a szakosodás a tudományos kutatásban csak a 19. század második felében ment végbe. A pozitivizmussal kiformálódó szaktudományok között a néprajz viszonylag későn, a 1880-90-es években önállósult.

 
4 200 Ft
Akció: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
PR ESETEK HALADÓKTÓL

Szerző: Horváth Magyary Nóra

Akadémiai Kiadó, 2017

 

A könyv szerzőjével, Nórával már több mint egy évtizedes ismeretség és intenzív munkakapcsolat köt össze -több súlyos válsághelyzet során is együtt dolgoztunk. Nóra mindig, minden körülmények között képes megőrizni hidegvérét és a szervezet számára bizonyítani a PR által képviselt hozzáadott értéket. Nagyra becsülöm szakmai tudását, vezetői képességeit, intelligenciáját, hatékonyságát, elkötelezettségét s legfőképp a PR kommunikációs szakma iránti szenvedélyét. Hivatásában az élethosszig tartó tanulás és felfedezés, valamint a szűnni nem akaró érdeklődés és kíváncsiság példaképe. A könyv olvasói is minden bizonnyal nagyra értékelik majd alapos felkészültségét és széles körű tapasztalatát. Nóra valójában a vállalati kommunikáció „nagyasszonya". (Viviane Huybrecht, a KBC Csoport vállalati kommunikációs igazgatója és szóvivője, a Kommunikációs Igazgatók Európai Szövetségének alapító tagja)

 
5 400 Ft
Akció: 4 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
"VÍGSÁGGAL ZENG PARNASSUSNAK MAGAS TETEJE"

18. századi kottás források és a magyar zenei néphagyomány

Szerzők: Domokos Mária, Paksa Katalin

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A magyar zenetörténet kéziratos és nyomtatott kottás forrásokban szegény, és többnyire a meglévők sincsenek koruk európai színvonalán. Különös jelentősége van tehát a zenei néphagyománynak, amely számos régiséget tartott fenn, és így segíti a sokszor kezdetlegesen, pontatlanul lejegyzett források értelmezését. Ezért írhatta Kodály Zoltán, hogy „a magyar zenetörténésznek először folkloristának kell lennie”.

 
9 800 Ft
Akció: 8 330 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
REGIONÁLIS FEJLESZTÉSPOLITIKAI HATÁSELEMZÉS

Szerző: Varga Attila

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A területfejlesztési politikában erőteljes fordulat figyelhető meg, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a részérdekeken alapuló „forrásosztogatás” pazarlóan működik. Szükség van előzetes hatásértékelésre, az egyes régiókra vonatkozó fejlesztéspolitikai elképzelések miként befolyásolhatják az ország fejlődését. Ebben a témakörben Varga Attila és munkatársai nemzetközileg is úttörő és kiemelkedő eredményeket értek el, több országban alkalmazzák az általuk kidolgozott modelleket. A könyv kiválóan felhasználható tankönyvként a mester- és doktori képzésekben, de kézikönyvként is a gazdaságpolitikai döntések előkészítése során.

 

Lengyel Imre, az MTA doktora,

intézetvezető egyetemi tanár, Szegedi Tudományegyetem

 
4 200 Ft
Akció: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MARKETINGTERVEZÉS

Szerzők: Keszey Tamara, Gyulavári Tamás

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A marketingtervezés során a menedzsereknek nagyon összetett folyamatokat kell egymáshoz hangolniuk. A számtalan marketingeszköz és azok végtelen kombinációja, a párhuzamos marketingprogramok interakciói, valamint mindezek stratégiai, taktikai vonatkozásai komplex döntési helyzeteket hoznak létre. Ennek következtében a marketingmenedzserek csak akkor tudnak tudatosan építkezni, ha megfelelő struktúrákban gondolkodnak, és rendelkeznek olyan elméleti keretekkel, amelyek segítenek a szerteágazó tevékenységben rendet teremteni

 
5 460 Ft
Akció: 4 640 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
LÉGI HÁBORÚ A REICH FELETT

Stratégiai bombázóoffenzíva Németország ellen, 1939-1945

Szerző: Price Alfred

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A könyv nem csupán egyedülállóan gazdag képanyaga miatt párját ritkító vállalkozás, hanem mert stratégiai, emberi és haditechnikai oldalról egyaránt részleteiben is hitelesen ábrázolja a Németország ege felett 1939 és 1945 között zajló légi háború nagy drámáját. Újszerű benne, hogy a szerző az eseményeket az összes küzdő fél szempontjából szemléli, méghozzá személyes beszámolókra is támaszkodva, ugyanis számos interjút volt módja készíteni a harcoló felek repülő- és légvédelmi tüzér katonáival a tábornokoktól az őrmesterekig. Alfred Price a brit légierő tisztjeként remek érzékkel világítja meg az alkalmazott haditechnikai eszközök, a stratégia és a taktika egymásra hatását, valamint az emberi tényező szerepét.

 
8 900 Ft
Akció: 7 565 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  NŐI BESZÉD - FÉRFI BESZÉD A FONETIKAI ÉS PSZICHOLINGVISZTIKAI VIZSGÁLATOK TÜKRÉBEN

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A kötet a női és a férfi beszéd beszédtervezési és temporális különbségeit vizsgálja akusztikai fonetikai módszerekkel. Célja annak bemutatása, milyen eltérések és hasonlóságok találhatók a női és a férfi beszédben (három különböző életkorban) 1. a beszédtervezési stratégiákban (a megakadások gyakorisága, fonetikai sajátosságai); 2. a szupraszegmentális szinten (beszédtempó, szünettartás stb.); illetve 3. a szegmentális szinten.

 

A kötet újdonságát az adja, hogy magyar nyelven ilyen összefoglaló még nem született a női és a férfi beszédről; és több olyan paraméter elemzését mutatja be, amelyet korábban még nem vagy csak kevés adatközlő beszédprodukciójában vizsgáltak. Nóvuma továbbá, hogy nemcsak a fiatal felnőttkori beszédsajátosságokat tárgyalja, hanem kitér a különböző életkorokban (gyermekkorban és időskorban) megjelenő női/férfi különbségekre a beszédben.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
JUNIOR FÜGGVÉNYTÁBLÁZAT

az általános iskolák 5-8. évfolyama számára

Szerzők: Balázsné Kerek Marianna, Bánáti Anna, Bólya Zsuzsanna, Kail Eszter, Salamon József, Siposs András, Vándor Eszter

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A Junior függvénytáblázat az általános iskolák 5-8. évfolyama számára a matematika, az informatika, a fizika, a csillagászat, a földrajz és a kémia tantárgyak rendszeres és alapos, ugyanakkor jól átlátható oktatási segédlete. Célja, hogy elősegítse e hat szaktárgy általános iskolások számára előírt ismeretanyagának elsajátítását, és megalapozza a hasonló segédanyagok későbbi használatát.

 
2 600 Ft
Akció: 2 210 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÉLETMÓDTÖRTÉNET. ANYAGI KULTÚRA 1500-TÓL NAPJAINKIG

Szerző: Lőrinc László

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Hogyan változtak az ételeink az idők folyamán, és mi volt ebben a kivagyiság szerepe? Miféle hadicseleket alkalmaztak egymás ellen kórokozók és betegek évszázadokon keresztül? Hogyan változott az emberek tisztaságról alkotott fogalma? Hogyan alakult viszonyuk a falvakat hátukon úsztató mocsarakhoz vagy a vadállatokhoz? Hol és hogyan szerezték be a lőpor és a festékek alapanyagait? Hogyan világosodtak ki az esték, és ez milyen hatással járt? Miként változott a hírek terjedése a postakocsitól a táviratig és tovább? Milyen új élményeket hozott a vonat, a mozi, az autó, a repülés vagy a számítógép?

 

Csak néhány kérdés azok közül, amelyeknek nyomába ered az utóbbi fél évezred anyagi világát sok képpel és eredeti forrásszöveggel bemutató könyv.

 
4 200 Ft
Akció: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
FC KATALÓNIA

A Barça és a katalán függetlenség

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A Barça ma talán a legjobb focicsapat a világon. Guardiola, Messi, Iniesta, Xavi, Piqué és a többiek nevét azok is hallották már, aki nem követik szorosan az európai topfutball eseményeit. Azt is sokan tudják, hogy az 1950-es évek végén, az 1960-as évek elején Kubala, illetve az Aranycsapatból Kocsis és Czibor a Barça nagy sztárjai voltak. Az is ismert, hogy a mai Barça magán viseli a focitörténet egyik legnagyobb alakja, a holland totális futball szupersztárja, Johan Cruyff keze nyomát, aki játékosként és edzőként is mélynyomot hagyott a klubon, és az o tanítványa volt Guardiola. Az viszont sokkal kevésbé köztudott, hogy a Barça mennyire összefonódik a katalán függetlenség ügyével, méghozzá egészen a kezdetektől, a 20. század eleje óta, és hogy mekkora a politikai forrongás arrafelé mostanában - korszakos, történelmi változások várhatók. Ezeket az összefüggéseket mutatja be ez az izgalmas könyv jól érthetően és sok képpel illusztrálva, sok érdekes és váratlan összefüggést, tényt felsorakoztatva.

 
5 200 Ft
Akció: 4 420 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A HOLLAND FOCI

Szerző: Bérczes Tibor

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A holland foci az 1960-as évek legvégén váratlanul robbant be a köztudatba, azonnal forradalmasítva is a játékot. A totális futballt játszó holland válogatott és az Ajax csodálatos játéka a futball egyik legnagyobb alakja, Johan Cruyff vezényletével nem csak a focirajongók számára jelent inspirációt azóta is. A mai, szintén egyfajta totális futballt játszó Barça létrejöttében Cruyff játékosként és edzőként is kulcsszerepet játszott, és az ő tanítványa volt Guardiola.

 
5 200 Ft
Akció: 4 420 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A PÉNZÜGYI MENEDZSMENT CONTROLL ELEMZÉSI ESZKÖZTÁRA

Szerző: Zéman Zoltán, Béhm Imre

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A könyv - címének megfelelően - a pénzügyi menedzsmentnek a pénzügyi teljesítmény értékelésére felhasználható eszköztárát mutatja be, annak érdekében, hogy az éves beszámoló elemzéséhez, az üzleti jelentés, a kiegészítő melléklet összeállításához, az üzleti tervek, a hitelkérelmek stb. pénzügyi megalapozásához, a különféle kötelezően előírt vagy saját szándékkal összeállított beszámolók elkészítéséhez segítséget nyújtson.

A vállalkozások egészének megítélésére felhasználható hazai és az újfajta, a külföldi gyakorlatból átvett legfontosabb nemzetközi pénzügyi mutatók széles választékából mindazokat közzéteszi, amelyek a magyar számviteli törvény által kötelezően összeállított beszámolók mérlegéből és eredménykimutatásából számíthatók.

 
4 700 Ft
Akció: 3 995 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
OECONOMIA AETERNA

Szerző: Abay (Neubauer) Gyula

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Jelen mű 1958-ban a váci börtönben született mindennemű forrásmunka kényszerű mellőzésével, gyenge minőségű fogalmazópapírra ceruzával írva, sűrű sorokban, apró betűkkel - „a magyar belügyminisztérium engedélyével”…

 

2001 nyarán, ugyan több mint 40 év késéssel, de a Pécsi Tudományegyetem segítségével az Oeconomia Aeterna végre az olvasóközönség elé kerülhetett a szerző születésének 110. évében.

 

Az akkori kötetek rövid idő alatt elfogytak. 2016-ban, 15 év elteltével az Akadémiai Kiadó magára vállalta egy új kiadás megjelentetését, a szerző születésének 125. évében, egyben az 1956-os forradalom 60. évfordulójára.

 
5 400 Ft
Akció: 4 590 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
GYAKORLÓ NÉMET NYELVTAN MUNKAFÜZET

Szerző: Dömők Szilvia

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Korábbi kiadványunk, a Gyakorló német nyelvtan kiegészítő köteteként jelentetjük meg a munkafüzetet, amely követi annak felépítését.

A munkafüzet a könyv minden egyes fejezetéhez kínál újabb, a nyelvtudás elmélyítését szolgáló gyakorlófeladatokat.

Újdonsága, hogy magyar-német és német-magyar fordítási gyakorlatok egészítik ki az eddigi jól bevált feladattípusokat.

A két kötet természetesen önállóan, egymástól függetlenül is használható bármely tankönyv vagy nyelvtankönyv kiegészítéseként, de a kettő együttes használata biztosítja a legjobb eredmény elérését, a német nyelvtanban való jártasság kialakulását.

 
3 100 Ft
Akció: 2 635 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
KIS MAGYAR HELYESÍRÁS

Szerzők: Siptár Péter, Keszler Borbála, Tóth Etelka

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A Kis magyar helyesírás nem egyszerűen a „nagy” vagy „hivatalos” helyesírási szabályzat hétköznapi használatra szánt kistestvére. Annak ugyanis minden részletre ki kell terjednie, ez a kötet viszont a legfontosabb kérdésköröket kívánja elmagyarázni érthető nyelven, számos példával, ráadásul a szabályzathoz képest nem csupán kisebb terjedelemben, de valamelyest más szerkezetben is.

 
1 470 Ft
Akció: 1 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
SZÓBELI FELADATOK ANGOL FELSŐFOKÚ NYELVVIZSGÁRA

Szerzők: Illés Éva, Szabó Péter

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A Szóbeli feladatok angol felsőfokú nyelvvizsgára című kiadványunk a legkedveltebb vizsgarendszerek (BME, ECL, EURO, ORIGÓ, TELC) szóbeli vizsgájára való hatékony felkészüléshez nyújt segítséget gazdag, változatos és időszerű tartalmával.

 

A kötet tartalma

15 témakörhöz - Family, Education, Appearances,  Cultural differences, Minorities, Living ont the margins, Otherness, Homosexuality, Bioethics, Climate change, Animal protection, Internet, Money, Work, Law - fejezetenként két leíró szöveg és egy párbeszéd a legfontosabb szavak és kifejezések jegyzékével, valamint a témakör feldolgozását segítő ellenőrző kérdésekkel.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ORIGÓ - ANGOL KÖZÉPFOKÚ ÍRÁSBELI NYELVVIZSGA

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Ez a kötet több okból is a lehető leghitelesebben mutatja be az Origó nyelvvizsgarendszer írásbeli feladatait.

Kiadványunk az ELTE Origó Nyelvi Centrum nyelvvizsgarendszerének feladatbankjából származó, az elmúlt években "élesben" használt feladatok gyűjteménye.

Az eredeti feladatok megoldásához minden feladattípus bemutatása, valamint hasznos tanácsok olvashatók a könyv szerkesztőitől, akik a vizsgaközpont vizsgáztató nyelvtanárai.

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  ORIGÓ - ANGOL ALAPFOKÚ NYELVVIZSGA - VIRTUÁLIS - ÍRÁSBELI SZÓBELI

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Új ORIGÓ sorozatunk követi az Akadémiai Kiadó korábbi Origó Nyelvvizsgakönyveinek hagyományát :

-     eredeti vizsgaanyagokat ad közre az ELTE Origó Nyelvi Centrum nyelvvizsgarendszerének feladatbankjából

-     minden feladattípus megoldásához hasznos tanácsokat nyújt a nyelvvizsgára készülőknek

-     bemutatja az alapfokú írásbeli nyelvvizsga minden feladattípusát (a Közös Európai Referenciakeret B1 szintjén)

-     a hanganyag bemutatja a szóbeli nyelvvizsga hallás utáni szövegértés vizsgatípusát

 
2 990 Ft
Akció: 2 540 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ANGOL-MAGYAR TEMATIKUS NYELVVIZSGASZÓTÁR 2014

NET + audio

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Az Angol-magyar tematikus nyelvvizsgaszótár kezdő szinttől haladó szintig nyújt nélkülözhetetlen segítséget:

- érettségire

- egy- és kétnyelvű nyelvvizsgára

- szóbeli és írásbeli nyelvvizsgára

 
1 950 Ft
Akció: 1 655 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
MARKETING

Szerző: Bauer András, Berács József

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Nehezen találni ma Magyarországon olyan marketing szakembert vagy vállalati felsővezetőt, aki ne ismerné ezt a könyvet. Jómagam közel húsz éve fogtam először kézbe „a" Bauer-Berács egy példányát, és most nagy élvezettel olvastam a legújabb, immáron negyedik, átdolgozott kiadást. Friss, modern szemlélet, olvasmányos stílus és izgalmas gyakorlati példák jellemzik, amelyek a legújabb nemzetközi kutatások eredményeit mutatják be. Jó szívvel ajánlom a jövő és a jelen marketing szakembereinek és vállalati felsővezetőinek is!

 

Seres Miklós ügyvezető igazgató

Hilti (Hungária) Kft.

 
5 000 Ft
Akció: 4 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
A LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓK STRATÉGIAI SIKERTÉNYEZŐI

Szerző: Karmazin György

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Új és hasznos magyar nyelvű könyvvel gyarapszik a logisztikai szakkönyvek hazai piaca. A logisztikai szolgáltatók stratégiai sikertényezői címmel megjelent Karmazin György munkája, amely a logisztika itthon eddig alig feltárt, izgalmas területeivel ismerteti meg az olvasót. A logisztikai szolgáltatások széles körének, az ügyfelek, megbízók, együttműködő partnerek egyre bővülő értelmezésének ismerete szinte mindenkit meggyőz arról, hogy „közünk van” a logisztikához, amely közvetlenül vagy közvetve befolyásolja életminőségünket, napi közérzetünket.

 
3 500 Ft
Akció: 2 975 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
FESZTIVÁLTURIZMUS

Szerzők: Jászberényi Melinda, Zátori Anita, Ásványi Katalin

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A fesztiválok, a fesztiválturizmus talán nem túlzás, a turisztikai kínálat csúcseseményei. Magyarország, amely Fesztivál-nagyhatalommá nőtte ki magát, turisztikai vonzereje jelentős, de regionális összehasonlításban nem tartozunk az élmezőnybe. Azért dolgozunk, hogy Magyarország vitán felül a Régió turisztikai központjává váljon pár éven belül. Ehhez kiváló, vonzó, innovatív és nem utolsósorban társadalmi, gazdasági szempontból hasznot hozó fesztiválok is kellenek. Vigyék hírünket a nagyvilágban és adjanak maradandó élményt magunknak és vendégeinknek.

Dr. Bienerth Gusztáv

turizmusért felelős kormánybiztos

 

 
5 700 Ft
Akció: 4 845 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AGRÁRGAZDASÁGTAN 1.

Mezőgazdasági árak és piacok

Szerzők: Fertő Imre, Mizik Tamás

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Az agrárgazdaságtani alapismeretek elsajátítása nélkülözhetetlen minden olyan hallgató számára, aki ilyen jellegű alapképzést választ. A tankönyv részletes áttekintést nyújt a keresletről, kínálatról és a piacokról, valamint kitér a mezőgazdasági sajátosságokra is. Külön terület az árak alakulása, illetve annak a minőséggel való kapcsolata, ami világszerte egyre nagyobb jelentőségű lesz. A határidős árupiacok fontos szerepet töltenek be a termelők számára rendkívül fontos árvárakozás szempontjából, míg a különböző hosszúságú ellátási láncok az egyedi keresleti igényekhez igazodnak.

 
5 000 Ft
Akció: 4 250 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
DIGITALIZÁCIÓ ÉS ÚJ MÉDIA

Trendek, stratégiák, illusztrációk

Szerző: Fehér Katalin

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Mintha mindent megírt volna a szerző a digitális médiáról és az azzal érkezett új társadalomról. Ahogy látom, mindent meg is írt, vagy ha nem, én nem jöttem rá, mi az. Hihetetlenül szórakoztató, nagyon jól demonstráló, érdekes példákkal alátámasztott magyarázatok, amiket élmény olvasni. Intellektuálisan izgató könyv!

 

Heal Edina igazgató, Google Magyarország

 
3 570 Ft
Akció: 3 035 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÜZLETI KAPCSOLATOK KUTATÁSA

Szerzők: Gelei Andrea, Dobos Imre, Bódi-Schubert Anikó

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Gelei Andrea, Dobos Imre és Bódi-Schubert Anikó könyve az Üzleti kapcsolatok kutatása címet viseli ugyan, azonban a szerzők a fontos és előremutató módszertani sajátosságok mély és alapos elemzése mellett meghatározó jelentőségű stratégiai és elméleti kérdéseket is tárgyalnak. A kötetben bemutatott új módszertani megközelítések alapvető hasznossága abban rejlik, hogy könnyebben hozzáférhetővé, mérhetővé és ezáltal hatékonyabban kezelhetővé teszik az üzleti kapcsolatok menedzselését. A szerzők olyan hiánypótló módszereket dolgoztak ki, amelyek nagymértékben megkönnyítik a kutatók és - nem utolsósorban - a valóban nemzetközi színvonalú tevékenységre törekvő vállalati vezetők munkáját abban, hogy eredményesebben tájékozódhassanak a nemzetközi üzleti hálózatok bonyolult, szövevényes dzsungelében. A könyv megbízható iránytűként segíti az olvasót napjaink komplex üzleti világának mélyebb, cselekvő megismerésében. Mandják Tibor, kutatóprofesszor, EM Normandie (Normandy Business School), Le Havre, Franciaország

 
3 900 Ft
Akció: 3 315 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
BEVEZETÉS A PIACKUTATÁSBA

Szerzők: Veres Zoltán, Kozák Ákos, Hoffmann Márta

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Vannak azok a szakkönyvek, amiket álmatlan éjszakákon veszünk elő altató helyett. Na, ez a könyv garantáltan nem az. Jó érzés töltött el, amikor először végiglapoztam. Lám csak, lehet egy magyar nyelvű piackutatási szakkönyv is érdekes, olvasmányos, egyben professzionális. És gyakorlatias, a legfejlettebb módszertanok csínja-bínja benne van világos példákkal alátámasztva. Sokkal tovább megy az alapoknál, A tapasztalt marketingesnek is rengeteg jó tippet, javaslatot tartogat. A jobb cégek a kutatásra ma már nem költségként, hanem beruházásként tekintenek. Ennek a beruházásnak akkor a legjobb a megtérülése, ha minden résztvevő - a piackutató, a marketinges, de még a pénzügyi vagy a csúcsvezetők is - egy nyelvet beszélnek. Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom szíves fogyasztásra.

 

Müller Kornél,

Senior CMi Director, Unilever Europe, Rotterdam

 
5 700 Ft
Akció: 4 845 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
EURO ANGOL KÖZÉPFOKÚ NYELVVIZSGA GYAKORLÓFELADATOK

Szerző: Szabó Péter

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A könyv öt teljes feladatsort tartalmaz az EURO angol egynyelvű középfokú nyelvvizsgára való felkészüléshez.

A feladatsorok az EURO vizsgaközpont szakmai támogatásával és ellenőrzésével készültek, és megfelelnek a nyelvvizsga követelményrendszerének.

A Bevezetőben hasznos és részletes tanácsok olvashatók arra vonatkozóan, hogy milyen stratégiával lehet az egyes feladattípusokat jól és időre megoldani, mik a feladatok buktatói, és hogyan lehet elkerülni azokat.

A Writing Extra mintafogalmazásokkal, a Speaking Extra hasznos kifejezésekkel segíti az eredményes felkészülést.

Megoldókulcs biztosítja az önellenőrzést.

 
3 850 Ft
Akció: 3 275 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ ELSŐ ARANYKOR

A magyar foci 1945-ig

Szerző: Szegedi Péter

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Az Aranycsapat emlékezete, sőt egyenesen legendája mélyen beépült a magyar köztudatba, a focin jóval túlmutató módon. Az 1960-as évek nagy sikereinek és nagy személyiségeinek emléke is sokakat lelkesít. Az 1945 előtti elképesztően izgalmas, színes és sikeres focivilágról viszont, ahonnan mindez kinőtt, meglepő módon szinte semmit sem tudunk. Egy elsüllyedt, kincsekkel teli, csodás kontinens ez - a magyar fociatlantisz.

 
4 800 Ft
Akció: 4 080 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
  EZEREGY NAGYSZERŰ ÖTLET AUTIZMUSSAL ÉLŐ VAGY ASPERGER-SZINDRÓMÁS GYEREKEK NEVELÉSÉHEZ ÉS TANÍTÁSÁHOZ

Szerzők: Notbohm Ellen, Zysk Veronica

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Soha ne feledjük, hogy amilyen most a szülő attitűdje a gyerek felé, olyan lesz később a gyermek attitűdje önmaga felé. Mindannak a fókuszában, amit a gyermek számára biztosítunk, az egészséges szociális-emocionális énkép kialakítása áll. Ennek híján semmilyen terápia vagy nevelés sem fog segíteni. Lássuk meg benne azt a rátermett, érdekes, produktív és értékes felnőttet, aki - minden okunk megvan arra, hogy elhiggyük - lesz belőle. És őrizzük meg magunkban ezt a képet, mert a mi szemünkön keresztül ő is ezt fogja látni. Aki lát, az hisz, és aki hisz, az meg is valósít.

 
4 100 Ft
Akció: 3 485 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ ELME NYELVE

Társalgás és nyelvfejlődés

Szerző: Schnell Zsuzsanna

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A könyv betekintést nyújt az anyanyelvtanulás folyamatába, a nyelvhez vezető egyéni utak rejtelmeibe, és megmutatja, hogy a gyermek már jóval korábban társalog, mint hogy szavakba öntené mondandóját. Mielőtt kimondja első szavait, már nagy nyelvtudás birtokában van, már rég hatékonyan kommunikál. Ehhez elég csak megfigyelni a baba társas helyzetekben való részvételét. A gyakorló szülők vagy nevelők is, ha megfigyelik a gyermekek nyelvelsajátításának mindennapjait, a használt szófordulatokat, tanúi lehetnek egy végtelenül összetett és mégis gördülékeny rendszer kialakulásának, az olykor nagyon különbözőnek tűnő fázisok harmonikus rendszerbe rendeződésének.

 
3 150 Ft
Akció: 2 680 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
HIÉNÁK A BETEGÁGY KÖRÜL

Szerző: Boldogkői Zsolt

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Korunk talán legjellemzőbb sajátsága a tudomány nagy ívű szárnyalása. A fizika a négy alapvető erő egyesítésén fáradozik, a biológia az emberi DNS és agy rejtelmeit kutatja, az orvostudomány pedig kezdi megérteni a fontosabb betegségek biológiai hátterét, s egyre sikeresebb ezek gyógyításában is. A modern orvostudomány paradigmaváltás előtt áll, a molekuláris biológia technológiái alapvetően új lehetőségekkel kecsegtetnek mind a diagnosztika, a prevenció és a terápia tekintetében.

 
3 400 Ft
Akció: 2 890 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ IGAZI TREBITSCH

Szerző: Wasserstein, Bernard

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Trebitsch Ignác ma már egészen hihetetlennek tűnő, elképesztően izgalmas és kalandos életpályát futott be. Méltán foglalja el jól megérdemelt helyét a világ legnagyobb szélhámosai és identitáskamélonjai között. Olyannyira valószerűtlen volt az élete, hogy még Rejtő Jenő halhatatlan Piszkos Fredjébe is bekerült. Mivel mindig az események középpontjában volt, méghozzá a földgolyó legkülönbözőbb pontjain Londontól Sanghajig, élete egyedülálló keresztmetszetet ad a 20. század első feléről.

 
4 800 Ft
Akció: 4 080 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ÉLNI AKARTAM

Egy észak-koreai lány útja a szabadság felé

Szerző: Pak Janmi

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Pak Janmi (angolos írásmóddal Yeonmi Park) az észak-koreai Hjeszanban született 1993-ban. Ma már Dél-Korea fővárosában, Szöulban él. Hosszú, drámai és kalandos úton jutott el idáig.

 

Tizenhárom éves volt, amikor az éhezés és édesapja bebörtönzése miatt elviselhetetlenné vált a családja élete, és úgy döntöttek, vállalják a rettenetes kockázatot, és a jeges Jalu folyón átszöknek Kínába. Nem tudták, hogy egyenesen a kínai emberkereskedők karjaiba futnak, akik lesben állva várják a világ talán legkiszolgáltatottabb embereit – az Észak-Koreából menekülőket. Két évig éltek ebben a pokolban, talán még annál is rosszabb helyzetben, mint ami elől menekültek. Majd újra kockára tették az életüket, és a Góbi sivatagon át egy fagyos éjszakán átmenekültek Mongóliába, ahonnan aztán az útjuk már Dél-Koreába vezetett.

 
4 200 Ft
Akció: 3 570 Ft
Kezdete: 2017.06.06
A készlet erejéig!
-15%
TERÜLETI STATISZTIKA

Szerzők: Dusek Tamás, Kotosz Balázs

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A regionális tudomány egyik jellegmeghatározó vonása sajátos területi elemzési módszerek kidolgozása és használata az empirikus elemzésekben. Ezen belül is kiemelt szerepű a területi statisztikai eszköztár. A két fiatal, de már jelentős tudományos teljesítményt felmutató szerző kötete ebben a tartalmi elemben teszi még teljesebbé a diszciplína hazai szakirodalmát. Erőssége a kötetnek a módszertani tartalmon túl a sok helyütt megjelenő, érdemi térelméleti megalapozottság is, és kiemelt értéke a sok érdekes ábra, osztályozó modell. Az új módszereket, közelítéseket is bemutató kötet széles társadalomkutatói körben és a szakterületi egyetemi képzések felső lépcsőfokain haszonnal kézbeveendő, fontos írás. (Nemes Nagy József, egyetemi tanár, Eötvös Loránd Tudományegyetem)

 
3 800 Ft
Akció: 3 230 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
AZ AMERIKAI NÉP TÖRTÉNETE

Szerző: Johnson, Paul

Akadémiai Kiadó, 2016

 

Paul Johnson egy újabb impozáns és olvasmányos munkával kedveskedik a magyar olvasóközönségnek. Az amerikai nép története az Egyesült Államok történetének letehetetlen és izgalmas elbeszélése - egyben enciklopédikus kézikönyv is - a kezdetektől egészen Bill Clintonig. Minden benne van, amit tudni érdemes, sok meglepő és váratlan összefüggés, tény is az olvasók elé tárul, mindig olvasmányosan és nagyon egyedien tálalva, sohasem iskolásan. Külön erőssége a könyvnek a fő személyiségek plasztikus jellemrajza.

 
5 900 Ft
Akció: 5 015 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!
-15%
ANGOL KOMPETENCIAMÉRÉSI FELADATOK

Szerzők: Csikós Borbála, Liv Marton

Akadémiai Kiadó, 2016

 

A kötet

  • 10-10 feladatsort tartalmaz a 6. és a 8. évfolyamosok számára,
  • a feladatsorok A1, illetve A2 szintnek felelnek meg,
  • a vizsgarészek és a feladattípusok követik az "élesben" használt mintákat,
  • a feladatok terjedelme és nehézségi szintje megfelel a tantervi követelményeknek,
  • a feladatsorok megoldásával rutinszerűvé tehető a megoldásra szánt idő helyes beosztása,
  • a hallott szöveg értése vizsgarészhez a hanganyag a www.akademiaikiado.hu weboldalról a virtuális mellékletek menüpontban, a kötetben található egyedi kód segítségével tölthető le,
  • a megoldókulcs lehetővé teszi a kötet önálló használatát.
 
2 890 Ft
Akció: 2 455 Ft
Kezdete: 2017.06.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.